Slik løser du Kodi-bufferingsproblemer

>

En jevn, kontinuerlig underholdningsopplevelse er det vi alle liker. Avbrudd, uansett form, er mildest irriterende. Kodi er et underholdningsverktøy som brukes av millioner over hele verden for å streame innhold av høy kvalitet, for det meste gratis. Selv om denne plattformen bygger bro mellom millioner av online streamere og tusenvis av streamingkilder, er Kodi-buffringproblemer ikke akkurat uvanlige. Etter hvert som flere og flere strømmer blir lagt til uten å sjekkes, blir Kodi-bufringsproblemer mer utbredt. Heldigvis er det noen løsninger som kan fikse problemer med Kodi-buffring på Kodi 18.5 og Kodi 17.6, eller i det minste redusere forekomstene. Og disse rettelsene er enkle å bruke også. Fortsett å lese!

Kodi er en ekstensivt populær mediespiller blant snøremakerne over hele verden. Denne appen er utviklet av XBMC, og konverterer enheten din øyeblikkelig til et mediesenter. Ikke bare lar det deg spille og avgjøre lokalt lagrede medier, gjennom forskjellige tillegg og builds, det lar deg også streame gratis og rikelig tilgjengelig innhold over nettet. Det som er enda mer utrolig er at denne tjenesten støttes av et bredt spekter av plattformer, inkludert Fire TV Stick, Android, iOS, Windows Mobile, Windows PC, Mac OS og Linux.

Kodi er unektelig stor, men har sitt eget sett med problemer. Noen synes det er vanskeligere å konfigurere sammenlignet med andre tjenester som Plex. Det jeg har funnet ut er at når du først har viklet hodet rundt Kodi, er det en god sjanse for at du ikke vil like noen andre mediespiller.

Skjønt, det er ikke det eneste aspektet jeg hadde i tankene når jeg snakket om denne plattformens problemer. Det som plager Kodi mest er bufringproblemene. Ingenting kan være mer frustrerende enn de hyppige avbruddene mens du ser på favorittfilmen eller TV-showet ditt.

Heldigvis er det flere måter å rette opp Kodi-bufferen eller minimere dem. I denne guiden lærer vi hvordan du fikser buffering på Kodi Leia 18 og Kodi Krypton 17.6. Fortsett å lese!

Slik løser du Kodi-bufferingsproblemer

hvordan du kan stoppe kodi buffering problemer

Aktiver ukjente kilder på Kodi

Før vi fortsetter, er det en liten ting som skal tas vare på.

Kodi er designet for å gi en sikker underholdningsopplevelse. Den bruker mange sikkerhetsfunksjoner og protokoller for dette.

For å forhindre at usikre bygg og tilleggsprogrammer smyger seg inn, tillater Kodi som standard ikke installasjon fra ukjente tredjepartskilder. Men ikke alle tredjeparts tillegg er usikre, spesielt ikke de vi skal lære om i denne guiden fremover.

For å kunne installere disse tilleggene, må vi midlertidig aktivere ukjente kilder. Slik kan du gjøre det:

Trinn 1: Klikk på Innstillinger (tannhjulikonet) øverst til høyre på startskjermen til Kodi.

kodi-innstillinger

Steg 2: Deretter klikker du på "Systeminnstillinger" -ikonet (eller bare "System" hvis du bruker Kodi Leia 18)

kodi systeminnstillinger
Trinn 3: Klikk på "Tillegg" til venstre, og flytt deretter "Ukjente kilder" for å bytte / bytte til høyre for å aktivere det.

tillat ukjente kilder kodi

Det blir det! Forsikre deg om at du deaktiverer Ukjente kilder når du har installert alle ønskede tilleggsprogrammer.

Hvilke plattformer fungerer disse metodene på?

Kodi bruker det samme grensesnittet på alle plattformer og enheter (bortsett fra noen få plattformspesifikke tillegg). Enten du ønsker å fikse problemer med Windows, Android, iOS eller Amazon Fire Stick Kodi, kan metodene nedenfor fungere på samme måte.

Kodi Buffering Fix: Optimaliser bufferstørrelse

Cache er et hjelpeminne som hjelper hurtighenting. Mens cache brukes mye i verden av datamaskiner, i videostreaming eller avspilling, er det videokufferen som er viktigst.

