Най-добрите IPTV плейъри за вашата IPTV услуга

>

В тази публикация ще намерите списъка с най-добрите IPTV плейъри за Fire Stick, Fire TV, Android TV Box, Smart TV, Android Mobiles, iOS, Windows PC и други. Докато някои от играчите в този списък нямат специално приложение за Windows и macOS, можете да ги използвате с помощта на Android емулатор. 

най-добрите iptv играчи

Представените тук плейъри на IPTV могат да се използват с много IPTV услуги. Важният момент, който трябва да се отбележи, е, че изброените тук приложения са само плейъри и не предоставят никакви IPTV канали.

За да използвате тези IPTV плейъри, трябва да имате съществуващ IPTV абонамент. Също така, вашият текущ абонамент за IPTV трябва да поддържа плейлисти на M3U или EPG.

IPTV плейърите могат да се използват с официалните, както и с трети IPTV услуги с плейлист на M3U и / или поддръжка на EPG.

ЗАБЕЛЕЖКА: Тази страница обхваща само IPTV плейъри, а не услугите. Можете да разгледате списъка с доставчиците на IPTV услуги тук. 

Какво е IPTV плейър?

Това е всяко приложение или услуга, което може да възпроизвежда IPTV канали от текущия ви абонамент за IPTV. Така че, купувате IPTV абонамент от вашия доставчик и възпроизвеждате каналите, използвайки IPTV плейър.

Повечето доставчици на IPTV имат свои собствени приложения или клиент. Можете да инсталирате приложението отделно на поддържаните устройства.

Ако обаче използвате няколко IPTV абонамента, управлението става по-лесно с IPTV плейър. Не е нужно да инсталирате множество приложения от различни абонаменти. Можете да влезете във всички тях чрез един IPTV плейър.

Повечето IPTV плейъри изискват да влезете или с URL адреса на плейлиста M3U, или с EPG URL. Някои също поддържат вход в API.

Това означава, че вашият съществуващ доставчик на IPTV трябва да поддържа M3U или EPG вход за URL или API (ако IPTV плейърът го поддържа).

Обикновено, когато се регистрирате за услугата IPTV, данните за вход в M3U или EPG за URL и API ви се изпращат на вашия регистриран имейл адрес. Ако не сте го получили, може да се наложи да се свържете с вашия доставчик на IPTV услуги.

Изброените тук плейъри на IPTV имат връзка към съответните ръководства. В тези ръководства ще намерите процедурата за инсталиране и настройка.

Предимства на използването на IPTV плейър

Ето някои от причините, поради които бихте искали да използвате IPTV плейър през родното приложение на вашия IPTV доставчик:

  • Обикновено IPTV плейърите са по-удобни за потребителите от родните приложения
  • IPTV плейърите обикновено се поддържат на повече устройства, отколкото APK файловете от вашите доставчици на IPTV услуги
  • Можете да конфигурирате и управлявате множество IPTV абонаменти с едно приложение. Не е необходимо да инсталирате множество приложения от множество доставчици
  • IPTV плейърите са официално достъпни на повечето платформи на устройства. За разлика от родните приложения, те не трябва да бъдат зареждани странично (освен в Amazon Fire TV & FireStick)
  IPTV inteligente GSE para FireStick, Android e iOS

Легални ли са IPTV плейърите?

Да те са.

IPTV плейърите просто ви позволяват да възпроизвеждате IPTV канали от съществуващия си IPTV абонамент. Те не предоставят свое съдържание. Те не разполагат с никакви канали. Те просто улесняват възпроизвеждането.

Всъщност всички IPTV плейъри, представени в тази статия, са достъпни чрез официални източници като Google Play Store, Apple App Store и т.н..

Внимание: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашето устройство бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра VPN и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не стане лошо.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

  • Как да инсталирате VPN на FireStick / Fire TV
  • Как да инсталирате VPN на други поточни устройства

Най-добрите IPTV играчи

Ето нашия списък с най-добрите IPTV плейъри. Погледни.

Перфектен плейър IPTV

най-добрият iptv играч

Perfect Player е вероятно най-популярният IPTV плейър в момента. С чист и удобен за потребителя интерфейс, този плейър ви позволява да предавате любимата си IPTV услуга с доста лесно. Приложението поддържа множество формати на URL адреси (M3U, XC, XSPF) и EPG формати (XMLTV, JTV).

Очевидно, Perfect Player IPTV е IPTV плейър и не хоства никакво собствено съдържание. Трябва да изпратите съдържание от доставчиците на услуги за IPTV, които поддържат плейлисти или EPG.

Едно от най-големите предимства на Perfect Player е, че той ви позволява да управлявате множество IPTV абонаменти от един и същ екран. Ако използвате повече от един доставчик на IPTV, можете да получите достъп до тях всички на едно място.

Perfect Player е официално достъпен на iOS и Android устройства чрез App Store и Play Store. Той се зарежда странично на вашите Amazon FireStick и Fire TV устройства. Можете също да го изтеглите за Windows и Linux от официалния му уебсайт (niklabs.com).

  FireStick'te SET TV IPTV Nasıl Kurulur

Как да изтеглите и инсталирате Perfect Player

GSE Smart IPTV

iptv играчиGSE Smart IPTV е друг IPTV плейър с възможност за влизане с множество IPTV абонаменти. Това прави чудесна възможност за гледане на канали чрез всичките ви абонаменти на едно място. Всичко, от което се нуждаете, е вашият доставчик на IPTV услуги за поддръжка на плейлисти и EPG формати.

