Изјава о одрицању одговорности

>

Последње ажурирање: 15. фебруара 2023

Информације садржане на хттпс://ввв.фирестицктрицкс.цом/ веб локацији („Услуга“) само су за опште информације.

Фире Стицк Трицкс не преузима никакву одговорност за грешке, пропусте или потпуну тачност садржаја Услуге.

Ни у којем случају ватрогасни трикови неће бити одговорни за било какве посебне, директне, индиректне, последичне или случајне штете или било које друге штете, било да је реч о уговору или другом оштећењу, укључујући непажњу, проистеклом из употребе или у вези са коришћењем Услуге или садржај Услуге. Фире Стицк Трицкс задржава право да врши додавања, брисања или измене садржаја на Услузи у било које наредно време од тренутка оригиналне објаве на веб локацији без претходне најаве.

Фире Стицк Трицкс не гарантује да веб локација не садржи вирусе, малваре или друге штетне компоненте. Веб локација користи колачиће за глатко искуство и Фире Стицк Трицкс ни на који начин неће бити одговоран ако се неки употреба веб софтвера / рансомвара или други напад догоди због коришћења веб локације..

Фире Стицк Трицкс задржава право да задржава било какве информације које буде сматрао прикладним и ни на који начин не сноси штету насталу због неоткривања тих информација. Надаље, Фире Стицк Трицкс није одговоран за било какве штете на информацијама или услугама које се пружају, чак и ако су Фире Стицк Трицкс информисани о могућој штети.

Ништа што се одржава на Фире Стицк триковима не треба тумачити као покушај давања или пружања правног мишљења или услуге. Веб локација не даје гаранцију за валидност и не сноси никакву одговорност за веродостојност или истинитост било ког садржаја објављеног на њему.

Веб локација може понекад садржавати садржај који није погодан за сву публику, укључујући децу. У тим случајевима се саветује дискреционо право гледалаца.

Употреба пиратског / ауторског садржаја

Ми (ватрени трикови) ни на који начин не подржавамо, не промовишемо или охрабрујемо било какву незакониту или криминалну активност. Стреаминг / преузимање ауторског садржаја је незаконит и не сме се практиковати. Спомињање било каквих илегалних / пиратских садржаја на веб страници, ако их има, догађа се онда у строго образовне и информативне сврхе. Изузетно обесхрабрујемо пиратство и строго саветујемо нашим читаоцима да га избегавају по сваку цену.

Водичи пронађени на ватрогасним триковима намењени су искључиво у образовне сврхе и намењени су садржају који је доступан у јавном власништву. Ови водичи / туторијали НЕ СМЕТИ користити за било какве неовлашћене или илегалне активности.

Трикови против ватре не могу бити одговорни за било какве правне последице са којима би се корисници могли суочити због илегалних стриминг / преузимања или других активности. Корисницима саветујемо да провере своје локалне законе у вези са стримингом пиратских садржаја и саветујемо наше читаоце да се стриктно придржавају својих општинских закона.

Трикови против ватре не садрже или не садрже садржај заштићен ауторским правима.  

екпрессвпн

Производи / Логос Ауторска права

Амазон је прави власник ауторских права Фире ТВ Стицк-а. Коди је софтвер отвореног кода који су на сајту Коди.тв пописали и одржавали његови званични програмери. Ни на који начин нисмо повезани са Амазоном или Кодијем (раније КСБМЦ). Остали алати / апликације или графике који се спомињу / користе на овој веб страници су ауторска права њихових развојних програмера / власника. „Фире Стицк Трицкс“ не тврде да поседују никаква ауторска права и власништво над Амазон Фире ТВ Стицк, Коди или другим алатима / апликацијама поменутим на веб локацији.

Изјава о одрицању одговорности за спољне везе

хттпс://ввв.фирестицктрицкс.цом/ веб локација може садржати везе до спољних веб локација које нису обезбеђене или одржаване од стране или на било који начин повезане са Фире Стицк Трицкс.

Ови линкови се пружају као погодност и само у информативне сврхе; не представљају одобрење или одобрење Фире Стицк Трицкс-а за било који од производа, услуга или мишљења корпорације или организације или појединца. Фире Стицк Трицкс не сноси никакву одговорност за тачност, законитост или садржај спољне веб странице или за следеће линкове. Молимо вас да се обратите спољној веб страници за одговоре на питања у вези са њеним садржајем.

Имајте на уму да Фире Стицк Трицкс не гарантује тачност, релевантност, благовременост или потпуност било које информације на овим спољним веб локацијама.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me