Når du streamer en video over internett, lastes ikke hele videoen ned i nettleseren eller appen din på en gang. I stedet bufres og lagres en liten del av videoen på et midlertidig sted (vanligvis enhets RAM). Du må ha lagt merke til at mens du streamer en video hvis du mister internettforbindelsen, fortsetter videoen å spille av en stund før den stopper. Videoen som spilles av selv etter å ha mistet internett, er det som er lagret på det lokale systemet.

For å dempe problemer med Kodi-buffring, må to ting tas vare på. For det første må du tildele betydelig hurtigbufferminne til Kodi i RAM. Dernest må du fortsette å tømme hurtigbufferen på Kodi fra de tidligere avspilte videoene, da den unødvendig spiser opp den tildelte plassen.

I den følgende teksten skal vi lære å endre Kodi-bufferinnstillinger for å imøtekomme optimal Cache-plass og også forstå hvordan du tømmer cache i Kodi. Det er fem metoder for å fikse problemer med Kodi-buffring. Metode 1 til 4 fungerer på alle enhetene inkludert Amazon Fire TV / Stick, mens metode 5 ikke fungerer for FireStick.

Oppmerksomhet KODI-brukere: Les før du fortsetter

Kodi Addons / builds tilbyr ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i lovlige problemer hvis du blir fanget av streaming av gratis filmer / TV-serier / Sport. Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å alltid koble til et VPN mens de streamer på nettet. En god Kodi VPN skjuler identiteten din, omgår regjeringsovervåkning, geo-blokkert innhold og ISP-throttling (som også hjelper i bufferfri streaming).

Jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på årsplanene. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid be om refusjon.

Klikk HER for å få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPN

Les: Hvordan installere og bruke en Kodi VPN

Metode 1: Slik stopper du Kodi Buffering ved hjelp av Ares Wizard

Ares Wizard er et av de mest brukte Kodi-vedlikeholds- og diagnostiseringsverktøyene. La oss lære hvordan du bruker dette verktøyet til å finpusse cacheinnstillinger og løse Kodi-bufferingsproblemer. Men før vi går foran, må du installere Ares Wizard på Kodi.

Nå som du har installert Ares Wizard, la oss se hvordan vi kan fikse Kodi-bufferingsproblem ved å optimalisere cachen.

Trinn 1: Start Ares Wizard og klikk på 'Tweaks' -knappen på toppen

kodi buffer avanserte innstillinger ares wizard

Trinn 2: Klikk nå "Veiviser for avanserte innstillinger"

kodi avanserte innstillinger

Det er knappen 'Neste' nederst til høyre du trenger å klikke. Men før du gjør det, ikke glem å lese ordet "Forsiktig" fra utviklerne av dette tillegget.

kodi buffering problemer ares wizard

I et nøtteskall, hva du trenger å vite er at:

- Det er ingen tildeling av Cache-størrelse som er perfekt for alle. Det avhenger i stor grad av enheten du bruker Kodi og systemspesifikasjonene (spesielt RAM-størrelse)

- Du kan plassere hurtigbufferen i lagringsenheten (for eksempel en harddisk) eller RAM (som er sterkt anbefalt)

- Kodi bruker 60 MB RAM til cache-formål. Men hvis du har mye ekstra RAM, kan du støte opp størrelsen

Trinn 3: Nå som du forstår punktene ovenfor, klikker du på 'Neste'

Nå vil Kodi vise tilgjengelig RAM på dette tidspunktet og foreslå den ideelle tildelingsstørrelsen for videobufferminne (som er 1/3 av tilgjengelig RAM). Men det anbefales også å holde marginalen på 10% i tilfelle andre programmer tar minnet videre.

For eksempel, hvis du har 900 MB minne, vil 1/3 av det være 300 MB. 10% -marginen vil være 30 MB. Så den ideelle tildelingen for videobufferminne er 270 MB.

MERK: For mye minnetildeling til Kodi-cache kan påvirke enhetens generelle ytelse.

Trinn 4: Klikk knappen "Generer innstillinger" nederst til venstre

ares wizard avanserte innstillinger for å optimalisere kodi cache

Trinn 5: På neste skjermbilde er Video Cache Size det du trenger å endre ved å dra glidebryteren til venstre eller høyre (sjekk bildet under)

kodi avanserte bufferinnstillinger

Som du ser hadde jeg ekstra 900 MB RAM. Derfor anbefalte Ares Wizard 270 MB til meg.

