Vad är Kodi, hur det fungerar och allt annat som gäller

>

I den här guiden lär du dig allt du behöver veta om Kodi och hur du kommer igång. Jag kommer att ge dig alla tips och tricks och tillgång till alla nödvändiga resurser du kan behöva. Med hjälp av den här guiden får du inte bara introduktion till Kodi, utan du känner också till alla verktyg för att börja strömma gratis filmer, TV-program, Live TV, sport och mer. Kodi 18.5 är den senaste officiella versionen. Men om du fortfarande använder Kodi 17.6 Krypton kommer denna guide fortfarande att vara relevant för dig.

kodi

Vad är Kodi?

Kodi är en öppen källkod, gratis mediaspelare. Det är den enklaste och lämpligaste definitionen av denna enormt populära app.

När du tänker på mediaspelares namn som VLC korsar du dig. Vanligtvis används mediaspelarna för att spela upp media från den lokala lagringen. Kodi kan göra det också. Men den verkliga potentialen hos Kodi låses upp när du använder den för att spela media via internet och det också gratis.

Ja, Kodi ger dig fri tillgång till en mängd innehåll inklusive shower, filmer, live-TV, sport och mycket mer. Allt du behöver är rätt Kodi-tillägg. Och om du vill förbättra din övergripande Kodi-upplevelse kanske du vill testa Kodi builds också. Vi kommer att prata om addons och builds på ett tag.

Kodi är kompatibel med nästan alla populära plattformar. Vissa plattformar är värd för Kodi i sina officiella App-butiker (som Android-smarttelefoner, Android TV-lådor, Windows 10, etc.). På andra kan det enkelt laddas på sidan (t.ex. Amazon Fire Stick & Fire TV, Mac, etc.). Vi kommer faktiskt att tala om installation i nästa avsnitt.

  Como redefinir o Kodi no Amazon FireStick

Hur du installerar Kodi

Installationsprocessen varierar mellan enheter. Som sagt, Kodi är officiellt tillgänglig på vissa enheter och på vissa måste den installeras manuellt med hjälp av sidladdningsmetoden. Här är en snabb titt:

Amazon FireStick, Fire TV Stick 4K, Fire TV, Fire TV Cube

Dessa enheter är i stort sett desamma i alla aspekter. Således är installationsprocessen för Kodi-appen också densamma.

Amazon är inte värd för Kodi i sin App Store. Men du kan snabbt ladda den på alla Fire TV-enheter. Här är våra användbara resurser.

Hur du installerar Kodi på FireStick

Android-smarttelefoner, surfplattor, Android TV & Android-lådor

Alla dessa Android-enheter har inbyggt stöd för Google Play-tjänster, inklusive Google Play Store. Kodi ingår officiellt i Play Store.

Därför allt du behöver göra för att installera Kodi är att ladda ner det från Play Store om du använder någon av dessa Android-enheter.

Windows PC & Xbox

Windows 10 & Xbox ett: Kodi är officiellt tillgänglig i Microsoft Store för Windows 10-användare. Skriv bara 'Kodi' i Cortana och klicka på Kodi-ikonen i sökresultaten. Följ instruktionerna på skärmen för att installera Kodi

Windows 8.1, Xbox 360 och äldre versioner: Du kan ladda ner installationsprogrammet från den officiella Kodi-webbplatsen https://kodi.tv/download. När du är på den här sidan klickar du på Windows.

Mac och iOS & Andra enheter

För Mac, iOS och andra enheter går du till nedladdningssidan för Kodi på https://kodi.tv/download och klickar på ikonen för ditt operativsystem. Klicka till exempel på Mac OS för Mac och iOS för iOS.

Ett litet fönster dyker upp med länken för att ladda ner installationsfilen. Fönstret har också en Hur länk som tar dig igenom guiden för att installera Kodi på det valda operativsystemet om du behöver hjälp.

Så här kommer du igång med Kodi

Kodi är inte värd för något innehåll. Kodi är bara en mediaspelare som helt enkelt underlättar uppspelning av innehåll. Du kan spela media på din lokala lagring via Kodi. Men, som jag redan har sagt, det är inte det Kodi är bäst känt för. Kodi är populärt eftersom det låter dig spela gratis videor och musik över internet.

