Slik installerer du SportsDevil på Kodi

>

I denne guiden vil jeg vise deg hvordan du installerer SportsDevil addon på Kodi 18 Leia og Kodi Krypton 17.6. Instruksjonene gitt her kan brukes til å installere SportsDevil på alle Kodi-støttede enheter inkludert, men ikke begrenset til, Amazon FireStick, iOS & Android-mobiler, Windows & Mac. 

SportsDevil ble en gang betraktet som den hellige gral for sportselskere og entusiaster. Det være seg NFL, NBA, NHL, engelsk Premier League, Cricket, Fotball, Hockey, UFC eller noen annen større idrett, SportsDevil streamet alt. Det var noe for enhver smak. Addon lever nå bare relikviene fra sin tidligere prakt. Imidlertid kan du fremdeles finne tilstrekkelige sportsstrømmer til å holde deg limt. Du kan livestreame nesten alle store sportsbegivenheter ved å bruke dette Kodi-tillegget. Du kan se videoer i forskjellige bildekvaliteter som 480p, 720p, 1080p.

Mange av nettstedene i SportsDevil kan være blokkert av Internett-leverandøren din, så du vil kreve en god VPN for at Kodi kan omgå det (Vær oppmerksom på at vi aldri oppfordrer leserne våre til å få tilgang til ulovlige ting, så tilgang til disse på egen risiko. Du kan sjekke mer om juridiske spørsmål knyttet til Kodi her.)

SporstDevil kan installeres på Kodi enten direkte ved å installere repoen fra kildestien eller ved å laste ned zip-filen. Begge disse metodene er beskrevet i denne veiledningen.

: Mange videoer strømmer ikke i forskjellige kategorier. Imidlertid spiller mange av dem fortsatt. 

Ansvarsfraskrivelse: Denne veiledningen er strengt tatt for utdannelsesmessige formål, og vi oppfordrer ikke til bruk av tillegg for ulovlig bruk eller tilgang til noe uautorisert innhold på noen som helst måte. Så lesernes skjønn anbefales.

Slik installerer du SportsDevil Kodi Addon på FireStick og PC

SportsDevil er fremdeles et veldig populært Kodi-tillegg, og det kan lastes ned fra mange lagringsplasser. I denne opplæringen installerer vi SportsDevil ved å bruke EzzerMacs repo, men du står fritt til å bruke.

Oppmerksomhet KODI-brukere: Les før du fortsetter

Kodi Addons / builds tilbyr ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i lovlige problemer hvis du blir fanget av streaming av gratis filmer / TV-serier / Sport. Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å alltid koble til et VPN mens de streamer på nettet. En god Kodi VPN skjuler identiteten din, omgår regjeringsovervåkning, geo-blokkert innhold og ISP-throttling (som også hjelper i bufferfri streaming).

Jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på årsplanene. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid be om refusjon.

Klikk HER for å få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPN

Les: Hvordan installere og bruke en Kodi VPN

Forutsetning for installasjon

Du må aktivere de ukjente kildene i Kodi-innstillinger for å tillate installasjon av SportsDevil, som er et tredjeparts tillegg. Følg disse instruksjonene:

  • Klikk på Kodi innstillinger fra startskjermen (øverst til venstre)
  • Klikk System hvis du bruker Kodi Leia eller Systeminnstillinger på Kodi Krypton
  • Plukke ut Add-ons til venstre og til høyre slå på Ukjente kilder
  • Klikk Ja for å holde alternativet slått på

Når dette er gjort, følg trinnene nedenfor for å installere SportsDevil Kodi Addon.

TRINN 1: Start Kodi på din PC eller Amazon Fire TV og åpne innstillinger menyen som vist på bildet nedenfor.

sportsdevil Kodi

STEG 2: Gå nå videre Filbehandler.

kodi sportsdevil

TRINN 3: Klikk nå åpen Legg til kilde.

sportsdevil repo

TRINN 4: Så snart du klikker åpen Legg til kilde, et popup-vindu vises. Klikk  på det vinduet. I følgende vindu skriver du inn følgende URL slik du ser på bildet nedenfor: - http://www.lvtvv.com/repo/

Bruk lenken http://ezzer-mac.com/repo

Kodil-kilden er ikke lenger tilgjengelig

sportsdevil kodi addon

TRINN 5: I den neste hurtigmenyen blir du spurt om kildenavn for media. Bare skriv inn Kodil som vist under. Kontroller at du har lagt alt riktig, da det er veldig viktig, og klikk deretter OK.

hvordan du installerer sportsdevil addon på kodi

TRINN 6: Nå vil depotet lastes ned. Gå tilbake til hovedmenyen til Kodi ved å trykke på backspace noen ganger og åpne Add-ons Meny.

kodi sportsdevil

TRINN 7: Klikk nå åpen Pakkeinstallatør (Åpne-ikonet øverst til venstre som vist nedenfor).

