Slik installerer du Durex Build på Kodi 17.6

>

Durex Build har gjentatte ganger omtalt blant de beste Kodi-byggene i nyere tid. Denne konstruksjonen endrer utseendet og følelsen til Kodi dramatisk, gjør Kodi UI-måten mer intuitiv, legger til mange nye funksjoner og funksjoner og forbedrer Kodi-opplevelsesmanifoldene. Durex Build for Kodi 17.6 Krypton har med seg et stort bibliotek med tilleggsprogrammer du kan få tilgang til ved å trykke på knappen, uten å måtte installere dem individuelt.

Morkake, Neptune Rising, Uranus er noen av de forhåndsinstallerte, medfølgende tilleggene, men listen slutter ikke her. Vel, det begynner nok her. Utforsk samlingen av Kodi-tillegg, og du finner omtrent alt for underholdningsbehovene dine. Durex Kodi builds legger også til flere nye skrapere for å sikre at de beste strømningene blir presentert for deg når addonet slår opp kildene for favorittinnholdet ditt.

Durex Build fungerer jevnt på alle Kodi-støttede enheter, inkludert smarttelefoner, datamaskiner og TV-strømmenheter. Den er faktisk perfekt for de fengslede FireStick- og Fire TV-enhetene. Alt i alt er Durex en utrolig Kodi-bygning, og jeg skal hjelpe deg med å få det med en gang. I denne guiden vil jeg vise deg hvordan du installerer Durex Build på Kodi. Fortsett å lese!

OPPDATERING: Durex Build fungerer ikke lenger. Xanax build er det beste alternativet for Durex. Du kan også sjekke ut listen over de beste Kodi-byggene.

HVORDAN DU INSTALLERER DUREX BUILD PÅ KODI 17.6

Merk: Følgende installasjonsmetode fungerer på alle Kodi-støttede enheter som smarttelefoner, datamaskiner, FireStick osv.

Durex er en tredjepart Kodi build og for å installere slike builds trenger vi for å tillate de Ukjente kildene i Kodi. Så før vi går videre, er det du trenger for å endre sikkerhetsinnstillingene:

Gå til Kodi-startskjermbildet og naviger til Innstillinger > Systeminnstillinger > Add-ons. Til høyre ser du alternativet ‘Ukjente kilder’. Hvis den er deaktivert eller av, kan du slå den på ved å flytte vippeknappen ved siden av som vist på bildet nedenfor

  Как установить Нова Коди Билд

hvordan du installerer durex bygge på kodi

Når følgende advarselsmelding dukker opp, klikker du bare på ‘Ja’ og ignorerer den. Durex build er en av de mest pålitelige Kodi-byggene.

durex build

Nå er du klar til å installere Durex Kodi build.

Å installere et bygg er litt annerledes enn å installere et enkelt tillegg. For å sikre at ting forblir enkle, har jeg delt opp prosessen i tre forskjellige trinn som følger:

– TRINN 1: Legg kilde til Durex-veiviseren til Kodi

– TRINN 2: Installer Durex-veiviseren fra kilden

– TRINN 3: Installer Durex Build on Kodi ved å bruke Durex Wizard

La oss se på hver og en.

Merk følgende: Kodi Builds har ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i juridiske problemer. Kodi-brukere må bruke en VPN for å skjule identiteten sin mens de streamer filmer / TV-show / sport. Dessuten er mange populære Addons geo-blokkerte og vil kreve en VPN for å fungere.

Jeg personlig bruker og anbefaler ExpressVPN som er den beste VPN-en for Kodi. Du kan få 3-måneders gratis og spare 49% på årsplanene.

TRINN 1: Legg kilde til Durex-veiviseren til Kodi

Dette er delen der vi peker Kodi til Durex veiviserserverplassering. Slik går det:

#1. Åpne “Innstillinger” -menyen ved å klikke på tannhjulikonet øverst til venstre på Kodi-startskjermen, rett under Kodi-logoen

durex kodi build

# 2. Gå nå foran og åpne ‘Filbehandler’

durex bygger på kodi

# 3. Klikk på “Legg til kilde” i neste vindu. Hvis du har for mange kilder, kan det hende du må bla litt ned for å finne dette alternativet.

hvordan du installerer durex bygge på ildsted

# 4. Når du ser følgende dialogboks, klikker du på ”

hvordan du installerer durex bygge på kodi

# 5. Angi kildeadressen som http://www.drxbld.com/wiz/

Dette er den delen der det er viktig å være forsiktig. En enkelt skrivefeil vil mislykkes i prosessen. Så skriv inn nettadressen nøyaktig som jeg har oppgitt.

Klikk “OK” etter å ha skrevet inn nettadressen

# 6. Nå klikker du på ruten under ‘Angi et navn for dette mediet’ kilden, og skriv inn ‘Durex’ (uten anførselstegn). Du kan faktisk oppgi hvilket som helst navn du ønsker. Jeg vil anbefale å bruke et navn du lett kan identifisere denne kilden med senere. Trykk OK etter å ha skrevet inn navnet

hvordan du installerer durex kodi build

Ok! Det er slik du legger til kilden. La oss gå til neste del.

