Най-добрите Amazon FireStick / Fire TV канали (2023)

>

В тази статия ще разгледаме най-добрите канали на FireStick. Тези канали се поддържат и на Amazon FireStick 4K, Fire TV и Fire TV Cube.

Най-добрите канали за ограждане

Fire TV Stick е много популярно устройство за стрийминг по различни причини. Предлага ви почти неограничени възможности за забавление чрез различни приложения и канали. Amazon се свърза със стотици доставчици на съдържание и телевизионни мрежи и ви дава достъп до много канали на FireStick.

Можете да разгледате каналите за FireStick в редица категории, включително филми, предавания, спорт, новини, деца и още много други. Можете да изтеглите и инсталирате тези канали от магазина на Amazon.

В допълнение към това, FireStick поддържа и редица канали или приложения на трети страни, които могат лесно да бъдат заредени на вашето устройство.

Тъй като има толкова много канали за пожарна телевизия, от които да избирате, е лесно да се объркате. Затова подбрахме някои от най-добрите за вас, така че да е лесно да направите избора.

Най-добрите FireStick канали (трети страни)

FireStickTricks не проверява за законност и сигурност на приложения и канали на трети страни, споменати на тази страница. Ние не притежаваме или разпространяваме тези приложения от нашите сървъри. На потребителите се препоръчва да използват безплатни приложения / канали за поточно предаване само на съдържание, което е достъпно в публичното пространство.  

Една от причините, поради които Amazon Fire Stick е толкова популярна, е, че ви позволява лесно да зареждате приложенията на трети страни. Приложенията на трети страни са тези, които не се предлагат в Amazon Store. Има някои страхотни приложения за филми, предавания, телевизия на живо, спорт и други. Ако някога сте чували от приятел или колега, че гледат канали за jailbroken FireStick, сигурен съм, че говорят само за тези канали.

Внимание FireStick потребители: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашия Fire TV Stick бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра FireStick VPN и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не се обърне лошо.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

Ето причините, поради които трябва да използвате VPN през цялото време.

Прочети: Как да инсталирате и използвате VPN на Amazon FireStick / Fire TV

1. Кино HD APK: Това е приложение за стрийминг при поискване, което вероятно е и най-популярното. Това приложение съществува от близо две години и само се разраства по-добре. Приложението съдържа тонове филми и предавания. Получава връзки с най-високо качество от най-добрите източници в интернет. Cinema HD APK също се сдвоява с Real Debrid и Trakt. Не се съмнявам, че това е един от най-добрите канали на трети страни FireStick.

Как да инсталирате Cinema HD APK на FireStick

2. Titanium TV APK: Освен това е медийна платформа при поискване и не е твърде далеч зад Cinema HD APK по популярност. Това приложение носи цяла библиотека от филми и телевизионни предавания със стотици часове безплатно забавление. Titanium TV работи чудесно на FireStick и всички други устройства за пожарна телевизия. Това приложение ви осигурява най-добрите поточни връзки и също така поддържа Real Debrid. Можете също да влезете с вашия Trakt акаунт.

Как да инсталирате Titanium TV на FireStick

3. BeeTV APK: BeeTV е друг чудесен източник на неограничено забавление. С това приложение можете да стриймвате много филми и предавания. Тук ще намерите и почти всички нови издания. Приложението работи чудесно на FireStick. Той има удобен за потребителите и съвместим с отдалечен интерфейс интерфейс. BeeTV също изтегля първокласни потоци от сървърите за качество. Можете също да го обедините с Real Debrid и Trakt. Като цяло, прекрасно приложение при поискване.

Как да инсталирате BeeTV на FireStick

4. Mobdro: Това е телевизионно приложение на живо и вероятно най-популярното. Това приложение предлага голям набор от канали за кабелна телевизия от САЩ и няколко други страни. Лекото приложение е лесно на ресурсите на вашата система и работи гладко на всички устройства на Fire TV. Ето защо това е един от най-добрите канали на трети страни за FireStick.

