Hvorfor fungerer min Kodi ikke? Almindelige problemer og rettelser

>

I denne artikel vil vi diskutere de forskellige Kodi-problemer og deres mulige løsninger. Hvis din Kodi ikke fungerer, kan det skyldes mange grunde. I min flere års erfaring med Kodi har jeg løbet ind i flere problemer og har ofte undret mig - temmelig frustrerende - hvorfor fungerer Kodi ikke? Men jeg har også indset, at de fleste af Kodi-spørgsmålene kan tages hånd med nogle temmelig enkle rettelser.

kodi fungerer ikke

Kodi fungerer ikke - Almindelige rettelser

Jeg vil sætte Kodi-spørgsmålene i to brede kategorier - lokale og serverrelaterede. De lokale problemer er noget, som vi normalt kan finde løsningen på. Men hvis der er et serverproblem, er der ikke meget, vi kan gøre ved det. Det er op til udviklerne at tage sig af sådanne problemer, og alt hvad vi kan gøre er at vente.

Følgende er de almindelige problemer og rettelser for Kodi medieafspiller.

# 1. Brug altid en VPN med Kodi

Kodi fungerer ikke? Nå, der er en chance for, at din internetudbyder blokerer for streaminganmodninger, der stammer fra Kodi. Ja, internetudbydere er kendt for sådan praksis. Men du behøver ikke at bekymre dig om det mere. Du kan undgå det ved at bruge en VPN til Kodi.

En VPN maskerer simpelthen alle streamingforespørgsler fra din enhed, og din internetudbyder vil ikke engang få noget af det. Da din internetudbyder ikke længere kan fortælle, om en datatransaktion hører til Kodi, vil de ikke kunne blokere den.

ExpressVPN har været mit personlige bedste i lang tid nu. Det er den hurtigste og mest pålidelige VPN-tjeneste, jeg nogensinde har brugt. ExpressVPN beskytter din internetforbindelse mod dem, der er nysgerrige på dine online aktiviteter, herunder din internetudbyder. Express VPN forhindrer mig også i at internet-throttling, der ofte har tendens til at bremse min Kodi-oplevelse.

# 2. Kodi bryder ofte - Få den seneste opdatering

Hvis Kodi styrter for regelmæssigt, er den første ting, du vil konstatere, at du har den nyeste version. På dette tidspunkt, hvor denne artikel skrives, er Kodi 18.5 den seneste stabile og officielt udgivne version.

Følg nedenstående trin for at kontrollere Kodi-versionen på din enhed.

# 1. Gå til Kodi-startskærmen, og klik på ikonet Indstillinger øverst til venstre. Indstillinger er tandhjulikonet, der er placeret under Kodi-logoet.

kodi fungerer ikke

# 2. Klik nu på Systeminformation i det næste vindue

kodi fungerer ikke

# 3. Nederst til højre i næste vindue ser du Kodi-versionen. Som du kan se på billedet herunder, er Kodi-versionen, jeg bruger, opdateret (Kodi 18.5). Hvis du ikke har den seneste version, vil du opdatere Kodi.

systeminformation kodi fungerer ikke

Af en eller anden grund tillader Kodi ikke, at du opdaterer sig selv fra applikationen. Der er ikke mange måder at opdatere Kodi til den nyeste version. Opdateringsmetoderne er normalt ustabile og uforudsigelige.

Så når der er en ny version af Kodi derude, er det bedst at afinstallere Kodi på dit system og gå til en ny installation.

Ja, jeg forstår, at du måske har tilføjet nogle tilføjelser og foretaget ændringer i indstillingerne. Det er rigtigt, at alle af dem vil gå tabt, når du geninstallerer Kodi. Men det, jeg har bemærket, er, at mange tilføjelser alligevel ikke fungerer med den nye version, og at de gamle indstillinger ikke ofte finder anvendelse.

Du kan installere Kodi på Android fra Google Play Store, på Windows fra Microsoft Store.

