Sådan installeres Nole Cinema Addon på Kodi

>

I denne tutorial vil jeg demonstrere, hvordan du installerer Nole Cinema addon på Kodi 18.1 til Kodi 18.4 Leia og Kodi 17.6 Du kan installere dette addon på alle Kodi-kompatible enheder ved hjælp af instruktionerne her, herunder Android Mobiles, Amazon FireStick & Fire TV, Mac & Windows PC med mere.

Hvis du leder efter en addon, der tilbyder en enorm samling af film, er Nole Cinema Kodi addon den, du skal se på. Fra det nyeste til det ældste giver det dig mulighed for at se alt hvad du ønsker. Desuden indeholder de almindelige kategorier Nole Cinema også nogle interessante kategorier, såsom Klassikere, Fantasy, Gangster, Krig og mere. Det har også et specielt samlingssektion, der indeholder kassetter og andre kategorier.

Nole Cinema er en addon til kun film. Hvis du leder efter tv-shows, kan du gennemse andre tilføjelser på vores liste over bedste Kodi-tilføjelser. For film antager jeg, at intet bliver bedre end denne tilføjelse. Hvad der gør det endnu bedre er playet med ét klik. Klik på den film, du vil se, og vælg blot mellem SD, 720p, 1080p afhængigt af tilgængeligheden. Hvis du ønsker flere links, er der imidlertid en søgemulighed, der skraber flere streams fra internettet. Med Real-Debrid parret kan du endda finde 4K-streamingindstillingerne.

: Nole Cinema fungerer ikke mere. Du kan udforske andre tilføjelser på vores liste over Bedste Kodi-tilføjelser. 

Bemærk: Hvis metadatabehandling bremser navigationen, kan du slå den fra i addon-indstillingerne. Jeg vil vise dig, hvor lige efter installationen.

Sådan installeres Nole Cinema Addon på Kodi

Inden du starter med installationsproceduren, vil du sikre dig, at Kodi er klar til at installere tredjeparts addons. Til det skal du aktivere sikkerhedsindstillingen – Ukendte kilder. Sådan gøres det:

1) Åbn Kodi-appen på din enhed, og klik på, når startskærmen er opladet Indstillinger (du skal være på udkig efter gearikonet øverst til venstre)

  Best Kodi Porn Addons: How to Watch Adult Movies on Kodi

hvordan man installerer nole cinema addon på kodi

2) Nu skal du klikke på System (Kodi 18) eller Systemindstillinger (Kodi 17.6)

hvordan man installerer nole cinema kodi addon

3) På venstre side af det næste skærmbillede skal du vælge Addons. Naviger nu til den rigtige del, og hvis Ukendte kilder er deaktiveret / slukket, klik på det og tænd det

download nole cinema addon på kodi

4) For at holde funktionen aktiveret skal du sørge for at klikke på Ja når du bliver bedt om det næste

nole cinema kodi addon

Nole Cinema Kodi addon er sikkert, da jeg har testet det personligt. Men det ville være en god ide at deaktivere ukendte kilder igen, når du installerer det.

Lad os starte med installationsproceduren.

Nole Cinema Addon: Detaljeret installationsprocedure

Jeg giver dig nu trinnene til at installere Nole Cinema-tilføjelsen på Kodi. Det bør ikke tage mere end fem minutter at få dette addon til at køre og streame dit yndlingsindhold. Dette er, hvad du skal gøre:

1) Gå tilbage til startskærmen for Kodi-appen, og åbn Indstillinger vare igen

hvordan man får nole cinema addon på kodi

2) Nu vil du åbne Filhåndtering

installer nole cinema kodi addon

3) Gå videre og klik Tilføj kilde på hver side af vinduet

download nole cinema addon på kodi

4) Klik, hvor det står under afsnittet ‘Indtast stier eller søg efter medieplaceringer.’

nole cinema addon

5) Indtast følgende URL nøjagtigt, som jeg leverer (det er store og små bogstaver): http://www.planet-universe.co.uk
Klik Okay

nole cinema kodi addon

6) Fremhæv nu feltet på skærmen, hvor det beder dig indtaste navnet på mediekilden. Indtast ethvert navn, du ønsker at identificere denne kilde med, f.eks planet
Klik Okay

nole cinema kodi addon

7) Du skal være tilbage på Kodi-startskærmen endnu en gang. Tryk gentagne gange på tilbage-knappen for at gøre det. Klik på på startskærmen Add-ons på venstre side

hvordan man installerer nole cinema kodi addon

8) I det følgende vindue skal du gå til øverste venstre hjørne og klikke på åben boks option, der også kaldes Package Installer

nole biograf addon på kodi

9) Åbn derefter Installer fra zip-fil

nole biograf

10) Gå videre og klik planet eller kildenavnet, du tilføjede tidligere

installer nole cinema på kodi

11) Åbn zip-filen opbevaringssted.rings.zip på næste skærm

  Hur du åtgärdar parfel - Olpair, TheVideo.me, Tvad.me, etc.

