Bagaimana Untuk Membaiki Saluran IPTV TV Sportz Tidak Bekerja

>

Dalam tutorial ini, saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk memperbaiki isu-isu TV Sportz dan bagaimana untuk mendapatkan saluran TV Live streaming semula.

Sportz TV terpaksa berpindah ke platform baru selepas penutupan penyedia penyelesaian perisian IPTV popular Xtream Codes.

Ini menjejaskan beratus-ratus perkhidmatan IPTV dan berjuta-juta pengguna di seluruh dunia. Banyak pembekal IPTV tidak dapat pulih. Walau bagaimanapun, Sportz TV adalah salah satu daripada beberapa pembekal yang mempunyai rancangan sandaran.

Sportz TV telah berhijrah ke platform baru baru-baru ini. Walau bagaimanapun, banyak pengguna kami telah mengeluh bahawa mereka tidak boleh mendapatkan saluran untuk memuatkan dan aplikasi tidak akan menyiarkan apa-apa.

Sekiranya anda juga mempunyai masalah dengan perkhidmatan IPTV ini, anda bukanlah satu-satunya. Syukurlah, ada cara yang berkesan untuk mendapatkan TV Sportz dan berjalan lagi.

Saya menyediakan langkah penyelesaian masalah dalam panduan ini. Langkah-langkah ini bekerja untuk saya. Saya boleh mengalir hampir semua saluran. Saya yakin ia akan berfungsi untuk anda juga.

Nota: Peralihan ke platform baharu masih merupakan kerja yang sedang berjalan. Oleh itu, anda mungkin masih mengalami masalah dengan aspek tertentu dari Sportz TV, seperti EPG.

Bagaimana untuk membaiki isu-isu Sportz TV pada FireStick (saluran tidak memuatkan dan streaming)

Sekiranya anda tidak mempunyai Sportz TV lagi, baca panduan kami mengenai Cara memasang TVTV TVS pada FireStick

Saya telah membahagikan proses penyelesaian masalah kepada dua bahagian. Sila ikuti kedua-dua bahagian untuk TV Sportz untuk berfungsi dan ikuti mereka dalam susunan yang sama seperti yang disediakan di bawah:

  • Bahagian 1: Reset Sportz TV App pada FireStick
  • Bahagian 2: Segarkan tetapan DNS dalam aplikasi TV Sportz
  Cara Pasang Kodi di Amazon FireStick

Bahagian 1: Tetapkan semula aplikasi TV Sportz pada FireStick

Seperti yang sudah anda ketahui, Sportz TV telah berhijrah ke platform baru. Jika anda telah log masuk ke dalam aplikasi TV Sportz sejak masa platform lama, data aplikasi yang sedia ada mungkin bercanggah dengan tetapan perkhidmatan baru pada pelayan. Oleh itu, ia adalah idea yang baik untuk menetapkan semula aplikasi dan mulakan semula.

Inilah langkah-langkah berikut:

1- Dari skrin utama FireStick, pilih pilihan Tetapan dalam bar menu di bahagian atas

bagaimana untuk memperbaiki saluran api tv sportz yang tidak memuatkan isu

2- Pergi ke depan dan buka pilihan Permohonan dalam tetapan FireStick

bagaimana untuk membaiki isu tv sportz

3- Terbuka Urus Aplikasi Dipasang

saluran tv sportz tidak memuatkan isu

4- Tatal ke bawah dan buka Sportz TV

saluran api tv sportz tidak mengeluarkan isu tetap

5- Pada skrin seterusnya, apabila menu ini dipaparkan, lanjutkan dan klik Kosongkan data

bagaimana untuk membaiki saluran tv sportz

6- Klik Kosongkan data sekali lagi pada tetingkap berikut

tentukan saluran iptv tv sportz tidak memuatkan isu

7- Di sebelah kanan, di bawah Penyimpanan, jika dikatakan Data: 0 B ia bermakna aplikasi Sportz TV FireStick telah ditetapkan semula

saluran tv sportz tidak memuatkan isu tetap

8- Di sebelah kanan, di bawah Cache, mestilah Cache: 0 B.

Jika tidak, klik Kosongkan cache dalam menu

bagaimana untuk membaiki isu tv sportz

Anda telah berjaya menetapkan semula aplikasi TV Sportz pada FireStick. Anda kini boleh membuka aplikasi dengan mengklik Pelancaran aplikasi pada tetingkap yang sama seperti di atas. Anda juga boleh membuka aplikasi dari Apl Anda & Segmen saluran.

bagaimana untuk membaiki isu tv sportz

Nota: Anda juga boleh menetapkan semula TV Sportz dengan menyahpasang dan memasang semula aplikasinya

Bahagian 2: Muat semula DNS dalam aplikasi FireStick TV Sportz

Inilah langkah-langkah berikut:

1- Buka aplikasi TV Sportz

2- Anda kini mesti melihat skrin log masuk

Teruskan dan klik REFRESH DNS di sebelah kanan bawah tetingkap ini

saluran tv sportz tidak memuatkan isu

3- Masuk ke aplikasi dengan nama pengguna dan kata laluan perkhidmatan Sportz TV anda

Taip mana-mana nama di mana-mana bidang Nama

  Cara Betulkan Masalah Buffering Firestick

saluran api tv sportz tidak mengeluarkan isu tetap

Anda kini boleh mula streaming.

