Hvordan se Hotstar i USA / UK (Fjern blokkering utenfor India)

>

I denne guiden vil jeg vise deg hvordan du kan se Hotstar i USA eller andre land. Jeg vil hjelpe deg med å streame det indiske underholdningsinnholdet inkludert Sports (Cricket) på Hotstar utenfor India. Denne artikkelen vil dekke Hotstar-tilgang på FireStick, Android, iOS gjennom appen og datamaskiner som bruker det offisielle nettstedet.

Hvis du vil se filmer, show og sportsinnhold fra India, tror jeg Hotstar er det beste alternativet for deg. Hotstar er en online streamingtjeneste som gir deg live-TV og innhold på forespørsel fra India, samt utvalgte filmer og show fra andre land, inkludert USA og Storbritannia. Hva Netflix er for verden, er Hotstar sannsynligvis til India. Denne tjenesten har mer enn femti tusen timer streambart innhold.

Hotstar er også veldig populær i India for live streaming av cricket-kamper som IPL a.k.a Indian Premier League og ICC World Cup. Selv om Hotstar er mer populær for Cricket, streamer den også andre idretter, inkludert fotball, tennis, hockey, boksing og mer. Tjenesten eies av STAR India, et av de største medienettverkene i landet. STAR India eier Star Sports, som er sportsporteføljen til dette selskapet. Det meste av sportsdekningstelevis på Star Sports er tilgjengelig for streaming på Hotstar.

Hotstar er offisielt tilgjengelig i USA, Storbritannia og noen andre land. Imidlertid er det meste av det indiske innholdet geo-begrenset. Ikke bli skuffet ennå. I dette gjennomgangen vil jeg vise deg hvordan du får ubegrenset tilgang til innholdet som er tilgjengelig på Hotstar India fra hvor som helst i verden uansett hvilket land eller kontinent du bor i. 

Se Hotstar i USA eller hvor som helst i verden

Hotstar er en indisk underholdningsapp, og de fleste av filmene, showene, sportsstrømmene er geobegrenset til India. Selv om Hotstar offisielt er tilgjengelig i noen land utenfor India, for eksempel USA og Storbritannia, er det en begrensning i innholdet. I tillegg koster Hotstar-tjenester mye mer utenfor India.

Mens du betaler nesten $ 15 for å abonnere på Hotstar årlig tjeneste i India for å få ubegrenset tilgang til alt premiuminnholdet, i USA må du betale $ 99,99 årlig; nesten syv ganger mer enn hva du ville betalt for et indisk Hotstar-årsabonnement). Dessuten får du ikke engang tilgang til hele biblioteket med innholdet.

Heldigvis kan du se alt indianerne ser på Hotstar til samme pris selv om du bor i USA eller et annet land enn India. Alt du trenger å gjøre er å bruke en VPN-tjeneste.

En VPN vil geografisk lokalisere deg praktisk talt til India ved å koble deg til en av de indiske serverne. Dette vil gi deg tilgang til den indiske versjonen av Hotstar. VPN sørger også for at alle dine online aktiviteter er maskert og internettforbindelsen din er trygg.

Jeg har brukt VPN-er i lang tid. Etter å ha prøvd og testet flere VPN-tjenester, nøyde jeg meg endelig med ExpressVPN, som jeg har brukt en god stund nå. I en begrenset periode tilbyr ExpressVPN også en enorm 49% avslag + 3-måneders ekstra på sin årsplan.

Jeg bruker og anbefaler ExpressVPN fordi den er veldig stabil, rask og har nesten 2000 servere over hele verden. ExpressVPNs design er optimalisert for alle de populære plattformene inkludert FireStick, Windows, Mac, Android, iOS, etc..

Lurer du på hvordan du kan se Hotstar i USA eller andre land? Denne guiden dekker alt du trenger å vite og komme i gang med Hotstar. Fortsett å lese! 

Koble til indisk server for å begynne å bruke Hotstar utenfor India

Hvis du vil vite hvordan du ser Hotstar utenfor India, er det første du trenger å gjøre å koble til et indisk sted ved hjelp av ExpressVPN. Følg trinnene nedenfor.

Trinn 1: Klikk HER for å få ExpressVPN. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. I tilfelle du ikke liker tjenestene til ExpressVPN (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon i løpet av de første 30 dagene.

Steg 2: Last ned og installer ExpressVPN-appen fra denne LINK.

Trinn 3: Start ExpressVPN-appen og koble til en av de tilgjengelige indiske serverne. Klikk på "Velg beliggenhet" -knappen på ExpressVPN-startskjermen (eller hovedvinduet)

hvordan du ser hotstar i usa

Trinn 4: Klikk på "ALL" -fanen når vinduet med serverlisten dukker opp (dette vinduet har tittelen ‘ExpressVPN - VPN Locations’)

–Vrid ‘Afrika, Midtøsten & India’

–Vis ‘India’

–Dobbel Klikk på en av serverne på listen for å koble til serveren

hotstar i usa

Nå som du er koblet til en indisk server, kan du begynne å se på massevis av gratis innhold tilgjengelig på Hotstar i USA ved å bruke den indiske kontoen.