SportsDevil Kodi

TRINN 8: Klikk nå åpen Installer fra zip-fil.

sportsdevil Kodi

TRINN 9: Velg nå Kodil eller et annet kildenavn du valgte tidligere fulgt av repository.kodil-1.3.zip repository.EzzerMacsWizard.zip

kodi addon sportsdevil

TRINN 10: Dette vil starte installasjonen av EzzerMacs depot. Installasjonen tar bare noen få sekunder. Gå tilbake til forrige meny, og velg denne gangen Installer fra depot i stedet for  Installer fra zip-fil.

hvordan du installerer sportsdevil på kodi

TRINN 11: Klikk nå åpen Kodil Repository EzzerMacs Wizard Repository og velg deretter videotillegg. Her ser du mange tillegg, så bare bla nedover til du finner SportsDevil.

SportsDevil Kodi

TRINN 12: Klikk på åpne SportsDevil. I neste meny velger du Installere. Noen få advarsler kan dukke opp, men ignorere dem. Hvis du ikke har slått PÅ installasjonen fra Ukjente kilder, vil du bli ført til innstillingsmenyen, bare slå den PÅ og dra tilbake hit. Når du klikker på installasjon, vil installasjonen starte.

kodi sportsdevil

(Bare Kodi Leia) Etter å ha klikket på Install, må du klikke OK på popup-en som vises neste

TRINN 13: Dette vil starte installasjonen. Når den er installert, kan du bare gå til tilleggsmenyen og finne SportsDevil der i videotilleggsdelen. Nå er det bare å åpne den og nyt Sports World med SportsDevil på din PC eller Amazon Fire TV.

kodi sportsdevil

Dette var en av metodene for å installere SportsDevil på Kodi. Dette er den mest populære metoden. Imidlertid er det en metode til å installere tilleggsprogrammer på Kodi. Det er en mer direkte og kortere en, men den vil ikke fungere på FireStick.

Før du begynner å streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg advare deg om at alt du streamer på Kodi er synlig for ISP og regjeringen. Dette betyr at streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport) kan føre til juridiske problemer.

Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å koble til et VPN mens de streamer. En VPN for Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-restriksjon på populære tillegg. Jeg kobler meg alltid sammen ExpressVPN på alle streamingapparatene mine, og jeg foreslår at du gjør det samme.

ExpressVPN er den raskeste og sikreste VPN. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

MERK: Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å streame på Kodi, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Hvordan installere SportsDevil på Kodi (PC)

Bruk metoden over for å få SportsDevil på PC, så følgende metode fungerer ikke lenger.

TRINN 1: Denne metoden innebærer å laste ned depotet direkte fra en zip-fil. Last ned denne zip-filen fra denne lenken http://www.lvtvv.com/repo/repository.kodil-1.3.zip og husk katalogen der du lagret zip-filen.

STEG 2: Start nå Kodi på din PC eller Fire TV og åpne Add-ons Meny som vist på bildet under.

hvordan du installerer sportsdevil på kodi

TRINN 3: Gå nå til Pakkeinstallatør (åpningsboksikonet øverst til venstre som vist nedenfor) og åpne det.

SportsDevil Kodi

TRINN 4: Klikk nå åpen Installer fra zip-fil og gå til katalogen der du har lagret zip-filen og velg den. Dette vil automatisk installere Kodil-depotet på Kodi. Når installasjonen er fullført, ser du en popup-melding øverst til høyre som sier at tillegget er oppdatert.

SportsDevil Kodi

TRINN 5: Gå tilbake til trinn 3 og åpne Pakkeinstallatør. Denne gangen klikk åpen Installer fra depot.

hvordan du installerer sportsdevil på kodi

TRINN 6: Klikk nå åpen Kodil Oppbevaringssted og velg deretter Video-tillegg. 

