Sådan installeres Covenant Addon på Kodi

>

I denne vejledning vil jeg vise dig, hvordan du installerer Covenant på Kodi 18.5 Leia og ældre versioner. Addon er nu tilgængelig til installation fra Covenant repo.

Covenant Kodi addon er blevet opdateret til den seneste version 1.1.33 fra januar 2023. Dette er den første opdatering på flere måneder. Det ser ud til, at addon er blevet genoplivet af de nye udviklere. Det fungerer fint lige nu. 

Covenant er også tilgængelig via to oplagringssteder nu – Covenant og cy4Root. Jeg har leveret begge linkene i guiden.

Exodus Kodi Addon regerede for Kodi-tilføjelsernes verden i et stykke tid. Undergangen til Exodus resulterede i fremkomsten af ​​belastninger med Exodus Forks. Ud af alle disse gafler var den, der stod ud, pagt. Det var den sande arvtager og efterfølger af Exodus i mange henseender, hvilket gjorde det til det bedste Exodus-alternativ. Først og fremmest var både Exodus og Covenant blevet udviklet af den samme udvikler Lambda, som slags gør det til en officiel gaffel. Covenant har endda samme UI som sin forgænger.

Ikke kun fyldte Pagten Exodus ‘sko, men det var også bedre end Exodus på mange måder. Det var langt mere stabilt og tilbød mange flere funktioner. Lambda var endda stoppet med at opdatere Exodus, hvilket gjorde Pagten til det bedste alternativ til Exodus.

Udvandring blev senere genopstanden, og begge disse tilføjelser fungerede sammen i lang tid. De er ikke længere så populære, som de plejede at være, især da de mange nye og bedre ydeevne tilføjelser tilføjede spa. Alligevel er mange Kodi-brugere stadig på udkig efter Covenant og Exodus. Den gode nyhed er, at begge disse tilføjelser først er blevet opdateret for nylig og fungerer godt indtil videre.

Hvis du har installeret Kodi på din FireStick eller pc, ville jeg sige, at Covenant stadig er et must-try addon.

  Sådan installeres SportsDevil på Kodi

I denne tutorial vil vi vise dig hvordan man installerer Covenant på Kodi 18 Leia i nogle meget let at følge trin. Bemærk, at du på lignende måde kan installere enhver anden video-tilføjelse / eller enhver anden Kodi-tilføjelse.

Sådan installeres Covenant på Kodi

Vi bruger Covenant-arkivet til at installere Covenant-addon på Kodi. Her er trinnene:

OBS KODI-brugere: Læs før du fortsætter

Kodi Addons / builds tilbyder ubegrænset streamingindhold, men kan også få dig til juridiske problemer, hvis du fanges streaming af gratis film / tv-shows / sport. Kodi-brugere rådes kraftigt om altid at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer online. En god Kodi VPN skjuler din identitet, omgår regeringsovervågning, geo-blokeret indhold og ISP-throttling (hvilket også hjælper med bufferfri streaming).

Jeg bruger ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på dens årlige planer. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du altid bede om refusion.

Klik HER for at få 3-måneders gratis og spar 49% på ExpressVPN

Læs: Sådan installeres og bruges en Kodi VPN

TRIN 1: Start Kodi, og klik på åbn menuen Indstillinger.

download Covenant Kodi

TRIN 2: Klik på Systemindstillinger (Kodi Leia-brugere klikker på System)

kodi pagt addon

TRIN 3: Til venstre klik Add-ons

TRIN 4: Klik på den samme skærm Ukendte kilder toggle

installer pagt kodi addon

TRIN 5: Klik på Ja når du bliver bedt om det

pagt addon om kodi

TRIN 6: Klik nu på åbn File Manager som vist på billedet herunder (i Kodi Leia er denne indstilling i øverste række)

  Sådan installeres museskift på FireStick / Fire TV

Pagt Kodi

TRIN 7: Klik nu på Tilføj kilde.

hvordan man installerer Covenant Kodi

TRIN 8: Når du klikker på åbn Tilføj kilde, vises et felt. Bare klik . Nu vises en ny menu, hvor du bliver bedt om at angive stienavn / URL. Bare skriv https://covenant01.github.io/zip i boksen som vist på billedet herunder og klik på Okay

