Как да инсталирате TVZion на Fire TV / Stick

>

В това ръководство ще ви преведа през ръководството за инсталиране на TVZion на FireStick. Методът, изложен в това ръководство, също работи на Fire Stick 4K, Fire TV и Fire TV Cube.

TVZion е едно от по-новите приложения по заявка за Android, което ви позволява да гледате безплатните медии, включително любимите си филми и телевизионни предавания. Това приложение ви предлага прост и невероятно лесен за използване интерфейс. TVZion е сто процента отдалечен от разстояние, което го прави чудесен избор за вашето FireStick устройство. Приложението има солидна библиотека със съдържание, предлагайки ви стотици часове безплатно забавление.

За разлика от много други приложения по заявка, TVZion ви позволява да започнете стрийминг само с едно щракване. Обикновено не показва списъка на връзките, които можете да изберете. Вместо това, той избира най-здравословната връзка и веднага започва да възпроизвежда съдържанието.

Непрекъснато търся най-добрите алтернативи на телевизора на Terrarium, откакто услугата се преустанови. Радвам се, че намерих няколко добри варианта. TVZion определено влиза в списъка ми с най-добрите приложения за стрийминг.

TVZion не е само за FireStick, но и за други Android TV устройства, като Android TV и Android TV Boxes. Можете да го използвате и на вашите смартфони и таблети с Android. Всъщност, ако имате Android емулатор, можете да инсталирате това приложение и на вашите Windows и Mac компютри.

Внимание FireStick потребители: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашия Fire TV Stick бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра FireStick VPN и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не се обърне.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

Ето причините, поради които трябва да използвате VPN през цялото време.


Бакшиш:
Научете как да инсталирате и използвате VPN на Fire TV Stick

TVZion on FireStick: Стъпки за инсталиране

FireStick ви позволява да изтеглите и инсталирате приложения на трети страни като TVZion. Но за това трябва да промените една настройка за сигурност. Приложения като TVZion се считат за „трети страни“, защото не идват от магазина на Amazon.

Ето настройката, която трябва да промените:

1. Включете FireStick или Fire TV устройството и от началния екран отворете до лентата с менюта в горната част и изберете Настройки

как да инсталирате TVZion на Firestick

2. От опциите в Настройки щракнете Моята пожарна телевизия или приспособление

Как да инсталирате TVZion на Fire TV / Stick

3. След това отворете Опции за програмисти

пожарна пръчка tvzion

4. Сега проверете дали Приложения от неизвестни източници е активиран (ON) или деактивиран (OFF). Ако той е деактивиран, щракнете върху него и го включете

активирайте приложения от неизвестни източници на Firestick

5. Когато се появи следното съобщение, продължете и щракнете Включи

tvzion on firestick

По този начин вие настройвате своя FireStick за инсталиране на приложения на трети страни, като например TVZion.

Сега ще ви преведа стъпка по стъпка, за да инсталирате TVZion на FireStick. Ето какво трябва да направите:

6. Първото нещо, което трябва да направите, е да инсталирате приложение, което улеснява страничното зареждане на приложения на трети страни в FireStick. Имате нужда от такова приложение, тъй като не можете да изтеглите APK файловете директно през уеб браузър на FireStick.

Препоръчвам Downloader, най-доброто приложение за странично зареждане за FireStick, на което попаднах.

Можете лесно да го изтеглите от магазина на Amazon. Просто отворете функцията за търсене на FireStick от началния екран и потърсете приложението Downloader. Следвайки инструкциите на екрана, ще имате Downloader за нула време.

След като инсталирате приложението Downloader, изпълнете стъпките по-долу:

7. Продължете напред и стартирайте приложението Downloader. Щракнете върху У дома в лявата странична лента на това приложение. Отдясно щракнете върху полето URL, в което ще бъде въведен изходният URL адрес

изтегляне tvzion apk на firestick

8. Сега, като използвате екранната клавиатура и вашето дистанционно FireStick, въведете следния URL адрес и щракнете върху GO: https://www.firesticktricks.com/tvz

tvzion firestick

9. Приложението Downloader веднага ще започне да се свързва със сървъра, към който е сочен URL адресът. Когато връзката се установи, приложението ще започне да изтегля APZ TVZion на FireStick. Изчакайте изтеглянето да завърши

Как да инсталирате TVZion на Fire TV / Stick

10. В момента, в който APK се изтегли, Downloader веднага инициира инсталацията, като изпълни файла. Следва прозорецът, който виждате следващия.