Kodi SportsDevil

TRINN 7: Bla nå til du finner SportsDevil og installer det som gjort i metoden ovenfor ved å følge instruksjonene.

kodi SportsDevil

TRINN 8: Voila, Sports Devil er installert på din Kodi. Nå kan du lene deg tilbake og nyt NFL, NBA, Cricket, Hockey, UFC eller andre store idretter på Amazon Fire TV eller PC.

hvordan du installerer sportsdevil på kodi

Du kan bruke hvilken som helst av de ovennevnte to metodene for å installere Sportsdevil på Kodi 18 Leia eller Kodi 17.6 Krypton. Når det er gjort, vil et hav av sportsbegivenheter være til din disposisjon. Du kan bare lene deg tilbake på sofaen din og nyte favorittidretten. Men for alt dette, bør du vurdere å få en Kodi VPN med høyeste prioritet.

I likhet med all programvare er Kodi heller ikke fri for feil. De vanligste problemene rapportert av brukerne er buffering og treg streaming. Hvis du har problemer, kan du fikse Kodi-buffering slik.

Video: Hvordan installere Sportsdevil Kodi Addon

Hvis du har problemer med å installere Sportsdevil addon på Kodi, sjekk ut videoen nedenfor.

SportsDevil-installasjonen mislyktes

Det er noen få grunner til at addon-installasjonen kan mislykkes, og vi må se på hver og en, fra det grunnleggende.

Det mest grunnleggende aspektet ved feilsøking er å bestemme og eliminere lokale problemer. Så sørg for at enheten har internettilgang. Prøv å kjøre en hvilken som helst annen app som bruker internett eller åpne et nettsted i en nettleser. Hvis det ikke er noen forbindelse, må du løse internettproblemene før du fortsetter med SportsDevil-installasjonen. I tilfelle internett fungerer i orden og addon fortsatt ikke vil installere, må vi se på andre løsninger.

Ofte er problemet med serveren der depotet ligger. Vi har lært oss å installere Sports Devil fra EzzerMacs depot, som langt på vei er et av de mest brukte depotene i disse dager. Men det er kjent å ha driftsstanser også. Så hvis du ikke kan legge til EzzerMacs depot som kilde under installasjonsprosessen, er sjansen stor for at det er et problem med serveren. Og når det er serverproblemer, er det beste du kan gjøre å vente på at det skal være i drift igjen.

Jeg vil også anbefale omstart av enheten din, som også vil starte Kodi på nytt og friske opp systemfilene. Mange ganger løser en enkel omstart problemet.

Hvis ingenting ser ut til å fungere og du er sikker på at serveren fungerer bra, kan det hende du må tilbakestille Kodi og installere Sports Devil-tillegget på nytt. Å tilbakestille Kodi vil utslette alle dataene og tilleggene. Men du kan berge noe av det ved å sikkerhetskopiere Kodi-dataene.

SportsDevil fungerer ikke

SportsDevil arrangeres i EzzperMacs depot, og denne kilden har vanligvis de pålitelige tilleggene. Men hvert Kodi-tilskudd har potensialet til å komme i problemer, hvor sjelden det også kan være.

Hvis SportsDevil ikke fungerer etter installasjon, igjen, er det første du vil sjekke at enheten din fortsatt har internettilgang.

Hvis Internett faktisk fungerer og SportsDevil ikke er det, kan det igjen være et serverproblem. Og som jeg sa før, hvis serveren er den skyldige, er venting den eneste løsningen.

Hvis du har ventet lenge nok til at det ikke vil være et serverproblem, vil du prøve litt lokal feilsøking.

Gå ut av Kodi og start enheten på nytt. Omstart løser mange problemer, og det vil sannsynligvis løse SportsDevil også.

Hvis det ikke fungerer, må du avinstallere SportsDevil ved å gå til Kodi Home Screen > Add-ons > Video Addons og installer det deretter på nytt. Det er en sjanse for at noen filer kan være ødelagte eller ødelagte. Følg den samme installasjonsprosessen jeg har beskrevet ovenfor for å installere dette tillegget på nytt.

Og når ingenting av det fungerer, kan tilbakestilling av Kodi være siste utvei.

I tilfelle du får en spesifikk feilmelding, vil jeg anbefale deg å ta skjermdumpen og dele den i kommentarfeltet. Jeg vil prøve mitt beste for å løse problemet. Det kan også være lurt å sjekke og dele Kodi-loggfilen. Det vil bidra til å bestemme den eksakte årsaken til problemet.

I slekt:

  • Beste Kodi Builds
  • Hvordan jailbreak Amazon FireStick
  • Slik installerer du Exodus Redux på Kodi

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me