Hur man installerar FreeFlix HQ på FireStick

>

I den här guiden ska jag visa dig hur du installerar FreeFlix HQ på FireStick. Jag tar dig igenom installationsprocessen steg för steg och hjälper dig att ladda appen på din Fire TV eller Fire Stick.


FreeFlix HQ är en gratis app för streaming av innehåll som låter dig titta på filmer, TV-program, Anime, Live TV och mer. Appen har ett imponerande bibliotek med titlar, inklusive nya och gamla. Du hittar även den senaste filmen som släppts och nyligen sänds avsnitt av de populära TV-programmen här.

Det jag gillar mest med FreeFlix HQ är dess gränssnitt utan krusiduller. Appens layout är utformad så att den passar perfekt på den stora skärmen, som den på en TV, vilket gör den till en perfekt app för FireStick eller Android TV. Det är hundra procent fjärrvänligt och därför kommer du aldrig att uppleva några svårigheter att interagera med appen med hjälp av FireStick-fjärrkontrollen eller någon annan inmatningsenhet.

Observera FireStick-användare: Läs innan du fortsätter

Regeringar och internetleverantörer över hela världen övervakar sina användares onlineaktiviteter. Om du hittar strömmande upphovsrättsskyddat innehåll på din Fire TV Stick kan du få allvarliga problem. För närvarande är din IP synlig för alla. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra FireStick VPN och dölja din identitet så att din filmvisningsupplevelse inte tar en dålig tur.

jag använder ExpressVPN vilket är den snabbaste och säkraste VPN i branschen. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar deras tjänst kan du alltid be om återbetalning. ExpressVPN har också en speciell affär där du kan få tre månader gratis och spara 49% på årsplanen.

Här är orsakerna till att du måste använda ett VPN hela tiden.


Läsa:
Hur man installerar VPN på Amazon FireStick

Hur man installerar FreeFlix HQ på Fire TV / Stick

: FreeFlix HQ är inte ett pålitligt streamingalternativ längre. Du kan utforska andra appar på vår lista över bästa appar för FireStick

Låt oss nu lära dig hur du får FreeFlix HQ på FireStick så att du kan börja titta på ditt favoritinnehåll utan dröjsmål! Hela installationsprocessen bör inte ta mer än 5 minuter.

Förbered FireStick för installation från tredje part

Det första du vill göra är att se till att FireStick är aktiverat för att installera tredjepartsappar som FreeFlix HQ. Det här är vad du behöver göra:

Steg 1: Gå till Fire TV Stick-hemskärmen. Använd fjärrkontrollen och välj alternativet "Inställningar" längst upp

hur man installerar freeflix på eldsten

Steg 2: Gå nu vidare och välj 'Enhet' i menyn Inställningar

enhetsinställningar på eldstick

Steg 3: Klicka på "Utvecklaralternativ" i nästa fönster

brand stick utvecklare alternativ

Steg 4: Om 'Appar från okända källor' är AV, klicka på den för att slå på den

aktivera okända källor på eldsten

Steg 5: När du ser följande prompt / varning, gå vidare och klicka på 'Slå på'. FreeFlixHQ är säkert och skadar inte din FireStick-enhet
  hur man installerar freeflix

Steg för att installera FreeFlix HQ på FireStick

Vi kommer nu att ladda ner och installera FreeFlix HQ-app på FireStick med Downloader-appen. Downloader är den mest populära appen för att ladda tredjeparts APK-appar på FireStick.

Gå vidare och installera appen genom att följa länken ovan om du inte redan har gjort det. Om du inte hittar Downloader-appen i app store, kan du behöva ändra regionen i Amazon-kontoinställningar.

När du har installerat Downloader kör du den och följ stegen nedan:

Steg 1: Klicka på "Inställningar" på vänster sidfält på nedladdningsfönstret för Downloader och välj "Aktivera JavaScript"

sideload freeflix hq på eldstick

Steg 2: Klicka på "Aktivera JavaScript" så ser du följande varningsmeddelande.

Så klicka på "Ja" för att fortsätta (du kan inaktivera det efter att ha laddat ner APK och aktivera det senare när det behövs)

ladda ner freeflix apk på brand tv-stick

Steg 3: Gå nu vidare och klicka på Hem alternativet uppe till vänster. Använd fjärrkontrollen och led markören till URL-fältet till höger och klicka inuti det.