Registrer deg for Indian Hotstar i USA eller ethvert annet land

Merk: Det er mange gratis innhold tilgjengelig på Hotstar som du kan se gratis uten å registrere deg og logge på. Så hvis du lette etter gratisinnhold fra Hostar India, er du alle god når du har koblet deg til den indiske serveren via en VPN (som Vist ovenfor). Bare gå til Hotstar.com og begynn å se på favorittfilmene / TV-programmene dine.

Hvis du vil se premiuminnhold som Cricket-turneringer, følger du trinnene nedenfor for å registrere kontoen og abonnere på tjenestene.

MERK: Påmeldingsmetoden som er beskrevet nedenfor fungerer KUN hvis du har et indisk kreditt- / debetkort. Hotstar India godtar ikke kort utstedt utenfor India. Hvis det er et problem, kan det være lurt å ta hjelp fra noen som kan gjøre betalingen fra India på dine vegne. Jeg la merke til noen spillejobber på Fiverr der du kan få hjelp til å betale i indisk valuta. Merk at jeg ikke er tilknyttet noen av disse tjenestene. 

Når du er ferdig med betalingen, er alt du trenger å gjøre, slå PÅ VPN og begynne å streame Hotstar India.

Trinn 1: Åpne hvilken som helst nettleser og gå hit

Klikk ‘VELG DIN PLAN’

hotstar usa

Steg 2: Velg en av de tilgjengelige planene (all valuta indiske rupier). Følgende tre planer er tilgjengelige for tiden:

 • INR 999 (omtrent $ 15): Dette er den TIDLIGE planen som gir deg tilgang til alt premiuminnholdet inkludert sport og underholdning i ett år. Dette er den mest kostnadseffektive planen
 • INR 199 (omtrent $ 3): Dette er den MÅNEDLIGE planen som lar deg se premium underholdning og sportsinnhold i en måned. Planen fornyes automatisk hver måned med mindre du velger å kansellere abonnementet
 • INR 365 (omtrent $ 5,2): Det er Hotstar VIP-planen som gir deg tilgang til Cricket, F1 og Premier League. Du kan også se premiere på nye indiske filmer med denne planen. I tillegg kan du streame Hostar Specials (eksklusivt for Hotstar) og de siste sendte episodene av TV-programmene (bare indisk).

hvordan du bruker hotstar i usa

Trinn 3: Skriv inn navn, e-postadresse og passord for å registrere deg. Du kan også registrere deg med Facebook-kontoen din i stedet

hvordan se hotstar utenfor India gratis

Trinn 4: Nå, utfør betalingen og følg instruksjonene på siden for å fullføre registreringsprosessen.

hotstar-prisplaner

Endre region for å laste ned Hotstar-appen utenfor India

Avhengig av hjemlandet ditt, kan det hende du ikke trenger å endre regionen for å laste ned Hotstar-appen.

Få tilgang til Hotstar gjennom nettstedet

Hvis du vil ha tilgang til Hotstar i USA eller noe annet land, for eksempel Storbritannia, på en datamaskin, via deres hjemmeside, trenger du IKKE å endre regionen i noen av appbutikkene.

Alt du trenger å gjøre er å åpne ExpressVPN-appen på datamaskinen din og koble til en indisk server. Deretter åpner du hvilken som helst nettleser og går til www.hotstar.com og logger på. Du kan begynne å se på favorittinnholdet ditt med en gang.

For Hotstar i USA

USA er et av de tilgjengelige Hotstar-landene. Her er en rask liste over plattformer og apptilgjengelighet:

Android: Hotstar er offisielt tilgjengelig i Google Play Store i USA. Du trenger ikke å endre regionen for å laste ned Hotstar hvis du bruker Android. Du kan laste det ned på smarttelefoner og nettbrett.

Amazon App Store: Hotstar er også tilgjengelig på Amazon App Store i USA. INGEN behov for å endre regionen. Du kan enkelt få det på Amazon FireStick eller Fire TV-enheter.

iOS: Hotstar er igjen tilgjengelig på Apple App Store i USA. Endring av region IKKE nødvendig. Den er tilgjengelig for iPhones, iPads og iPod Touch-enheter.