  Kodi Porno Eklentileri: Kodi'de Yetişkin Filmleri Nasıl İzlenir

TRINN 2: Installer Durex Repository fra kilden

I denne delen vil vi legge til Durex Repository på Kodi fra kilden vi nettopp la til. Her er trinnene:

#1. Gå tilbake til Kodi-startskjermen og klikk på “Tillegg”

durex kodi build

# 2. Finn og klikk på alternativet ‘Package Installer’. Den er øverst til venstre og ser ut som en åpen boks som vist på bildet under

hvordan få durex build

# 3. Det neste du trenger å gjøre er å klikke på “Installer fra zip-fil”

durex build installasjonsveiledning

# 4. Finn kildenavnet du la til en liten stund tilbake, og klikk på det. I denne guiden valgte vi navnet ‘Durex’. Så det er det jeg skal klikke på

installer durex build

# 5. Du skal nå se et par zip-filer her. Det vi vil pakke ut er filen som heter ‘plugin.program.drxwizard-6.0.zip’. Velg og klikk på denne filen. Husk at 6.0 er versjonsnummeret når du skriver denne guiden. Det kan endre seg hvis en ny versjon slippes.

durex kodi build nedlasting

# 6. Vent nå til “Durex Wizard Add-on installert” -varselet som vises øverst til høyre. Det kan ta en stund (3-4 minutter)

durex kodi build

# 7. Du har installert Durex-veiviseren fra kilden. Men før vi installerer Durex Kodi build, må vi komme forbi noen popup-meldinger. Når du for eksempel ser følgende popup-vindu, klikker du på ‘Avvis’ -knappen nederst

durex-veiviser

# 8. Nå vil du se denne popen som ber deg om å aktivere en av de oppførte innstillingene. Hvis du tror du vil gjøre noen endringer, velger du alternativene deretter. Hvis det ikke er noe å endre, klikker du bare på “Fortsett”

durex-veiviseren kodi

# 9. En annen pop-up vil vises med spørsmål om du ønsker å åpne build-menyen. Det vil vi gjøre senere. Så bare klikk på ‘Ignorer’ for å fortsette.

hvordan du installerer durex-veiviseren

Så i utgangspunktet må du fortsette å klikke på Avvis, fortsett og ignorere til du endelig blir kvitt popup-vinduene.

Når det er gjort, kan vi installere Kodi Durex build ved å bruke Durex-veiviseren.

TRINN 3: Installer Durex Build on Kodi ved å bruke Durex Wizard

Ok! La oss nå komme i gang med sluttfasen av installasjonsprosessen. Vi skal nå installere Durex Kodi build gjennom Durex Wizard vi nettopp installerte. Her er trinnene som skal følges:

  Vad är Kodi, hur det fungerar och allt annat som gäller

#1. Gå tilbake til Kodi-startsiden og naviger til tillegg > Programtillegg. Du skal kunne se Durex Wizard-ikonet her. Gå foran og åpne den.

hvordan du installerer durex build

# 2. Nå åpner alternativet ‘Bygger’ >Fra listen

hvordan du installerer durex kodi build

# 3. Du vil se Kodi Durex Build under overskriften Krypton Builds. Som du ser er det flere servere å installere denne builden fra. Du kan velge hvilken som helst server du vil. Imidlertid, hvis en server ikke fungerer, kan du alltid velge en annen.

Den første jobbet for meg. Jeg kommer til å gå foran og åpne den.

durex build for kodi krypton

# 4. Nå må du velge mellom ‘Fresh Install’ og ‘Standard Install’. Som du kanskje har gjettet, vil Fresh Install utslette alle eksisterende Kodi-data og tilbakestille dem til fabrikkinnstillinger før du installerer Durex Build på Kodi.

Standard Install vil derimot gjenopprette data. Men det er ingen garanti for at det vil beholde det hele.

Jeg har ingen viktige data å oppbevare. Så jeg vil fortsette med Fresh Install.

durex build fresh install

# 5. Det spørs om du ønsker å tilbakestille Kodi-konfigurasjonen til standard. Klikk “Fortsett”

hvordan du installerer durex build fersk

# 6. Durex Kodi build vil nå begynne å installere. Det kan ta 4-5 minutter eller enda mer. Vent til nedlastingen er fullført.

hvordan du installerer durex på kodi

# 7. Når Durex Build er installert på Kodi, er dette meldingen du vil se. “Last inn profil på nytt” gjør egentlig ikke så mye. Så jeg vil klikke på ‘Tving Lukk’. Dette vil avslutte Kodi-søknaden.

tvinge tett kodi

# 8. Start Kodi-applikasjonen på nytt på enheten din. Slik vil startskjermen til Kodi se ut med Durex Build.

hvordan du installerer durex kodi build

Det er alt du trenger å gjøre for å installere Durex Kodi build!

Konklusjon: Durex Kodi Build

Durex Build er lett en av de beste Kodi buildene jeg har kommet over nylig. Til tross for at jeg er funksjonsrik, går det enkelt på enheten min. Den har en solid samling av forhåndsinstallerte tillegg. Durex Build er også bra å se på og samhandle med. Jeg håper denne guiden hjalp deg med å installere Durex Build uten problemer. Hvis du har spørsmål eller kommentarer, fyll oss ut gjennom kommentarfeltet nedenfor.

I slekt:

Hvordan installere Titanium Kodi Build
Slik installerer du Misfit Mods Lite Build
Hvordan installere No Limits Magic Build
Slik installerer du flere Kodi Builds på FireStick
Slik installerer du Addons over Builds

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me