IPVanish Review: o alternativă VPN de top!

>

Nevoia de confidențialitate online și anonimat a crescut în fiecare an: hackerii reprezintă o amenințare permanentă, deoarece vă pot intercepta conexiunea și vă pot fura parolele. Chiar și numerele cărților dvs. de credit riscă să fie duplicate și utilizate fără autorizația dvs..

Puteți rezolva o mulțime de amenințări la adresa securității prin angajarea unui serviciu VPN fiabil. Rețelele private virtuale sau VPN pot masca adresa IP a utilizatorilor și pot ascunde toate datele și traficul lor partajat cu intenția de a evita vizibilitatea online.

Internetul este plin de clienți VPN de toate tipurile: gratuit, plătit, de calitate și mediocru, există zeci de furnizori acolo. Dar doar câțiva dintre ei pot pretinde că oferă un serviciu complet, de încredere, iar unul dintre cele mai apreciate este IPVanish. Acest articol vă va oferi informații detaliate despre IPVanish. Rămâneți aproape.

recenzie ipvanish

IPVanish Review

Datorită faptului că majoritatea industriei VPN sunt de acord cu viteze mari și performanțe bune, IPVanish este unul dintre primii cinci clienți VPN disponibili pentru utilizatorii din întreaga lume. Bazat pe Statele Unite, IPVanish oferă funcții interesante pentru a merge împreună cu abilitatea de a naviga pe internet în mod privat și anonim.

IPVanish, fiind probabil cel mai rapid furnizor de servicii VPN din domeniu, este potrivit ideal pentru iubitorii de streaming, chiar și celor cărora le place să urmărească conținut multimedia HD. Utilizatorii vor avea o experiență aproape dificilă, dar, deoarece are atât de multe opțiuni de configurare, este posibil să nu fie perfect pentru începătorii din lumea VPN.

Alte caracteristici includ alocarea activității P2P, ceea ce înseamnă că un mediu excelent pentru torrenting este permis, cu descărcări sigure. IPVanish permite utilizatorilor să își configureze nevoile și preferințele de confidențialitate și are peste 850 de servere în 60 de țări din întreaga lume.

IPVanish vă asigură că puteți implementa o criptare puternică, ceea ce înseamnă că datele pe care le partajați în timp ce sunteți conectat nu vor fi disponibile pentru ochii înțepători de pe web. Clientul Windows poate fi puțin confuz, dar, în general, această opțiune oferă un serviciu extraordinar.

Are un client desktop și mobil, viteze de vârf în Marea Britanie și Europa și un software extrem de configurabil ca puncte principale pozitive. Încetinirea serviciului pentru clienți și asistență este un alt dezavantaj.

Servere IPVanish

În timp ce IPVanish nu poate oferi 90, 80 sau chiar 70 de țări pentru conexiune, precum o mână de alte VPN-uri pot, este mai mult decât acoperit în acea zonă, cu peste 850 de servere din 60 de țări situate strategic pe glob.

Imaginați-vă că aveți posibilitatea de a accesa site-uri, serii, filme, canale de streaming, pagini de torent și alte servicii din 60 de țări din întreaga lume: este un scenariu de vis pentru persoanele care adoră să aibă opțiuni de divertisment pe web.

revizuire ipvanish pentru servere

Deși nu are un server în Rusia, IPVanish este predominant în țările europene, precum și în orașul său natal, Statele Unite ale Americii: acolo, are peste 400 de servere în 17 orașe diferite.

IPVanish pentru Netflix

Din păcate, IPVanish este una dintre victimele eforturilor Netflix de a reduce încercările VPN de a strica locația utilizatorilor și de a accesa regiuni geografice distincte. Compania a blocat serverele IPVanish și astfel utilizatorii nu se pot bucura de conținutul internațional al acestei platforme multimedia online.

Cu toate acestea, și din moment ce alegerea VPN revizuită în prezent are Statele Unite ca oraș natal, regiunea americană Netflix (care are de departe cea mai interesantă și completă bibliotecă de filme, serii TV și producții) este disponibilă în IPVanish. Dacă sunteți mare pe Netflix, poate doriți să citiți ghidul nostru pentru cel mai bun VPN Netflix.

IPVanish pentru Kodi

Kodi, ca platformă multimedia open source, este o alegere perfectă pentru persoanele dependente de streaming, deoarece nu trebuie să plătească taxa de abonament Netflix pentru a se bucura de cele mai bune filme, serii, documentare, scurte funcții, materiale muzicale și alte producții..

