Kuinka asentaa hiirenvaihto FireStick / Fire TV: hen

>

Tietyt Android-sovellukset on tarkoitettu kosketuslaitteille, eivätkä ne toimi kunnolla kauko-ohjatussa Fire TV Stick -laitteessa. Tämä estää FireStick-käyttäjiä hyvistä sovelluksista. Ensisijainen syy siihen, miksi et voi käyttää tällaisia ​​sovelluksia, on se, että ne eivät ole yhteensopivia Amazon FireStick -kaukosäätimen kanssa. Jos kuitenkin oli tapa, jolla voit käyttää hiirtä FireStickin kanssa, voit saada jotkut näistä sovelluksista toimimaan.

Voit saada hiiren osoittimen FireStick-käyttöliittymästä kytkemättä fyysistä hiirtä siihen. Tarvitset vain Mouse Toggle -sovelluksen. Tässä oppaassa opimme asentamaan Hiirenvaihtimen FireStickiin. Voit ohjata hiiren osoitinta kaukosäätimen navigointipainikkeilla. Napsauta kohdetta napsauttamalla osoitinta sen päällä ja painamalla valita -painike kaukosäätimessä.

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.


Lukea:
Kuinka asentaa ja käyttää VPN FireStickissä

Hiiri Toggle -sovellus Fire TV -muistikortille: Asennusopas

Asennetaan ensin FireStick-laitteemme, jotta sen avulla voit asentaa kolmannen osapuolen sovelluksia. Asennettava Hiirenvaihto-sovellus on myös kolmannen osapuolen sovellus. Noudata alla olevia vaiheita:

Vaihe 1: Käynnistä FireStick-laite ja avaa asetukset aloitusnäytöltä (Asetukset-vaihtoehto on näytön yläreunan valikkopalkissa)

hiiren kytkin palo-tv: lle

Vaihe 2: Navigoida johonkin Laite ja avaa se seuraavalla näytöllä

hiiri vaihtaa tulipalon

Vaihe 3: Nyt avoinna Kehittäjävaihtoehdot

kuinka asentaa hiiren kytkin tulikolle

Vaihe 4: Katso onko Sovellukset tuntemattomista lähteistä on POIS tai PÄÄLLÄ. Jos se on POIS, napsauta sitä kytkeäksesi sen päälle.

firestick hiirenvaihto

Vaihe 5: Esiin tulee varoitusviesti, joka ilmoittaa sinulle tunnetuista lähteistä peräisin olevien sovellusten käyttöönoton riskeistä. Ohita tämä viesti. Asennat Mouse Toggle -sovelluksen, jota olen henkilökohtaisesti käyttänyt. Se on turvallinen sovellus.

Klikkaus Kiihottua

sovellukset tuntemattomista lähteistä palo-tv-tikulla

FireStick asentaa nyt minkä tahansa kolmannen osapuolen sovelluksen. Aloitetaan hiiren vaihdon kanssa.

Vaihe 6: Aivan ensimmäinen asia, mitä tarvitset, on sivukuormaajasovellus. FireStick ei salli tiedostojen suoraa lataamista selaimessa. minä suosittelen Downloader sovellus. Se on erittäin tehokas sivulataustyökalu FireStickille. Asenna Downloader FireStickiin ja käynnistä se. Voit hankkia tämän sovelluksen helposti Amazon Storesta

Vaihe 7: Downloaderin päänäyttö näyttää tältä. Kuten näette, Koti vasemmalla olevaa vaihtoehtoa on jo napsautettu. Oikealla puolella on kenttä, johon voit syöttää lähde-URL-osoitteen, josta Mouse Toggle ladataan.

Napsauta tätä URL-kenttää

Downloader-sovellus

Vaihe 8: Kirjoita seuraava URL-osoite (laitteen mukaan), kun näet ruudun näppäimistön (katso alla olevaa kuvaa):

Fire Stick Gen 1, Fire Stick Gen 2, Fire TV 1, Fire TV 2, Fire TV Cube - https://www.firesticktricks.com/mouse

Jos sinulla on FireStick 4K, Fire TV 3 tai Fire TV Edition, käytä tätä linkkiä - http://bit.ly/mousefire

Osuma MENNÄ URL-osoitteen syöttämisen jälkeen

hiiren kytkin palo-tv apk

Vaihe 9: Salli Downloader-sovelluksen ladata Hiiren vaihto APK-tiedosto. Se voi viedä muutaman minuutin.

Lataa hiiren kytkin apk tulipunalla

Vaihe 10: Hyvä asia Downloaderissa on, että sinun ei tarvitse suorittaa ladattua APK: ta manuaalisesti. Se suorittaa tiedoston ja käynnistää asennuksen automaattisesti. Sinun pitäisi nyt nähdä seuraava kehote.

Klikkaus Asentaa

tulipalo hiiri

Vaihe 11: Odota nyt, kun Hiirenvaihto-APK asennetaan laitteeseen

Vaihe 12: Saat vahvistuksen asennuksesta Sovellus asennettu nopea, joka näyttää.

Kun napsautat Avata käynnistät täällä Mouse Toggle -sovelluksen heti. Suoritamme ja käytämme sovellusta myöhemmin.

Napsauta ensin Tehty ja palaa Downloader-sovellukseen. Näytän sinulle, kuinka poistit juuri lataamasi Hiiren vaihto -sovelluksen. APK-tiedostoja ei tarvita asennuksen jälkeen. Vapautaan tilaa.

hiiren valitsin tulisijalle

Vaihe 13: Klikkaus Poistaa

hiiren kytkin

Vaihe 14: Klikkaus Poistaa vielä kerran

hiiren kytkin apk

APK-tiedosto on poistettu onnistuneesti FireStickistä.