Ares Wizard tilbyr også 4 buffermodus som du kan se nederst rett over knappen "Bruk disse innstillingene". Dette er hva disse modusene gjør:

Mode 1: I denne modusen vil Kodi buffere hver strømming som er der på internett, inkludert en fra nettskilde og FTP

Mode 2 (anbefalt): Dette er standardmodus. I denne modusen vil Kodi prøve å buffe omtrent alt. Det vil til og med buffe filene som spilles av fra den lokale lagringen

Mode 3: I denne modusen er bufferen begrenset til nettstrømmer

Modus 4: Buffering er fullstendig deaktivert

Hvis du opplever problemer med Kodi-buffring til tross for at du har betydelig RAM-størrelse, må du sørge for at modus 2 er valgt. Dette er modusen som gir den jevneste avspillingen da den lagrer en stor del av videoen på forhånd.

Slett Kodi midlertidige filer ved å bruke vedlikehold av Ares Wizard

Hvis Kodi fortsetter å fryse eller krasje regelmessig, er det en god sjanse for at du har gått tom for lagringsplassen. Dette skjer vanligvis med enheter med lite lagringsplass. Hvis du for eksempel har en håndholdt Android-enhet med, for eksempel, 16 GB lagring og du bruker Kodi regelmessig med forskjellige tilleggsprogrammer, kan det hende du snart kommer til å mangle lagringsminne. I tillegg til å finne Kodi-bufferfikser, vil det være verdt å løse dette problemet i tillegg til å få en jevnere og mer ønskelig underholdningsopplevelse.

Trinn 1: For å tømme temp-filene, klikker du først vedlikeholdsknappen øverst. Du bør se en skjerm som denne:

vedlikehold av ares wizard kodi

Trinn 2: Klikk på følgende knapper én etter én:

- Slett miniatyrbilder

- Slett pakker

Som jeg nylig hadde slettet miniatyrbilder og pakker, er plassen de opptar på lagringsplassen min. Men sammen spiste de opp nesten 1 GB plass.

Hvis du har lagrede / lagrede hurtigbuffere tar de også mye plass. Du kan tømme hurtigbufferen på Kodi og frigjøre lagringsplassen betydelig. Ikke bekymre deg! Hvis du sletter hurtigbuffer, vil det ikke påvirke innstillingene vi nettopp snakket om i delen ovenfor.

Metode nr. 2: Fix Kodi Buffering med en VPN

De fleste Internett-leverandører (ISP-er) fremsetter høye krav om å tilby høyhastighets, ubegrenset internettjeneste til kundene. Mens løftene deres blir holdt for de fleste gjennomsnittlige brukere, blir de tunge streamere ofte påvirket av båndbreddestrømming. Avhengig av ditt land kan det være ulovlig. Noen ganger har de noen klausuler i fine utskrifter av Vilkårene & Betingelser som vi godtar uten en gang å se det; Det er det de fleste av oss gjør.

ISP-throttling begrenser eller begrenser internetthastigheten når en bestemt bruker har krysset den bestemte datagrensen. Dette, som jeg allerede sa, vanligvis skjer med de tunge brukerne. Hvis du er noen som liker å se filmer og viser på nettet ved å bruke tjenester som Kodi, kan du like gjerne falle inn i deres tunge bruker. De juridiske aspektene ved struping blir mer og mer uklar siden det ble erklært for noen måneder siden at Net Neutrality vil bli drept i USA den kommende tiden.

Den beste måten å forhindre internett-throttling og å unngå Kodi-buffring av problemer i stor grad er å bruke en pålitelig VPN. En god VPN-tjeneste gjør mer enn bare å skjule identiteten din i nettverdenen. Det maskerer også dataanvendelsesdetaljene dine fra Internett-leverandøren din. Med enkle ord, hvis du bruker en VPN, vil ikke ISP-en din lenger kunne se hva slags data du bruker. De ville bare være i stand til å bestemme datamengden som brukes.

beste kodi vpn

Det er rapportert av flere brukere over hele verden at gasspåvirkning påvirker de mest som streamer videoer, laster ned fra torrenter og deler tunge filer over nettet..

