Kuinka katsella Hotstaria Yhdysvalloissa / Isossa-Britanniassa (Poista esto Intian ulkopuolella)

>

Tässä oppaassa esittelen sinulle kuinka katsella Hotstaria Yhdysvalloissa tai muissa maissa. Autan sinua virtaamaan intialaista viihdesisältöä, mukaan lukien Sports (Cricket), Hotstarilla Intian ulkopuolella. Tämä artikkeli kattaa Hotstar-pääsyn FireStick-, Android-, iOS-sovelluksiin sovelluksen ja tietokoneiden kautta virallisella verkkosivustolla.

Jos haluat katsella elokuvia, esityksiä ja urheilosisältöä Intiasta, uskon, että Hotstar on paras vaihtoehto sinulle. Hotstar on online-suoratoistopalvelu, joka tuo sinulle live-TV: tä ja tilaustyyppistä sisältöä Intiasta sekä valikoituja elokuvia ja ohjelmia muista maista, mukaan lukien Yhdysvallat ja Iso-Britannia. Mikä Netflix on maailmalle, Hotstar on todennäköisesti Intiaan. Tällä palvelulla on yli viisikymmentä tuhatta tuntia suoratoistettavaa sisältöä.

Hotstar on myös erittäin suosittu Intiassa suoravirtaistamalla krikettiotteluita, kuten IPL a.k.a Indian Premier League ja ICC World Cup. Vaikka Hotstar on suositumpi kriketissä, se virtaa myös muita urheilulajeja, kuten jalkapallo, tennis, jääkiekko, nyrkkeily ja muut. Palvelun omistaa STAR India, yksi maan suurimmista mediaverkoista. STAR India omistaa Star Sports -yrityksen, joka on tämän yrityksen urheilusalkku. Suurin osa Star Sportsin urheilun kattavuudesta on suoratoistettavissa Hotstarilla.

Hotstar on virallisesti saatavana Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja joissain muissa maissa. Suurin osa intialaisesta sisällöstä on kuitenkin maantieteellisesti rajoitettua. Älä vielä petty. Tässä esittelyssä esittelen sinulle, kuinka pääset rajoittamattomasti käyttämään Hotstar Intian sisältöä kaikkialta maailmasta riippumatta siitä, missä maassa tai mantereella asut. 

Katso Hotstar Yhdysvalloissa tai missä tahansa muualla maailmassa

Hotstar on intialainen viihdesovellus, ja suurin osa sen elokuvista, esityksistä ja urheilujärjestyksistä on rajattu Intiaan. Vaikka Hotstar on virallisesti saatavana joissakin Intian ulkopuolisissa maissa, kuten Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, sisällölle on rajoitus. Myös Hotstar-palvelut maksavat paljon enemmän Intian ulkopuolella.

Vaikka maksat lähes 15 dollaria tilaamalla Hotstarin vuosipalvelun Intiassa saadaksesi rajoittamattoman pääsyn kaikkeen premium-sisältöön, Yhdysvalloissa sinun on maksettava 99,99 dollaria vuodessa; lähes 7 kertaa enemmän kuin mitä maksaisit Indian Hotstar -vuositilauksesta). Et myöskään pääse edes pääsyä koko kirjaston sisältöön.

Onneksi voit katsoa mitä intialaiset katsovat Hotstarilla samalla hinnalla, vaikka asut Yhdysvalloissa tai muussa maassa kuin Intiassa. Sinun tarvitsee vain käyttää VPN-palvelua.

VPN määrittää sijaintisi käytännössä Intiaan yhdistämällä sinut yhteen Intian palvelimista. Tämän avulla voit käyttää Hotstarin intialaista versiota. VPN varmistaa myös, että kaikki online-toiminnot on peitetty ja Internet-yhteys on turvallinen.

