Как да инсталирате IRON MAN на Kodi 17.6 Krypton

>

В това ръководство стъпка по стъпка ще ви покажа как да инсталирате Iron Man Addon на Kodi 17.6 Krypton за FireStick и PC. Ръководството ще работи и на други устройства, тъй като интерфейсът на Kodi е един и същ за всяко устройство.

В тази епоха на интелигентни джаджи, смарт телевизионните апарати се развиват като едно от най-обещаващите устройства. Повече не можете да се обадите на телевизор, кутия за идиоти Всеки ден се добавят все повече и повече функционалности, за да стане по-умен. А най-новата разработка за вашия интелигентен телевизор дойде под формата на Amazon Fire Stick.

Сега, ако притежавате Smart TV, със сигурност е да приемете, че трябва да сте запознати с Amazon Fire Stick. Нещо, което даде изцяло ново измерение на домашното забавление. С това можете да получите достъп до почти цялото съдържание, достъпно онлайн в HD или FHD резолюция. Amazon Fire TV съдържа много приложения за достъп до това онлайн съдържание, най-популярното (може би) е Kodi. От старта си, с ръце надолу, той е най-говореният за приложението и все още печели възторжени отзиви. Но има малка уловка.

Kodi е зависимо приложение. Тя не работи сама по себе си и ще ви трябват добавки, ако искате да гледате филми, трейлъри, телевизионни предавания, песни и т.н..

От появата на Kodi се въвеждат нови добавки с все по-бързи темпове. И днес ще говорим за адона на IRON MAN, едно от най-новото попълнение в най-доброто семейство Kodi addons. Предлага се от екипа на Zero Tolerance (ZT), който също поддържа The Dogs Bollocks Kodi Addon.

Но преди да разгледаме подробностите за това как да инсталирате Iron Man на Kodi 17.6, нека първо разгледаме накратко какво може да направи тази добавка.

IRON MAN Kodi Addon е най-подходящ за любителите на филмите. Освен че имате филми от различни жанрове като Екшън, Комедия, Ужас, Деца и Семейство, вие получавате и опция за гледане на филми от списъка на IMDB топ 250. (Хората, които толкова дълго искаха да се включат в списъка, сега е моментът.)

Привлекателно, както звучи, когато става въпрос за филми, този аддон ще ви покрие почти всичко. Нека сега да разгледаме стъпката процедура на инсталиране.

Как да инсталирате IRON MAN Addon на Kodi 17.6

Само бързо напомняне, трябва да разрешите инсталирането от неизвестни източници, преди да инсталирате добавка на трети страни на Kodi. По-добре е да го проверите веднъж, преди да продължите по-нататък. Ще намерите опция да разрешите инсталирането от неизвестни източници под Настройки->Системни настройки->Добавки.

позволяват неизвестни източници kodi

В случай, че правите това за първи път, трябва да го одобрите, като натиснете бутона Да в прозореца Предупреждение. Сега, след като приключите с това, можете да преминете към инсталация на Iron Man Addon.

# 1. Щракнете върху иконата за настройки на началния екран на Kodi (ляв прозорец) и кликнете върху нея.

настройки на kodi

# 2. Потърсете иконата на File Manager - последната в панела за настройки.

kodi файлов мениджър

# 3. Кликнете върху „Добавяне на източник“

добавете репо източник kodi

# 4. Диалоговият прозорец Добавяне на източник на файл ще се появи незабавно, като на екрана ще се покаже „None“. Кликнете върху него.

щракнете върху нито един kodi

# 5. На екрана ще се появи нов прозорец с молба да въведете пътя или да прегледате изходния файл. В полето URL въведете URL адреса: http://repozip.zerotolerance.gq/ и щракнете върху OK.

# 6. Отново ще бъдете върнати обратно в диалоговия прозорец Добавяне на източник, като URL адресът, който сте въвели, заменя Никой. След това трябва да въведете името на източника на медия, така че щракнете върху текстовото поле под него и въведете Нула T в текстовото поле и щракнете върху OK. Проверете веднъж, че сте попълнили правилно всички подробности, след което натиснете отново OK.

