Hva er Kodi, hvordan det fungerer og alt annet som betyr noe

>

I denne guiden lærer du alt du trenger å vite om Kodi og hvordan du kommer i gang. Jeg vil gi deg alle tips og triks og tilgang til alle nødvendige ressurser du kan trenge. Ved hjelp av denne guiden blir du ikke bare introdusert for Kodi, men du kjenner også alle verktøyene for å begynne å streame gratis filmer, TV-show, Live TV, Sport og mer. Kodi 18.5 er den siste offisielle versjonen. Imidlertid, hvis du fremdeles bruker Kodi 17.6 Krypton, vil denne guiden fortsatt være relevant for deg.

KODI

Hva er Kodi?

Kodi er en åpen kildekode, gratis mediespiller. Det er den enkleste og treffigste definisjonen av denne enormt populære appen.

Når du tenker på mediespillernavn som VLC, krysser tankene dine. Vanligvis brukes mediaspillerne til å spille av media fra lokal lagring. Kodi kan gjøre det også. Men det sanne potensialet til Kodi låses opp når du bruker det til å spille medier over internett og det også gratis.

Ja, Kodi gir deg fri tilgang til en rekke innhold inkludert show, filmer, live TV, sport og mye mer. Alt du trenger er de riktige Kodi-tilleggene. Og hvis du ønsker å forbedre din samlede Kodi-opplevelse, kan det være lurt å prøve ut Kodi builds. Vi vil snakke om addons og builds om en stund.

Kodi er kompatibel med nesten alle populære plattformer. Noen plattformer er vert for Kodi i sine offisielle App Stores (for eksempel Android Smartphones, Android TV Boxes, Windows 10, etc.). På andre kan den enkelt sidelastes (for eksempel Amazon Fire Stick & Brann-TV, Mac osv.). Faktisk vil vi snakke om installasjon i neste avsnitt.

  Cara Pasang Kod Naga Magic Dragon

Hvordan installere Kodi

Installasjonsprosessen varierer mellom enheter. Som sagt Kodi er offisielt tilgjengelig på noen enheter, og på noen må den installeres manuelt ved hjelp av sideladingsmetoden. Her er en rask titt:

Amazon FireStick, Fire TV Stick 4K, Fire TV, Fire TV Cube

Disse enhetene er stort sett de samme i alle aspekter. Dermed er installasjonsprosessen for Kodi-appen den samme.

Amazon er ikke vert for Kodi i sin App Store. Men du kan raskt laste den av på alle Fire TV-enhetene. Her er nyttige ressurser.

Slik installerer du Kodi på FireStick

Android-smarttelefoner, nettbrett, Android TV & Android-bokser

Alle disse Android-enhetene har innebygd støtte for Google Play-tjenester, inkludert Google Play Store. Kodi er offisielt inkludert i Play Store.

Derfor trenger du bare å laste ned den fra Play Store hvis du bruker noen av disse Android-enhetene du trenger å gjøre for å installere Kodi.

Windows PC & Xbox

Windows 10 & Xbox One: Kodi er offisielt tilgjengelig i Microsoft Store for Windows 10-brukere. Bare skriv ‘Kodi’ i Cortana og klikk på Kodi-ikonet i søkeresultatene. Følg instruksjonene på skjermen for å installere Kodi

Windows 8.1, Xbox 360 og eldre versjoner: Du kan laste ned installasjonsprogrammet fra det offisielle Kodi-nettstedet https://kodi.tv/download. Når du er på denne siden, klikker du på Windows.

Mac og iOS & Andre enheter

For Mac, iOS og andre enheter går til Kodi-nedlastingssiden på https://kodi.tv/download og klikker på ikonet for operativsystemet. Klikk for eksempel på Mac OS for Mac og iOS for iOS.

Et lite vindu dukker opp med lenken for å laste ned installasjonsfilen. Vinduet har også et Hvordan lenke som tar deg gjennom guiden for å installere Kodi på det valgte operativsystemet i tilfelle du trenger hjelp.

Slik kommer du i gang med Kodi

Kodi er ikke vert for noe innhold. Kodi er bare en mediaspiller som ganske enkelt letter avspilling av innhold. Du kan spille av media på din lokale lagring via Kodi. Men som jeg allerede har fortalt deg, det er ikke det Kodi er mest kjent for. Kodi er populær fordi den lar deg spille gratis videoer og musikk over internett.

