Cum se instalează Mouse Toggle pe FireStick / Fire TV

>

Anumite aplicații Android sunt destinate dispozitivelor tactile și nu funcționează corect pe dispozitivul dvs. Fire TV Stick controlat de la distanță. Aceasta privește utilizatorii FireStick de unele aplicații bune. Motivul principal pentru care nu puteți utiliza astfel de aplicații este acela că nu sunt compatibile cu telecomanda dvs. Amazon FireStick. Cu toate acestea, dacă există un mod în care poți folosi un mouse cu FireStick, poți face ca unele dintre aceste aplicații să funcționeze.

Puteți obține indicatorul mouse-ului pe interfața FireStick fără a conecta un mouse fizic la acesta. Tot ce ai nevoie este aplicația Mouse Toggle. În acest ghid, vom învăța să instalăm mouse-ul Toggle pe FireStick. Puteți manevra indicatorul mouse-ului folosind butoanele de navigare de pe telecomandă. Pentru a face clic pe un obiect, doar treceți indicatorul peste el și apăsați butonul Selectați butonul de pe telecomandă.

Atenție Utilizatori FireStick: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă găsiți conținut protejat de drepturi de autor pe Fire TV Stick, puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună FireStick și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare a filmelor să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

Iată motivele pentru care trebuie să utilizați un VPN tot timpul.


Citit:
Cum se instalează și se folosește un VPN pe FireStick

Aplicația Mouse Toggle pentru Fire TV Stick: Ghid de instalare

Mai întâi configurați dispozitivul nostru FireStick, astfel încât să vă permită să instalați aplicații terțe. Aplicația Mouse Toggle pe care o vom instala este, de asemenea, o aplicație terță parte. Urmați pașii de mai jos:

Pasul 1: Porniți dispozitivul FireStick și deschideți-l Setări din ecranul de start (opțiunea Setări este în bara de meniu din partea de sus a ecranului)

mouse-ul comută pentru foc tv

Pasul 2: Navigheaza catre Dispozitiv și deschideți-l pe următorul ecran

mouse-ul comută pe firestick

Pasul 3: Acum deschis Opțiuni pentru dezvoltatori

cum să instalați mouse-ul pe basculantă

Pasul 4: Vedeți dacă Aplicații din surse necunoscute este OFF sau ON. Dacă este oprit, faceți clic pe el pentru a-l activa.

butonul mouse-ului comută

Pasul 5: Apare un mesaj de avertizare care vă informează despre riscurile de activare a aplicațiilor din surse necunoscute. Ignorați acest mesaj. Vei instala aplicația Mouse Toggle, pe care am folosit-o personal. Este o aplicație sigură.

Clic Aprinde

aplicații din surse necunoscute pe fire tv stick

FireStick-ul dvs. va instala acum orice aplicație terță parte. Să începem cu mouse-ul Toggle.

Pasul 6: Primul lucru de care ai nevoie este o aplicație de încărcare laterală. FireStick nu permite descărcarea directă a fișierelor din browser. Vă recomand Downloader app. Este un instrument foarte eficient de încărcare laterală pentru FireStick. Instalați Downloader pe FireStick și lansați-l. Puteți obține cu ușurință această aplicație din Magazinul Amazon

Pasul 7: Ecranul principal al Downloader arată astfel. După cum puteți vedea, Acasă opțiunea din stânga este deja clic. În partea dreaptă, există un câmp de unde puteți introduce adresa URL sursă de unde va fi descărcat Mouse Toggle.

Faceți clic pe acest câmp URL

aplicația de descărcare

Pasul 8: Introduceți următoarea adresă URL (în funcție de dispozitivul dvs.) când vedeți tastatura de pe ecran (uitați-vă la imaginea de mai jos):

Pentru Fire Stick Gen 1, Fire Stick Gen 2, Fire TV 1, Fire TV 2, Fire TV Cube - https://www.firesticktricks.com/mouse

Dacă aveți FireStick 4K, Fire TV 3 sau Fire TV Edition, utilizați acest link - http://bit.ly/mousefire

Lovit MERGE după introducerea adresei URL

mouse mouse pentru apk tv tv

Pasul 9: Permiteți aplicației Downloader să descarce fișierul APK pentru mouse Toggle. Poate dura câteva minute.

descărcați mouse-ul pentru a activa apk-ul pe firestick

Pasul 10: Lucrul bun despre Downloader este că nu trebuie să executați manual APK-ul descărcat. Rulează fișierul și începe instalarea automat. Acum ar trebui să vedeți următorul prompt.

Clic Instalare

mouse-ul de foc

Pasul 11: Acum așteptați instalarea APK-ului Mouse Toggle pe dispozitiv

Pasul 12: Veți obține confirmarea instalării cu ajutorul Aplicația instalată prompt care arată.

Când faceți clic Deschis aici, lansați imediat aplicația Mouse Toggle. Dar, vom rula și vom folosi aplicația mai târziu.

Mai întâi, faceți clic pe Terminat și reveniți la aplicația Descărcător. Vă voi arăta cum puteți șterge APK-ul mouse Toggle pe care tocmai l-ați descărcat. Fișierele APK nu sunt necesare după instalare. Lăsăm un spațiu liber.

mouse-ul pentru comutarea focului

Pasul 13: Clic Șterge

mouse-ul comută

Pasul 14: Clic Șterge încă o dată

mouse apasă apk

Ați eliminat cu succes fișierul APK din FireStick.