Как да инсталирате Mobdro на FireStick

5. Sapphire Secure IPTV: Sapphire Secure е популярна IPTV услуга, която ви дава достъп до стотици сателитни канали за едва 5 долара на месец. Това е един от най-изгодните начини да получите достъп до кабелна телевизия от цял ​​свят, включително и от САЩ. Версията Fire TV на приложението е напълно отдалечена и предлага бърза и гладка навигация.

Как да инсталирате Sapphire Secure IPTV на FireStick

Ако имате нужда от повече безплатни приложения за Fire Stick или Fire TV, можете да разгледате пълния ни списък с популярни приложения. Също така, проверете как можете да джейлбрейк вашия FireStick за неограничено безплатно съдържание.

Най-добрите FireStick канали (официални)

За да ви е по-лесно да разберете, разделих списъка с канали в следните категории:

 • Най-добрите FireStick канали за филми и телевизионни предавания
 • Най-добрите FireStick канали за спорт
 • Най-добрите FireStick канали за новини
 • Най-добрите FireStick канали за деца

Забележка: За инсталирането на тези официални канали съм предоставил стъпка по стъпка инструкциите в долната част на това ръководство.

Най-добрите FireStick канали за филми и телевизионни предавания

Ето бързият списък на водещите телевизионни канали за пожар за филми и телевизионни предавания. Можете да прочетете повече за всеки канал в следващия раздел на ръководството.

 1. HBO GO
 2. HBO сега
 3. AMC
 4. ABC
 5. CBS ВСИЧКИ ДОСТЪП
 6. TUBI TV (Безплатни филми) & TV)
 7. ВРЕМЕ ЗА ШОУ
 8. КОМЕДИЕН ЦЕНТРАЛЕН
 9. Hulu
 10. НЕТФЛИКС
 11. STARZ
 12. FOX СЕГА
 13. А&E
 14. PLUTO TV
 15. HALLMARK СЕГА СЕГА

1. HBO GO (платен): Това е чудесно място за феновете на HBO да предават HBO оригинали и тонове филми, документални филми, спортни програми и комедийни промоции. Освен това разполага с много бонусни видеоклипове, като например зад кулисите. HBO GO се предлага безплатно с вашия абонамент за HBO.

2. HBO сега (платен): Този канал също ви дава достъп до всичко, което е HBO, доста като HBO GO. Има обаче една голяма разлика. НЕ се нуждаете от абонамент за HBO TV канали за HBO Now. Той има собствени абонаментни планове (и безплатна пробна версия).

3. AMC (платен): С този канал можете да гледате цялата гама от AMC оригинали и други телевизионни предавания, защитени с авторски права AMC. Можете да използвате абонамента за сателитна телевизия AMC, за да влезете в това приложение и да се насладите на пълни сезони. Добрата новина е, че можете да гледате различни премиери на сезона и няколко екстри, без да влизате. Ако сте абонат на AMC Premiere, вие също получавате достъп до съдържание при поискване.

  10 beste alternatieven voor Terrarium TV (2023)

4. ABC (платен): Този канал FireStick от водещата кабелна телевизионна мрежа в САЩ ви позволява да се наслаждавате на пряко предаване на епизоди на ABC на живо, както и на догонваща телевизия. Предаването на телевизия на живо обаче е ограничено само до избора на пазари и само с участващите телевизионни доставчици. За да гледате последните епизоди, трябва да влезете с идентификационните данни на акаунта от участващия телевизионен доставчик.

5. CBS (Безплатни покупки в приложение): Този безплатен канал за изтегляне ви дава достъп до догонващи епизоди, както и до предаване на телевизионни предавания на живо от CBS предавания. Епизодите за догонване са налични, като се започне от следващия ден, в който са излъчени. Въпреки че можете да получите приложението безплатно, ще се нуждаете от покупки в приложението за няколко представени съдържания.

