Amazon vakoilee sinua uuden Fire TV Stick -päivityksen avulla

>

Amazon julkaisi uusia päivityksiä FireStick- ja Fire TV -laitelinjoille ei kovin kauan sitten. Oikeasti, en ehkä edes tiennyt FireStick-päivityksestäni, en olisi huomannut, että Asetukset-vaihtoehdon Laite-nimi olisi nimetty uudeksi nimeksi My Fire TV. Mutta se ei ole muutos, josta puhumme täällä..

Päivitys teki joitain muutoksia tietosuoja-asetuksiin, joiden avulla Amazon voi oletuksena kerätä laitteen ja sovelluksen käyttöä koskevia tietoja yrityksen markkinointi- ja tuoteparannustarkoituksia varten. Päivitys antaa Amazonille myös mahdollisuuden seurata FireStick-laitteen tiedonkulutusta. ja palo-TV-laitteet. Toisin sanoen, tuntematta sinua epäilyttävästi, Amazon on antanut itselleen mahdollisuuden vakoilla sinua.

Päivitys vaikuttaa kaikkiin äskettäin päivitettyihin FireStick-laitteisiin, kun taas uusien laitteiden päivitys on esiasennettu.

En ole varma kuinka näitä tietoja käytetään ja voinko luottaa Amazoniin laitteen käyttötilastoihini. Olen varma siitä, että en ole mukava jakaa tietojani minkään organisaation kanssa riippumatta sen koosta tai maineesta.

On kuitenkin hyviä uutisia. Amazon on ehkä hiljaa siirtänyt nämä asetukset ohi sinun, mutta ne antavat myös sinun sammuttaa ne. Voit poistaa nämä yksityisyysasetukset käytöstä ja estää tietojen jakamisen Amazonin kanssa. Kerron sinulle kuinka.

Huomautus: Vaikka voit estää Amazonia keräämästä käyttötietojasi, online-toiminnot ovat silti alttiita palveluntarjoajallesi, hallituksellesi ja useille kolmansien osapuolien yksiköille. Hanki VPN ja nauti sataprosenttisesta yksityisyydestä.

amazon firestick vakooja

Tarkista FireStick-päivitys (jos sitä ei ole jo päivitetty)

Kuten aiemmin totesin, uudet tietosuoja-asetukset vaikuttavat vain niihin laitteisiin, joissa on uusimmat päivitykset, tai upouusi laitteisiin (kuten Fire TV Stick 4K)..

Haluat tarkistaa, onko laitteesi ajan tasalla viimeisimmästä laiteohjelmistoversiosta. Näin voit tehdä sen:

 • Siirry FireStickiin asetukset

amazon vakoilee sinua

 • Klikkaus Laite (tai Oma palo-TV)

tulipalo vakoilevat käyttäjät

 • Klikkaus Noin

vakooja tulipalo

 • valita Tarkista järjestelmän päivitys

amazon vakoilee sinua

Jos uusi päivitys on saatavana, jatka ja asenna se. Kyllä, tee se, vaikka se lisää uudet tietosuoja-asetukset laitteeseesi. Aiomme kuitenkin poistaa nämä asetukset käytöstä. On suositeltavaa, että viimeisimmät päivitykset asennetaan FireStick- tai Fire TV -laitteeseesi.

Estää Amazonia vakoilemasta sinua

Poista nyt tietosuoja-asetukset käytöstä ja estä Amazonia keräämästä käyttötietoja:

 • Avata asetukset FireStick-aloitusnäytöltä
 • Klikkaus Asetukset

lopeta Amazon vakoilemasta sinua

 • Kun näet seuraavat vaihtoehdot, napsauta Tietosuoja-asetukset

kuuma muuttaa firestickin yksityisyysasetuksia

 • Sinun pitäisi nyt nähdä kaksi vaihtoehtoa - Laitteen käyttöä koskevat tiedot ja Kerää sovelluksen käyttöä koskevat tiedot. Vuoro VINOSSA molemmat vaihtoehdot

poista yksityisyys tulenkestävältä

 • Napsauta nyt vain FireStick-kaukosäätimen takaisin-painiketta kerran palataksesi edelliseen näyttöön
 • Klikkaus Tietojen seuranta

poista tietovalvonta käytöstä

 • Klikkaus Tietojen seuranta uudelleen ja kytke se pois päältä (jos se on päällä)

poista tietojen seuranta käytöstä

Pidä streaming-toiminnot yksityisinä

Vaikka olet poistanut Laitteen / Sovelluksen käytön tiedot ja tietojen seurannan, online-toiminnot eivät vieläkään ole yksityisiä. Internet-palveluntarjoajasi ja hallintosi voivat helposti selvittää, mitä suoratoistaa ja mitä käytät verkossa Fire Stick -laitteen tai muun laitteen kautta. Yhdistän ExpressVPN: n kaikkiin suoratoistolaitteihini ja ehdotan, että teet saman.

ExpressVPN on nopein ja turvallisin VPN päivämääränä. Sillä on omistettu sovelluksia kaikille laitteille, mukaan lukien Amazon Fire TV / Stick. Näin saat ExpressVPN: n nopeasti Fire TV / Stick -laitteellasi.

Vaihe 1: Tilaa ExpressVPN TÄSSÄ. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisen 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

Vaihe 2: Käynnistä Fire TV / Stick ja siirry “Search” -vaihtoehtoon vasemmalla puolella. Kirjoita nyt "Expressvpn" (ilman lainausmerkkejä) hakupalkkiin ja valitse ExpressVPN, kun se näkyy hakutuloksissa

asenna expressvpn-Firestick

Vaihe 3: Napsauta “Get” ladataksesi ja asentaaksesi ExpressVPN-sovelluksen Fire TV / Stick -sovellukseen.

hanki expressvpn tulikolla

Vaihe 4: Avaa sovellus ja kirjoita kirjautumistietosi, jotka olet luonut ostaessasi ExpressVPN-tilausta. Napsauta "Kirjaudu sisään"

kirjaudu expressvpn tulipaloon

Vaihe 5: Napsauta Virta-kuvaketta, kun haluat muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt suojattu nopeimmalla ja parhaalla FireStick-VPN: llä.

yhdistä ExpressVPN FireStickissä

Voit lukea myös tarkempia tietoja ExpressVPN: n käytöstä Fire TV / Stick -sovelluksen kanssa.

Käämitys

Toivon, että Amazon oli vähän tulossa näihin muutoksiin. Mutta miksi yksityisyyden suoja olisi meille huolenaihe, jos nämä yritykset olisivat niin kommunikatiivisia valitsemalla henkilökohtaisia ​​tietojamme suoraan nenämme alle. Onneksi kun olet jotenkin havainnut, että sinua vakoillaan, Amazon antaa sinulle mahdollisuuden estää tämän tapahtuvan. Haluaisin kuulla miltä sinusta tuntuu näistä muutoksista. Voit vapaasti ilmoittaa meille alla olevan kommenttiosion kautta.

Suositut oppaat

Kuinka vangita FireStick
Parhaat Kodi-lisäosat
Paras Kodi rakentaa
Elokuvateatteri APK
Parhaat sovellukset FireStickille

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me