Bagaimana untuk Memasang Showbox pada FireStick

>

Showbox adalah salah satu yang paling popular di atas permintaan, aplikasi pihak ketiga untuk platform Android. Aplikasi ini memberikan anda akses kepada perpustakaan media besar filem dan rancangan TV. Dengan Terrarium TV hilang, anda mesti mencari beberapa alternatifnya. Showbox adalah sebahagian daripada alternatif Terrarium TV terbaik kami.

Aplikasi ini telah wujud untuk seketika dan disokong oleh pasukan pemaju yang aktif. Anda akan melihat bahawa kandungan baru ditambah ke Showbox cukup kerap. Aplikasi ini membolehkan anda memainkan kandungan dalam SD, HD, dan kualiti HD penuh. Ia adalah aplikasi yang ringan dengan hampir tiada kesan pada prestasi peranti.

Terdapat satu perkara penting yang perlu anda ketahui mengenai Showbox. Ia telah direka untuk platform mudah alih Android dan tidak terlalu jauh. Untuk mengemudi aplikasinya dengan lancar di FireStick, anda memerlukan Toggle Mouse. Jangan risau jika ia membingungkan. Saya akan menutup setiap bahagian secara berasingan. Saya akan mula menunjukkan kepada anda cara memasang Showbox dari pasar Aptoide. Kemudian, saya akan memberitahu anda cara memasang Toggle Mouse. Mari kita mulakan!

UPDATE: Showbox telah ditutup dan tidak berfungsi pada FireStick atau Peranti TV Kebakaran yang lain. Sila dapatkan salah satu aplikasi serupa yang lain dari senarai Alternatif Kotak Tunjukkan Terbaik.

Showbox pada FireStick: Panduan Pemasangan

Marilah kita terlebih dahulu mengkonfigurasi FireStick / Fire TV / Cube anda untuk membolehkannya menerima aplikasi pihak ketiga, seperti Aptoide dan Showbox. Hanya perubahan kecil dalam tetapan keselamatan diperlukan.

Apabila anda menghidupkan FireStick dan berada di skrin utama, gunakan remote anda untuk memilih Tetapan dari bar menu di bahagian atas

  Bagaimana Untuk Membaiki Saluran IPTV TV Sportz Tidak Bekerja

bagaimana untuk memasang kotak pameran di firestick

Pilih sekarang dan buka Peranti dari pilihan berikut

showbox hd pada firestick

Buka Pilihan Pemaju

kotak pameran untuk firestick

Pilih dan klik Aplikasi daripada Sumber Tidak Diketahui untuk menghidupkannya jika ia dilumpuhkan

aplikasi kotak petak firestick

Teruskan dan sahkan tindakan anda dengan mengklik Hidupkan. Jangan bimbang tentang mesej amaran. Both Showbox dan Aptoide adalah aplikasi selamat

kotak muat turun tongkat api

Peranti FireStick anda sudah sedia. Anda boleh memasang mana-mana aplikasi pihak ketiga yang anda mahukan.

Pasang Aptoide pada FireStick

Aptoide adalah kedai aplikasi pihak ketiga, yang berfungsi sebagai alternatif kepada Kedai Amazon di FireStick. Marketplace aplikasi ini mempunyai berpuluh-puluh aplikasi sejuk yang tidak akan pernah anda temui di Amazon Store.

Perkara pertama yang anda ingin lakukan ialah memasang gedung apl Aptoide pada peranti anda. Dengan Aptoide dipasang, anda boleh mendapatkan Showbox dan pelbagai apl hebat lain di FireStick.

Aptoide adalah kedai aplikasi Android, yang direka khas untuk telefon Android. Sesetengah aplikasi di sini mungkin tidak memasang atau mungkin tidak berfungsi dengan baik di FireStick. Tetapi, ia masih mempunyai banyak aplikasi untuk peranti ini.

Pengguna FireStick Perhatian: Bacalah sebelum anda meneruskan

Kerajaan dan ISP di seluruh dunia memantau aktiviti dalam talian pengguna mereka. Sekiranya didapati streaming kandungan yang dilindungi hak cipta pada Stick Fire TV anda, anda boleh menghadapi masalah yang serius. Pada masa ini, IP anda dapat dilihat oleh semua orang. Saya sangat mengesyorkan anda untuk mendapatkan FireStick VPN yang baik dan menyembunyikan identiti anda supaya pengalaman menonton filem anda tidak mengambil giliran yang tidak baik.

saya guna ExpressVPN yang merupakan VPN terpantas dan paling selamat dalam industri. Ia sangat mudah dipasang pada mana-mana peranti termasuk Amazon Fire TV Stick. Juga, ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Sekiranya anda tidak menyukai perkhidmatan mereka, anda boleh meminta bayaran balik. ExpressVPN juga mempunyai perjanjian khusus di mana anda boleh dapatkan 3 bulan percuma dan simpan 49% pada pelan tahunan.

  Cara Pasang Morpheus TV di FireStick

Inilah sebab-sebab mengapa anda perlu menggunakan VPN sepanjang masa.

