Hur man installerar BOOM Sports Addon på Kodi 17.6 Krypton

>

BOOM är en av de bästa Kodi-tilläggarna som arbetar idag. Det är också ett bra alternativ om du vill ersätta Sportsdevil Kodi-addon av någon av dina skäl. Det bästa med BOOM-tillägget är att utvecklare fortsätter att uppdatera det så att det fungerar hela tiden. Det speciella sporttillägget har sektioner inklusive fotboll, golf, motorsport, Boxing MMA och många andra.

Om du redan har använt BOOM tidigare och det slutade fungera för dig. Oroa dig inte, det borde fungera utan några fel nu. BOOM-teamet ändrade källreporten nyligen och det är därför användarna inte kan installera den med sin gamla repo. I den här guiden kommer jag att visa dig hur du kan installera BOOM addon på Kodi 17.6 Krypton för PC och FireStick.

boom kodi addon installationsguide

Innan vi börjar ...

Detta är mycket viktigt för Kodi-användare. Om du strömmar något upphovsrättsskyddat innehåll på Kodi, kommer du troligtvis att få DMCA-meddelanden för intrång i upphovsrätten. Dessutom spårar din Internetleverantör dina aktiviteter och kan bromsa din hastighet om du hittar den med tredjeparts-Kodi-tillägg för att strömma obehörigt innehåll. Ditt bästa skydd är en Kodi VPN som håller all din online-aktivitet anonym. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra Kodi VPN innan du strömmar gratis filmer / TV-program / Sport.

Steg för att installera Boom Kodi Krypton Addon på PC / FireStick

Nu när du vet vad Boom Kodi Addon är, låt mig vägleda dig steg för steg för att installera detta tillägg på Kodi Krypton. Om du får några fel när du installerar eller strömmar med BOOM addon, skriv ned i kommentaravsnittet nedan.

Notera: Boom Add-on fungerar inte nu. Det ger fel "Vi misslyckades med felkod -404." Jag kommer snart att uppdatera arbetslösningen om jag hittar något. Under tiden kan du kolla hur du installerar Mobdro och Kick Off på Kodi.

Steg 1: Starta Kodi-appen på din PC eller Fire TV / FireStick.

Steg 2: Öppna "Inställningar" från det övre vänstra hörnet som markerat på bilden nedan.

kodi-inställningar

Steg 3: Öppna "File Manager" från inställningsmenyn.

kodi filhanterare

Steg 4: Dubbelklicka på "Lägg till källa"

lägg till repokälla kodi

Steg 5: Klicka på "Ingen"

klicka på ingen kodi

Steg 6: Lägg nu till repokällans URL som http://burrtv.tech/boom/repo/ och tryck på OK.

hur man installerar bom på kodi

Steg 7: Byt namn på reporamn från repo till Bom och klicka på OK.

boom kodi addon

Steg 8: Kontrollera bara att detaljerna är korrekta och klicka sedan på OK.

installera boom kodi addon

Steg 9: Gå till Kodi-startskärmen och klicka på "Addons" följt av "Package Installer" som markeras på bilden nedan.

kodi-paketinstallatör

Steg 10: Öppna "installera från zip-fil"

installera från zip-kod kodi

Steg 11: Klicka på repository.boom och vänta en stund så att det installeras korrekt. Du bör se meddelandet i det övre högra hörnet när förvaret har installerats.

Steg 12: Öppna nu "Installera från arkivet"

kodi installera från förvaret

Steg 13: Öppna "Boom Repository" här.

boom kodi addon arkiv

Steg 14: Öppna "Boom" -tillägget listat i mitten av tre alternativ.

hur man installerar boom addon på kodi

Steg 15: Klicka på "installera" för att installera Boom Addon på Kodi Krypton. Detta fungerar på samma sätt för såväl PC som FireStick och Fire TV.

Steg 16: Gå tillbaka till Kodi-startskärmen och klicka på Tillägg > Video-tillägg. Du bör se Boom Addon här. Njut av.

Observera KODI-användare: Läs innan du fortsätter

Kodi Addons / builds erbjuder obegränsat strömningsinnehåll, men kan också få dig till lagliga problem om du fångar strömmande gratis filmer / TV-program / sport. Kodi-användare rekommenderas starkt att alltid ansluta ett VPN när de strömmar online. En bra Kodi VPN döljer din identitet, kringgår regeringens övervakning, geo-blockerat innehåll och ISP-strypning (vilket också hjälper till med buffertfri strömning).

Jag använder ExpressVPN som är den snabbaste och säkraste VPN. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon FireStick. Du får tre månader gratis och sparar 49% på de årliga planerna. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd kan du alltid be om återbetalning.

Klicka HÄR för att få 3-månaders gratis och spara 49% på ExpressVPN

Läs: Hur du installerar och använder ett Kodi VPN

Om du har problem med något av stegen ovan, kolla in videon nedan.

Videoguide: Hur man installerar BOOM Addon på Kodi 17.6 Krypton

Jag hoppas att du kunde installera Boom Kodi addon på din PC / Fire TV eller FireStick. Om du fortfarande kämpar med något av stegen, tveka inte att kommentera nedan. Jag skulle gärna vilja vägleda dig. Om du fortfarande är oskyddad, skaffa dig en Kodi VPN och håll dig säker.

Relaterad:

  • Bästa Kodi Builds
  • Hur man installerar Covenant Kodi Addon
  • Hur du installerar Kodi på FireStick
  • Hur man tittar på FIFA World Cup på Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me