Olen käyttänyt VPN-verkkoja jo pitkään. Kokeiltuaan useita VPN-palveluita päädyin lopulta käyttämään ExpressVPN-palvelua, jota olen käyttänyt jo jonkin aikaa. ExpressVPN tarjoaa rajoitetun ajan myös mahtavaa 49% alennus + 3 kuukauden lisäaika vuosisuunnitelmaansa.

Käytän ja suosittelen ExpressVPN: ää, koska se on erittäin vakaa, nopea ja sillä on lähes 2000 palvelinta ympäri maailmaa. ExpressVPN: n suunnittelu on optimoitu kaikille suosituille alustoille, mukaan lukien FireStick, Windows, Mac, Android, iOS jne..

Haluatko katsoa Hotstaria Yhdysvalloissa tai muissa maissa? Tämä opas kattaa kaiken, mitä sinun on tiedettävä ja Hotstarin käytön aloittaminen. Jatka lukemista! 

Yhdistä Intian palvelimeen ja aloita Hotstarin käyttö Intian ulkopuolella

Jos haluat tietää, kuinka katsella Hotstaria Intian ulkopuolella, sinun on ensin muodostettava yhteys intialaiseen sijaintiin ExpressVPN: n avulla. Noudata alla olevia vaiheita.

Vaihe 1: Klikkaus TÄSSÄ saadaksesi ExpressVPN. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä ExpressVPN: n palveluista (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen 30 ensimmäisen päivän aikana.

Vaihe 2: Lataa ja asenna ExpressVPN-sovellus osoitteesta tämä LINK.

Vaihe 3: Käynnistä ExpressVPN-sovellus ja muodosta yhteys johonkin käytettävissä olevista intialaisista palvelimista. Napsauta Valitse sijainti -painiketta ExpressVPN-aloitusnäytössä (tai pääikkunassa)

kuinka katsella hotstaria Yhdysvalloissa

Vaihe 4: Napsauta 'ALL' -välilehteä, kun palvelinluetteloa oleva ikkuna aukeaa (tämä ikkuna on 'ExpressVPN - VPN-sijainnit')

–Laajenna 'Afrikka, Lähi-itä & Intia'

–Laajenna Intia

–Kaksoisnapsauta yhtä luettelossa olevista palvelimista muodostaaksesi yhteyden palvelimeen

hotstar Yhdysvalloissa

Nyt kun olet muodostanut yhteyden intialaiseen palvelimeen, voit alkaa katsella tonnia ilmaista sisältöä, joka on saatavana USA: n Hotstarilla, Intian tilin avulla.

Rekisteröidy Indian Hotstariin Yhdysvalloissa tai muissa maissa

Huomautus: Hotstarilla on tarjolla tonnia ilmaista sisältöä, jota voit katsella ilmaiseksi ilman kirjautumista ja kirjautumista sisään. Joten jos etsit ilmaista sisältöä Hostar Intiasta, olet kaikki hyvä, kun olet kerran yhteydessä Intian palvelimeen VPN: n kautta (kuten yllä). Mene vain Hotstar.com-sivustoon ja ala katsomaan suosikkielokuvasi / TV-ohjelmasi.

Jos haluat katsella premium-sisältöä, kuten Cricket-turnauksia, rekisteröi tili ja tilaa palvelut seuraavien ohjeiden mukaan..

HUOMAUTUS: Alla kuvattu kirjautumismenetelmä toimii VAIN, jos sinulla on intialainen luottokortti. Hotstar India ei hyväksy Intian ulkopuolella annettuja kortteja. Jos tämä on ongelma, saatat tarvita apua jollekulta, joka voi suorittaa maksun Intiasta puolestasi. Huomasin joitain keikkoja Fiverrissä, joista saat apua Intian valuutan maksujen suorittamiseen. Huomaa, että en ole sidoksissa mihinkään näistä palveluista. 

Kun olet suorittanut maksun, sinun tarvitsee vain kytkeä VPN-virta päälle ja aloittaa Hotstar Intian suoratoisto.

