Kuinka asentaa BK-linkkejä rakenna Kodi

>

Tässä vaiheittaisessa opetusohjelmassa opit kuinka asentaa BK Links Build Kodi 17.6 Kryptoniin. BK Links on yksi parhaista Kodi-elokuvien / TV-ohjelmien rakennuksista ja painaa noin 300 Mt. Jos aiot käyttää sitä vanhemmassa Fire Stickissä, se ei välttämättä toimi niin sujuvasti kuin odottaisit. Kuitenkin toisen sukupolven Amazon Fire Stick yhdessä Alexan, PC: n kanssa, Nvidia Shield toimii kuitenkin hienosti, ja sinun ei pitäisi saada mitään jäädyttämisongelmia.

: BK Links Build ei ole tällä hetkellä käytettävissä Stream Digital Wizard -toiminnossa. Kokeile yhtä parhaista Kodi-rakennusluettelomme muista rakennuksista.

BK Links ei ole vielä saatavilla Kodi Leia 18.0 -versiossa. Toivon kuitenkin, että kehittäjät julkaisevat Leia-iteraation pian.

kuinka asentaa bk-linkit rakentuvat kodille

BK Links Kodi Build -sovelluksella saat useita parhaita Kodi-lisäosia esiasennettuna, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse suorittaa asennusta jokaiselle lisäosalle. Jotkut niistä lisäosista ovat Koirat Bollocks, Neptunuksen nousu, Ylitys ja muut.

Huomautus: Suosittelen palauttamaan Kodi tehdasasetuksiin ennen minkään Kodi-rakennuksen asentamista. Se varmistaa, että saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn haluamallasi Kodi-rakennuksella.

Katsotaanpa nyt kuinka asentaa BK Linkit Kodi 17.6 Krytpon for FireStick / PC / Nvidia Shield tai muihin Kodi-laatikoihin.

BK-linkkien asennusvaiheet Rakenna Kodi 17.6: lle

Haluaisin kertoa, että BK Links ei ole virallinen Kodi-rakennus ja sinun pitäisi sallia asennus Tuntemattomista lähteistä Kodi-sovelluksessasi. Ilman sitä Kodi ei salli Kodi Addon / Build -sovelluksen asentamista kolmansilta osapuolilta.

  • Siirry Kodi-etusivusi vasemmassa yläkulmassa olevaan Asetuksiin.
  • Avaa ”Järjestelmäasetukset” ja valitse vasemmasta sivupalkista ”Lisäosat”.
  • Ota “Tuntemattomat lähteet” käyttöön. Napsauta “Kyllä” vahvistaaksesi.

Nyt kun Kodi on valmis asentamaan BK Links Build -sovelluksen, seuraa alla olevaa vaiheittaista opasta.

Vaihe 1: Avaa Kodi-kotisivun Asetukset (katso rataskuvake Kodin kotisivun vasemmassa yläkulmassa)

kodi-asetukset

Vaihe 2: Napsauta “File Manager” ja avaa “Add Source”

lisää repo lähde kodi

Vaihe 3: Napsauta ”Ei mitään” ja kirjoita http://streamdigital.org/wiz/ ja napsauta sitten OK. Seuraavassa näytössä sinun on kirjoitettava medialähteen nimi. Nimenin sen “Wiz”Tämän oppaan kohdalla voit nimetä sen mitä haluat. Kun olet lisännyt nimen ja URL-osoitteen, napsauta OK.

bk-linkit rakentavat latauslinkin

Vaihe 4: Siirry Kodin kotisivulle > Lisäosia > Pakettien asentaja.

kodi-paketin asentaja

Vaihe 5: Avaa Asenna ZIP-tiedostosta > Wiz > plugin.program.sdwiz.zip

asenna bk links rakentaa repot zip-tiedostosta

Vaihe 6: Odota muutama minuutti ja näet tietoikkunan alla olevan kuvan osoittamalla tavalla. Napsauta ”Hylkää” sulkeaksesi sen.