Cum să accesați și să folosiți mouse-ul Toggle pe FireStick

Toate aplicațiile pe care le instalați pe FireStick pot fi accesate de pe Aplicațiile dvs. & canale secțiune. Iată cum puteți ajunge acolo:

  • Apăsați și mențineți apăsat butonul Acasă butonul de pe telecomanda FireStick timp de aproximativ 5 secunde
  • Când apare ecranul meniului, faceți clic pe Aplicații
  • Acolo vă aflați în aplicațiile dvs. & canale

Acum derulați în jos în jos utilizând telecomanda unde veți găsi aplicația Mouse Toggle. Nu uitați că atunci când instalați o aplicație pictograma ei apare în partea de jos în aplicațiile dvs. & Canale. Celălalt lucru de remarcat este că aplicațiile instalate recent nu apar pe ecranul de start al FireStick.

Pentru a muta orice aplicație pe ecranul de start, selectați pictograma în Aplicațiile dvs. & Secțiune canale și apăsați tasta meniu de pe telecomandă. Acum faceți clic pe Mutare și mutați pictograma într-unul din rândurile de sus.

Acum vă voi arăta cum să folosiți mouse-ul Toggle.

În primul rând, pentru ca funcționarea aplicației Mouse Toggle să funcționeze, debugarea ADB trebuie să fie activată. Iată cum îl puteți activa: Ecran de pornire FireStick > Setări > Dispozitiv > Opțiuni pentru dezvoltatori > Debugging ADB

Deschide aplicația din Aplicațiile tale & Secțiunea de canale. Așa arată aplicația. Există un singur ecran.

comutator de mouse pentru stick tv tv

A te asigura Activați serviciul mouse-ului opțiunea este activată. Dacă doriți ca serviciul mouse-ului să funcționeze la pornirea FireStick, păstrați a doua opțiune pornită. Vă recomand să continuați. Mouse Toggle este doar o aplicație de 2 MB și păstrarea acesteia tot timpul nu afectează performanțele dispozitivului.

Când serviciul mouse-ului este activat, stare în partea stângă jos a ecranului ar trebui să spunem a început.

Dacă starea este blocată pornire atunci este posibil să fie necesar să dezactivați ADB Debugging și să Porniți din nou. Puteți face clic pe butonul ADB SETTINGS din aplicație pentru a-l opri și porni. 

mouse-ul pentru a schimba ecranul aplicației de pe foc

Este vorba despre interfață. Permiteți-mi să vă arăt acum cum puteți utiliza indicatorul mouse-ului cu orice aplicație.

Voi folosi Showbox HD ca exemplu, deoarece această aplicație nu poate fi navigată cu telecomanda FireStick. Iată ecranul de start Showbox HD:

cum să utilizați comutatorul mouse-ului pentru stick tv tv

După cum vedeți, există meniul din colțul din stânga sus. Nu pot să ajung la ea fără să comute mouse-ul. Însă, pe ecranul televizorului meu nu există încă indicatorul mouse-ului. Deci, cum să o aduc?

Pentru a afișa indicatorul mouse-ului, tot ce trebuie să faceți este să apăsați rapid pe Redare / Pauză butonul de pe telecomanda Amazon FireStick de două ori.

Am făcut asta și am manevrat indicatorul mouse-ului peste meniu. Acum trebuie doar să apăs pe Selectați butonul de pe telecomandă pentru a face clic pe meniu.

cum să utilizați mouse-ul pentru a comuta pe sticlă

Apare următorul meniu. Acum, pot folosi indicatorul mouse-ului pentru a trece cursul și a face clic pe orice element pe care îl doresc din meniu.

mouse-ul comută pentru foc tv

Am făcut clic pe Filme și am fost redirecționat la ecranul care conține lista filmelor. Din nou, pot folosi indicatorul mouse-ului pentru a deschide orice film care îmi place.

Vă rugăm să rețineți că indicatorul mouse-ului dispare după câteva secunde când este lăsat inactiv. Apăsați de două ori butonul Redare / Pauză de pe telecomandă pentru ao readuce.

Cum să derulați paginile cu ajutorul mouse-ului?

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să ridicați cursorul mouse-ului de pe ecran, apăsând butonul Redare / Pauză de pe telecomandă de două ori.

Acum, apăsați rapid următoarele butoane de pe telecomandă, una după alta, în aceeași ordine:

  • Redare / Pauză
  • Navigare în jos

Cursorul va fi mai mare și mai rapid și vă va permite să derulați pagini.

Înveliți

Mouse Toggle vă permite să utilizați aplicații precum Showbox pe FireStick, care sunt altfel incompatibile. Când indicatorul mouse-ului apare pe ecran, îl puteți muta cu ajutorul butonului de navigare de pe telecomandă. Puteți accesa elementele dintr-o aplicație incompatibilă pe care funcția de la distanță obișnuită nu o poate face. Mouse Toggle este o aplicație ușoară și cred că fiecare utilizator FireStick trebuie să o aibă.

Legate de:

Cum să imprimați Jailbreak FireStick
Cum să resetați Kodi pe FireStick
Cum se instalează Catmouse APK pe FireStick
Cum se instalează Morphix TV pe FireStick
Cum se instalează UnlockMyTV pe FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me