På FireStick skal du indlæse Kodi, da det endnu ikke er vist i Amazon Store. FireStick-brugere kan også opdatere til den nyere version af Kodi uden at skulle miste dataene.

# 3. Kodi-lagre fungerer ikke

Kodi-lagre er bibliotekerne, der er vært for addons og builds. Kodi har et officielt arkiv kaldet Kodi Add-on Repository. Denne opbevaring har et antal videoadditiver, hjælpeprogrammer og mere. Men det er tredjepartslagre som Kodi Bae og Fusion, der er mere populære og mere udbredte.

Tredjepartslagre oprettes af uafhængige udviklere. Der er snesevis af opbevaringssteder derude, og ikke alle af dem er lige så populære.

For at få et Kodi-lager, tilføjer du en kilde til Kodi og installerer derefter depotet fra den kilde. Hvis nogen af ​​Kodi-lagringerne ikke fungerer, kan du ikke installere addons eller builds fra dem.

Så hvordan løser du dette problem? Desværre er der for det meste intet, du kan gøre ved det. Selv når du installerer et depot lokalt, gemmes indholdet stadig på en ekstern server. Hvis du ikke kan installere en addon eller en build gennem Kodi, betyder det normalt, at der er et problem med serveren. Mens populære opbevaringssteder er godt vedligeholdt, er de ikke så populære. Du bliver nødt til at vente på, at serveren igen er online, for at depotet fungerer. Hvis depotet ikke fungerer i flere dage, er der en chance for, at den er afbrudt.

Hvis du mener, at der er et lokalt problem med depotet og ikke har noget at gøre med serveren, kan du prøve nogle almindelige fejlfindingsteknikker.

Gå videre og installer depotet igen. Nogle gange kan det muligvis løse problemet. Det kan også være en god ide at genstarte enheden og kontrollere, om den får lageret til at fungere. Hvis intet ser ud til at fungere, skal du afinstallere Kodi og geninstallere det. Det kan hjælpe!

Men husk, at lokale problemer med depoter er ekstremt sjældne. Der er sandsynligvis et problem med serveren.

# 4. Kodi stoppede med at arbejde pludselig

Jeg har ikke stået over for dette problem i lang tid, så jeg tror, ​​det er sikkert at sige, at problemet er sjældent. Men jeg kan huske, at Kodi pludselig ophørte med at arbejde for mig, da det kun havde arbejdet for et par timer siden. Hver gang jeg prøvede at køre Kodi ville det enten tage lang tid at lancere eller kaste en eller anden fejl.

Efter at have skrabet bagsiden af ​​mit hoved et stykke tid, regnede jeg med, at mindst en vigtig fil i Kodi-installationsmappen måske er gået korrupt, hvilket får appen til at ikke indlæses korrekt. Jeg installerede Kodi igen, og det begyndte at fungere fint igen.

Hvis det er den type problem, du har løst med, mener jeg, at geninstallation er den eneste løsning. Ved dog, at dette vil medføre, at du mister dine Kodi-data, og at dine installerede tilføjelser vil være væk. Desværre er der ikke meget, vi kan gøre ved det.

Du kan også dele Kodi-logfilen på Kodi-supportforumet og kontrollere, om de kunne hjælpe dig med dit problem.

# 5. Kodi bygger OR / OG Tilføjelser fungerer ikke

Den første ting vil jeg gerne have, at du bestemmer, om alle addonerne ikke fungerer, eller er det bare nogle (eller sandsynligvis kun en).

Hvis Kodi build ikke indlæses, fungerer ingen af ​​dine tilføjelser. Dette ligner mere problemet med build og ikke addons. Det ville være en god ide at slå op på Google (eller en hvilken som helst anden søgemaskine efter dit valg) og finde ud af, om der er et kendt problem med den pågældende build.

Normalt indlæses buildens interface, da det gemmes lokalt på din maskine, men build er ikke i stand til at hente dataene fra serveren.