Kodi funcționează cu suplimente oficiale și neoficiale. Deoarece multe dintre acestea sunt disponibile la nivel internațional, acestea nu pot fi deblocate din nicio locație decât dacă aveți un VPN. IPVanish este una dintre cele mai bune VPN pentru utilizatorii Kodi datorită celor 60 de țări (asta înseamnă, puteți obține suplimente din 60 de țări!) Și viteze incredibile.

Pentru a rula Kodi cu contul dvs. VPN IPVanish, trebuie doar să executați aplicația sau clientul, în funcție de dispozitivul dvs. și asta este! Veți avea acces nelimitat la toate suplimentele de oriunde doriți.

IPVanish pentru Torrents

Dacă nu vă criptați traficul și nu vă acoperiți identitatea, ochii indrăgostiți de pe Internet vor putea vedea ce faceți. Acest lucru, combinat cu legile unor țări cu privire la activitatea de torrenting și P2P, vă poate limita experiența și divertismentul online.

  Top 5 nejlepších VPN zdarma (2023)

Din fericire, serviciile VPN vă pot ajuta în acest sens. IPVanish, în special, oferă o atmosferă excelentă pentru activități de torrenting și P2P, permițându-vă să interacționați fără să vă faceți griji pentru instituțiile guvernamentale care vă interzic să faceți asta.

Nu este nimic asemănător cu a torrent cu confidențialitate 100%, iar pentru a face acest lucru, IPVanish este instrumentul perfect, oferind un mediu sigur și funcții avansate, cum ar fi tehnologia SOCKSS5 care vă permite să fiți complet anonimi.

IPVanish pentru FireStick

Uimitorul Amazon Fire TV Stick este unul dintre cele mai populare dispozitive de streaming de pe planetă chiar acum, deoarece este extrem de portabil, iar utilizatorii îl pot transporta și folosi de oriunde și ori de câte ori li se pare potrivit. Cu toate acestea, atunci când este combinat cu IPVanish, funcționează la maximul său absolut, deoarece protejează utilizatorul împotriva hackerilor și a altor amenințări cu criptare robustă și toate protocoalele majore și le permite să acceseze site-uri și conținut din 60 de țări din întreaga lume. În plus, IPVanish oferă unele dintre cele mai rapide viteze din industrie, o situație perfectă pentru iubitorii de streaming. Puteți citi mai multe despre cel mai bun VPN pentru FireStick.

Prețuri IPVanish

Dacă te uiți doar la prețul lunar, vei observa că IPVanish nu este tocmai unul dintre cei mai ieftini clienți VPN de pe piață, care se înregistrează la 10 USD. Cu toate acestea, dacă luați în considerare toate funcțiile pe care le oferă, criptarea sigură, confidențialitatea și anonimatul și numărul mare de servere și țări disponibile pentru conectare, atunci veți realiza că taxa este mai mult decât corectă.

Pe lângă planul lunar, IPVanish, așa cum fac de multe ori clienții VPN, oferă oferte și reduceri dacă persoana achiziționează serviciul mai mult de o lună. De exemplu, modul trimestrial se înregistrează la 8,99 USD, iar cel anual costă echivalentul a 6,49 USD pe fiecare 30 de zile.

Cupon IPVanish: Unul dintre cele mai bune lucruri despre IPVanish este – continuă să ofere cupoane de reducere din când în când ceea ce vă oferă o reducere suplimentară la prețul său. În prezent, cupon IPVanish SAVE20NOW este live pe care îl puteți utiliza în momentul efectuării plății și economisiți 20% suplimentar.

Faceți clic AICI pentru a obține IPVanish

revizuire ipvanish pentru stabilirea prețurilor

Una dintre caracteristicile VPN preferate sunt încercările gratuite și politicile de rambursare convenabile. În această privință, IPVanish se încadrează puțin în spatele opțiunilor de top, pentru că nu are prima, iar cea de-a doua face check-in-ul la doar o săptămână. Sigur, este benefic să testați caracteristicile timp de șapte zile și după aceea, decideți dacă merită să plătiți un plan complet, dar majoritatea alternativelor de top au garanții de returnare de 15 sau chiar 30 de zile.

O caracteristică excelentă pentru clienți este vasta gamă de metode de plată pe care IPVanish acceptă pentru serviciile sale. Acestea includ cardul de credit (toate cele mai importante), PayPal, Bitcoin, Giropay, CashU, DineroMail și altele.