  Kodi'nin Görünümünü Değiştirmek İçin En İyi 15 Kodi Derisi

For å komme i gang med Kodi, trenger du tilleggsprogrammer og builds.

Kodi Addons

Tillegg er de største bidragsyterne til suksessen til Kodi. Dette er inngangsporten til den enorme verdenen med gratis innhold på nettet. Enten du liker å se på filmer og TV-serier, satellitt-TV over internett eller sport, er det tilleggene som gjør det mulig for deg. Med enkle ord, Kodi-tillegg er absolutt essensielle for at du skal komme i gang.

Kodi addons er heller ikke vert for noe eget innhold. De er aggregatorene som henter strømmer eller strømmer koblinger fra forskjellige kilder på internett.

Du finner alt du trenger å vite om tillegg på Fire Stick Tricks. Her er noen av våre beste ressurser og veiledningsveiledninger:

Hvordan bruke Kodi

Beste Kodi Addons

Hvordan installere Kodi Addon

Hvordan installere Exodus Redux

Slik installerer du 7 av 9 Kodi Addon

Hvordan installere All Eyez on Me Kodi Addon

Hvordan installere Deathstar Addon

Hvordan installere SportsDevil

Kodi bygger

Builds gir en visuell makeover til Kodi-grensesnittet. De endrer måten du samhandler med Kodi. Disse byggene leveres også forhåndsinnlastet med populære og fungerende tillegg, slik at du ikke trenger å installere dem manuelt.

Kodi-bygningene stoler til slutt på addons for streaming av innhold. Således kan man si, de er ikke-essensielle. Det er ikke helt usant. Du kan komme i gang med en haug med tillegg og uten å bygge. Men Kodi er bare så morsommere med bygningene. Selv om det ikke er obligatorisk, anbefaler jeg personlig en Kodi-build.

Er du usikker på hvordan du skal gjøre det? Ikke bekymre deg, vi har alt for å hjelpe deg med å velge riktig bygg. Her er noen av våre nyttige ressurser:

  Ako nainštalovať doplnok Nole Cinema na server Kodi

Beste Kodi Builds

Hvordan installere Titanium build

Hvordan installere No Limits Magic build

Hvordan installere Xanax Kodi Build

Hvordan installere Streamline Kodi Build

Er Kodi lovlig og trygg?

La meg starte med å si at Kodi er hundre prosent lovlig. Og det er også helt trygt hvis du sørger for at du installerer tillegg og bygger bare fra pålitelige kilder. Alle våre ressurser og veiledningsveiledninger dekker bare de tilleggene og byggene som er trygge. Vi tester personlig hvert tillegg og bygger før vi deler installasjonsinstruksjonene dine med deg.

Kodi er lovlig, og dette kravet underbygges av det faktum at det er inkludert i Google Play Store og Microsoft Store. Stol på meg, det er lakmustesten ikke lett å bestå.

Men når du streamer gratis innhold ved å bruke Kodi-tilleggene, kan det hende at du havner i copyrightproblemer. Hva du gjør på internett kan overvåkes av Internett-leverandøren, regjeringen og til og med tredjepartsenheter. Vi oppfordrer ikke til brudd på opphavsretten i noen egenskap, men vi er de sterke talsmenn for din rett til personvern.

Å bruke en VPN er den beste måten å unngå problemer mens du streamer gratis innhold. VPN vil sørge for at dine online aktiviteter blir kryptert og holdes borte fra de nysgjerrige øynene.

Slik installerer du den beste VPN-en for Kodi

Slik løser du Kodi-problemer

Har du problemer med Kodi? Ikke bekymre deg, vi har også dekket her. Kodi er en stabil, pålitelig app. Men la oss akseptere dette. Det er et digitalt verktøy, og selv om Kodi-problemer er sjeldne, er de ikke uhørt.

Her er noen ressurser som vil hjelpe deg med å få Kodi til å jobbe problemfri igjen:

Hvorfor fungerer ikke min Kodi? Vanlige problemer og rettelser

Slik løser du Kodi-bufferingsproblemer

Slik løser du ‘Kunne ikke installere en avhengighet’ på Kodi

Slik kontrollerer du Kodi-feilloggen for mer informasjon og rask løsning

Pakk inn

Det er den korte sammendraget av alle viktige aspekter ved Kodi som alle brukere må være klar over før de kommer i gang. Hver del av denne guiden blir ytterligere utdypet gjennom koblinger til forskjellige nyttige ressurser. Hvordan har opplevelsen din vært? Vi vil gjerne høre fra deg.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me