Vaihe 1: Avaa mikä tahansa selain ja mene tänne

Napsauta VALITSE suunnitelmasi

hotstar yhdysvallat

Vaihe 2: Valitse yksi käytettävissä olevista suunnitelmista (kaikki valuutat Intian rupiat). Seuraavat kolme suunnitelmaa ovat saatavana tällä hetkellä:

 • INR 999 (suunnilleen 15 dollaria): Tämä on VUONNA-suunnitelma, joka antaa sinulle pääsyn kaikkein premium-sisältöön, mukaan lukien urheilu ja viihde, vuodeksi. Tämä on kustannustehokkain suunnitelma
 • INR 199 (noin 3 dollaria): Tämä on KUUKAUSI-suunnitelma, jonka avulla voit katsella premium-viihde- ja urheilusisältöä kuukauden ajan. Suunnitelma uusitaan automaattisesti joka kuukausi, ellet halua peruuttaa tilausta
 • INR 365 (noin 5,2 dollaria): Hotstar VIP-suunnitelma antaa sinulle pääsyn Cricket, F1 ja Premier League -sarjaan. Voit myös katsella uusien intialaisten elokuvien ensi-iltoja tällä suunnitelmalla. Lisäksi voit suoratoistaa Hostar Specials -sovelluksia (yksinoikeudella Hotstarille) ja TV-ohjelmien viimeisimmät esitetyt jaksot (vain intialaiset).

Kuinka käyttää hotstaria Yhdysvalloissa

Vaihe 3: Anna nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi kirjautuaksesi sisään. Voit myös rekisteröityä Facebook-tililläsi

kuinka katsella hotstaria Intian ulkopuolella ilmaiseksi

Vaihe 4: Suorita nyt maksu ja noudata sivun ohjeita suorittaaksesi kirjautumisprosessin loppuun.

hotstar-hinnasuunnitelmat

Vaihda alue ladataksesi Hotstar-sovelluksen Intian ulkopuolella

Asuinmaastasi riippuen saatat joutua vaihtamaan alueen, jotta voit ladata Hotstar-sovelluksen.

Pääset Hotstariin verkkosivuston kautta

Jos haluat käyttää Hotstaria Yhdysvalloissa tai muissa maissa, kuten Isossa-Britanniassa, tietokoneella heidän verkkosivustonsa kautta, sinun ei tarvitse muuttaa aluetta missään sovelluskaupassa.

Sinun tarvitsee vain avata ExpressVPN-sovellus tietokoneellasi ja muodostaa yhteys intialaiseen palvelimeen. Avaa seuraavaksi mikä tahansa selain, siirry osoitteeseen www.hotstar.com ja kirjaudu sisään. Voit aloittaa suosikkisisällön katselemisen heti.

Hotstarille Yhdysvalloissa

Yhdysvallat on yksi Hotstar-maista. Tässä on nopea luettelo alustoista ja sovellusten saatavuudesta:

Android: Hotstar on virallisesti saatavana Google Play Kaupassa Yhdysvalloissa. Sinun EI tarvitse muuttaa aluetta Hotstarin lataamiseksi, jos käytät Androidia. Voit ladata sen älypuhelimissa ja tablet-laitteissa.

Amazon App Store: Hotstar on saatavana myös Amazon App Store -kaupasta Yhdysvalloissa. EI tarvitse muuttaa aluetta. Voit helposti hankkia sen Amazon FireStick- tai Fire TV -laitteilla.

iOS: Hotstar on jälleen saatavana Apple App Store -kaupasta Yhdysvalloissa. Alueen muutosta EI tarvita. Sitä on saatavana iPhoneihin, iPadiin ja iPod Touch -laitteisiin.

