Kuinka asettaa Amazon Fire TV Stick ensimmäistä kertaa

>

Televisiokatselu muuttuu nopeasti ympäri maailmaa videon suoratoistopalveluiden, kuten Hulu, Netflix, Hotstar, Amazon Prime jne., Otsikolla. DTH: sta saattaa pian tulla menneisyyteen ja se on hyvä. Videoiden suoratoistopalvelut tarjoavat paitsi paljon enemmän ja parempaa sisältöä, mutta myös tarjoavat katsojille todellisen valinnan. He voivat valita mitä haluavat yli miljoonasta televisio-ohjelmasta, elokuvasta, dokumenttielokuvasta jne. Viimeisin video streaming-segmentistä on Amazon Fire TV Stick.

FireStick on yksinomainen Amazon-tarjous ja tarjoaa monia palveluita, kuten Amazon Prime Video, Hotstar, Netflix, Gaana ja monet muut. Mutta tämä ei ole Fire Stickin ainoa kohokohta. Arvasit sen oikein. Fire Stick -kauko-ohjaimessa on Alexa-tuki. Joten voit vain istua sohvalla nyt ja hallita kaikkea äänen kautta. Hämmästyttävää, eikö olekin?

kuinka asettaa Amazon Fire TV - tikku

Jos aiot ostaa Amazon Fire TV Stick -sovelluksen tai olet jo ostanut sen ja olet huolestunut siitä, kuinka asentaa se, istu alas ja rentoudu. Olemme täällä auttamassa sinua Amazon Fire TV Stick -asennuksen määrittämisessä ensimmäistä kertaa televisiossasi. Seuraa vain näitä vaiheita tarkasti, ja kaikesta tulee koukutie.

Mutta ennen kuin aloitamme tämän oppaan aloittamisen, kerro meille ensin muutama ennakkoedellytys. Nämä ovat asioita, jotka tarvitset Asenna ja käytä Amazon Fire TV Stick -sovellusta. Huomaa, että näitä asioita ei selvästikään sisällytetä Fire Stick Boxiin !!! Nämä ovat:

  • Yhteensopiva televisio: Tämä on selvästi tärkein vaatimus. Tarvitset ainakin HDTV: n, jossa on HDMI-portti, Fire Stickin käyttämiseen.
  • Internet-yhteys: Fire Stickillä ei ole omaa Internet-yhteyttä. Fire Stick on kytkettävä aktiiviseen ja vahvaan WiFi-yhteyteen, jotta se voi suoratoistaa teräväpiirtovideoita oikein.
  • Amazon-tili: Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, sinun on rekisteröitävä Amazon Fire Stick Amazon-tiliisi. Jos tilaat Fire Stick -tilisi Amazon-tililtäsi, se tulee jo rekisteröidyksi kyseiselle tilille. Voit jopa muuttaa sen milloin haluat.

Amazon Fire Stick -asennusohjeet

Nyt kun olet kaikki valmistautunut, aloitetaan. Asenna Amazon Fire TV Stick ensimmäistä kertaa seuraavasti. Olen jakanut asennusprosessin neljään asiaankuuluvaan osaan helpottaaksesi asioita.

Osa 1: Aloittaminen

VAIHE 1: Ota sinun Palo-TV-laite. Sieltä löytyy mikro-USB-portti ja HDMI. Kytke nyt USB-virtajohto Fire Stick -laitteen micro-USB-porttiin ja kytke virtajohdon toinen pää verkkolaitteeseen.

Kytke tulipalo virtajohtoon ja virtalähteeseen

VAIHE 2: Kytke nyt verkkolaite pistorasiaan. (Huomaa: On suositeltavaa käyttää virtalähdettä, ei muutamien televisioiden tarjoamia virtalähteitä varten tarkoitettuja USB-portteja).

VAIHE 3: Kytke Fire Stick nyt mihin tahansa television HDMI-porttiin. Muista HDMI-porttinumero, koska sinun on nyt kytkettävä televisioon vastaava HDMI-tulokanava.

aseta tulipalo hdmi-tv-porttiin

VAIHE 4: Kytke televisioon virta ja avaa vastaava HDMI-tulokanava. Näet latausnäytön, jossa on Fire TV Stick -logo. Ensimmäisen kerran lataaminen voi viedä jonkin aikaa, joten älä ole huolissasi.

Vaihe 5: Nyt on aika perustaa Fire Stick -kaukosäädin. Aseta ensin kaksi pakkaukseen sisältyvää AAA-paristoa.

aseta etäakut

Nyt kaukosäätimen tulisi muodostua pariliitos automaattisesti Fire Stickin kanssa. Jos se ei kuitenkaan muodostu pariksi automaattisesti, paina ja pidä kaukosäätimen Koti-painiketta 10 sekunnin ajan. Tämä lähettää Fire Stick -tilisi etsintätilaan ja pariliitos tehdään.

Kun kaukosäädin on muodostettu pariksi FireStick-laitteen kanssa, paina Toista / keskeytä -painike aloittaaksesi asetusprosessin

kuinka asettaa amazon fire stick 4k

Vaihe 6: FireStick pyytää sinua nyt valitsemaan haluamasi kielen. Korosta haluamasi kieli kaukosäätimen navigointinäppäimillä ja paina Valitse / OK -painike kaukosäätimessä kielen asettamiseksi.