Alternativt link (hvis ovenstående link ikke fungerer): https://cy4root2.github.io/zip

pagt kodi addon

TRIN 9: I det næste trin, sæt Covenant i mediekildenavnet som vist nedenfor (eller et hvilket som helst andet kildenavn). Kryds tjek meget omhyggeligt, inden du fortsætter videre. Klik derefter kun på OK.

kodi pagt addon

TRIN 10: Klik nu flere gange på Backspace for at gå tilbage til hovedmenuen. Åbn nu tilføjelsesmenu.

download Covenant Kodi

TRIN 11: Åbn nu pakkeinstallatøren (ikonet med åbent felt øverst til venstre som vist nedenfor).

Pagt Kodi

TRIN 12: Vælg nu åben installation fra zip-fil.

installer Covenant Kodi

TRIN 13: Find og vælg nu Covenant (eller ethvert andet kildenavn, du har tilføjet tidligere), og åbn repository.covenant-x.x.zip. Installationen begynder. Vent på, at depotet installeres

Bemærk: Hvis du brugte det alternative link https://cy4root2.github.io/zip, skal du klikke på zip-filen repository.cy4root-master.zip

pagt addon om kodi

TRIN 14: Gå igen tilbage til hovedmenuen og klik på åbn tilføjelser og klik derefter på åbn pakkeinstallationsprogrammet som tidligere gjort. Denne gang skal du klikke på åbn Installer fra depot som vist på billedet herunder.

hvordan man installerer Covenant på Kodi

TRIN 15: Vælg nu Covenant Repository og vælg derefter Video-tilføjelser.

Bemærk: Vælg cy4root-arkiv hvis du brugte det alternative link

Pagt Kodi

TRIN 16: Nu skal du bare rulle ned og finde pagt. Når du har fundet det, skal du klikke for at åbne det.

Pagt Kodi

TRIN 17: Klik nu Installere på næste skærm

For Kodi Leia-brugere vises en popup, når du har klikket på Installer. Klik på OK for at fortsætte

download Covenant Kodi

TRIN 18: Tillykke. Alt er gjort, og du har nu med succes installeret Covenant på din Kodi ved hjælp af denne metode. Nyd nu det store hav af fantastiske medier, der tilbydes af Covenant, og nyd det på din pc eller Amazon Fire TV.

  Sådan installeres de nyeste film HD på FireStick

Kodi-pagt

Vi håber, at denne vejledningsvejledning hjalp. Du er velkommen til at indtaste alle spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor, hvis du står over for problemer, der følger efter et trin eller andet. I mellemtiden kan du også se på vores liste over bedste Kodi Addons.

Bemærk – Hvis du får problemer med buffering, er det sådan, hvordan du løser Covenant-buffering på Kodi.

Pagt Kodi Addon fungerer ikke

Covenant Addon opdateres ikke længere, og hvis du prøver at få det fra Colossus repo, fungerer det ikke, da denne repo er lukket ned. Brugere kan dog stadig installere og bruge Covenant fra Covenant repo som vist i guiden ovenfor. Jeg fortsætter med at teste og opdatere denne artikel hvert par dage. Hvis du har problemer med at installere den med denne vejledning, er du velkommen til at kommentere nedenfor.

Kodi Covenant Addon: Ingen strømme til rådighed

Det mest almindelige problem, som Kodi-brugere står overfor, er – “Ingen strømme til rådighed” for mange populære Addons. Pagt er også plaget af disse spørgsmål, men heldigvis er der en løsning. Du kan få Real Debrid på Kodi, der giver mange ekstra streamingkilder i fuld HD, og ​​dit problem med No Streams Available vil være væk for evigt. Jeg vil dog stærkt anbefale at få en Kodi VPN, da Real Debrid holder loggen over alle de data, vi får adgang til.

Relaterede:

  • Bedste VPN til Kodi
  • Sådan installeres Exodus Redux på Kodi
  • Bedste Kodi Builds
  • Sådan opdateres Kodi på FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me