Hoe SportsDevil op Kodi te installeren

>

In deze gids zal ik je laten zien hoe je SportsDevil-add-on installeert op Kodi 18 Leia en Kodi Krypton 17.6. De hier gegeven instructies kunnen worden gebruikt om SportsDevil te installeren op alle door Kodi ondersteunde apparaten, inclusief, maar niet beperkt tot, Amazon FireStick, iOS & Android mobiele telefoons, Windows & Mac. 

SportsDevil werd ooit beschouwd als de heilige graal van sportliefhebbers en liefhebbers. Of het nu NFL, NBA, NHL, Engelse Premier League, Cricket, Voetbal, Hockey, UFC of een andere grote sport is, SportsDevil heeft het allemaal gestreamd. Er was voor elk wat wils. De add-on leeft nu alleen nog de overblijfselen van zijn vroegere glorie. Het is echter mogelijk dat u nog steeds voldoende sportstreams vindt om u te blijven volgen. U kunt bijna elk groot sportevenement live streamen met deze Kodi-add-on. U kunt video's bekijken in verschillende beeldkwaliteiten zoals 480p, 720p, 1080p.

Veel van de websites in SportsDevil kunnen worden geblokkeerd door uw ISP, dus u zou een goede VPN nodig hebben om Kodi te omzeilen (houd er rekening mee dat we onze lezers nooit aanmoedigen om toegang te krijgen tot illegale spullen, dus toegang tot deze op eigen risico. U kunt controleren lees hier meer over de juridische kwesties met betrekking tot Kodi.)

SporstDevil kan op Kodi worden geïnstalleerd door de repo rechtstreeks vanuit het bronpad te installeren of door het zipbestand te downloaden. Beide methoden zijn in deze gids beschreven.

: Veel video's worden niet in verschillende categorieën gestreamd. Veel van hen spelen echter nog steeds. 

Disclaimer: Deze zelfstudie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en we moedigen het gebruik van add-ons voor illegaal gebruik of de toegang tot ongeoorloofde inhoud op geen enkele manier aan. Dus wordt de discretie van de lezer geadviseerd.

Hoe SportsDevil Kodi Addon op FireStick en pc te installeren

SportsDevil is nog steeds een zeer populaire Kodi-add-on en kan worden gedownload van veel repositories. In deze tutorial zullen we SportsDevil installeren met behulp van de EzzerMacs-repo, maar je bent vrij om.

Aandacht KODI-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Kodi-add-ons / builds bieden onbeperkte streaming-inhoud, maar kunnen je ook in juridische problemen brengen als je wordt betrapt op het streamen van gratis films / tv-shows / sport. Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om altijd een VPN te verbinden tijdens het online streamen. Een goede Kodi VPN verbergt uw identiteit, omzeilt overheidstoezicht, geo-geblokkeerde inhoud en ISP-beperking (wat ook helpt bij buffervrije streaming).

Ik gebruik ExpressVPN, de snelste en veiligste VPN. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon FireStick. U krijgt 3 maanden gratis en bespaart 49% op de jaarplannen. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent, kunt u altijd om terugbetaling vragen.

Klik HIER om 3 maanden gratis te krijgen en 49% te besparen op ExpressVPN

Lees: Hoe een Kodi VPN te installeren en gebruiken

Installatie vereist

U moet de onbekende bronnen in Kodi-instellingen inschakelen om SportsDevil te installeren, een add-on van derden. Volg deze stappen:

  • Klik op Kodi instellingen vanuit het startscherm (linksboven)
  • Klik Systeem als u Kodi Leia of gebruikt Systeem instellingen op Kodi Krypton
  • kiezen Add-ons links en rechts inschakelen Onbekende bronnen
  • Klik Ja om de optie ingeschakeld te houden

Hierna volgt u de onderstaande stappen om SportsDevil Kodi Addon te installeren.

STAP 1: Start Kodi op uw pc of Amazon Fire TV en open de instellingen menu zoals getoond in de foto hieronder.

sportdevil Kodi

STAP 2: Ga nu naar Bestandsbeheer.

Kodi Sportsdevil

STAP 3: Klik nu op openen Bron toevoegen.

sportsdevil repo

STAP 4: Zodra u op Openen klikt Bron toevoegen, een pop-up venster verschijnt. Klik  op dat raam. Voer in het volgende venster de volgende URL in zoals u in de onderstaande afbeelding ziet: - http://www.lvtvv.com/repo/

Gebruik de link http://ezzer-mac.com/repo

Kodil-bron is niet langer beschikbaar

sportsdevil kodi addon

STAP 5: In het volgende pop-upmenu wordt u gevraagd naar de naam van de mediabron. Typ gewoon in Kodil zoals hieronder getoond. Controleer of je alles correct hebt geplaatst, want het is erg cruciaal en klik vervolgens op OK.

hoe sportsdevil addon op kodi te installeren

STAP 6: Nu wordt de repository gedownload. Ga nu terug naar het hoofdmenu van Kodi door enkele keren op Backspace te drukken en open Add-ons menu.