Hotstarille Isossa-Britanniassa

Hotstar on myös virallisesti saatavana Isossa-Britanniassa ja tarjoaa seuraavat kaksi liittymissuunnitelmaa:

 • 59,99 puntaa vuodessa (säästöllä 84 puntaa)
 • 11,99 puntaa kuukaudessa

Voit kirjautua Hotstar UK -palveluihin osoitteessa https://uk.hotstar.com/subscribe/get-started

Hotstar UK antaa sinun katsella intialaisia ​​TV-ohjelmia, elokuvia, krikettiä ja paljon muuta. Aivan kuten Hotstar USA, voit ladata Hotstar UK -sovelluksen Google Play Kaupasta, Amazon App Storesta tai iOS App Storesta. Sinä ÄLÄ täytyy vaihtaa alue katsoaksesi Hotstaria Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Sepä hienoa. Mutta paljon Hotstar Intian sisältöä on rajoitettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Siksi sinun kannattaa silti katsella Hotstar Intiaa Hotstar UK: n sijasta.

Lisäksi Hotstar India on paljon halvempi verrattuna sen brittiläiseen vastaavaan. Sen vuosisuunnitelma maksaa 999 INR, mikä on noin 10,5 puntaa (lähes 6 kertaa halvempaa kuin Hotstar UK: n vuositilaus). INR 199: llä (noin 2,1 puntaa) kuukausisuunnitelma on myös halvempi.

Katsellaksesi Hotstar Indian -tapahtumaa Iso-Britanniassa sinun on vain noudatettava tämän oppaan ohjeita.

Kuinka muuttaa aluetta useissa sovellusliikkeissä

Katsellaksesi Hotstaria maissa, joissa palvelua ei ole saatavana virallisesti, tässä on lyhyt katsaus kuinka voit muuttaa aluetta eri sovelluskaupoissa.

Google Play Kauppa

 • Mene tänne ja kirjaudu sisään Google-tunnuksellasi
 • Napsauta Asetukset-vaihtoehtoa vasemmassa sivupalkissa
 • Täällä voit muokata ja muuttaa maan Intiaksi. Muuta myös osoite intialaiseksi osoitteeksi Nimi ja osoite -osiossa. Täällä voit helposti luoda satunnaisia ​​intialaisia ​​osoitteita.

Apple App Store

Lisätietoja virallisesta Applen tukisivulta saat lisätietoja maan / alueen muuttamisesta App Storesta.

Tässä on nopea yhteenveto

 • Avaa Asetukset iOS-laitteellasi
 • Napauta nimesi
 • Napauta iTunes& Sovelluskauppa'
 • Napauta ponnahdusikkunassa kohtaa Näytä Apple ID
 • Todenna tunnus, jos sinulta kysytään
 • Napauta vaihtoehtoa Maa / alue
 • Noudata näytön ohjeita muuttaaksesi asetuksia.

Amazon-kauppa

 • Siirry Amazoniin tämän linkin jälkeen
 • Valitse Asetukset-välilehti oikealta
 • Napsauta Maa-asetukset -kohdan Muuta-painiketta..

Kuinka asentaa Hotstar ja käyttää sitä VPN: n kanssa

Nyt kun tiedät miten muuttaa aluetta Google Playssa, Apple App Storessa ja Amazon App Store, voit ladata ja asentaa helposti Hotstarin Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa tai muualla maailmassa..

Aion nyt näyttää sinulle kuinka asentaa ja käyttää Hotstar-sovellusta FireStickissä tai Fire TV: ssä. Tämä menetelmä toimii samalla tavalla myös muilla alustoilla. Ainoa ero on, että sen sijaan, että lataat sovelluksen Amazon App Store -sovelluksesta, lataat sen sovelluskaupasta vastaaville käyttöympäristöillesi..

Jos käytät Androidia, lataa Hotstar USA Play Kaupasta. Jos omistat iOS-laitteen, lataa se Apple App Storesta.

Aloitetaan FireStick-menetelmällä.