6. Tubi TV (безплатно): Това приложение по заявка ви дава достъп до множество безплатни филми и телевизионни предавания. В него са включени или видеоклиповете, достъпни в публичното пространство, или тези, за които е получил лиценз. Въпреки че няма да намерите най-новите и популярни филми или телевизионни програми, има много да останете залепени за няколко часа.

7. ШОЙТИМ (платен): С този канал можете да предавате оригинални телевизионни предавания на SHOWTIME, филми, документални филми, спорт и много други. Това е приложение по заявка, без предаване на телевизия на живо. Можете да започнете с безплатна пробна версия и ако искате да продължите, можете да си купите абонаментен план. Нямате нужда от абонамент за SHOWTIME кабелна мрежа за това приложение. Ако обаче имате абонамент за SHOWTIME, бихте искали да използвате ПОКАЗВАНЕ ВРЕМЕ по всяко време приложение вместо това (което е част от оригиналния ви абонамент и не ви струва нищо допълнително)

8. Централен комедия (платен): Получете пълния достъп до пълен набор от телевизионни програми от Comedy Central с този канал, включително South Park, The Daily Show с Trevor Noah, Detroiters и редица стендъп екстри. Приложението е безплатно за изтегляне, но изисква покупки в приложението, за да отключите повечето от популярните видеоклипове.

9. Хулу (платен): Този канал ви предоставя достъп до огромна библиотека от филми и шоута по заявка и всички оригинални Hulu оригинални материали. Можете също така да добавите стрийминг на живо на TV за допълнително заплащане. Освен това можете да предавате поточни мрежи като Showtime, HBO, Starz и Cinemax за допълнителен месечен абонамент

10. Netflix (платен): Името, което не се нуждае от въведение. Netflix е най-голямата услуга за абонамент в света за поточно предаване на филми, предавания, документални филми и много други. Абонаментът за Netflix също така ви дава достъп до тона на Netflix Originals. Това е задължителен FireStick канал за всеки ентусиаст на поточно предаване.

11. Starz (платен): Тези канали FireStick ви предоставят достъп до оригиналите на мрежата на Starz, телевизионни програми, филми и много други. Приложението ви позволява да предавате поточно, както и да изтегляте видеоклипове. Можете да влезете в приложението FireStick с абонамента си за старт на мрежата от вашия телевизионен доставчик (с изключение на Comcast Xfinity). Ако нямате абонамент за Starz мрежа, все още можете да използвате приложението, като плащате $ 8,99 на месец (има и безплатна 7-дневна пробна версия).

12. FOX сега (безплатно): Това приложение излъчва както по заявка, така и на живо съдържание. Дава ви достъп до пълни епизоди и предавания на FOX, като The Masked Singer, MasterChef, 9-1-1, Empire и др. Освен това можете да гледате спортове на живо, излъчвани в мрежата на FOX, включително MLB и Футбол. Каналът разполага с ограничено безплатно съдържание. За да проучите пълната гама, е необходима покупка в приложението.

13. А&E (безплатно): С A&E FireStick канал, можете да гледате пълната гама от A&Е предавания и няколко екстри и изтрити сцени, които никога не са излъчвани по телевизията. Можете да предавате пълни епизоди на популярни предавания като 60 Days In, Storage Wars, Live PD и много други.

14. Плутонов телевизор (безплатен): Определено е един от най-добрите канали на FireStick, ако търсите безплатно съдържание. Той разполага с десетки безплатни телевизионни канали на живо и повече от хиляда филми при поискване. Можете да започнете да използвате Pluto TV веднага, без да влизате. Въпреки това, ако решите да влезете с вашия акаунт в Pluto TV, ще имате достъп до историята и предпочитанията за гледане на устройства.