Obțineți IPVanish

Viteză și performanță IPVanish

IPVanish trece aproape toate testele de viteză efectuate de specialiști și experți din zonă. Această opțiune din SUA poate obține 30-35 Mbps pe serverele din Marea Britanie și o rată similară în restul Europei, unde se știe că este deosebit de puternică.

Vitezele sunt nu numai mari / rapide, dar și consistente. Majoritatea serverelor din Statele Unite pot ajunge până la 25-30 Mbps. IPVanish are un avantaj convingător față de alți furnizori: alegând opțiunea „Cel mai bun server”, sistemul vă va conecta automat, deși este posibil să găsiți unul manual mai rapid decât cel alocat de IPVanish atunci când alegeți această caracteristică.

IPVanish are o protecție împotriva scurgerii DNS și un switch kills, printre alte funcții, asigurând astfel confidențialitatea utilizatorilor în timp ce se bucură de unele dintre cele mai bune viteze de pe piața VPN. Dacă sunteți în Regatul Unit, în restul Europei sau în Statele Unite, este posibil să nu găsiți un client mai rapid.

Vitezele IPVanish pot concura chiar și cu cele mai fiabile alternative VPN în domeniu, iar acest lucru este pe care iubitorii de streaming nu le iau de la sine..

Experiență de utilizare

Funcția „Cel mai bun server” îmbunătățește considerabil experiența utilizatorului, mai ales dacă clientul este începător în lumea VPN. Dacă IPVanish nu ar avea acest lucru, ar fi deranjant pentru o persoană care utilizează o rețea virtuală virtuală pentru prima dată să navigheze prin zecile de opțiuni și configurații pe care le are această alternativă..

Aplicațiile Android și iOS arată adresa dvs. IP curentă, serverul la care sunteți conectat și cât timp îl utilizați. De asemenea, arată clientului cât de multe date a distribuit cu sistemul.

Un dezavantaj minor al serviciului altfel excelent al IPVanish este lipsa unei funcții de blocare a anunțurilor. Există puține lucruri la fel de enervante precum faptul că trebuie să amânați experiența online a unuia din cauza mesajelor publicitare necorespunzătoare pe care nu doriți să le vedeți.

  VPN이 필요한 10 가지 이유

Există tutoriale pentru instalarea și configurarea IPVanish pentru Amazon Fire TV Stick, Windows, Mac, Linux, Android și iOS, astfel încât utilizatorii să aibă îndrumări atunci când sunt amatori. De obicei, aceste aplicații nu necesită foarte mult timp la descărcare și pot fi utilizate după instalare. În timp ce interfața oferă numeroase opțiuni de configurare care pot personaliza experiența VPN, aspectul său este întunecat și neatractiv.

Protocoale și criptare

Funcții de securitate și confidențialitate ipvanish

IPVanish este bogat în măsuri și caracteristici de securitate, în special pe dispozitive mobile precum iOS și Android. Utilizatorul poate „bloca rețea”, ceea ce înseamnă că unele dintre aplicațiile telefonului dvs. nu se vor putea conecta la internet până când VPN-ul nu este activat. Și având în vedere că IPVanish are un debit nelimitat de date, puteți doar să îl lăsați activat permanent.

Cu un sistem util, inovator, IPVanish vă menține protejat împotriva conexiunilor de internet publice sigure, care nu necesită o parolă atunci când telefonul sau laptopul dvs. este activat Wi-Fi. Numeroși hackeri profită de lipsa de atenție și de naivitate a oamenilor, dar IPVanish te asigură că nu ești ultima victimă.

IPVanish folosește criptarea OpenVPN larg răspândită, cu cifrat AES-256 biți, autentificare de date HMAC SHA1, RSA-2048 strângere de mână și control HMAC SHA-256.

Criptarea AES pe 256 biți este comandată de guvernul SUA, deoarece a considerat această metodă ca fiind cea mai bună dintre toate, folosind-o pentru a-și proteja comunicațiile online la toate nivelurile. În ciuda grijilor că guvernul poate folosi IPVanish ca un facilitator pentru a citi mesajele „ascunse” prin metoda AES-256, nu este cazul, deoarece toți furnizorii de servicii VPN semnificative implementează măsura pentru criptare..

VPN-urile care implementează criptarea AES-256 biți cu protocolul OpenVPN, așa cum face IPVanish, sunt de obicei situate aproape sau în partea de sus a listei atunci când vine vorba de clasamentele experților și preferințele oamenilor..