Hur man installerar FreeFlix HQ på FireStick

Steg 4: När tangentbordet på skärmen visas skriver du in https://www.firesticktricks.com/ffhq

Tryck på knappen "Gå" när du är klar (du kan också trycka på knappen Spela på fjärrkontrollen)

freeflix hq på eldstick

Steg 5: FreeFlix HQ APK kommer nu att ladda ner på FireStick. Låt den bli klar.

Steg 6: När nedladdningen är klar startar Downloader automatiskt installationsprocessen. När du ser denna fråga, gå vidare och bläddra ner till botten för att välja knappen "Nästa".

FreeFlix HQ-app för eldsten

Steg 7: I det ögonblick du har rullat ner kommer "Nästa" -knappen att ändras till "Installera" -knappen. Klicka på "Installera" för att fortsätta

hur man får freeflix hq på eldsten

Steg 8: När FreeFlixHQ är installerat på FireStick ser du meddelandet 'App installerad'. Klicka på "Öppna" om du vill starta appen direkt från den här prompten. Klicka på 'Klar' för att gå tillbaka till appen Downloader.

Vi kommer att klicka på 'Klar' eftersom det finns en sak till kvar

freeflix hq på eldstick

Steg 9: Det här är vad du kommer att se nästa. Gå vidare och klicka på 'Radera' eftersom du inte behöver FreeFlixHQ APK-filen längre. Du vill inte att det ska kräva onödigt utrymme på en begränsad lagring

installera freeflix hq på firestick

Steg 10: Bekräfta din åtgärd genom att klicka på 'Radera' en gång till

Gå nu vidare och öppna FreeFlixHQ-appen på FireStick från dina ‘Apps & Kanalavsnitt.

Som ni ser är appikonen längst ner i listan. Du kan flytta den upp till översta raden så att den visas på FireStick-hemskärmen. Välj appikonen och håll ner knappen 'Välj' på fjärrkontrollen. Använd nu riktningsknapparna på fjärrkontrollen för att styra ikonen till önskad plats i den övre raden.

hur man får freeflix hq på amazon firestick

Hur man använder FreeFlix HQ på FireStick

Innan du börjar strömma med FreeFlix HQ, skulle jag vilja berätta för dig att allt vi gör på webben kan spåras och spåras tillbaka till oss, även våra online-strömningsaktiviteter. Många har fått juridiska meddelanden från myndigheterna för att ha sett gratis onlineinnehåll via appar som FreeFlix HQ.

Du kan undvika att engagera dig i sådana juridiska problem genom att använda en VPN-tjänst. VPN krypterar dina onlineaktiviteter och maskerar dem från alla som skulle titta, inklusive din regering och ISP.

Jag godkänner inte intrång i upphovsrättslagarna. Men jag är en stark förespråkare för integritet. VPN garanterar integritet.

Jag personligen använder och rekommenderar ExpressVPN service. ExpressVPN har visat sig vara den snabbaste VPN-tiden och över och dess tillförlitlighet är tveksamt. Det fungerar på FireStick och många andra plattformar inklusive Android, Windows, iOS och mer. 

Så här börjar du använda ExpressVPN på din FireStick och hålla dina strömningsaktiviteter dolda från nyfikna ögon.

Steg 1: Prenumerera på ExpressVPN HÄR. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

Steg 2: Slå på din Fire TV / Stick och gå till "Sök" alternativet längst till vänster. Skriv nu "Expressvpn" (utan offert) i sökfältet och välj ExpressVPN när det dyker upp i sökresultaten

hur man installerar terrarium-tv på brand-tv

Steg 3: Klicka på "Ladda ner" för att installera ExpressVPN-appen för Fire TV / Stick.

terrarium-tv på eldsten

Steg 4: Öppna appen och ange dina inloggningsuppgifter som du skapade när du köpte ExpressVPN-prenumerationen. Klicka på "Logga in"

hur man får expressvpn på brand tv-stick

Steg 5: Klicka på strömikonen för att ansluta till en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för FireStick.

anslut expressvpn på eldspaken

Du kan också läsa mer detaljerad information om att använda ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Förutsatt att du använder ett VPN och dina aktiviteter är privata, låt oss se hur du använder FreeFlix HQ på Fire TV / Stick.

