Sådan installeres 13 klovner Video Addon på Kodi

>

I denne tutorial vil jeg vise dig, hvordan du installerer 13 Clowns Video addon på Kodi 18.2 / 18.1 Leia / Krypton 17.6. Du kan bruge instruktionerne her for at installere dette addon på FireStick, Android Mobiles, computere og alle andre enheder, der er kompatible med Kodi.  

13 klovner Kodi-tilføjelse er en behagelig overraskelse, jeg kun snublede over. Efter at have testet og brugt det i et stykke tid, gav det fuld mening at dele det med dig. Denne tilføjelse bringer ikke kun de almindelige film og tv-serier til dig, den pakker også nogle dejlige tilbud. For eksempel finder du et helt katalog over gamle film sorteret efter årti. Derefter er der nogle populære film, der leveres som udviklerens favoritter. Du finder også afsnittet Månedlig spotlight med nogle sejle tilbud.

: 13Clowns er ikke længere tilgængelig. Du kan prøve dens klon - IT Addon eller tjek flere muligheder fra vores liste over bedste tilføjelser. 

Opdatering: Addon ansatte oprindeligt Lambda Scrapers, også brugt af den meget populære Exodus Redux addon. Imidlertid har udviklerne droppet Lambda og erstattet det med et samfundsbaseret Civitas skrabere. Civitas gjorde det først ikke godt, men nu fungerer det fint på både Kodi Leia og Krypton.

Sådan installeres de 13 klovne Kodi Addon

Installationsprocessen er stort set delt i to dele som følger:

  • Del 1: Tillad installation fra ukendte kilder
  • Del 2: Installer 13Clowns Video Kodi Addon

De detaljerede instruktioner nedenfor dækker begge dele. Lad os komme igang

Del 1: Tillad ukendte kilder

Dette er en forudsætning for at tillade installation af addon fra tredjepartskilder. Dette er addonerne, der ikke er del af det officielle depot for Kodi.

Af sikkerhedsmæssige årsager er sådanne tilføjelser ikke tilladt. Men når du installerer en sikker tilføjelse som 13Clowns Video på Kodi, behøver du ikke at bekymre dig om denne indstilling. Sådan ændrer du det:

1) Efter lancering af Kodi, skal du blive på startskærmen og klikke på Indstillinger indstilling i øverste venstre hjørne (det er tandhjulikonet, du skal være på udkig efter)

hvordan man installerer 13 klovne kodi addon

2) Åbn nu varen Systemindstillinger 

Klik System hvis du bruger Kodi 18 Leia

13 klovner video kodi addon

3) Gå videre og vælg menupunktet Add-ons til venstre i næste vindue. Når du gør det, skal du gå til højre del og tænde for den indstilling, der læser Ukendte kilder

13 klovne kodi addon

4) Denne prompt vil sikre dig, at du ved, hvad du laver. Klik Ja og fortsæt

installer 13clowns video kodi addon

Lad mig nu guide dig gennem installationstrinnene. Processen er enkel. Alt hvad du skal gøre er at følge hvert trin omhyggeligt. Nu sker det:

Del 2: Installer 13 klovner Addon på Kodi

13Clowns addon-installationsproces involverer tilføjelse af kilden, installation af depotet og installation af addon fra depotet. Sådan går det:

1) Åbn Kodi Indstillinger endnu en gang efter at have navigeret tilbage til startskærmen

hvordan man installerer 13clowns på kodi

2) Åbn i det følgende vindue Filhåndtering (det er øverst til venstre i Kodi Leia 18)

13clowns addon

3) Gå videre og klik Tilføj kilde som du ser på nedenstående billede

13clowns kodi addon

4) Klik på indstilling i det vindue, der dukker op næste

installer 13 klovne kodi addon

5) Ved hjælp af skærmtastaturet, som du ser næste, skal du gå videre og indtaste følgende URL: [Fjernet, da det ikke fungerer nu]

Før du rammer Okay -knappen, kontroller URL'en igen for at sikre dig, at den er korrekt

13 klovne kilde url

6) Du kommer tilbage i det vindue, hvor du tidligere har klikket på. Naviger til det markerede felt Indtast et navn til denne mediekilde

Indtast nu et navn, du vil identificere denne kilde med. For eksempel navngiver jeg det 13clowns

Kontroller alt igen en gang til, og klik Okay

13 klovners repo-link

7) Du har tilføjet kilden. Gå nu til Kodi-startskærmen igen, og klik på Add-ons

addons-indstillinger

8) Klik på Pakkeinstallatør (det er i øverste venstre hjørne og vises som en åben boks. Kontroller billedet)

pakkeinstallatør

9) Klik på Installer fra zip-fil

hvordan man installerer 13clowns kodi addon

10) Klik på 13Clowns eller kildenavnet, du tilføjede tidligere

13 klovne tilføjes på kodi

11) Åbn zip-filen repository.13clowns-x.x.x.zip

'X.x.x' repræsenterer zip-filens versionnummer. Mens jeg skrev denne vejledning, var 1.0.15a den tilgængelige version.

13klovne på kodi

12) Vent nu til 13Clowns Repo Add-on installeret anmeldelse, der vises øverst til højre i vinduet.

Du har installeret det ønskede lager. Lad os installere addon nu.