Clienți și compatibilitate

IPVanish oferă o compatibilitate mai mult decât suficientă pentru a satisface majoritatea cercurilor de pe Internet. Acest brand are aplicații pentru Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android și chiar Amazon Fire TV / Stick. Acest lucru este deosebit de convenabil, deoarece IPVanish permite utilizatorilor să se conecteze până la cinci dispozitive diferite în același timp.

recenzie ipvanish vpn

Instalatorul clientului IPVanish Windows va pune o scurtătură pentru această marcă VPN pe desktop. Trebuie doar să faceți clic pe ea pentru a pune în funcțiune aplicația. După introducere, va trebui să furnizați numele de utilizator și parola pe care le-ați creat în procesul de înscriere.

Când vă aflați, ar trebui să vedeți trei locații ale serverului în ecranul principal, situate în partea inferioară a aspectului, chiar deasupra butonului folosit pentru „Conectare”. Va trebui să alegeți țara cu care doriți să stabiliți o conexiune cu , apoi orașul și, în sfârșit, serverul.

Aveți lista de servere pentru a alege una dintre cele 850 pe care IPVanish trebuie să le ofere clienților săi fideli, iar în partea Setări, veți găsi configurațiile și opțiunile necesare pentru a vă personaliza experiența.

Politica jurnalelor IPVanish

Până acum, toată lumea este familiarizată cu IPVanish și ce înseamnă locația sa pe harta mondială pentru confidențialitate și înregistrarea datelor și a activității. Fiind în Statele Unite, această opțiune trebuie să facă față presiunilor posibile din partea ANS și a altor agenții de aplicare a legii. În plus, există apărători de drepturi de autor care condamnă în mod activ alternative precum VPN pentru rolurile lor în a ajuta oamenii umbri să facă lucruri obscure.

Dacă sunteți prins folosind un VPN pentru a distribui și distribui conținut piratat, atunci șansele de a merge la închisoare sunt mari. Cu toate acestea, IPVanish permite activitatea P2P și are încredere că clienții săi nu se vor implica în astfel de activități și, cu siguranță, nu susțin nicio faptă penală.

În politica lor de confidențialitate, IPVanish precizează că nu ține niciun registru al activității utilizatorilor săi în timpul conectării sub criptarea VPN, iar în cazul unei ordonanțe judecătorești NSA, nu ar avea nimic care să-i ajute. Din cauza acestui scenariu, oamenii sunt siguri de fiabilitatea IPVanish.

Funcții suplimentare IPVanish

Deși poate părea prea complicat pentru începători și iubitori de simplitate, IPVanish are funcții interesante pe care majoritatea obișnuitilor VPN le vor lua și le vor implementa. De exemplu, compania oferă o garanție de întoarcere de șapte zile și, deși nu este un număr care poate concura cu alte 15 alternative sau 30 de zile, este într-adevăr util.

Protecția împotriva scurgerilor DNS vă asigură că nu există scurgeri WebRTC sau IP care vă pot pune identitatea online sau activele digitale în pericol real. De asemenea, un killswitch oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și proteja resursele, chiar dacă conexiunea VPN se reduce.

Cinci conexiuni simultane permit utilizatorilor să combine numeroase dispozitive sub aceeași conexiune VPN, chiar dacă nu configurează criptarea în routerele lor. Aplicația se autoinstalează, ajutând utilizatorii începători.

  Najlepší VPN pre torrent (2023) Stiahnite si Torrents bezpečne

Interfața, deși nu este foarte atractivă, este considerată ușor de utilizat, deși unele cercuri s-au plâns de numeroasele meniuri, configurații și opțiuni de configurare. Cu toate acestea, există o cantitate nelimitată de date.

caracteristici ipvanish

Alături de serverele +850 și cele 60 de țări pe care IPVanish oferă posibilitatea de a-și conecta utilizatorii, există o serie de peste 40.000 de adrese IP pentru a le oferi. Înseamnă că clienții pot comuta între servere în căutarea lor pentru viteze și performanțe mai bune.

IPVanish permite activitatea P2P, o configurație perfectă pentru torrenting și are un proxy web SOCKS5. Acesta implementează cele mai bune protocoale de criptare disponibile în industria VPN, sub forma OpenVPN, L2TP (Protocolul de stratificare la tunelare) și vechiul PPTP (Peer to Peer Protocol, tatăl VPN.)

Extensii Browser IPVanish

În ciuda tuturor caracteristicilor și ofertelor sale utile și interesante, IPVanish nu are extensii dedicate pentru anumite browsere web, dar are o aplicație creată pentru Chromebook pentru utilizatorii acestui sistem de operare. În plus, are aplicații pentru aproape toate sistemele de operare și dispozitive.