nole cinema addon

12) Vent, indtil du ser Ring of Saturn Repository Add-on installeret en bekræftelsesmeddelelse vises i øverste højre hjørne

ring af saturn depot

13) Åben Installer fra depot

installer nole cinema addon

14) Klik på Ring of Saturn Repository

nole cinema kodi addon

15) Åben Video-tilføjelser

nole biograf

16) Klik på Ingen biograf

installer nole cinema kodi addon

17) Gå videre og klik Installere Næste

hvordan man installerer nole cinema addon på kodi

18) Hvis du bruger Kodi 18 (eller nogen af ​​dets frigivne iterationer), vil du se dette ekstra pop-up-vindue.
Klik Okay

trin til at installere nole cinema kodi addon

19) Vent på, at Nole Cinema Kodi-tilføjelsen installeres. Det bør ikke tage mere end et par minutter. Når installationen er afsluttet, Nole Cinema Add-on installeret anmeldelse glider ud fra øverste højre hjørne

installationsvejledning til ikke-biograf

Det er det! Du har installeret Nole Cinema-tilføjelsen på Kodi.

Før du begynder at streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer på Kodi, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af ophavsretligt beskyttet indhold (gratis film, tv-shows, sport) kan få dig i juridiske problemer.

Kodi-brugere rådes kraftigt om at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer. En VPN til Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-begrænsning af populære tilføjelser. Jeg forbinder altid ExpressVPN på alle mine streaming-enheder, og jeg foreslår, at du gør det samme.

ExpressVPN er den hurtigste og mest sikre VPN. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

BEMÆRK: Vi opmuntrer ikke til krænkelse af copyright-lovgivningen. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

Så, før du begynder at streame på Kodi, her er, hvordan du får VPN-beskyttelse i 3 enkle trin.

Trin 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Klik på strømikonet for at forbinde en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til Kodi.

  Sådan installeres BOOM Sports Addon på Kodi 17.6 Krypton

tilslut expressvpn til kodi

Deaktiver Metadatabehandling til hurtigere navigation

Metadatabehandling bremser navigationen markant og kan også være en smule irriterende. Du kan let slukke for den og nyde hurtigere navigation. Følg disse trin:

1) Gå til Kodi-startskærmen og naviger til tilføjelser > Video-tilføjelser.

2) Vælg Nole Cinema-ikonet, og tryk på menuknappen på din fjernbetjening (højreklik på din computer eller lang berøring af mobiler og andre berøringsenheder) for at få vist pop op-menuen

3) Klik på Indstillinger

sluk metadata på add-on-biografen

4) Vælg Tilpasning indstilling til venstre og til højre på skærmen under Metadata Provider deaktivere indstillingen Aktivér metadata

metadatabehandling på nole cinema addon

Du er nu klar til at bruge Nole Cinema addon på Kodi uden forhindringer.

Et hurtigt kig på Nole Cinema Kodi Addon

Du ønsker at gå til tilføjelser > Video-tilføjelser fra Kodi-startskærmen for at få adgang til Nole Cinema-tilføjelsen. Addon har også flere musikvideoer. Derfor finder du det også under Music add-ons.

hvordan man bruger nole cinema addon på kodi

Hovedskærmen på Nole Cinema har to sektioner: Genre & Samlinger

Genre-sektionen indeholder flere kategorier, herunder nye udgivelser, klassikere, action, eventyr, animation, komedie, kriminalitet og mange flere.

ved hjælp af nole cinema addon

Rul lidt ned for at se afsnittet Samling, der indeholder kassetter og mere:

nole cinema kodi addon

Nole Cinema er kun en Kodi-tilføjelse til film. Du finder ikke nogen tv-serier her.

Dom

Nole Cinema Kodi addon er en fantastisk mulighed for at se dine yndlingsfilm. Den navigerer hurtigt, når du deaktiverer metadatabehandling i addon-indstillingerne. Addon har et massivt bibliotek med film lige fra klassikere til de nyeste udgivelser. Med et-klik-funktionen kan du starte streaming temmelig hurtigt. Du kan også gå til skrabetilstand ved at klikke på Søg efter at have klikket på filmtittlen. Streamingkvaliteten er også meget god. Fra SD til 1080p (og også 4K, hvis du har Real Debrid), kan du streame i den opløsning, du vælger. Nole Cinema er et godt valg til film.

Relaterede:

Sådan installeres Scrubs Addon på Kodi
Sådan installeres Watch Dogs Kodi Addon
Sådan installeres 7 af 9 Kodi Addon
Sådan installeres Exodus v8 Kodi Addon

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.