Slik løser du problemer med buffring av Terrarium TV

>

Mange av leserne våre har spurt om vi hadde noen løsning på Terrarium TV-bufferen. Det ser ut til at bufferingsforekomstene har blitt mer regelmessige enn før. Jeg har faktisk også begynt å oppleve disse problemene i det siste. Det er ikke noe som benekter at Terrarium TV er en av de beste Amazon Fire Stick-appene for å se filmer og TV-serier på forespørsel. Det har omtrent hver tittel du kan be om. Men det er også sant at noen ganger vil du få problemer med bufring. Hvis du for øyeblikket står overfor buffring på Terrarium TV-app, fortsett å lese.

Slik løser du bufferingsproblemer på Terrarium TV

terrarium tv-buffering

Det er ingen fikser som tar seg av Terrarium TV-problemer. Etter flere forsøk og feil klarte jeg imidlertid å dempe bufring og gjøre opplevelsen min med appen morsommere. I denne artikkelen deler jeg med deg de forskjellige måtene som fungerte for meg. Jeg er sikker på at de også vil jobbe for deg.

Merk: Hvis du er en ny bruker og ikke har Terrarium TV ennå, sjekk denne lenken - Hvordan installerer Terrarium TV på FireStick

Sjekk Internett-tilkoblingshastigheten din

Nettstrømming i disse dager krever minst 5 Mbps internetthastighet, men for full HD-streaming minst 10 Mbps og for 4K-streaming, anbefales minimum 20 Mbps. Den gode nyheten er at de fleste leverandører av internett- og bredbåndstjenester tilbyr internetthastighet høyere enn det. Faktisk tilbyr noen leverandører hastighet så høyt som 100 Mbps selv for boligforbindelser. I så høy hastighet kan du tro at du aldri burde oppleve problemer med buffring av Terrarium TV. Men, dessverre, det er ikke alltid tilfelle.

Hvis du får problemer med Terrarium TV-buffering bare sjelden, er det en sjanse for at Internett ditt opplever noen periodiske problemer fra leverandørens slutt. I slike tilfeller blir problemet vanligvis ivaretatt ved backend og er kortvarig.

Jeg vil anbefale deg å sjekke hastigheten på internettforbindelsen din for å finne ut om du har minimum båndbredde. Det er mange apper og nettsteder som lar deg teste hastigheten gratis. Ookla er den mest populære internetthastighetstestingstjenesten. Du kan laste ned Ookla-appen på din Android- eller iOS-enhet eller besøke nettstedet deres http://www.speedtest.net/ for å teste hastigheten.

Hvis testresultatene viser konstant lav hastighet, kan det være et problem med internettforbindelsen. Det kan hende du må oppgradere planen din eller ruteren. I alle fall, kontakt ISPen din og finn løsningen.

Strøm fra Terrarium TV-anbefalte servere

Terrarium TV henter streaminglinkene fra dusinvis av servere som er stasjonert over hele verden. Men det er noen servere denne appen selv anbefaler. Se bildet nedenfor for listen over anbefalte servere.

terrarium tv-buffering

Jeg har personlig opplevd at disse serverne er raskere, og jeg opplever knapt noen problemer med Terrarium TV-buffering.

Pop-up-en i bildet vises hver gang du klikker på tittelen. Du kan merke alternativet "Ikke vis igjen" på bunnen slik at det ikke vises neste gang. Før jeg sjekket dette alternativet, noterte jeg alle de anbefalte serverne fordi jeg visste at jeg ikke kunne huske dem alle. Så jeg foreslår at du gjør det samme.

Problemer med Terrarium TV Server

Hvis internetthastigheten ikke er et problem, og du fremdeles står overfor Terrarium TV-problemer, ser det ut til at det kan være et problem med serveren der innholdet er vert.

Som du kanskje vet, vert ikke Terrarium TV noe eget innhold. Denne appen er en aggregator som henter flere koblinger til et bestemt innhold fra forskjellige servere. Når du åpner en kobling, begynner enheten å prøve å streame innholdet fra serveren koblingen viser til.

Terrarium TV prøver å få de beste koblingene. Men noen ganger ender det med å vise de dårlige koblingene også. En dårlig kobling kan være for serveren som opplever driftsstans eller nedgang. Som et resultat får du problemer med buffring av Terrarium TV.

Når det er et problem med serveren, er det ikke mye du kan gjøre for å fikse bufferen. Det du kan gjøre er å åpne en annen lenke til en annen server, og det er en god sjanse for at du vil ha tatt hånd om problemet.

Jeg har lagt merke til at Terrarium TV-problemene vanligvis dukker opp når jeg prøver å streame full HD-innhold. Og det har ingenting å gjøre med internetthastigheten min eller enhetens mulighet til å streame HD-filmer eller show på nettet; problemet er med serveren som ikke er i stand til å håndtere flere streamingforespørsler.

Bruk riktig mediaspiller med Terrarium TV

Terrarium TV har ikke en egen mediaspiller. Du må ha lagt merke til at når du kjører Terrarium TV, ber den deg om å installere en foretrukket mediaspiller for bedre streamingytelse. Faktisk sier appen til og med at uten den foretrukne spilleren, kan du oppleve bufferingsproblemer.