Relații Clienți

Unul dintre reducerile IPVanish este serviciul pentru clienți. Există o impresie răspândită că timpul de răspuns este un pic prea mare pentru majoritatea experților și a gustului oamenilor, deoarece echipa de ajutor și asistență poate dura mai mult de o zi pentru a răspunde cerințelor și întrebărilor utilizatorilor..

Este puțin surprinzător faptul că IPVanish nu are o caracteristică de chat live sau un personal de asistență de e-mail pentru clienți care să poată răspunde puțin mai rapid, având în vedere vastele infrastructuri și investiții pe care compania le-a pus cu atenție cu intenția de a oferi un produs complet și de calitate.

Întrebările frecvente (întrebări frecvente) reprezintă modul principal de a ajuta clienții IPVanish prin procesul de instalare, configurare și asistare cu sfaturi precise. Utilizatorii pot căuta rapid anumite elemente și funcții despre care doresc să afle mai multe detalii.

În plus, IPVanish oferă ghiduri de configurare complete pentru instalarea și utilizarea corectă a acestui serviciu VPN pe toate dispozitivele și în orice sistem de operare. Dacă trebuie să știți orice întrebări frecvente, tutoriale și ghiduri nu pot răspunde, va trebui să luați legătura cu echipa de asistență prin intermediul formularului.

După ce completați fișierele solicitate și trimiteți mesajul dvs. cu zona specifică de necesitate, personalul IPVanish vă va reveni prin e-mail. Cu toate acestea, de obicei, iau ore întregi pentru a răspunde, chiar și câteva zile dacă ai ghinion. Este cel mai slab aspect al unui alt furnizor de servicii VPN de top.

IPVanish Review: Gânduri finale

În concluzie, IPVanish este un client VPN fantastic, care se află printre cele mai bune cinci din afaceri. Are un număr remarcabil de servere și poate ajuta clienții să se conecteze cu 60 de țări din întreaga lume. Ce înseamnă acest număr? Ei bine, clienții pot avea acces la conținut de streaming, site-uri de torrenting, site-uri web preferate și suplimente Kodi din 60 de țări, ceea ce este un număr de elită care ocupă aproape toți furnizorii primari, cu câteva excepții notabile..

IPVanish are unele puncte slabe. De exemplu, nu are o opțiune de încercare gratuită, politica de rambursare este destul de scurtă în comparație cu alți concurenți de top, nu are un blocant de anunțuri, iar clientul Windows poate fi puțin penibil, judecând după mai multe opinii ale experților. Cu toate acestea, principalul său dezavantaj este serviciul pentru clienți aproape lipsit de răspuns, fără o caracteristică de chat live și luând pentru totdeauna să răspundă prin e-mail la întrebări simple sau cerințe care pot fi urgente.

Cu toate acestea, IPVanish este una dintre opțiunile preferate pentru streamere și iubitori de torenți din întreaga lume. Cu sediul în Statele Unite, are peste 400 de servere acolo, răspândite în 17 locații. Având în vedere că țara are o mulțime de site-uri și platforme de streaming, suplimente, emisiuni, canale online și alte tipuri de conținut, IPVanish poate fi extrem de util în căutarea dvs. pentru deblocarea lucrurilor din America..

Prin aplicarea criptării AES de 256 biți, asemănătoare militarului, IPVanish s-a asigurat că conținutul și traficul partajat este în afara limitelor spionilor și privirilor indurerate de pe web. De asemenea, oferă clienților săi opțiunea de a alege între mai multe protocoale, inclusiv OpenVPN, L2TP și PPTP.

IPVanish, în ciuda rădăcinilor sale din Statele Unite și este supus mai multor agenții de aplicare a legii, nu ține jurnalele de activitate ale utilizatorilor, asigurându-se că acestea pot naviga pe internet în mod privat și cu anonimat.

Concluzia este că IPVanish este un VPN de top, cu oferte excelente și o valoare bună dacă țineți cont de câte funcții și elemente unice are. Pentru utilizatorii VPN cu experiență, IPVanish este un client de vis, datorită tuturor posibilităților sale de configurare și configurare. Chiar dacă alegeți să cumpărați cel mai scump plan, care este cel lunar, cu siguranță nu veți fi dezamăgiți, deoarece perspectiva de a avea acces la conținut din 60 de țări cu viteze mari și performanță constantă este extrem de ispititoare.

Obțineți IPVanish

Legate de:

  • De ce ai nevoie de un VPN
  • VPN-urile sunt legale și sigure de utilizat?
  • Examinare ExpressVPN
  • Cel mai bun VPN pentru FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me