как да инсталираме железен човек на kodi

# 7. Сега се върнете на началния екран на Kodi. От най-левия панел изберете опция за добавяне. Под прозореца на добавката щракнете върху иконата на инсталатора на пакети (отвореното поле).

инсталатор на пакети kodi

# 8. От следващия екран изберете опцията Инсталиране от Zip файл, за да продължите.

инсталирате от zip файл kodi

# 9. Ще се появи списък с папки, от които трябва да намерите Нула T папка и я отворете.

# 10. След като отворите папката Zero T, щракнете repository.zt-5.0.zip и изчакайте съобщението за успех на инсталацията.

инсталирайте iron man kodi от хранилище с нулева толерантност

# 11. Веднъж Инсталирана е нулева толерантност на екрана се появява съобщение, отворете „Инсталиране от хранилище“.

инсталирате kodi от хранилище

#12. На екрана ще се появи нов прозорец със списък на инсталирани хранилища на приложението ви Kodi. Трябва да намерите Нулева толерантност и го отвори.

хранилище за нулева толерантност

# 13. Отваряне на видео добавки > ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК

железен човек Коди аддон

# 14. Прозорецът за инсталиране ще се появи незабавно. Кликнете върху бутона Install в долния десен ъгъл.

как да инсталирате железния човек addon на kodi

#15. Сега ще видите, че добавката IRON MAN започва да се изтегля. След като процесът на изтегляне приключи, IRON MAN Добавка инсталирана съобщението ще се появи в горния десен ъгъл на екрана. Това ще гарантира, че инсталацията е завършена успешно и сега можете да започнете да използвате IRON MAN Kodi Addon.

Преди да започнете да стриймирате с Kodi Addons / Builds, бих искал да ви предупредя, че всичко, което предавате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва да свързват VPN, докато стриймират. А VPN за Kodi ще заобикаля превключването на ISP, държавния надзор и гео ограничаването на популярни добавки. Винаги се свързвам ExpressVPN на всичките ми поточни устройства и ви предлагам да направите същото.

ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

И така, преди да започнете стрийминг на Kodi, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

Как да използвате добавката IRON MAN Kodi

  1. На началния екран на Kodi отворете Добавките > Видео добавки.
  2. Навигирайте до IRON MAN Addon.
  3. Кликването върху това ще ви отведе до следващия прозорец с опцията Open. Кликнете върху него.
  4. Той ще стартира добавката на IRON MAN и на десния панел ще намерите различни опции за филми за SuperHero, IMDB топ 250 филми, филми по години и т.н..
  5. Изберете тази, която бихте искали да гледате. Седнете. Вземете пакет пуканки. Наслади се.

Забележка: Уверете се, че не нарушавате никакви авторски права. Тези добавки трябва да се използват за гледане на съдържание, достъпно в публичното пространство. Ако ви хванат да гледа съдържание, защитено с авторски права, може да изпаднете в правни проблеми.

Iron Man не се инсталира на Kodi

Понякога може да се случи, че IRON MAN Kodi Addon не успее да се инсталира на вашето устройство. Няма нужда да се притеснявате, тъй като това може да бъде напълно разрешено.

  • Преди да започнете да инсталирате отново, просто погледнете мрежата си. Понякога слабата или нестабилна мрежа може да доведе до изтегляне на непълни инсталационни файлове.
  • Друг метод е да проверите дали сте въвели правилния URL адрес на Repo или не. Ако откриете някаква грешка там, незабавно я поправете в полето на пътя и инсталирайте отново добавката, като следвате горните стъпки.
  • Ако не можете да забележите такива грешки, опитайте да изчистите временните и кешираните файлове. Това би направило приложението свежо, както беше при първо инсталиране.
  • Няколко пъти сривът на сглобяването също може да причини грешки в инсталацията. Това може да се дължи на липсващи или непълно изтеглени файлове. Ако обаче грешката продължава да се повтаря, инсталирайте ново копие на Addon.

Надявам се, че посоченото по-горе ръководство работи за вас. Ако не можете да инсталирате Iron Man Kodi Addon, коментирайте по-долу и аз ще ви помогна.

Свързани:

Как да направим Jailbreak Fire Stick
Как да починете Kodi на FireStick
Как да инсталирате Exodus на Kodi
Как да инсталирате Fire TV Guru Build

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me