Kodi Sportsdevil

STAP 7: Klik nu op openen Pakket installateur (het open-box-pictogram linksboven zoals hieronder weergegeven).

SportsDevil Kodi

STAP 8: Klik nu op openen Installeren vanuit Zip-bestand.

sportdevil Kodi

STAP 9: Selecteer nu Kodil of een andere bronnaam die u eerder hebt gekozen, gevolgd door repository.kodil-1.3.zip repository.EzzerMacsWizard.zip

kodi addon sportsdevil

STAP 10: Hiermee wordt de installatie van de EzzerMacs-repository gestart. De installatie duurt slechts enkele seconden. Ga nu terug naar het vorige menu en selecteer deze keer Installeren vanuit Repository in plaats van  Installeren vanuit Zip-bestand.

hoe sportsdevil op kodi te installeren

STAP 11: Klik nu op openen Kodil Repository EzzerMacs Wizard Repository en selecteer vervolgens Video-add-ons. Hier zie je veel add-ons, dus scroll naar beneden totdat je SportsDevil vindt.

SportsDevil Kodi

STAP 12: Klik op SportsDevil openen. Selecteer in het volgende menu Installeren. Een paar waarschuwingen kunnen verschijnen, maar negeer ze. Als je de installatie van Onbekende bronnen niet hebt ingeschakeld, ga je naar het instellingenmenu, schakel je het gewoon in en ga je hier terug. Zodra u op installeren klikt, begint de installatie.

Kodi Sportsdevil

(Alleen Kodi Leia) Nadat u op Installeren hebt geklikt, moet u klikken OK in de pop-up die hierna verschijnt

STAP 13: Hiermee wordt de installatie gestart. Nadat het is geïnstalleerd, kun je gewoon naar het menu Add-ons gaan en daar SportsDevil vinden in het gedeelte video-add-ons. Open het nu en geniet van de Sports World met SportsDevil op uw pc of Amazon Fire TV.

Kodi Sportsdevil

Dit was een van de methoden om SportsDevil op Kodi te installeren. Dit is de meest populaire methode. Er is echter nog een methode om add-ons op Kodi te installeren. Het is een directere en kortere, maar het werkt niet op FireStick.

Voordat je begint met streamen met Kodi Add-ons / builds, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om een ​​VPN te verbinden tijdens het streamen. Een VPN voor Kodi omzeilt ISP-beperking, overheidstoezicht en geografische beperking voor populaire add-ons. Ik maak altijd verbinding ExpressVPN op al mijn streaming-apparaten en ik raad je aan hetzelfde te doen.

ExpressVPN is de snelste en veiligste VPN. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

NOTITIE: We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je begint met streamen op Kodi, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

Hoe SportsDevil op Kodi (pc) te installeren

Gebruik de bovenstaande methode om SportsDevil op pc te krijgen en de volgende methode werkt niet meer.

STAP 1: Bij deze methode wordt de repository rechtstreeks vanuit een Zip-bestand gedownload. Download dit zipbestand via deze link http://www.lvtvv.com/repo/repository.kodil-1.3.zip en onthoud de map waarin u het zipbestand hebt opgeslagen.

STAP 2: Start Kodi nu op uw pc of Fire TV en open Add-ons Menu zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

hoe sportsdevil op kodi te installeren

STAP 3: Ga nu naar de Pakket installateur (het open-box-pictogram linksboven zoals hieronder weergegeven) en open het.

SportsDevil Kodi

STAP 4: Klik nu op openen Installeren vanuit zipbestand en ga naar de map waar u het zipbestand hebt opgeslagen en selecteer het. Hiermee wordt automatisch de Kodil-repository op uw Kodi geïnstalleerd. Nadat de installatie is voltooid, wordt rechtsboven een pop-upbericht weergegeven met de melding dat de add-on is bijgewerkt.

SportsDevil Kodi

STAP 5: Ga nu terug naar stap 3 en open Pakket installateur. Klik deze keer op openen Installeren vanuit Repository.

hoe sportsdevil op kodi te installeren

STAP 6: Klik nu op openen Kodil bewaarplaats en selecteer vervolgens Video-add-ons. 

Kodi SportsDevil

STAP 7: Blader nu hieronder totdat u SportsDevil vindt en installeer het zoals gedaan in de bovenstaande methode door gewoon de aanwijzingen te volgen.