Huomautus: Select / OK on kauko-ohjaimen pyöreä painike, joka on suljettu navigointipainikkeiden sisällä

amazon-tulitikun asennusohjeet

Osa 2: Yhdistä Amazon Fire Stick Wifi-verkkoon

Vaihe 7: FireStick etsii nyt käytettävissä olevia langattomia verkkoja. Kun näet verkkoluettelon, valitse Wi-Fi ja kirjoita SSID ja salasana (tarvittaessa) yhteyden muodostamiseksi

kuinka yhdistää amazon fire stick wifi

Osa 3: Rekisteröi Fire TV / Stick Amazon-tilillä

Vaihe 8: Nyt on aika rekisteröidä laitteesi Amazon-tiliisi. Amazon Fire TV -tarrasi on ennakkorekisteröity, jos olet tilannut sen Amazonilta. Jos näin ei ole, tai jos haluat rekisteröityä toisen Amazon-tilin kautta, voit seurata näytön ohjeita rekisteröidäksesi tai poistaaksesi Fire TV: n. (Voit oppia lisätietoja tästä.)

Jos FireStick-laitteesi ei ole ennakkorekisteröity, sinun pitäisi nähdä seuraava ikkuna. Jos sinulla on Amazon-tili, mene eteenpäin ja valitse ensimmäinen vaihtoehto. Jos ei, luo Amazon-tili ensin napsauttamalla Olen uusi Amazonissa. 

amazon-tulitikun asennusohjeet

Vaihe 9: FireStick rekisteröi nyt. Odota muutama sekunti.

kuinka asettaa Amazon Firestick

Osa 4: Asennusprosessin lopettaminen

Vaihe 10: Kun rekisteröinti on valmis, FireStick kysyy, haluatko tallentaa Wi-Fi-salasanasi Amazon-tiliisi.

Jos käytät useita Amazon-laitteita, jotka on rekisteröity samaan Amazon-tiliin kuin FireStick, olisi hyvä valita Joo jotta nämä laitteet voivat muodostaa nopeasti yhteyden Wi-Fi-verkkoosi. Jos sinulla ei ole muita Amazon-laitteita ja et edes aio ostaa niitä tulevaisuudessa, saatat yhtä hyvin valita Ei 

amazon fire stick wifi-salasana

Vaihe 11: Jos haluat ottaa lapsilukon käyttöön FireStickissä, napsauta Ota lapsilukko käyttöön seuraavalla näytöllä. Jos teet niin, sinua pyydetään asettamaan PIN-koodi seuraavassa ikkunassa. Sinun on annettava PIN-koodi useimpiin toimintoihin FireStickissä.

Jos et tarvitse lapsilukkoa, napsauta Ei lapsilukkoa edetä.

lapsilukko amazon fire tv -kentällä 4k

Vaihe 12:  Voit nyt napsauttaa Aloita-painiketta ja valita sovellukset / streaming-palvelut, jotka haluat asentaa ennen FireStick-sovelluksen aloittamista. Jos haluat asentaa ne myöhemmin, napsauta Ei kiitos

kuinka asettaa amazon-tulipalo ja palo-tv-laitteet

Jos sinulla on FireStick 2nd Gen ilman kaukosäätimen TV-ohjauspainikkeita (äänenvoimakkuus ja virtapainikkeet), tämä on kaikki mitä sinun täytyy tehdä laitteen asennukseen.

Jos sinulla on uudempi FireStick TV-ohjauspainikkeilla, jatka kohtaan 5 alla

Osa 5: Yhdistä FireStick-kaukosäädin televisioon

Seuraavat vaiheet koskevat vain kaukosäätimiä, joissa on TV-säätimet. Jos sinulla ei ole kaukosäätimen äänenvoimakkuuspainikkeita, voit ohittaa tämän osan ja siirtyä seuraavaan osaan.

Vaihe 13: Kun näet tämän ikkunan, napsauta Seuraava

Asenna tv-ohjaus tulipaloon

Vaihe 14: Paina kaukosäätimen äänenvoimakkuuden lisäys- ja äänenvoimakkuuspainikkeita

Varmista, että kaukosäätimet ovat television vieressä. TV: n ohjauspainikkeet käyttävät television IR-profiilia. Siksi television ja kaukosäätimen on oltava näköyhteydessä, jotta television ohjaustoiminnot toimivat.

amazon fire tv ja firestick 4k -asetukset

Vaihe 15: Klikkaus Joo jos kuulit äänen. Jos ei, napsauta EI toistaaksesi prosessin

kuinka asettaa firestick 4k

Vaihe 16: Kun Fire TV-kaukosäädin on onnistuneesti synkronoitu, näet seuraavan viestin näytöllä

Kuinka asettaa Amazon Fire TV Stick ensimmäistä kertaa

FireStick on asennettu onnistuneesti

Kuinka aloittaa tulitikun käyttäminen

Nyt kun FireStick-laitteesi on kaikki asennettu, haluat aloittaa aloittamisen heti. Tässä on joitain mielenkiintoisia asioita, jotka haluat tietää, että ne tarjoavat varmasti paljon paremman FireStick-kokemuksen.