For Hotstar i Storbritannia

Hotstar er også offisielt tilgjengelig i Storbritannia og tilbyr følgende to abonnementsplaner:

 • £ 59,99 per år (med en besparelse på £ 84)
 • £ 11,99 per måned

Du kan registrere deg for Hotstar UK-tjenester på https://no.hotstar.com/subscribe/get-started

Med Hotstar Storbritannia kan du se indiske TV-serier, filmer, cricket og mer. Akkurat som Hotstar USA, kan du laste ned Hotstar UK-appen fra Google Play Store, Amazon App Store eller iOS App Store. Du IKKE trenger å endre regionen for å se på Hotstar i Storbritannia.

Det er flott. Men mye innhold på Hotstar India er begrenset i Storbritannia. I stedet for Hotstar UK, kan det hende du fortsatt vil se Hotstar India.

Videre er Hotstar India mye billigere sammenlignet med sin britiske motpart. Årsplanen koster INR 999, som er omtrent £ 10,5 (nesten 6 ganger billigere enn Hotstar Storbritannias årlige abonnement). På INR 199 (omtrent £ 2,1) er også månedsplanen billigere.

For å se Hotstar Indian i Storbritannia, trenger du bare å følge instruksjonene i denne guiden.

Slik endrer du regionen i forskjellige app-butikker

For å se Hotstar i landene der tjenesten ikke er offisielt tilgjengelig, her er du en rask titt på hvordan du kan endre regionen i forskjellige app-butikker.

Google Play Store

 • Gå hit og logg på med Google-ID-en din
 • Klikk på "Innstillinger" på venstre sidefelt
 • Her kan du redigere og endre landet til India. Endre også adressen til en indisk adresse under 'Navn og adresse'. Du kan enkelt generere tilfeldige indiske adresser her.

Apple App Store

For detaljert informasjon om hvordan du endrer land / region i App Store, besøk den offisielle Apple Support-siden.

Her er den raske sammendraget

 • Åpne ‘Innstillinger’ på iOS-enheten din
 • Trykk på navnet ditt
 • Trykk på ‘iTunes& App Store'
 • Trykk på alternativet "Vis Apple ID" i popup-en
 • Autentiser IDen hvis du blir spurt
 • Trykk på alternativet 'Land / region'
 • Følg instruksjonene på skjermen for å endre innstillingene.

Amazon Store

 • Gå til Amazon ved å følge denne lenken
 • Velg fanen ‘Innstillinger’ til høyre
 • Klikk på 'Endre' -knappen under 'Landinnstillinger'.

Slik installerer du Hotstar og bruker den med en VPN

Nå som du vet hvordan du endrer regionen i Google Play, Apple App Store og Amazon App Store, kan du enkelt laste ned og installere Hotstar i USA, Storbritannia eller hvor som helst ellers i verden.

Jeg skal nå vise deg hvordan du installerer og bruker Hotstar-appen på FireStick eller Fire TV. Denne metoden fungerer omtrent den samme på andre plattformer også. Den eneste forskjellen er at i stedet for å laste ned appen fra Amazon App Store, vil du laste den ned fra appbutikken for dine respektive plattformer.

Hvis du bruker Android, kan du laste ned Hotstar USA fra Play Store. Hvis du eier en iOS-enhet, kan du laste den ned fra Apple App Store.

La oss komme i gang med FireStick-metoden.

Når du er på startskjermen til FireStick, bruk fjernkontrollen og velg søkealternativet (linsesymbolet) øverst til venstre på skjermen

hotstar på ildsted

Skriv inn navnet på appen (dvs. Hotstar) ved å bruke fjernkontrollen eller andre inndataenheter du kanskje bruker

hvordan du installerer hotstar på firestick

Velg Hotstar-appen fra søkeresultatene under tastaturet på skjermen

få hotstar-app på brann-tv-pinne

Nå, klikk på Hotstar-appikonet på neste skjermbilde

hvordan du ser hotstar utenfor India

Klikk på Last ned-knappen. FireStick vil begynne å laste ned appen. Når appen er lastet ned, starter installasjonen automatisk.

hotstar usa

Når appen er installert, vil du se 'Åpne' -knappen på skjermen.

Merk: Ikke kjør appen ennå. Før du starter appen, må du forsikre deg om at du kjører ExpressVPN og kobler til en indisk server. Dette vil sørge for at Hotstar viser det indiske grensesnittet til appen.

Når du er koblet til den indiske serveren via ExpressVPN, går du til 'Appene dine & Kanalseksjonen og kjør appen derfra.

hotstar i usa

Hvis du har slått på Express VPN og valgt en indisk server (som vi nettopp har diskutert), er det slik startskjermen til Hotstar vil se ut. Fortsett å lese for å lære hvordan du bruker Hotstar i USA med det indiske appgrensesnittet.

hvordan du ser hotstar i usa

Live Cricket og de andre programmene som er merket som 'Premium', kan du bare se når du har kjøpt Hotstar-abonnementet. Hvis du lurer på hvordan du kan se Hotstar utenfor India gratis, kan du gå videre og strømme videoene som ikke er merket som Premium. De gratis videoene er vel, og du trenger ikke en gang å registrere deg for å se dem.

