Cum se instalează BOOM Sports Addon pe Kodi 17.6 Krypton

>

BOOM este unul dintre cei mai buni suplimenti Kodi care funcționează astăzi. De asemenea, este o alternativă excelentă dacă doriți să înlocuiți Sportsdevil Kodi addon pentru orice motiv. Cea mai bună parte a addonului BOOM este că dezvoltatorii continuă să-l actualizeze, astfel încât să funcționeze tot timpul. Plusul sportiv special include secțiuni, inclusiv fotbal, golf, sport cu motor, box MMA și multe altele.

Dacă ați folosit deja BOOM în trecut și a încetat să funcționeze pentru dvs. Nu vă faceți griji, acum ar trebui să funcționeze fără erori. Echipa BOOM a modificat recent repo sursa și acesta este motivul pentru care utilizatorii nu pot să-l instaleze cu repo-ul vechi. În acest ghid, vă voi arăta cum puteți instala BOOM addon pe Kodi 17.6 Krypton pentru PC și FireStick.

Ghid de instalare boom kodi addon

Înainte de a începe ...

Acest lucru este foarte important pentru utilizatorii Kodi. Dacă transmiteți conținut protejat de drepturi de autor pe Kodi, este posibil să vă confruntați cu notificări DMCA pentru încălcarea drepturilor de autor. Mai mult, ISP-ul tău îți urmărește activitățile și îți poate încetini viteza dacă se găsește folosind suplimente Kodi terțe pentru transmiterea de conținut neautorizat. Cea mai bună protecție a dvs. este un VPN Kodi care vă păstrează anonimat toate activitățile online. Vă recomand să obțineți un VPN bun Kodi înainte de a transmite filme / emisiuni TV / Sport gratuite.

Pași pentru instalarea Boom Kodi Krypton Addon pe PC / FireStick

Acum că știți ce este Boom Kodi Addon, permiteți-mă să vă ghidez pas cu pas pentru instalarea acestui addon pe Kodi Krypton. Dacă întâmpinați erori în timpul instalării sau difuzării cu BOON addon, scrieți-vă în secțiunea de comentarii de mai jos.

  Hur man installerar Liberatus Kodi Addon

Notă: Boom Add-on nu funcționează deocamdată. Dă eroare „Am eșuat cu codul de eroare -404.” Voi actualiza soluția de lucru curând dacă găsesc. Între timp, verificați cum se instalează Mobdro și Kick Off pe Kodi.

Pasul 1: Lansați aplicația Kodi pe computer sau pe Fire TV / FireStick.

Pasul 2: Deschideți „Setări” din colțul din stânga sus, așa cum este evidențiat în imaginea de mai jos.

setări kodi

Pasul 3: Deschideți „File Manager” din meniul Setări.

manager de fișiere kodi

Pasul 4: Faceți dublu clic pe „Adăugare sursă”

adăugați repo sursa kodi

Pasul 5: Atingeți „Niciuna”

faceți clic pe nimeni kodi

Pasul 6: Acum adaugă URL-ul sursei repo ca http://burrtv.tech/boom/repo/ și atingeți OK.

cum se instalează boom pe kodi

Pasul 7: Redenumiți numele repo de la repo la bum și faceți clic pe OK.

boom kodi addon

Pasul 8: Verificați dacă detaliile sunt corecte și apoi faceți clic pe OK.

instalați boom kodi addon

Pasul 9: Accesați ecranul de pornire Kodi și faceți clic pe „Addons” urmate de „Package Installer” așa cum este evidențiat în imaginea de mai jos.

instalator de pachete kodi

Pasul 10: Deschideți „instalați din fișierul zip”

instalați din codul fișier zip

Pasul 11: Faceți clic pe repository.boom și așteptați ceva timp pentru a se instala corect. Ar trebui să vedeți notificarea în colțul din dreapta sus atunci când depozitul a fost instalat cu succes.

Pasul 12: Acum deschide „Instalare din depozit”

kodi instala din depozit

Pasul 13: Deschideți „Boom Repository” aici.

Reprezentant de boom kodi addon

Pasul 14: Deschideți suplimentul „Boom” enumerat în mijlocul a trei opțiuni.

cum se instalează boom addon pe kodi

Pasul 15: Faceți clic pe „instalați” pentru a instala Boom Addon pe Kodi Krypton. Aceasta funcționează la fel pentru PC, precum și pentru FireStick și Fire TV.

Pasul 16: Reveniți la ecranul de pornire Kodi și faceți clic pe Componente > Componente video. Ar trebui să vedeți Boom Addon aici. se bucura.

  Ako nainštalovať a nastaviť Trakt na Kodi

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut de streaming nelimitat, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

Dacă întâmpinați dificultăți în oricare dintre pașii de mai sus, consultați videoclipul de mai jos.

Ghid video: Cum se instalează BOOM Addon pe Kodi 17.6 Krypton

Sper că ai reușit să instalezi Boom Kodi addon pe PC / Fire TV sau FireStick. Dacă încă luptați cu vreunul dintre pași, nu ezitați să comentați mai jos. Mi-ar plăcea să vă ghidez. De asemenea, dacă sunteți încă neprotejat, obțineți un VPN Kodi și rămâneți în siguranță.

Legate de:

  • Cele mai bune construcții Kodi
  • Cum se instalează Covenant Kodi Addon
  • Cum se instalează Kodi pe FireStick
  • Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA pe Kodi

  Како инсталирати Фире ТВ ГУРУ Буилд на Коди 17.6 Криптон

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me