Hvordan installere Neptune Rising på Kodi

>

I denne guiden vil jeg fortelle deg hvordan du installerer Neptune Rising på Kodi 18.3 / 18.2 Leia og Kodi Krypton 17.6. Bildene i denne guiden er fra Kodi Krypton, men de gjelder også Kodi Leia. Det beste med Kodi (tidligere kjent som XBMC) er at den har nøyaktig samme grensesnitt på alle plattformene. Så hvis du bruker PC, Android TV-boks, Nvidia Shield eller Fire TV Stick, vil den samme guiden fungere for deg.

Neptune Rising er en Kodi-addon som fungerer ganske som en søkemotor for filmer og TV-serier. Den har forskjellige seksjoner for 80-tallsfilmer, nyeste filmer, gangsterfilmer, etc. som virkelig er nyttig å finne de riktige tingene du leter etter. Det er en av de eldste kjører addons. Selv om det fortsetter å gi strømmer, er Neptune Rising ikke den mest pålitelige. Det er flere tilleggskvaliteter av bedre kvalitet der ute å utforske. Det kan være lurt å ta en titt på listen over beste Kodi-tillegg.

Merk: Fire Stick Tricks godkjenner ikke brudd på opphavsretten. Vi foreslår at brukerne bruker dette tillegget for å se bare på filmer / TV-serier som er tilgjengelige i det offentlige. Å se opphavsrettsbeskyttet innhold uten tillatelse er ulovlig og kan føre til juridiske problemer.

Nå som du vet hva Neptune Rising Addon er, la oss starte med den trinnvise installasjonsguiden.

: Neptune Rising er en gammel addon og blir sannsynligvis ikke vedlikeholdt av utviklerne lenger. Du kan prøve en av de andre addonene fra listen over beste Kodi Addons. 

Hvordan installere Neptune Rising Kodi Addon

Før du begynner med de faktiske trinnene, vennligst slå på "Ukjente kilder" i Kodi-appen din. Hvis du ikke er klar over det, kan det gjøres ved å gå til Innstillinger > Systeminnstillinger (eller System i Kodi 18)> Add-ons > Ukjente kilder. Når “Ukjente kilder” er slått på, følg trinnene nedenfor.

Oppmerksomhet KODI-brukere: Les før du fortsetter

Kodi Addons / builds tilbyr ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i lovlige problemer hvis du blir fanget av streaming av gratis filmer / TV-serier / Sport. Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å alltid koble til et VPN mens de streamer på nettet. En god Kodi VPN skjuler identiteten din, omgår regjeringsovervåkning, geo-blokkert innhold og ISP-throttling (som også hjelper i bufferfri streaming).

Jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på årsplanene. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid be om refusjon.

Klikk HER for å få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPN

Les: Hvordan installere og bruke en Kodi VPN

Trinn 1: Klikk på Innstillinger (kugge) -ikonet øverst til venstre på Kodi-startskjermen.

neptune stigende kodi-innstillinger

Trinn 2: Åpne Filbehandling og dobbeltklikk deretter på "Legg til kilde"

legg til repokilde for neptune stigende kodi addon

Trinn 3: En popup-boks åpnes. Her klikker du “Ingen” og skriver deretter MRFreeWorld Reop nedlasting URL - http://legionworldtv.com/zips/ og skriv "fri verden”I navnefeltet.

hvordan du installerer neptune stigende

Det er her du skriver inn navnet

Neptune Rising repo

Trinn 4: Gå tilbake til Kodi-hjemmesiden og klikk på “Tilleggs-menyen” på venstre sidefelt.

neptune stigende filmer addon

Trinn 5: Klikk nå på ikonet med boksform (pakkeinstallasjonsprogram) øverst til venstre på Kodi hjemmeside.

kodi pakke installasjonsprogram

Trinn 6: Åpne "Installer fra zip-fil." Velg nå "fri verdenOg klikk deretter repository.mrfreeworld.zip som vist på bildene nedenfor.

hvordan få Neptune Rising

Neptune Rising kodi addon

Trinn 7: Vent litt, så får du varselet om at MR FREEWORLD Add-on er installert. Når den varsler, kan du gå til neste trinn.

kodi neptune stiger

Trinn 8: Åpne "Install from Repository" og åpne "MR FREEWORLD"

installer neptune stiger fra Mr Free World Repo

Trinn 9: Åpne nå "Video Add-ons" -mappen og velg "Neptune Rising" Add-on.

