Hoe Kodi Collusion Build op Kodi te installeren

>

In deze gids ga ik je laten zien hoe je Kodi Collusion build op Kodi 18 Leia installeert. De installatiestappen in de gids zijn van toepassing op alle door Kodi ondersteunde apparaten, waaronder FireStick, Windows / Mac PC, Android en meer.

De enige reden waarom ik de voorkeur geef aan Kodi-builds is dat ze worden geleverd met vooraf geïnstalleerde add-ons en me de moeite besparen om ze afzonderlijk te installeren. Builds zoals Kodi Collusion zijn uitgerust met de beste add-ons voor content on-demand en live tv. Ik ben de laatste tijd bezig met een paar builds en het lijkt erop dat ik een keeper heb gevonden.

Kodi-collusie bouwt tonnen populaire add-ons op en voegt veel nieuwe functies toe aan Kodi. Het voegt ook nieuw visueel leven toe aan een anders saaie, standaardinterface van Kodi. Collusion is ook het onderdeel van onze beste Kodi-builds en terecht. Het minimale ontwerp en de hoge snelheid waren meteen gelijk en het lijkt erop dat ik tenminste een tijdje bij Kodi Collusion blijf.

Kodi Collusion Build is stopgezet. Je kunt een van de andere builds uit onze lijst proberen.

kodi collusie installatiehandleiding

Kodi Collusion is een lichtgewicht build, waardoor het perfect is voor FireStick en andere streaming-apparaten met beperkte opslag. Ik ga nu de stappen delen om Kodi Collusion build te installeren. Blijf lezen!

Kodi Collusion Build Installatiehandleiding

Het eerste dat u wilt doen, is Kodi toestaan ​​builds van derden te installeren, zoals Kodi Collusion. Dat vereist enkele wijzigingen in de beveiligingsinstellingen. Dit zijn de stappen:

# 1. Open het menu 'Instellingen' vanaf het Kodi-startscherm. Dit is het tandwielpictogram linksboven in het Kodi-logo. Klik nu op Systeeminstellingen op het volgende scherm

hoe kodi collusie build te installeren

# 2. Selecteer ‘Add-ons’ in de linkerkolom op het volgende scherm en klik vervolgens op de knop ‘Onbekende bronnen’ aan de rechterkant

kodi onbekende bronnen

# 3. Hier is de waarschuwing die u zult zien. Negeer dit bericht en klik op 'Ja'. We gaan Kodi Collusion Build installeren, dat 100% veilig is

kodi onbekende bronnen waarschuwing

Nu is Kodi klaar om de Kodi-collusie-build te installeren. We gaan het installatieproces opdelen in de volgende drie stappen:

  1. Voeg de bron toe aan Kodi om One Nation Portal Repository te installeren
  2. Installeer een Nation Portal-repository van de toegevoegde bron
  3. Installeer Kodi Collusion Build vanuit de One Nation Portal-repository

Laten we elk onderdeel één voor één doornemen

Aandacht: Kodi Builds bieden onbeperkte streaming-inhoud, maar kunnen u ook in juridische problemen brengen. Kodi-gebruikers moeten een VPN gebruiken om hun identiteit te verbergen tijdens het streamen van films / tv-shows / sport. Bovendien zijn veel populaire add-ons geografisch geblokkeerd en hebben ze een VPN nodig om te werken.

Ik persoonlijk gebruik en adviseer ExpressVPN wat de beste VPN is voor Kodi. U kunt 3 maanden gratis krijgen en 49% besparen op de jaarplannen.

Stap 1: Voeg de bron toe aan Kodi om de One Nation Portal-repository te installeren

We gaan nu de URL toevoegen aan Kodi die deze naar de server zal verwijzen van waaruit we later de repo van One Nation Portal zullen installeren. Volg onderstaande stappen:

# 1. Klik nog een keer op het pictogram ‘Instellingen’ op het startscherm van Kodi

Kodi-instellingen

# 2. Dit keer klikt u in het volgende scherm op de optie ‘Bestandsbeheer’ in Instellingen

systeeminstellingen op kodi

# 3. Ga nu je gang en klik op ‘Bron toevoegen’. Mogelijk moet u een beetje naar beneden scrollen om deze optie te vinden

Kodi collusie bouwen

# 4. Klik op 'Geen' wanneer u het venster 'Bestandsbron toevoegen' ziet

kodi collusie repository

# 5. Voer de URL in http://www.onenation.info/Portal/ zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding en klik op OK.

Voer altijd de juiste URL in om gedoe tijdens de installatie in de latere stappen te voorkomen

een nationale repository

# 6. Typ nu de naam van de bron in het veld 'Voer een naam in voor deze mediabron' en klik op 'OK'. Het kan elke naam van uw keuze zijn waarmee u deze bron wilt identificeren. Om het relevant te maken voor de bron, noem ik het OneNation in deze gids.

kodi collusie één natie downloadlink

Stap 2: Installeer een Nation Portal-repository van de toegevoegde bron

# 1. De bron is dus toegevoegd. Ga nu terug naar het startscherm van Kodi en klik op ‘Add-ons’ in de linkerkolom

menu Kodi-add-ons

# 2. Markeer en klik nu op de optie 'Pakketinstallatie' in de linkerbovenhoek van het volgende scherm

kodi addon-installatieprogramma

# 3. Ga je gang en klik op 'Installeren vanuit zipbestand'

hoe kodi collusie build te installeren

# 4. Klik op 'OneNation' (of de naam die u eerder voor de bron hebt gekozen)

kodi collusie build installatiehandleiding

# 5. Klik op het bestand 'plugin.program.onenationporal-1.0.7.zip'. Hier vertegenwoordigen de cijfers 1.0.7 in de zip-bestandsnaam het versienummer. Dit kan variëren als de nieuwe versie in de toekomst wordt vrijgegeven.