FreeFlixHQ är en ganska enkel app. För att komma igång är allt du behöver göra att öppna appen och välja den titel du vill strömma.

Som standard listar appens hemskärm "Filmer". Du kan klicka på hamburgarmenyn längst upp till vänster och välja ett av de andra alternativen från rullgardinsmenyn.

Om du till exempel vill titta på TV-program istället klickar du på hamburgarmenyn och väljer "TV-program" i rullgardinsmenyn. Anime, tecknat, Live TV, Wrestling är några av de andra alternativen.

Precis som alla andra gratis innehållsströmningsappar fungerar inte alla FreeFlix HQ-servrar hela tiden. Det bra är att appen låter dig enkelt byta servrar.

Klicka på filterikonen längst upp till höger (ikonen som ser ut som en tratt) så ser du följande popup-fönster.

hur man installerar freeflix hq

På toppen kan du se avsnittet "Ändra server" med listan över servrar. Om en server inte fungerar väljer du en annan.

hur man använder freeflix hq på eldsten

När du klickar på filterikonen på hemfönstret FreeFlixHQ ser du också knappen 'Servers Status' under serverlistan. Klicka på knappen så ser du status för servrarna i form av staplarna.

Ju mer fältet som representerar servern fylld med rött, desto bättre blir det. Som du ser på bilden nedan är servrarna S3, S4, S8 och S9 alla röda. Det betyder att dessa servrar kommer att erbjuda bättre strömmar.

Servrarna S1 till S5 är för filmer och S6 till S10 för TV-program.

freeflix hq-servrar

Kan jag använda en extern mediaspelare?

Jo det kan du! Även om FreeFlixHQ levereras med en inbyggd mediaspelare kan du använda en extern mediaspelare som du väljer, t.ex. VLC eller MX Player.

Jag har lagt märke till att MX Player vanligtvis fungerar bättre med strömmande appar. Du kan installera MX Player inom några minuter.

Om du vill byta mediaspelare klickar du på hamburgermenyn längst upp till vänster på startskärmen och klickar på 'Inställningar' från rullgardinsmenyn. Bläddra nu ner till 'Använd extern videospelare' och klicka på den.

mediaspelare för freeflix hq

Du kommer att se listan med alternativen. Välj önskad spelare för att använda den som standardspelare för FireFlix HQ på FireStick (klicka på MX Player eller 'Välj från mina appar' för att välja en av de videospelare som är installerade på din enhet)

hur man installerar extern mediaspelare för freeflix hq

Kan jag få FreeFlix HQ AD-Free?

Jo det kan du! 

Du kommer att märka några avbrott i annonserna när du använder FreeFlixHQ. Appen stöds av annonser och det är hur utvecklarna kan hålla jämna steg med sina omkostnader och andra utgifter.

Men du kan få en annonsfri upplevelse genom att göra PayPal-betalningen och köpa den annonsfria versionen för $ 10.

Klicka på Hamburger-menyn längst upp till vänster på appens startsida och klicka på "Inställningar". Rulla ner till botten och klicka på alternativet Ta bort annonser (PayPal).

Följ instruktionerna för att göra en donation på 10 $ med PayPal.

hur man installerar freeflix hq på eldsten

Slutgiltiga tankar 

FreeFlixHQ är snarare en krångelfri app och är en online-strömmande entusiast, jag har haft det mycket. Jag säger inte att appen är perfekt, eftersom det inte finns något sådant som en perfekt app. Men eftersom det får jobbet gjort bra och vanligtvis utan krångel har jag vuxit att gilla det. Det är sant att vissa servrar inte fungerar och det får oss att tro att appen inte är bra. Det kan enkelt åtgärdas genom att välja rätt server. Kontrollera bara serverns status som jag har visat ovan och välj den starkaste. Efter att ha testat och testat dussintals gratis streamingappar, kan jag säga att även om FreeFlixHQ inte är bäst, är det bättre än de flesta. Gå vidare och prova.

Relaterad:

Hur man installerar Cinema HD på FireStick
Hur man installerar BeeTV på FireStick
Hur man installerar Morph TV APK
Hur man installerar Popcorn Time APK

Klicka här för att få hemliga knivklipptricks direkt till din inkorg.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me