Кликнете Инсталирай

как да инсталирате tvzion на fire tv stick

11. Сега просто изчакайте инсталацията да приключи. Не трябва да отнема повече от минута

инсталиране на tvzion на firestick

12. Когато приложението TVZion е инсталирано на FireStick, ще получите известие със съобщението Приложението е инсталирано. Най- отворено бутон в долната дясна част веднага ще стартира приложението TVZion. Но все още не искаме да го правим.

Кликнете Свършен

как да получите TVZion на Firestick

13. Сега се върнете към интерфейса на приложението Downloader. Трябва да видите следния подкана. Кликнете Изтрий

Причината, поради която искам да изтриете APZ TVZion, е, че той ще освободи място в ограниченото хранилище на устройства. Когато APK е инсталирал приложение, то вече не се изисква.

как да добавите TVZion на амазонски пожар телевизионен стик

14. Кликнете Изтрий отново, за да изтриете най-накрая TVZion APK на FireStick

изтрий TVZion apk

Е, това е почти всичко, което трябва да направите. Успешно сте инсталирали TVZion на FireStick.

TVZion on FireStick: Бърз преглед

Сега знаете как да инсталирате TVZion на устройството си FireStick. Нека сега да го проучим.

Първото нещо, което искате да направите, е да отворите приложението. Тъй като току-що сте инсталирали приложението, може да не го видите на началния си екран FireStick. Ето как можете да получите достъп до приложението:

 • Задръжте надолу У дома бутон на вашето FireStick дистанционно за няколко секунди, докато не видите нов изскачащ прозорец
 • Кликнете Apps на този нов прозорец
 • Вече виждате списъка с всички инсталирани приложения. Отворете най-долу в списъка и там ще намерите приложението TVZion.

Преди да продължим, позволете ми също бързо да ви кажа как да преместите TVZion на началния екран на FireStick:

 • Изберете иконата на приложението TVZion
 • Натисни Меню натиснете дистанционното на Amazon FireStick
 • В долната дясна част на екрана се появява ново меню
 • Кликнете Ход
 • Сега преместете иконата и я пуснете в един от горните два реда

Нека сега да проучим това приложение.

Когато стартирате приложението TVZion за първи път, ето изскачащото меню, с което сте добре дошли. Изскачащият прозорец казва, че TVZion е без реклами и ви насърчава да правите дарения. Ако искате да дарите, щракнете върху Дари. За да отидете на интерфейса на приложението TVZion, щракнете върху OK.

 Можете също да намерите опцията Дарение в главното меню по-късно.

как да използвате TVZion apk на fire stick

Ето как изглежда началният екран на TVZion в FireStick. Както можете да видите, в горната част има два раздела за телевизия & Филми. Разделът ТВ е избран по подразбиране.

Категориите са вляво, а чертите се показват в категорията вдясно. Същият е случаят с филмите. Ако търсите нещо конкретно, можете да щракнете върху опцията за търсене горе вдясно.

Когато щракнете върху менюто в горния ляв ъгъл, виждате следните опции. Както ви казах, има опция за дарение точно там. Освен това има опция за дома TVZion и телевизор & Опция за филми, заедно със Списък за гледане.

приложение tvzion на Firestick

Щракнете върху Настройки в менюто и ще видите следните опции. Въпреки че TVZion е безплатно приложение, ограничава първоначалното време за възпроизвеждане до 500 часа. Можете да добавите повече време за възпроизвеждане, като щракнете върху опцията Добавете още време за възпроизвеждане. 

Но забелязах, че времето за добавяне на повече възпроизвеждане всъщност не работи на FireStick. Той е за потребителите на Android, които имат достъп до Google Play Store.

Първоначалните разпределени 500 часа всъщност са много време за гледане. Мога да гледам 250 филма по 2 часа всеки. Мога да гледам 600, 50-минутни епизоди. Ще ми отнеме няколко месеца, за да изчерпам 500 часа. Ако обаче изтече времето за възпроизвеждане, винаги можете да деинсталирате и преинсталирате приложението.

За да получите повече часове за възпроизвеждане, можете също да правите дарения, като използвате Amazon Card или Bitcoins.

tvzion apk настройки на firestick

Навиване

Така че, това вероятно е всичко, което трябва да знаете за TVZion в FireStick. Просто инсталирайте приложението и започнете да гледате любимото си съдържание. TVZion APK е лек и изисква само няколко минути за инсталиране. Освен това малкият размер гарантира, че приложението е лесно на вашето устройство. Продължете и опитайте това приложение.

Свързани:

 • Как да инсталирате Cinema APK
 • Как да инсталирате Kodi
 • Как да инсталирате Morph TV APK
 • Как да инсталирате Solex TV
 • Как да инсталирате Theater Plus APK

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me