installeer een nationale wizard

# 6. Wacht op de melding 'One Nation Portal Add-on geïnstalleerd'. Het kan 1-2 minuten duren voordat het verschijnt

een natie portal addon

# 7. Nu zou u de volgende pop-up moeten zien waarin u wordt gevraagd of u een van de vermelde instellingen wilt inschakelen. Als je een instelling wilt inschakelen, ga je gang en vink je deze aan. Nadat u hebt gekozen wat u wilt inschakelen, klikt u onderaan op de knop ‘Doorgaan’. Ik laat alles standaard staan ​​en klik meteen op ‘Doorgaan’.

instellingen voor één landportaal

# 8. Er verschijnt een ander venster. U kunt rechtstreeks naar het menu Build gaan of het negeren en later naar het menu navigeren. Ik druk nu op 'Negeren' zodat ik je kan laten zien hoe je er vanaf het Kodi-startscherm naartoe kunt gaan.

Kodi collusie build menu

U moet opnieuw op ‘Doorgaan’ en ‘Negeren’ klikken om van deze pop-ups af te komen.

U hebt de One Nation Portal-repository geïnstalleerd. Nu zullen we leren om Kodi Collusion Build vanuit deze repo te installeren.

Stap 3: installeer Kodi Collusion Build vanuit de One Nation Portal-repository

Het enige dat overblijft is de installatie van Kodi Collusion Build. Volg deze stappen om deze build te installeren:

# 1. Keer terug naar het startscherm van Kodi en navigeer naar Add-ons> Programma-add-ons. U ziet hier het One Nation Portal-pictogram (zie onderstaande afbeelding). Klik op dit pictogram om door te gaan

open een natieportaal

# 2. Klik op de optie '(OneNation Portal) builds

een natieportaal bouwt

# 3. Zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien, is Kodi Collusion-build al vrijgegeven voor de komende Kodi 18 Leia-versie. De stabiele versie van Kodi Leia is echter nog niet vrijgegeven. Als u een van de weinigen bent die toegang heeft tot de Leia-versie, klik dan op de Kodi Collusion-build voor deze versie. Zo niet, ga dan naar de volgende stap

hoe kodi collusie op kodi 18 leia te installeren

# 4. Scroll naar beneden en klik op Kodi-Collusion-versie onder de Krypton Builds (afbeelding hieronder)

hoe kodi collusie op kodi 17.6 krypton te installeren

# 5. U krijgt twee installatieopties te zien: Fresh en Standard.

Als u Fresh kiest, wordt Kodi eerst teruggezet naar de standaard fabrieksinstellingen en worden al uw bestaande add-ons, instellingen, enz. Verwijderd. Standaardinstallatie behoudt enkele add-ons en instellingen. Ik ga ‘Fresh’ kiezen omdat ik niets te behouden heb. Maar het is helemaal jouw keuze.

kodi collusie verse installatiehandleiding

# 6. Kodi vraagt ​​u nu of u de Kodi-configuratie wilt herstellen naar de standaardinstellingen. Klik op 'Doorgaan'

herstel kodi voor build-installatie

# 7. De installatie van Kodi Collusion build wordt nu gestart. Het kan 3-4 minuten duren om deze build te installeren.

colodi collusie build downloaden

# 8. Wanneer de build is geïnstalleerd, ziet u het volgende bericht. De optie 'Profiel opnieuw laden' doet niet echt veel. Dus ik ga klikken op 'Forceer sluiten'.

kodi-app sluiten sluiten

Kodi zal nu sluiten. U hebt Kodi Collusion Build met succes geïnstalleerd. Start Kodi en het startscherm van Kodi opnieuw

dit is hoe Kodi-collusiehuid eruit ziet

Ik hou echt van deze interface. Het ziet er cool uit! Ga je gang en verken deze build. U vindt hier een handvol vooraf geïnstalleerde add-ons, waaronder Deceit, Seren, Limitless.

Klik op ‘Films’ en u ziet de volgende opties (afbeelding hieronder). Op dezelfde manier kunt u andere menu-items verkennen.

hoe kodi collusie build te gebruiken

Dus dit is hoe we Kodi Collusion build op Kodi installeren.

Voordat je begint met streamen met Kodi Add-ons / builds, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om een ​​VPN te verbinden tijdens het streamen. Een VPN voor Kodi omzeilt ISP-beperking, overheidstoezicht en geografische beperking voor populaire add-ons. Ik maak altijd verbinding ExpressVPN op al mijn streaming-apparaten en ik raad je aan hetzelfde te doen.

ExpressVPN is de snelste en veiligste VPN. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

NOTITIE: We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je begint met streamen op Kodi, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

Conclusie

Kodi Collusion build stelt een handvol populaire add-ons samen zodat u ze niet afzonderlijk hoeft te installeren. Deze gids is een poging om u te helpen deze build snel en gemakkelijk te installeren. Als u vragen of suggesties heeft, kunt u ons dit laten weten via het onderstaande opmerkingengedeelte.

Verwant:

Hoe OneNation Portal Kodi Builds te installeren
Hoe No Limits Magic Build te installeren
Hoe Titanium Build te installeren
Hoe Kodi te installeren
Beste Kodi VPN
Hoe add-ons te installeren via builds

Klik hier om geheime snijtrucs voor snoeren rechtstreeks in je inbox te krijgen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me