Можете да изтеглите плейлиста и / или EPG на вашето устройство и да импортирате локално или да използвате поддържан URL / хипервръзка. Можете също да импортирате плейлисти от FTP сървър. В момента GSE Smart IPTV поддържа както M3U, така и JSON формати за плейлисти.

Освен IPTV, това приложение ви позволява също да възпроизвеждате медии от локалното хранилище. Той дори ви позволява да използвате външни плейъри като MX Player.

GSE Smart IPTV има интуитивен, лесен за използване интерфейс, който ви позволява да започнете веднага. Импортирането на M3U и EPG също е лесно.

Можете да получите GSE Smart IPTV официално от Apple Store и Play Store съответно за iOS и Android устройства. Въпреки това, той трябва да бъде зареден на Amazon Fire TV и FireStick устройства. Той също не е наличен в Windows и macOS, но човек може да го използва с помощта на емулатор за Android (като BlueStacks).

Как да инсталирате GSE Smart IPTV

IPTV по-умни

iptv по-умниIPTV Smarters наистина е интелигентен начин за управление на вашите абонаменти за IPTV. С това приложение не е необходимо да сте зависими от вашия доставчик на IPTV за интерфейса, както и за опцията за видео плейър. IPTV Smarters ви позволява да интегрирате съществуващия си IPTV абонамент и да предава каналите в удобен за потребителя интерфейс. Той също има собствен видеоплейър, който обикновено е по-добър от плейърите по подразбиране, вградени в приложенията на доставчиците на IPTV.

С IPTV плейър IPTV Smarters можете да влезете със съществуващия си абонамент или чрез Плейлист файл / M3U URL или чрез Xtream Codes API.

Въпреки че Xtream кодовете са били свалени, можете да използвате еквивалентен API, ако вашият доставчик на IPTV поддържа такъв.

Подобно на другите IPTV плейъри в този списък, можете да влезете с множество IPTV абонаменти (от един и същ доставчик или от различни доставчици).

Докато IPTV Smarters трябва да бъдат натоварени странично на FireStick и Fire TV устройства, той е наличен официално за Android Mobiles и iOS чрез Google Play Store и App Store.

Как да инсталирате IPTV Smart

  Kodi Solutions IPTV: 5 ABD doları için 3500+ Canlı TV Kanalı

Умна IPTV

най-добрият iptv играч за firestickSmart IPTV е платен IPTV плейър, който изисква еднократна такса от 5,49 EUR или около 6,10 USD на устройство. Очевидно всички останали услуги в този списък са безплатни.

Този IPTV плейър се поддържа на редица устройства, включително Smart TV, Android TV Box, Amazon Fire TV и FireStick, Mag устройства и други. На повечето устройства можете да го изтеглите директно от официалните магазини за приложения. Въпреки това, той трябва да бъде зареден на Amazon FireStick.

В момента Smart IPTV не се поддържа на iOS устройства.

Докато Smart IPTV поддържа формат на плейлисти M3U, подобно на останалите играчи в този списък, можете да импортирате списъка с плейлисти директно чрез приложението. Когато купувате приложението за вашето устройство, получавате MAC адрес. Трябва да отидете на my.siptv.app през мобилен или компютърен браузър и да използвате MAC адреса, за да качите плейлиста.

Освен формат M3U, Smart IPTV поддържа и XMLTV EPG URL.

Smart IPTV не е толкова просто, колкото другите опции в този списък с най-добрите IPTV плейъри. Въпреки това той все още е популярен заради поддръжката на много устройства и стабилния потребител-клиент.

Как да инсталирате Smart IPTV

Коди

kodi iptv плейърKodi е един от най-популярните медийни плейъри. Тя ви позволява да предавате онлайн съдържание чрез различни добавки. Можете да възпроизвеждате филми, предавания, телевизия на живо и други.

Това, което мнозина не знаят, е, че Kodi може да се използва и като IPTV плейър. Можете да направите това, като използвате добавката Kodi, наречена PVR IPTV Simple Client, достъпна чрез официалното хранилище за добавки Kodi.

Можете да използвате всеки IPTV абонамент с този добавка, стига той да поддържа M3U плейлист URL или XMLTV EPG URL.

Kodi е съвместим с широк спектър от платформи на устройства, отколкото другите приложения в този списък с най-добрите IPTV плейъри. Освен Amazon Fire TV, Android TV, Android Mobiles, iOS Mobiles, Kodi работи и на Windows, Mac, Linux компютри, Raspberry Pi и други.

Ето защо, ако вашето устройство не поддържа някой от горните IPTV плейъри, опитайте Kodi с PVR IPTV Simple Client addon.

Как да инсталирате PVR IPTV Simple Client addon на Kodi

Обобщавайки

И така, ето нашия списък с най-добрите IPTV плейъри. Както сигурно сте забелязали, тези IPTV плейъри могат да бъдат изтегляни от официалните канали на различни устройства като Android мобилни телефони и iOS. Те обаче не са достъпни в магазина на Amazon. Затова трябва да ги заредите на вашия FireStick или Fire TV. Ако смятате, че сме пропуснали добър IPTV плейър, който трябва да бъде част от този списък, моля, уведомете ни чрез секцията за коментари по-долу.

Свързани:

Sapphire Secure IPTV
Sportz TV IPTV
Очаквайте ТВ IPTV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me