Jailbreak FireStick

FireStick on mahtava median suoratoistolaite. Sen avulla voit katsella suosikki jaksoitasi, elokuvia ja jopa live-televisiota sellaisten sovellusten kautta, kuten Netflix, Hulu, Amazon Prime ja monet muut. Mutta siinä on vakava rajoitus. Nämä palvelut maksavat rahaa, sellainen, joka voi helposti hajottaa budjettisi. Lisäksi et voinut saada kaikkea mitä haluat katsella yhdestä palvelusta. Sinulla on oltava useita tilauksia, ja se maksaa vielä enemmän.

Mutta voit helposti vangita FireStickin ja sinun ei tarvitse koskaan huolehtia maksamasta penniäkään elokuvien, ohjelmien, television katselun ja melkein minkä tahansa haluamasi maksamisesta. Vankilamurto on yksinkertainen, nopea, turvallinen ja laillinen prosessi. Se todella asentaa Kodi Fire TV Stick -sovellukseen ja suoratoistaa sisältöä sitten Kodi Addons -sovelluksella ja Kodi rakentaa. Lyhyesti sanottuna, se antaa sinulle pääsyn pohjattomaan ilmaisen sisällön joukkoon.

Kuinka Jailbreak FireStick

Asenna FireStick-sovellukset

Mikään medialaite ei ole mikään hyvä ilman sovelluksia ja FireStick tukee kymmeniä niistä. Sovelluksia on paljon, sekä ilmaisia ​​että maksettuja, voit asentaa FireStick-laitteeseesi ja nauttia loputtomia tunteja suoratoistoa. Amazon Store on valtava arkisto viileästä sovelluksesta, kuten Netflix, Hulu, ja laitteeseen on rakennettu Amazon Prime. Mutta jos tämä ei riitä, voit hankkia kuormia uskomattomia kolmannen osapuolen sovelluksia, joiden avulla voit katsella elokuvia ja ohjelmia ilmaiseksi.

FireStick toimii muunnetulla Androidilla, mutta ytimessä se on paljon kuin mikä tahansa muu Android-laite. Siksi monet kolmannen osapuolen Android-sovellukset toimivat moitteettomasti FireStick-laitteessasi. Monet niistä ovat etäystävällisiä, ja niitä, joita ei aina voida käyttää FireStick-hiirenvaihtimen kanssa. Tutustu parhaimpiin FireStick-sovelluksiin ja aloita.

Pysy suojattuna VPN: llä

Uskon, etten voisi koskaan sanoa tarpeeksi siitä, kuinka tärkeää on olla varovainen ja ryhtyä asianmukaisiin toimiin online-turvallisuutesi varmistamiseksi. Internet paljastaa sinut Internet-palveluntarjoajansi uteliailta silmiltä, ​​kolmansilta osapuolilta, kuten hakkereilta ja jopa omalta hallitukseltasi. Kaikki online-toimintasi voidaan jäljittää helposti sinulle. Ja kun suoratoista ilmaisia ​​elokuvia ja esityksiä kolmannen osapuolen sovellusten kautta, on mahdollista, että saatat joutua vaikeuksiin.

En myönnä tekijänoikeusloukkauksia. Kannatan kuitenkin tiukasti yksityisyytemme oikeuksien käsitettä, eikä sitä saa koskaan vaarantaa. Siksi suosittelen VPN: n käyttöä FireStickin kanssa.

VPN ohjaa online-toiminnot salatun palvelimen kautta ja varmistaa, että läsnäolo Internetissä on yksityistä ja nimettömää. Suosittelen ExpressVPN: ää, koska se on nopein ja luotettavin VPN-palvelu Fire TV Stickille. Voit tarkistaa tämän askel-askeleelta asennettavan oppaan & käytä VPN Fire Stickissä.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% ExpressVPN: ssä

johtopäätös

Se siitä. Olet onnistuneesti asentanut Amazon Fire TV Stick -sovelluksesi ensimmäistä kertaa ja nyt voi nauttia multimediasisällön valtavasta valtamerestä erilaisten sovellusten tai jailbreak-prosessien avulla, kuten edellä ehdotin. Toivottavasti tämä auttoi. Jos kuitenkin ilmenee Amazon Fire Stick -asennusongelmia, ota rohkeasti yhteyttä alla olevan kommenttiosion kautta. Ennen kuin lähdet, älä unohda tarkistaa Firestick-sovelluksen parhaat asetukset, jotka mielestäni jokaisen käyttäjän pitäisi hakea heti.

Aiheeseen liittyvät oppaat:

  • Kuinka korjata FireStick-etäongelmat
  • Kuinka estää tulipaloa ylikuumenemasta
  • Kuinka käynnistää / käynnistää FireStick uudelleen
  • Kuinka asentaa Mobdro FireStickiin
  • Kuinka asentaa Cinema APK FireStickiin

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me