Jeg prøvde å åpne en live cricket-kamp som pågår uten å registrere meg, og dette er meldingen jeg fikk. Jeg trenger enten Sportsplanen eller en av de andre premiumplanene for å se dette innholdet.

Hvis du allerede har opprettet en konto og kjøpt en premiumplan, klikker du på "Logg på" -knappen for å logge på kontoen din

hotstar alt sportsmedlemskap

Her er påloggingsvinduet. Hvis du registrerte deg med Facebook-kontoen din, logg inn med den samme kontoen. Hvis du registrerte deg med en e-postadresse, kan du gå inn og angi e-postadressen og passordet og klikke på 'Logg inn'.

registrer deg på hotstar fra USA

Hvordan se Hotstar i USA uten VPN

Som jeg allerede har fortalt deg, er Hotstar offisielt tilgjengelig i USA på Play Store, App Store og Amazon Store.

Bare last ned Hotstar USA-appen og kjør den. Du vil bli bedt om å enten registrere deg eller registrere deg kl us.hotstar.com/activate og skriv deretter inn koden som vises på skjermen

Vi meldte oss tidligere på Hotstar India-tjenestene, som du kan bruke i USA med VPN. Men siden du vil bruke Hotstar i USA uten VPN, må du registrere deg for en ny konto.

Du trenger en annen registrering i USA fordi prisene, policyene og vilkårene for tjenesten varierer fra India. For eksempel, mens i India koster Hotstar knapt deg $ 15 per år, i USA er den $ 9,99 per måned eller $ 99,99 per år.

For meg er det mer fornuftig å bruke en VPN da det ikke bare sparer penger, det lar meg også se på alt det geobegrensede innholdet.

Hvis du fortsatt ønsker å fortsette med Hotstar USA-tjenesten, gå til us.hotstar.com/activate og klikk på "Registrer deg" -knappen under "Logg på" -knappen på denne siden

hvordan du ser hotstar i usa

Du kan enten registrere deg via Facebook-kontoen din eller med en e-postadresse. Skriv inn de nødvendige detaljene og klikk på 'Registrer deg' -knappen nederst

hotstar i usa

Skriv inn kredittkortinformasjonen din og følg instruksjonene på skjermen for å registrere deg. Som jeg allerede sa, er den månedlige planen for $ 9.99. Men du får også en ukes gratis prøveperiode.

hotstar usa

Når påmeldingen er fullført, blir du automatisk logget på. Du kan også logge på senere kl us.hotstar.com/activate.

Når du har logget deg på, oppgir du koden som vises på Hotstar-appskjermen på enheten din.

Slik kan du se Hotstar i USA uten å bruke noen VPN-tjeneste.

Hvordan se Hotstar utenfor India gratis

Hotstar er en abonnementsbasert tjeneste, men den vert også mye gratis innhold. Du trenger ikke en gang å registrere deg for å se gratisinnholdet. Selv om de gratis tingene bare er tilgjengelige i India, kan du fremdeles se det utenfor India ved å bruke en VPN.

 • Kjør ExpressVPN på enheten din og koble til den indiske serveren.
 • Hvis du vil se det på en datamaskin, kan du gå til www.hotstar.com og åpne gratis innhold (IKKE merket som 'Premium').
 • Hvis du bruker Hotstar-appen, er det bare å åpne appen og begynne å se gratisinnholdet.

Ja! Det er så enkelt hvis du er koblet til et VPN.

Hotstar Cricket-plan 2020

Hvis du er en stor fan av Cricket, er Hotstar India det beste alternativet for live Cricket streams. Nedenfor er planen for pågående og kommende Cricket-kamper på Hotstar.

 • Ranji Trophy - 9. desember - 13. mars 2020

For flere oppdateringer om Cricket-turneringer, kan du se på denne Hotstar-siden.

Pakk inn

Så det er slik vi ser på Hotstar i USA, Storbritannia eller for den saks skyld hvilket land du bor i. Det viktigste elementet i alt dette er en VPN. En god VPN-tjeneste kan praktisk talt translokere internettforbindelsen din, slik at du får tilgang til geo-begrensede apper, nettsteder, filmer, TV-serier og hva ikke. Jeg tar til orde for ExpressVPN ettersom jeg personlig har brukt det en stund. Denne guiden vil hjelpe deg å bruke Hotstar i USA eller et hvilket som helst annet land som om du bruker den i India. Den gode nyheten er at i motsetning til Netflix, har Hotstar ikke blokkert noen VPN-servere. Du kan bruke omtrent hvilken som helst indisk server og glede deg over favorittinnholdet ditt uten noen hindringer.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me