Neptune Rising Video Add-ons

neptun stiger

Trinn 10: Klikk på "Install" -knappen.

hvordan installere Neptune stigende kodi addon

Hvis du bruker Kodi Leia, klikker du OK når popup-vinduet vises med listen over "ekstra tillegg" som vil bli installert med Neptune Rising.

Trinn 11: Vent litt, så får du varselet “Neptune Rising Add-on installert”. Hvis installasjonen mislykkes på grunn av Dependencies-feil, har jeg nevnt den i neste seksjon av denne guiden. Fortsett å lese.

Neptune Rising klarte ikke å installere avhengighet

Jeg har mottatt noen spørsmål om Neptune Rising Add-on som de står overfor feil “Kunne ikke installere en avhengighet.” Jeg diskuterte problemet med flere brukere og fant ut at problemet løste seg for nesten alle bare ved å installere Add- på. Det du trenger å gjøre er å fjerne URL fra kilde repo, fjerne MrFreeWorld repository, avslutte Kodi. Start nå installasjonsprosedyren fra trinn 1 i denne guiden.

For å fjerne URL for kildehenvisning, gå til innstillinger > Filbehandler. Velg kilde og høyreklikk hvis du bruker en datamaskin, trykk lenge hvis du bruker en berøringsenhet eller trykk på menyknappen på FireStick-fjernkontrollen. Klikk nå Fjern kilde

Gå til for å fjerne MrFreeWorld Repository Kodi-hjemmeskjerm > Add-ons > Mine tillegg >Tilleggsdepot > Herr Freeworld > Avinstaller

En annen måte å fikse avhengighetsfeilen er å installere Covenant-tillegget. Covenant kommer med flere avhengigheter som vanligvis mangler i andre tillegg.

Hvis du fremdeles får feilen, er her min guide til å fikse mislyktes i å installere en avhengighet av Neptune Rising eller noe annet tillegg. Hvis du fremdeles ikke er i stand til å fikse det, gi meg beskjed i kommentarene nedenfor.

Utforsk Neptune Rising Kodi Addon

Nå som du har installert Neptune Rising på Kodi 17.6, kan du få tilgang til tillegget ved å gå til Kodis hjemmeside > Add-ons > Video-tillegg.

hvordan du bruker neptune stigende kodi addon

Når du har åpnet tillegget, vil du se de forskjellige mappene for filmer, TV-show, IMDB-liste osv. Du kan utforske det i henhold til dine preferanser.

neptun stigende kodi

Hvis du får bufferingsproblemer, kan du løse problemet med buffering på Kodi.

Neptune Rising Ingen strøm tilgjengelig feil

Som du vet er Neptune Rising bare en søkemotor som søker etter strømmer fra forskjellige kilder. Det er mulig at noen av filmene / TV-programmene ikke har tilgjengelige strømmer, så i så fall får du ingen tilgjengelige strømmer. Jeg foreslår at du prøver å spille et annet show og se om du fremdeles får feilen. Det skal sannsynligvis fungere fint, men hvis du fremdeles ikke ser noen strømmer tilgjengelig, bør du tømme Addon-cachen.

Åpne Neptune Rising Add-on, gå til “Tools” og klikk “Clear Cache.” Klikk “ja” når det ber om bekreftelse. Start Kodi på nytt og prøv stykket på nytt. Jeg håper at det skal fungere nå.

tøm cache på neptune stigende kodi addon

Hvis det fremdeles ikke fungerer, kan du prøve andre tillegg fra listen over beste Kodi-tillegg.

Neptune Rising Buffering Issues

Buffering på Kodi er en vanlig, men frustrerende sak som må løses for en jevn streamingopplevelse. Flere brukere har rapportert om bufferingsproblemer på Neptune Rising Addon. Så hvis du er en av dem, foreslår jeg at du prøver Real Debrid som tilbyr mange nye streamingkilder som fungerer jevnt selv når du spiller 1080p full HD.

Ta også en titt på hvordan du får teksting og konfigurer Trakt med Kodi.

Hvis du har problemer med å installere Neptune Rising på Kodi / Fire Stick, gi meg beskjed i kommentarene. Glad for å hjelpe ��

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me