Hvis det er problemet med Kodi build, er den eneste løsning igen at afinstallere Kodi og geninstallere den. Afinstallation af build fra Kodi virker ikke så nemt, da det involverer en så kompliceret proces. Derfor går jeg altid med en frisk installation af appen.

I tilfælde af at du ikke bruger nogen build, men det er Kodi-tilføjelserne, der ikke fungerer, skal du først tjekke internetforbindelsen. Sørg for, at din enhed er tilsluttet internettet.

Hvis internettet fungerer i orden, skal du gå igennem og genstarte enheden. Dette vil opdatere OS såvel som appen og kan muligvis løse problemet.

Hvis du kun oplever problemer med nogle tilføjelser, kan dette være et serverproblem. Kodi-tilføjelser, der ikke fungerer, betyder normalt, at de ikke henter nogen streaming-links, eller linkene, de skraber, streamer ikke noget indhold. Dette problem er mere almindeligt, end du gerne vil, og påvirker ofte de mindre kendte tilføjelser. Mit råd er at gå til en af ​​de mere populære Kodi-tilføjelser.

# 6. Kodi Buffering-problemer

Når min Kodi ikke fungerer, afinstallerer jeg normalt appen og geninstallerer den. Det løser en masse problemer. Men når jeg har problemer med Kodi-buffering, er jeg nødt til at gøre mere end det.

Der er nogle få måder at tage sig af bufferspørgsmål på, herunder:

  • Rydning af cachen
  • Forøgelse af videobufferstørrelsen i Kodi
  • Ved hjælp af en VPN
  • Brug af en kode

Du kan læse mere om det detaljeret i vores specielle Kodi-bufferingsguide.

# 7. Nulstil Kodi til standard

I denne vejledning har jeg gentagne gange talt om afinstallation og geninstallation af Kodi. Det er en god ide, da det sikrer, at eventuelle manglende installationsfiler omdistribueres på dit system. Men jeg vil indrømme, at ikke alle Kodi-problemer kræver geninstallation. Du kan endda rydde Kodi-data og nulstille dem til standard. På denne måde kan du spare dig selv for en ekstra indsats.

Du kan nulstille Kodi til systemstandard vha. Ares Wizard. Sådan kan du gøre det:

# 1. Installer Ares Wizard på Kodi

# 2. Fra Kodi-startskærmen skal du gå til Tilføjelser > Programmer add-ons og kør Ares Wizard

# 3. Klik på fanen "Mere" øverst til højre på Ares Wizard-interface

kodi stoppede med at arbejde

# 4. Klik på knappen "Slet alle data / frisk start"

hvorfor fungerer kodi ikke

# 5. Klik på 'Ja', når følgende prompt vises

min kodi fungerer ikke

# 6. Nu ser du følgende vindue. Hvis du gerne vil beholde dine favoritter, kilder og tilføjelsesindstillinger, skal du vælge i overensstemmelse hermed. Den lille grå prik næste bliver grøn, når du vælger emnet (se billedet nedenfor). Klik på knappen 'Fortsæt' i bunden af ​​dette vindue for at fortsætte

kodi problemer og rettelser

Du kan også nulstille Kodi-data på FireStick og lære at sikkerhedskopiere dine Kodi-data, før du nulstiller dem.

Konklusion

Det er stort set hvad du kan gøre, når Kodi slet ikke fungerer, eller som det skal. Som det er tydeligt i denne vejledning, kan størstedelen af ​​dine Kodi-problemer løses ved enten at fjerne appen og geninstallere den eller ved at rydde Kodi-dataene. Nogle gange tager noget så enkelt som genstartens genstart sig af problemet. Du kan løse de fleste af de lokale Kodi-problemer. Serverproblemer er dog uden for vores kontrol. Jeg håber, at denne guide hjalp dig med dine Kodi-problemer. Du er velkommen til at udfylde os, hvis du har nogle forslag eller spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me