Kun olet FireStick-aloitusnäytössä, käytä kaukosäädintä ja valitse hakuvaihtoehto (objektiivikuvake) näytön vasemmasta yläkulmasta

hotstar tulisijassa

Kirjoita sovelluksen nimi (ts. Hotstar) kaukosäätimellä tai millä tahansa muulla syöttölaitteella, jota saatat käyttää

Kuinka asentaa hotstar Firestickiin

Valitse Hotstar-sovellus näytönäppäimistön alla olevista hakutuloksista

hanki hotstar-sovellus palo-tv-tikkuun

Napsauta nyt seuraavan näytön Hotstar-sovelluskuvaketta

kuinka katsella hotstaria Intian ulkopuolella

Napsauta Lataa-painiketta. FireStick aloittaa sovelluksen lataamisen. Kun sovellus on ladattu, asennus alkaa automaattisesti.

hotstar yhdysvallat

Kun sovellus on asennettu, näet ruudussa Avaa-painikkeen.

Huomautus: Älä vielä suorita sovellusta. Varmista ennen sovelluksen käynnistämistä, että suoritat ExpressVPN: n ja muodostat yhteyden intialaiseen palvelimeen. Tämä varmistaa, että Hotstar näyttää sovelluksen intialaisen käyttöliittymän.

Kun olet muodostanut yhteyden intialaiseen palvelimeen ExpressVPN: n kautta, siirry sovelluksesi -kohtaan & Kanavat-osio ja suorita sovellus sieltä.

hotstar Yhdysvalloissa

Jos olet ottanut Express VPN: n käyttöön ja valinnut intialaisen palvelimen (kuten juuri keskustelimme), niin Hotstarin kotinäyttö näyttää tältä. Jatka lukemista oppiaksesi käyttämään Hotstaria Yhdysvalloissa intialaisen sovellusliittymän avulla.

kuinka katsella hotstaria Yhdysvalloissa

Live-krikettiä ja muita "Premium" -merkittyjä ohjelmia voidaan katsella vain, kun olet ostanut Hotstar-tilauksen. Jos mietit kuinka katsella Hotstaria Intian ulkopuolella ilmaiseksi, voit jatkaa videoiden suoratoistamista, joita ei ole merkitty premiumiksi. Ilmaiset videot ovatkin ilmaisia, eikä sinun tarvitse edes rekisteröityä katsoaksesi niitä.

Yritin avata käynnissä olevan live-krikettiottelun kirjautumatta sisään ja tämä on viesti, jonka sain. Tarvitsen joko urheilusuunnitelman tai jonkin muun premium-suunnitelman katsomaan tätä sisältöä.

Jos olet jo luonut tilin ja ostanut premium-suunnitelman, kirjaudu sisään tiliisi napsauttamalla Kirjaudu sisään -painiketta

hotstar kaikki urheilulajit

Tässä on kirjautumisikkuna. Jos kirjaudu sisään Facebook-tililläsi, kirjaudu sisään samalla tilillä. Jos olet rekisteröitynyt sähköpostiosoitteella, mene eteenpäin ja kirjoita sähköpostiosoite ja salasana ja napsauta Kirjaudu-painiketta.

rekisteröidy USA: n hotstariin

Kuinka katsella Hotstaria Yhdysvalloissa ilman VPN: tä

Kuten jo totesin, Hotstar on virallisesti saatavana Yhdysvalloissa Play Kaupassa, App Storessa ja Amazon Storessa.

Lataa vain Hotstar USA -sovellus ja suorita se. Sinua pyydetään joko kirjautumaan sisään tai kirjautumaan sisään us.hotstar.com/activate ja kirjoita sitten näytöllä näkyvä koodi

Olemme aiemmin kirjautuneet Hotstar India -palveluihin, joita voit käyttää Yhdysvalloissa VPN: n kanssa. Koska haluat kuitenkin käyttää Hotstaria Yhdysvalloissa ilman VPN: tä, sinun on kirjauduttava uuteen tiliin.

Tarvitset erilaisen rekisteröinnin Yhdysvalloissa, koska hinnoittelu, käytännöt ja palvelusehdot eroavat Intiasta. Esimerkiksi, kun Intiassa Hotstar maksaa tuskin 15 dollaria vuodessa, Yhdysvalloissa se on 9,99 dollaria kuukaudessa tai 99,99 dollaria vuodessa.