13clowns-lager

13) Klik på Installer fra depot i det samme vindue, hvor du klikkede på Installer fra zip-fil tidligere

installer 13 klovner addon

14) Klik derefter på 13Clowns Repo

hvordan man installerer 13 klovne kodi addon

15) Åben Video-tilføjelser

13 klovner video tilføjelser

16) Klik på 13Clowns-video

13 klovner video

17) Gå videre og klik Installere nederst til højre

hvordan man installerer 13clowns video addon på kodi

18) Vent til installationen af ​​addon er afsluttet. Du får bekræftelsen i form af underretningen 13Clowns Video Add-on installeret (det vises øverst til højre på dit display)

13clowns video kodi

Det vil være alt. Du har installeret 13 Clowns Kodi-tilføjelsen med succes.

Før du begynder at streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer på Kodi, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af ophavsretligt beskyttet indhold (gratis film, tv-shows, sport) kan få dig i juridiske problemer.

Kodi-brugere rådes kraftigt om at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer. En VPN til Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-begrænsning af populære tilføjelser. Jeg forbinder altid ExpressVPN på alle mine streaming-enheder, og jeg foreslår, at du gør det samme.

ExpressVPN er den hurtigste og mest sikre VPN. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

BEMÆRK: Vi opfordrer ikke til overtrædelse af lovgivningen om ophavsret. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

Så, før du begynder at streame på Kodi, her er, hvordan du får VPN-beskyttelse i 3 enkle trin.

Trin 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Klik på strømikonet for at forbinde en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til Kodi.

tilslut expressvpn til kodi

Vi promoverer eller opfordrer aldrig til krænkelse af ophavsret. Men vi ønsker ikke, at du ender i de juridiske problemer. Desuden tror vi på retten til privatliv og er dens stærke talsmand.

Hurtigt overblik over 13 klovne Kodi Addon

For at få adgang til dette tilføjelse skal du gå til Kodi-startskærmen og derefter navigere til Add-ons > Video Addons

hvordan man bruger 13 klovne på kodi

Det er, hvad du ser på hovedskærmen til 13Clowns Video. Med kategorier som film & TV-serier, det ligner en almindelig tilføjelse til on-demand indhold. Men det kommer med nogle tilbud også. Der er 13Clowns Tilfældige favoritter, som, som navnet antyder, indeholder nogle populære film, for det meste gamle.

13 klovne på kodi

Klik på Film kategori, og du vil finde nogle specielle underkategorier som skuespillersamlinger, Boxset-samlinger, julesamlinger, børnesamlinger, bilfilmsamlinger og gamle film, kronologisk arrangeret efter tiår.

hvordan man.bruger 13 klovne kodi addon

Hvis du vil se nye flicks, skal du rulle nedad, så finder du de regelmæssige kategorier som genrer, mest populære, mest afstemte, nye film osv..

13 klovne video tilføjelseskategorier

I det næste afsnit viser jeg dig, hvordan du korrekt konfigurerer Civitas Skrabere. Det kan hjælpe, hvis du får fejlen 'Ingen streams', mens du prøver at afspille dine foretrukne videoer.

Fix 13 klovne Ingen strøm tilgængelig fejl: Konfigurer Civitas skrabere

Hvis du ikke kan få videoerne til at afspille, eller de ønskede videoer ikke henter nogen streams, her er den løsning, der muligvis fungerer.

1) Klik på Vælg skraberpakker på hovedskærmen til 13Clowns Video addon

13 klovne ingen strøm tilgængelig

2) Sørg for Udbydere fanen til venstre vælges. Det vil du bemærke Civitas skrabere vælges som skraberudbyder. Udviklerne har fjernet Lambda og Global skrabere.

installer 13clowns video addon

3) Klik på Åbn Civitas Scrapers-indstillinger

installer 13clowns video addon

4) Et nyt vindue dukker op. Hold igen Udbydere indstilling til venstre valgt. Klik til højre til højre Civitas skrabere standardudbydere

13Clowns Video Kodi Addon

5) Klik nu på Udenlandsk fane til venstre og højreklik Aktivér alle udenlandske udbydere

13Clowns Video Kodi Addon

6) Hvis du har et betalt abonnement på Real Debrid, skal du klikke på Kun debrid til venstre og højreklik Aktivér alle Debrid-udbydere

kodi addon 13clowns video

7) Når alt er taget sig af, skal du klikke på Okay

kodi addon 13clowns video

Det kan løse problemet Ingen strømme problem

Dom 

Jeg opdagede denne tilføjelse først for nylig (da jeg skriver denne vejledning), og det tog mig kun et hurtigt blik for at blive imponeret. 13 klovner Kodi addon har nogle særlige kategorier, der er svære at finde i andre populære addons. Jeg er en stor fan af klassikere, og det har et solidt bibliotek med film fra så langt tilbage som 50'erne.

13 klovner serverer dig også med de nyeste film og tv-shows. Med enkle ord er det en komplet pakke. Det har erstattet Lambda Skrabere med Civitas Skrabere. En masse strømme spiller ikke. Jeg håber, det skyldes overgangen, og 13Clowns vil vende tilbage til streaming af høj kvalitet igen.

Relaterede:

Bedste Kodi Addons
Bedste Kodi Builds
Seren Kodi Addon
Yify Film HD Addon

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me