bk-linkit rakentavat tietoikkunan

Vaihe 7: Napsauta ”Jatka” seuraavassa ponnahdusikkunassa. Voit myös muuttaa tämän ponnahdusikkunan asetuksia ennen kuin napsautat Jatka.

asetukset bk links kodi rakentaa

Vaihe 8: Avaa ”Rakennusvalikko”

bk-linkkien rakennusvalikko

Vaihe 9: Napsauta “BK Links”

asenna bk-linkit rakentaa kodi

Vaihe 10: Näet täällä kaksi asennusvaihtoehtoa - tuore asennus ja vakio-asennus. Ensimmäinen vaihtoehto palauttaa Kodi tehdasasetuksiin ja jälkimmäinen asentaa vain rakenteen koskematta olemassa oleviin tietoihin.

Suosittelen ”Fresh Install” -toimintoa, koska se varmistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn Kodi-rakennuksissa. Kun olet napsauttanut ”Uusi asennus”, se kysyy vahvistusta Kodin palauttamisesta tehdasasetuksiin. Napsauta OK.

tuore asentaa bk-linkit rakentuvat kodi

Vaihe 11: Kodi lataa nyt BK Links -rakenteen, jonka koko on lähes 300 Mt.

lataa bk-linkit rakentaa kodi-tulitikku

Vaihe 12: Kun BK Links Build on ladattu, se asentaa kaikki tarvittavat tiedostot ja pyytää sitten “Force Close” -painiketta. Anna mennä.

pakota lähellä kodi

Vaihe 13: Käynnistä Kodi- ja BK Links -rakentaminen on ensimmäinen asia, jonka näet.

kuinka asentaa bk-linkit rakentuvat firestick- tai kodi-ohjelmiin

Näin asennat BK Linkit, jotka rakentuvat Kodi 17.6: lle. Jos sinulla on ongelmia FireStick / PC: n asennuksessa, älä epäröi kommentoida alla.

BK Links rakentaa ei toimi

Toisinaan saan kyselyitä siitä, että BK Links ei rakenna Kodi / FireStick-sovelluksessa. No, mahdollinen ja yleisin syy streamille, joita ei ole käytettävissä BK Links -rakennuksessa, on palvelinkysymys. Se on jonkin ajan kysymys ja heti kun palvelinongelma on ratkaistu, BK Links -sovelluksen pitäisi toimia hyvin. Jos se ei kuitenkaan ole palvelinongelma, suosittelen, että asennat BK Links Kodi -rakennuksen uudelleen tämän oppaan mukaisesti. Se on nopea ja paras ratkaisu.

BK Links Kodi Build ei asennu

Niin kauan kuin palvelinongelmia ei ole, BK Links build -sovelluksen tulisi asentaa helposti yllä olevan oppaan avulla. Useimmat käyttäjät, joilla on asennusongelmia, tekevät kuitenkin kirjoitusvirheitä lähde-URL-osoitteessa. Ehdotan, että tarkistat URL-osoitteen, jonka olet lisännyt Lisää lähde -vaiheessa. Sen täytyy olla http://streamdigital.org/wiz/ tai se ei toimi.

Jos et edelleenkään pysty asentamaan BK Links build -sovellusta, kerro minulle tarkka ongelmasi alla olevissa kommenteissa.

BK Links rakentaa vaihtoehtoisen

Jos et pidä BK Links Build -versiosta jostain syystä tai jos et pääse sen toimimaan sujuvasti, voit asentaa laitteellesi useita muita rakenteita. Katso alla olevista linkeistä suosittuja rakennuksia.

Kuinka asentaa No Limits Magic Build
Kuinka asentaa Slamious Build
Kuinka asentaa Titanium Build

Nämä eivät ole ainoita saatavilla olevia vaihtoehtoja BK Links -rakennuksen vaihtoehtona. Voit tarkistaa täydellisen luettelon rakennuksista täältä.

Napsauta tätä saadaksesi salaisen johdon leikkaamisen temput suoraan postilaatikkoosi.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me