Pengguna FireStick Perhatian: Bacalah sebelum anda meneruskan

Kerajaan dan ISP di seluruh dunia memantau aktiviti dalam talian pengguna mereka. Sekiranya didapati streaming kandungan yang dilindungi hak cipta pada Stick Fire TV anda, anda boleh menghadapi masalah yang serius. Pada masa ini, IP anda dapat dilihat oleh semua orang. Saya sangat mengesyorkan anda untuk mendapatkan FireStick VPN yang baik dan menyembunyikan identiti anda supaya pengalaman menonton filem anda tidak mengambil giliran yang tidak baik.

saya guna ExpressVPN yang merupakan VPN terpantas dan paling selamat dalam industri. Ia sangat mudah dipasang pada mana-mana peranti termasuk Amazon Fire TV Stick. Juga, ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Sekiranya anda tidak menyukai perkhidmatan mereka, anda boleh meminta bayaran balik. ExpressVPN juga mempunyai perjanjian khusus di mana anda boleh dapatkan 3 bulan percuma dan simpan 49% pada pelan tahunan.

Inilah sebab-sebab mengapa anda perlu menggunakan VPN sepanjang masa.


Baca: Cara memasang VPN pada FireStick

Lupa kata laluan aplikasi Sportz TV anda? Berikut adalah cara anda boleh mendapatkannya

Apabila anda menetapkan semula TV Sportz berikut kaedah penyelesaian masalah yang telah saya sediakan di atas, anda akan dilog keluar dari aplikasinya. Anda perlu log masuk semula menggunakan nama pengguna dan kata laluan aplikasi TV Sportz anda.

Sekiranya anda tidak dapat mencari atau mengingati kata laluan anda, saya menyediakan maklumat untuk memulihkannya dari akaun dalam talian anda.

Terdapat dua kata laluan yang berkaitan dengan TV Sportz dan mudah dikelirukan. Izinkan saya meletakkan mereka secara berasingan untuk membuat perkara lebih mudah.

– Kata laluan akaun dalam talian: Anda membuat kata laluan ini apabila anda mendaftar untuk perkhidmatan TV Sportz dalam penyemak imbas web. Dengan kata laluan ini, anda log masuk ke akaun dalam talian anda dan uruskan perkhidmatan anda. Walau bagaimanapun, ini BUKAN PASSWORD untuk melog masuk ke aplikasi TV Sportz. Gunakan alamat e-mel dan kata laluan akaun berdaftar anda untuk log masuk ke akaun dalam talian anda dalam penyemak imbas web

  Cara Pasang Di Flix Kodi Addon

– Kata laluan streaming (atau perkhidmatan) untuk aplikasinya: Kata laluan ini dijana secara automatik apabila anda telah berjaya membeli langganan TV Sportz. Ia dihantar ke alamat e-mel berdaftar anda bersama dengan nama pengguna anda. INI adalah kata laluan untuk masuk aplikasi pada FireStick (dan peranti lain)

Sekiranya anda tidak dapat mencari e-mel dengan kata laluan aplikasi TV Sportz, anda boleh melog masuk ke akaun dalam talian anda dan mendapatkan kembali bukti kelayakan aplikasi (kedua nama pengguna dan kata laluan):

1- Buka pautan berikut pada komputer atau mudah alih: http://jc.durextv.xyz/home/login
2- Masuk dengan alamat e-mel berdaftar dan kata laluan akaun dalam talian anda
Nota: Jika anda terlupa kata laluan akaun dalam talian anda, klik Lupa kata laluan anda? pautan.
3- Apabila anda log masuk ke akaun dalam talian Sportz TV anda, klik pilihan arahan saya
4- Klik langganan semasa anda di halaman web
5- Pada halaman seterusnya anda akan melihat nama pengguna perkhidmatan dan kata laluan yang boleh anda gunakan untuk log masuk ke aplikasi TV Sportz pada FireStick dan peranti lain yang disokong

Tetap up to date dengan Sokongan Chat Telegram Sportz TV

Sportz TV mempunyai sistem sokongan sembang aktif di mana pengguna seperti kami menyiarkan soalan dan isu dan dijawab sama ada oleh pasukan TV Sportz atau pengguna lain. Secara jujur, kami telah memilih penyelesaian penyelesaian masalah ini daripada perbualan itu sendiri.

Sembang Telegram adalah cara yang baik untuk terus dikemas kini dengan pelbagai pembetulan dan apa yang baru dengan Sportz TV.

Sportz TV menawarkan dua cara untuk menantikan:

– Chat Sokongan Telegram

– Kumpulan Pengumuman Telegram

Anda boleh memasang Telegram pada pelbagai peranti dari laman web mereka:

  • Telegram untuk Android melalui Google Play Store
  • Telegram untuk iOS melalui Apple App Store
  • Telegram untuk Windows Mobile
  • Telegram untuk Windows PC
  • Telegram untuk Mac OS

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me