Minulle VPN: n käyttö on järkevämpää, koska se ei vain säästä rahaa, vaan antaa minulle myös katsella kaikkea maantieteellisesti rajoitettua sisältöä.

Jos kuitenkin haluat jatkaa Hotstar USA -palvelun käyttöä, mene osoitteeseen us.hotstar.com/activate ja Napsauta "Kirjaudu" -linkkiä tällä sivulla "Kirjaudu" -painikkeen alla

kuinka katsella hotstaria Yhdysvalloissa

Voit joko kirjautua Facebook-tilisi kautta tai sähköpostiosoitteella. Kirjoita vaadittavat tiedot ja napsauta alareunassa olevaa Kirjaudu-painiketta

hotstar Yhdysvalloissa

Kirjoita nyt luottokorttitietosi ja kirjaudu sisään seuraamalla näytön ohjeita. Kuten jo totesin, kuukausittainen suunnitelma on 9,99 dollaria. Mutta saat myös yhden viikon ilmaisen kokeilujakson.

hotstar yhdysvallat

Kun rekisteröinti on valmis, kirjaudu sisään automaattisesti. Voit myös kirjautua sisään myöhemmin osoitteessa us.hotstar.com/activate.

Sisäänkirjautumisen jälkeen kirjoita koodi, joka näkyy laitteen Hotstar-sovellusnäytössä.

Näin voit katsella Hotstaria Yhdysvalloissa käyttämättä mitään VPN-palvelua.

Kuinka katsella Hotstaria Intian ulkopuolella ilmaiseksi

Hotstar on tilauspohjainen palvelu, mutta se isännöi myös paljon ilmaista sisältöä. Sinun ei tarvitse edes rekisteröityä katsoaksesi ilmaista sisältöä. Vaikka ilmaisia ​​juttuja on saatavana vain Intiassa, voit silti katsella niitä Intian ulkopuolella VPN: n avulla.

 • Suorita ExpressVPN laitteellasi ja muodosta yhteys intialaiseen palvelimeen.
 • Jos haluat katsoa sitä tietokoneella, siirry osoitteeseen www.hotstar.com ja avaa kaikki ilmainen sisältö (EI merkitty 'Premium'iksi).
 • Jos käytät Hotstar-sovellusta, avaa vain sovellus ja ala katsomaan ilmaista sisältöä.

Joo! Se on niin helppoa, jos olet yhteydessä VPN-verkkoon.

Hotstar-kriketti-aikataulu 2020

Jos olet suuri Cricket-fani, Hotstar India on paras veto live-krikettivirroille. Alla on käynnissä olevien ja tulevien Cricket-otteluiden aikataulu Hotstarilla.

 • Ranji Trophy - 9. joulukuuta - 13. maaliskuuta 2020

Lisätietoja päivityksistä Cricket-turnauksiin löytyy tältä Hotstar-sivulta.

Käärimistä

Joten näin tarkkailemme Hotstaria Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa tai siinä maassa, jossa asut. Tärkein elementti kaikessa tässä on VPN. Hyvä VPN-palvelu voi käytännössä siirtää Internet-yhteytesi, jolloin pääset maantieteellisesti rajoitettuihin sovelluksiin, verkkosivustoihin, elokuviin, televisio-ohjelmiin ja muihin tarkoituksiin. Kannatan ExpressVPN: ää, koska olen käyttänyt sitä henkilökohtaisesti jo jonkin aikaa. Tämä opas auttaa sinua käyttämään Hotstaria Yhdysvalloissa tai muissa maissa ikään kuin käyttäisit sitä Intiassa. Hyvä uutinen on, että toisin kuin Netflix, Hotstar ei ole estänyt mitään VPN-palvelimia. Voit käyttää melkein mitä tahansa intialaista palvelinta ja nauttia suosikkisisällöstäsi ilman esteitä.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me