Da jeg først begynte å bruke Terrarium TV, ville jeg ignorere popup-vinduene som ba meg om å få en annen mediespiller. Jeg trodde det ikke ville være nødvendig. Men så begynte jeg å legge merke til at Terrarium TV ikke fungerer som det skal, og jeg får problemer med å buffere regelmessig. Det var da jeg bestemte meg for å installere mediespilleren til Terrarium TVs plukking. Og selv om jeg ble bevist feil, vil jeg innrømme at det var en merkbar forskjell i ytelsen. Mange koblinger som buffret før, kjørte greit etter installasjonen av den nye spilleren.

Selv om Terrarium TV er kompatibel med flere mediaspillere inkludert VLC og MX Player, kan det fremdeles be deg om å installere en annen spiller. Faktisk strømmer ikke den siste versjonen av Terrarium TV noen koblinger hvis du ikke har YesPlayer (se bildet nedenfor).

terrarium tv fungerer ikke

Så installer YesPlayer, og du kan være i stand til å ta vare på Terrarium TV-bufferen. Denne mediaspilleren er tilgjengelig i Play Store så vel som Amazon Store.

Bruk en VPN og unngå Internett-throttling

Vet du at mange internettbrukere i USA blir offer for internettgjespling, og at de aldri en gang er klar over det? Internett-throttling er en praksis som er vanlig blant Internett-leverandører (ISP).

Hvis strømming på nettet bruker den største delen av din online aktivitet, kan det hende at Internett-leverandøren reduserer internetthastigheten til mindre enn det som tilbys med internettplanen din. Jeg sier ikke at denne praksisen er ulovlig. Men jeg føler at det er uetisk. Vanligvis har Internett-leverandørene en klausul i vilkårene & Forhold som sier at datamengden på grunn av online streaming som øker under en viss verdi, kan føre til at hastigheten reduseres.

Dessverre savner vi ofte de fine trykkene. Og selv om jeg leste leddet, vil jeg fremdeles ønske å glede meg over internett til det fulle potensialet. Heldigvis er det en måte å forhindre throttling av internett på. Begynn å bruke en VPN-tjeneste, og den vil maskere alle internettaktivitetene dine. På denne måten vil Internett-leverandøren aldri vite om du ser på en film på nettet eller laster ned datafiler.

Jeg har brukt ExpressVPN en stund og anbefaler det samme til deg. Den er rask, pålitelig og Terrarium TV-vennlig.

 Fjern Terrarium TV App Data

Det er ytterligere en Terrarium TV-feilsøking du kan prøve å unngå bufferingsproblemer. Du kan tømme Terrarium TV-dataene og gjenopprette dem til standardinnstillingene. Det vil være som om du bruker Terrarium TV for første gang.

Å rydde data betyr selvfølgelig å miste alle dine personlige innstillinger. Men det er knapt noen Terrarium TV-innstillinger som må beholdes. Bare noter alle endringene du har gjort, og bruk endringene senere.

Mens vi er inne på det, anbefaler jeg også å tømme Terrarium TV-cachen mens du sletter dataene. En app med fjernet hurtigbuffer kan begynne å gjøre underverker.

Hvis du bruker Terrarium TV på Android, åpner du Innstillinger og går til Apps-alternativet (banen kan variere litt på enheter). Velg Terrarium TV og trykk på knappene for å tømme data og hurtigbuffer.

Hvis du bruker Terrarium TV på FireStick, er du hvordan du tømmer data og hurtigbuffer:

#1. Velg Innstillinger (på øverste stolpe) fra startskjermen

# 2. Klikk ‘applikasjoner’

# 3. Bla nedover og åpne 'Administrer installerte applikasjoner'

# 4. Bla nedover hele veien og klikk på ‘Terrarium TV’. Som du ser på bildet nedenfor, er datastørrelsen 40,82 MB og Cache 110 MB

problemer med terrarium-tv

# 5. Nå klikker du på "Tøm data" (under dette er alternativet "Tøm hurtigbuffer". Men du trenger ikke å bruke det, da å tømme dataene vil også tømme hurtigbufferen som vist på bildene nedenfor)

problemer med buffring av terrarium-tv

# 6. Klikk på "Tøm data" igjen på neste skjermbilde

terrarium-tv holder på å fryse

# 7. Nå trykker du på tilbake-knappen en gang for å gå tilbake til forrige skjermbilde. Som du ser på bildet nedenfor, er Data og hurtigbuffer blitt slettet

terrarium tv feilsøking

PÅVIRKNING

Jeg håper denne artikkelen hjalp deg med å ta vare på Terrarium TV-bufferen. Selv om Terrarium TV er en utrolig populær app for innhold på forespørsel, er det ikke alltid at serverne den henter strømmer fra. Så hvis du har bufringproblemer, er det mer sannsynlig at serverproblemer er enn noe lokalt problem med internettforbindelsen eller enheten din. For meg fungerer det å velge en annen strøm. Det er tross alt det vakre ved Terrarium TV - å bringe flere lenker på ett sted. Hvis du står overfor lignende problemer på Kodi, ikke glem å sjekke ut mulige rettelser for Kodi-buffring.

I slekt:

Slik installerer du Kodi på FireStick
Slik installerer du Exodus på Kodi
Hvordan få undertekster på Kodi
Hvordan tilbakestille Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me