Kuinka käyttää ja käyttää hiirenvaihtoa FireStickissä

Kaikkia FireStickiin asentamasi sovelluksia voi käyttää Omat sovelluksesi & kanavat osiossa. Näin pääset sinne:

  • Pidä -näppäintä painettuna Koti -painiketta FireStick-kaukosäätimessäsi noin 5 sekunnin ajan
  • Kun valikkoikkuna tulee näkyviin, napsauta sovellukset
  • Siellä olet sovelluksissasi & kanavat

Vieritä nyt alaosaan kaukosäätimellä, josta löydät Mouse Toggle -sovelluksen. Muista, että kun asennat sovelluksen, sen kuvake näkyy sovelluksesi alaosassa & Kanavat. Toinen huomioitava asia on, että äskettäin asennetut sovellukset eivät näy FireStick-aloitusnäytössä.

Jos haluat siirtää minkä tahansa sovelluksen aloitusnäyttöön, valitse sen kuvake sovelluksistasi & Kanavat-osa ja paina kaukosäätimen valikkopainiketta. Napsauta nyt Siirrä ja siirrä kuvake yhteen ylimmistä riveistä.

Nyt näytän sinulle, kuinka käyttää hiirenvaihtoa.

Ensinnäkin, jotta Mouse Toggle -sovellus toimisi, ADB-virheenkorjauksen on oltava päällä. Näin voit kytkeä sen päälle: FireStick-aloitusnäyttö > asetukset > Laite > Kehittäjävaihtoehdot > ADB-virheenkorjaus

Avaa sovellus Omat sovellukset -kohdassa & Kanavat-osio. Näin sovellus näyttää. Näyttöä on vain yksi.

hiiren kytkin palo-tv-tikulle

Varmista Ota hiiripalvelu käyttöön vaihtoehto on päällä. Jos haluat hiiripalvelun suorittavan FireStick-käynnistyksen yhteydessä, pidä toinen vaihtoehto päällä. Suosittelen pitämään sitä. Mouse Toggle on vain 2 Mt sovellus, ja sen pitäminen koko ajan ei vaikuta laitteen suorituskykyyn.

Kun hiiripalvelu on käytössä, Tila näytön vasemmassa alakulmassa pitäisi sanoa aloitti.

Jos tila on kiinni alkaen sitten sinun on ehkä kytkettävä ADB-virheenkorjaus pois päältä ja takaisin päälle. Voit napsauttaa sovelluksen ADB-ASETUKSET -painiketta kytkeäksesi sen päälle ja pois päältä. 

hiiri vaihtaa sovellusnäyttöä tulisijassa

Se on melko paljon siitä käyttöliittymässä. Annan nyt näyttää sinulle, kuinka hiiren osoitinta voi käyttää missä tahansa sovelluksessa.

Käytän esimerkkinä Showbox HD: tä, koska tätä sovellusta ei voi navigoida FireStick-kaukosäätimellä. Tässä on Showbox HD: n kotinäyttö:

kuinka käyttää hiiren kytkintä palo-tv-tikkuun

Kuten huomaat, vasemmassa yläkulmassa on valikko. En pääse siihen ilman hiiren kytkemistä. Mutta TV-ruudulla ei ole vielä hiiren osoitinta. Joten, kuinka saan sen aikaan?

Hiiren osoittimen näyttämiseksi sinun tarvitsee vain painaa nopeasti Toista / keskeytä -painiketta Amazon FireStick -kaukosäätimessäsi kahdesti.

Tein sen ja siirrin hiiren osoittimen valikon päälle. Nyt minun täytyy vain painaa valita Napsauta valikkoa kaukosäätimen painikkeella.

kuinka käyttää hiiren vaihtaa tulipalon

Seuraava valikko tulee näkyviin. Nyt voin käyttää hiiren osoitinta hiiren osoittimen päälle ja napsauttaa mitä tahansa haluamaasi kohdetta valikossa.

hiiren kytkin palo-tv: lle

Napsautin Elokuvat ja minut ohjattiin näytölle, joka sisältää elokuvien luettelon. Voin jälleen käyttää hiiren osoitinta haluamiesi elokuvien avaamiseen.

Huomaa myös, että hiiren osoitin katoaa muutaman sekunnin kuluttua tyhjäkäynnistä. Paina vain kaukosäätimen Toista / Tauko-painiketta kahdesti palauttaaksesi sen takaisin.

Sivujen vieritys hiirellä vaihtamalla?

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on tuoda hiiren vaihto-osoitin näytölle painamalla kaukosäätimen Toista / Tauko-painiketta kahdesti.

Paina nyt kauko-ohjaimen seuraavia painikkeita nopeasti peräkkäin samassa järjestyksessä:

  • Toista / keskeytä
  • Navigointi alas

Kohdistin kasvaa ja nousee nopeammin, ja se antaa sinun selata sivuja.

Käärimistä

Mouse Toggle -sovelluksella voit käyttää FireStick-sovelluksen Showbox-sovelluksia, kuten muuten yhteensopimattomia. Kun hiiren osoitin tulee näyttöön, voit siirtää sitä ympäri kaukosäätimen navigointipainikkeella. Voit tavoittaa yhteensopimattoman sovelluksen kohteet, joita tavallinen etätoiminto ei pysty. Mouse Toggle on kevyt sovellus, ja uskon, että jokaisella FireStick-käyttäjän on oltava se.

Related:

Kuinka Jailbreak FireStick
Kuinka nollata Kodi FireStickissä
Kuinka asentaa Catmouse APK FireStickiin
Kuinka asentaa Morphix TV FireStickiin
Kuinka asentaa UnlockMyTV FireStickiin

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me