Pasang Showbox pada FireStick Menggunakan Aptoide Store

Berikut adalah langkah-langkah untuk memasang Quick Showbox pada FireStick dengan cepat menggunakan pasaran Aptoide:

1. Pelancaran Aptoide dan skrin lalai dibuka dengan Pilihan Editor pilihan di sebelah kiri sudah dipilih. Anda akan melihat sekumpulan aplikasi yang dipaparkan di sebelah kanan. Terdapat peluang yang adil anda boleh mencari aplikasi Showbox pada tetingkap ini

muat turun apk kotak petak pada firestick

Anda juga boleh klik Aplikasi Teratas pilihan di sebelah kiri. Bahagian ini juga mempunyai apl Android yang paling popular.

apk kotak petak firestick

Jika anda tidak menemui Showbox dalam salah satu daripada dua pilihan, klik Pilihan Editor pilihan lagi dan anda akan melihat ikon carian di kiri atas. Klik pilihan ini dan tengok aplikasinya.

2. Klik ikon Showbox

apk kotak petak

3. Sekarang klik Pasang butang

muat turun kotak paparan pada firestick

4. Mesej amaran muncul dengan mengatakan bahawa Showbox mempunyai dependensi Perkhidmatan Google dan oleh itu ia mungkin tidak berfungsi pada peranti FireStick anda. Jangan risau. Kami akan membuat aplikasi ini berfungsi menggunakan Toggle Mouse.

Klik okey

pasang apk kotak petak pada firestick

Tunggu muat turun selesai

kotak pameran untuk firestick

5. Apabila apl telah dimuat turun, prompt berikut muncul. Tatal ke bawah ke Seterusnya butang di bahagian bawah kanan. Apabila anda menavigasi ke butang Seterusnya ia berubah Pasang

cara memasang kotak pameran pada tongkat kebakaran

6. Klik Pasang untuk meneruskan

pasang kotak persembahan pada tv kebakaran

Tunggu aplikasi Showbox untuk dipasang pada FireStick

bagaimana untuk mendapatkan peti keluar pada batang api

7. Selepas seketika, App dipasang pemberitahuan akan muncul. Klik Buka untuk melancarkan aplikasi. Sekiranya anda ingin menjalankan aplikasi kemudian, klik Selesai. Anda sentiasa boleh membuka aplikasi dari Aplikasi anda & Saluran.

tambah kotak paparan pada firestick

Itu semua!

Penting: Pasang Togol Mouse untuk Gunakan Showbox

Ingat mesej amaran Aptoide melemparkan pada skrin anda mengatakan bahawa Showbox mempunyai ketergantungan Perkhidmatan Google dan mungkin tidak berfungsi pada peranti FireStick anda?

  Bagaimana Menguji Kelajuan Internet di Amazon FireStick / Fire TV Cube

Showbox tidak direka khas untuk FireStick. Ia tidak betul-betul jauh-mesra. Anda tidak boleh menavigasi sekitar aplikasi menggunakan hanya alat pemadam api Amazon FireStick. Untuk menggunakan aplikasi ini, apa yang anda perlukan adalah aplikasi tambahan yang dipanggil Toggle Mouse.

Aplikasi Togol Tikus membuat togol tayangan muncul pada skrin FireStick anda. Penuding ini boleh digunakan untuk mengklik pelbagai unsur Showbox, yang fungsi jauh tetap anda tidak dapat dicapai. Penuding diarahkan dengan menggunakan butang navigasi jarak jauh. Teruskan dan pasang Togol Toggle pada FireStick menggunakan pautan di bawah.

Bagaimana untuk memasang Togol Mouse pada Stick TV Kebakaran

Apabila aplikasi Toggle Mouse dipasang, buka dan aktifkan perkhidmatan togol tetikus. Untuk membawa penunjuk tetikus, semua yang perlu anda lakukan adalah dengan cepat menekan Main / Jeda butang pada jarak jauh anda dua kali.

Dengan Toggle Mouse pada FireStick anda, anda boleh menggunakan Showbox apa-apa semua aplikasi lain yang tidak jauh-mesra.

Wrap Up

Apabila Terrarium TV masih hidup, saya tidak mempunyai sebarang keperluan untuk mencari apa-apa aplikasi yang dikehendaki. Sekarang bahawa Terrarium TV telah hilang, saya terpaksa mencari jalan lain. Memang tidak banyak aplikasinya boleh mendekati platform hiburan luar biasa yang telah berkhidmat kepada kami untuk seketika. Namun, kita masih mempunyai keperluan hiburan dan mereka mesti dipenuhi.

Showbox tidak boleh menjadi pilihan terbesar untuk FireStick kerana memerlukan aplikasi Toggle Mouse tambahan berfungsi. Tetapi, ia adalah pilihan yang membolehkan anda menonton banyak filem dan rancangan. Selain Showbox, anda juga mungkin ingin mempertimbangkan aplikasi berikut:

  • APK UnlockMyTV
  • OneBox HD
  • APK Cinema
  • CatMouse APK
  • Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me