Med en VPN på plass, har du ingen grunn til å bekymre deg for ISP-gasspådrag. Nedenfor er tabellen over de 5 viktigste VPN-ene i bransjen. Jeg personlig bruker ExpressVPN som er den raskeste VPN på datoen.

 • Hvordan installere & bruk VPN på FireStick
 • Slik installerer du VPN på hvilken som helst strømmenhet

Arkivert under: Kodi

Søk på dette nettstedet

Topp VPN-er

Slik løser du Kodi-bufferingsproblemerexpressvpn-sidefeltetSlik løser du Kodi-bufferingsproblemerSlik løser du Kodi-bufferingsproblemerSlik løser du Kodi-bufferingsproblemerSlik løser du Kodi-bufferingsproblemerSlik løser du Kodi-bufferingsproblemer30-dagers pengene-tilbake-garanti Besøk ExpressVPNLes gjennomgang
ipvanisk sidefeltSlik løser du Kodi-bufferingsproblemerSlik løser du Kodi-bufferingsproblemerSlik løser du Kodi-bufferingsproblemerSlik løser du Kodi-bufferingsproblemerSlik løser du Kodi-bufferingsproblemer7-dagers pengene-tilbake-garanti Besøk IPVanish Les gjennomgang
nordvpn sidefeltSlik løser du Kodi-bufferingsproblemerSlik løser du Kodi-bufferingsproblemerSlik løser du Kodi-bufferingsproblemerSlik løser du Kodi-bufferingsproblemerSlik løser du Kodi-bufferingsproblemer7-dagers pengene-tilbake-garanti Besøk NordVPN

Innlegg

 • 1 Slik løser du problemer med Kodi-buffering
  • 1.1 Aktiver ukjente kilder på Kodi
 • 2 Kodi Buffering Fix: Optimaliser hurtigbufferstørrelse
  • 2.1 Metode 1: Slik stopper du Kodi Buffering ved hjelp av Ares Wizard
   • 2.1.1 Slett Kodi midlertidige filer ved å bruke vedlikehold av Ares Wizard
  • 2.2 Metode nr. 2: Fix Kodi Buffering med en VPN
  • 2.3 Metode 3: Slik stopper du Kodi Buffering ved hjelp av Supreme Builds Wizard
  • 2.4 Metode nr. 4: Bruk Real-Debrid for å fikse Kodi Buffering
  • 2.5 Metode nr. 5: Slik løser du problemer med Kodi-buffering ved hjelp av en kode
   • 2.5.1 Trinn for Windows PC / Laptop
   • 2.5.2 Trinn for andre plattformer
 • 3 Slik løser du Kodi-bufring på pakt / eksodus / sportsdevil
  • 3.1 Fix Kodi Buffering på Addons ved å tømme Cache
 • 4 mulige grunner til treg streaming / buffering på Kodi
  • 4.1 Årsak nr. 1: Treg Internett-tilkobling
   • 4.1.1 Viktige tips for å forbedre hastigheten på Internett
   • 4.1.2 Hva om jeg har raskt internett og fortsatt problemet vedvarer?
  • 4.2 Årsak nr. 2: Overfylt kildekilde
 • 5 avsluttende ord om problemer med Kodi-buffering

Trending guider

 1. Beste VPN for FireStick
 2. Hvordan Jailbreak en FireStick
 3. Slik installerer du Kodi på FireStick
 4. Beste Kodi Addons
 5. Beste Kodi Builds
 6. Beste FireStick-apper
 7. IPTV
 8. Kino APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. Beste Torrent nettsteder

Siste innlegg

 • 8 Beste Showbox-alternativer (2020)
 • Hvordan Jailbreak a FireStick (februar 2020)
 • Beste Kodi Builds (Oppdatert for februar 2020)
 • Beste Kodi Addons å vinne over hele verden [2020]
 • Hvordan installere Ekte Debrid eksklusivt filmer Kodi Addon

Ansvarsfraskrivelse - Streaming eller nedlasting av copyright innhold er ulovlig.

FireStickTricks.com må ikke på noen måte kondonere, promotere eller oppfordre til ulovlig bruk av Kodi, Fire Stick eller våre guider. Brukere er ansvarlige for sine handlinger. Les hele vår ansvarsfraskrivelse.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me