  Kodi 18.5 Leia - nové funkce, návody ke stažení a instalaci

För att komma igång med Kodi, behöver du tillägg och build.

Kodi Addons

Tillägg är de största bidragarna till Kodis framgång. Dessa är porten till den enorma världen av gratis innehåll på webben. Oavsett om du gillar att titta på filmer och TV-program, satellit-TV över internet eller sport, är det tillägg som gör det möjligt för dig. Med enkla ord är Kodi-tillägg absolut nödvändiga för att du ska komma igång.

Kodi-tillägg är inte värd för något eget innehåll. De är aggregerarna som hämtar strömmarna eller strömningslänkar från olika källor på internet.

Du hittar allt du behöver veta om tillägg på Fire Stick Tricks. Här är några av våra bästa resurser och vägledningsguider:

Hur man använder Kodi

Bästa Kodi Addons

Hur du installerar alla Kodi Addon

Hur man installerar Exodus Redux

Hur man installerar 7 av 9 Kodi Addon

Hur man installerar All Eyez on Me Kodi Addon

Hur man installerar Deathstar Addon

Hur man installerar SportsDevil

Kodi bygger

Bygg ger en visuell makeover till Kodi-gränssnittet. De förändrar hur du interagerar med Kodi. Dessa byggnader har också förinstallerade populära och fungerande tillägg, så att du inte behöver installera dem manuellt.

Kodi-byggnaderna så småningom förlitar sig på tillägg för streaming av innehåll. Således kan man säga att de är de icke-väsentliga. Det är inte helt osant. Du kan komma igång med ett gäng tillägg och utan att bygga. Men Kodi är bara så mycket roligare med builds. Även om det inte är obligatoriskt, rekommenderar jag personligen en Kodi-byggnad.

Är du inte säker på hur man ska göra det? Oroa dig inte, vi har allt för att hjälpa dig välja rätt byggnad. Här är några av våra användbara resurser:

  Как да нулирате Kodi на Amazon FireStick

Bästa Kodi Builds

Hur man installerar Titanium build

Hur man installerar No Limits Magic build

Hur man installerar Xanax Kodi Build

Hur man installerar Streamline Kodi Build

Är Kodi lagligt och säkert?

Låt mig börja med att säga att Kodi är hundra procent laglig. Och det är också helt säkert om du ser till att du installerar tillägg och bygger bara från pålitliga källor. Alla våra resurser och bruksanvisningar täcker bara de tillägg och byggnader som är säkra. Vi testar personligen varje tillägg och bygger innan vi delar sina installationsinstruktioner med dig.

Kodi är lagligt och detta påstående bekräftas av det faktum att det ingår i Google Play Store och Microsoft Store. Lita på mig, det är litmustestet som inte är lätt att klara.

Men när du strömmar över gratis innehåll med Kodi-tillägg kan du kanske landa i upphovsrättsfel. Vad du gör på internet kan övervakas av din internetleverantör, din regering och till och med tredje part. Vi uppmuntrar inte till kränkningar av upphovsrätt i någon form, men vi är de starka förespråkarna för din rätt till integritet.

Att använda ett VPN är det bästa sättet att undvika problem när du strömmar gratis innehåll. VPN kommer att se till att dina onlineaktiviteter är krypterade och hålls borta från de nyfikna ögonen.

Hur man installerar det bästa VPN-programmet för Kodi

Hur du åtgärdar Kodi-problem

Har du problem med Kodi? Oroa dig inte, vi har också täckt här. Kodi är en stabil, pålitlig app. Men låt oss acceptera detta. Det är ett digitalt verktyg och även om Kodi-frågor är sällsynta är de inte ohörda.

Här är några resurser som hjälper dig att få Kodi att arbeta problemfritt igen:

Varför fungerar inte min Kodi? Vanliga problem och korrigeringar

Hur du åtgärdar Kodi buffertproblem

Hur man fixar "Det gick inte att installera en beroende" på Kodi

Hur du kontrollerar Kodi-felloggen för mer information och snabbfix

Avslutar

Det är den snabba sammanfattningen av alla viktiga aspekter av Kodi som alla användare måste vara medvetna om innan de börjar. Varje avsnitt i denna guide beskrivs ytterligare genom länkar till olika användbara resurser. Hur har din erfarenhet varit? Vi vill gärna höra från dig.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me