Kodi SportsDevil

STAP 8: Voila, Sports Devil is met succes geïnstalleerd op je Kodi. Leun achterover en geniet van NFL, NBA, Cricket, Hockey, UFC of een andere grote sport op uw Amazon Fire TV of pc.

hoe sportsdevil op kodi te installeren

Je kunt elk van de bovengenoemde twee methoden gebruiken om Sportsdevil op Kodi 18 Leia of Kodi 17.6 Krypton te installeren. Zodra het klaar is, staat een oceaan van sportevenementen tot je beschikking. U kunt gewoon achterover leunen op uw bank en genieten van uw favoriete sporten. Maar voor dit alles zou u moeten overwegen om een ​​Kodi VPN met de hoogste prioriteit te krijgen.

Net als alle software is Kodi ook niet vrij van bugs. De meest voorkomende problemen die door de gebruikers worden gemeld, zijn buffering en langzame streaming. Als u problemen ondervindt, ziet u hier hoe u Kodi-buffering kunt oplossen.

Video: Hoe Sportsdevil Kodi Addon te installeren

Als u problemen ondervindt bij het installeren van Sportsdevil-add-on op Kodi, bekijk dan de video hieronder.

SportsDevil-installatie mislukt

Er zijn een paar redenen waarom de add-oninstallatie zou kunnen mislukken en we moeten ze een voor een bekijken, beginnend bij de basis.

Het meest elementaire aspect van probleemoplossing is het vaststellen en elimineren van lokale problemen. Zorg er dus voor dat het apparaat internettoegang heeft. Probeer een andere app die internet gebruikt of open een website in een browser. Als er geen verbinding is, lost u de internetproblemen op voordat u doorgaat met de installatie van SportsDevil. In het geval dat het internet goed werkt en de add-on nog steeds niet zou installeren, zullen we naar andere oplossingen moeten kijken.

Vaak is het probleem met de server waar de repository zich bevindt. We hebben geleerd Sports Devil te installeren vanuit de repository van EzzerMac, wat tegenwoordig verreweg een van de meest gebruikte repositories is. Maar het is bekend dat het ook uitvaltijden heeft. Dus als u de EzzerMacs-repository niet als bron kunt toevoegen tijdens het installatieproces, is de kans groot dat er een probleem is met de server. En als er serverproblemen zijn, kunt u het beste wachten totdat deze weer operationeel is.

Ik zou ook aanraden om je apparaat opnieuw op te starten, waardoor Kodi ook opnieuw wordt opgestart en de systeembestanden worden vernieuwd. Vaak lost een eenvoudige reboot het probleem op.

Als niets lijkt te werken en u zeker weet dat de server goed werkt, moet u mogelijk Kodi opnieuw instellen en de Sports Devil-add-on opnieuw installeren. Door Kodi te resetten, worden al uw gegevens en add-ons gewist. Maar je kunt er een deel van redden door een back-up van de Kodi-gegevens te maken.

SportsDevil werkt niet

SportsDevil wordt gehost in de EzzperMacs-repository en deze bron heeft meestal de vertrouwde add-ons. Maar elke Kodi-add-on heeft het potentieel om problemen tegen te komen, hoe zeldzaam die ook zijn.

Als SportsDevil na de installatie niet werkt, is het eerste dat u wilt controleren of uw apparaat nog steeds internettoegang heeft.

Als internet inderdaad werkt en SportsDevil niet, kan er opnieuw een serverprobleem zijn. En zoals ik al eerder zei, als wachten de schuldige is, is wachten de enige oplossing.

In het geval dat u lang genoeg hebt gewacht om het onwaarschijnlijk te maken dat het een serverprobleem zal zijn, wilt u misschien wat lokale probleemoplossing proberen.

Sluit Kodi af en start het apparaat opnieuw op. Opnieuw opstarten lost veel problemen op en waarschijnlijk zal SportsDevil ook worden opgelost.

Als dat niet werkt, verwijdert u SportsDevil door naar het startscherm van Kodi te gaan > Add-ons > Video-add-ons en installeer het opnieuw. Er is een kans dat sommige bestanden corrupt of kapot zijn. Volg hetzelfde installatieproces dat ik hierboven heb beschreven om deze add-on opnieuw te installeren.

En als niets ervan werkt, is het resetten van Kodi misschien het laatste redmiddel.

In het geval dat u een specifieke foutmelding krijgt, zou ik u aanraden om de screenshot te nemen en deze in het opmerkingengedeelte te delen. Ik zal mijn best doen om het probleem op te lossen. Misschien wilt u ook het Kodi-logbestand controleren en delen. Hiermee kunt u de exacte oorzaak van het probleem bepalen.

Verwant:

  • Beste Kodi-builds
  • Hoe jailbreak Amazon FireStick
  • Hoe Exodus Redux op Kodi te installeren

Klik hier om geheime snijtrucs voor snoeren rechtstreeks in je inbox te krijgen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me