15. Отбелязващи филми сега (платени): Независимо дали сте фен на Hallmark или не, ще харесате този канал FireStick. Тя има огромна колекция от съдържание от библиотеката на Hallmark. В него са включени всички филми, предавания и няколко специални специалности за Hallmark. Има и 7-дневна безплатна пробна версия, в случай че искате първо да тествате приложението, преди да купите абонаментен план.

Най-добрите FireStick канали за спорт

Ето списъка с най-добрите Fire Stick канали за спортно съдържание:

 1. NFL
 2. FOX СПОРТИ
 3. ESPN
 4. NBC СПОРТ
 5. БИЛЕТ ЗА НОБА НФЛ
 6. CBS SPORTS STREAM & ГЛЕДАЙТЕ ЖИВО
 7. FOX SPORTS GO
 8. FUBO TV
 9. MLB На прилеп
 10. НБА
 11. NHL
 12. на UFC
 13. ОТЧИТАНЕ НА БИЛЕРА НА ЖИВО
 14. DAZN
 15. Тенис канал

1. NFL (Безплатни покупки в приложение): Независимо дали искате да гледате най-важните или най-новите новини, NFL FireStick канал всичко е покрито. С множество вълнуващи видеоклипове, това официално приложение NFL е лакомство за любителите на NFL. Също така ви информира за резултатите и основните събития през целия сезон. Приложението е безплатно за изтегляне, но изисква покупки в приложение за някои видове видеоклипове

2. Fox Sports (безплатни покупки в приложение): Fox Sports е задължително условие за любителите на спорта в Съединените щати. Той разполага с множество ексклузивни видеоклипове, които няма да намерите никъде другаде. Независимо дали сте фен на Boxing, NFL, MLB, Soccer, NASCAR, Basketball или NCAA, Fox Sports каналите за Fire TV Stick покриват всичко. Ще намерите и много потоци, свързани с голф и футбол. И сега BTN също е част от този канал.

3. ESPN (Безплатни покупки в приложение): Нито един списък със спортове не е пълен без споменаването на ESPN. Този канал FireStick ви осигурява денонощен достъп до ESPN, ESPN +, ESPN 2, ESPN 3, ESPNews, ESPNU, SEC Network & SEC Network +, ESPN Deportes и още много други. Можете да предавате студийни предавания и редица спортове на живо чрез това приложение. В него са включени игрови повторения, спортни шоу програми и други. ESPN е безплатен за изтегляне на канал, с покупки в приложението.

4. NBC Спорт (платен): Това е един от най-добрите спортни канали за FireStick. Този канал покрива всичко, което NBC излъчва и много екстри също. Ако имате мрежово вход в NBC от вашия телевизионен доставчик, можете да предавате поточно всичко безплатно. Ако не сте мрежов абонат, можете да закупите абонамента NBC Sports Gold за онлайн стрийминг. С канал NBC Sports можете да гледате PGA Tour, French Open, Premier League, NFL Sunday Night Football и още няколко спорта.

5. Билетен билет за NFL (платен): Имате нужда от NFL Ticket Ticket, за да влезете в този канал FireStick. Можете да го получите от https://nflst.directv.com/amazonfiretv. С този канал можете да гледате ексклузивните събития на DirectTV, включително неделните мачове за редовен сезон. Приложението също ви позволява да преглеждате статистиката и резултатите и да гледате акцентите.

  38 melhores aplicativos Amazon Fire Stick para abandonar sua TV a cabo

6. CBS Sports Stream & Гледайте на живо (безплатно): Наричан още от CGS Sports HQ, този FireStick канал ви предлага денонощно спортно поточно предаване. Приложението е напълно безплатно и не изисква абонамент за телевизия или покупки в приложението. Можете да гледате много акценти, резюмета, визуализации на играта и много други. Можете също така да получите достъп до анализа от експертите и дори препоръките за залагане. Каналът обхваща почти всички основни спортове, включително NFL, MLB, NCAA, WNBA, College Football, PGA Golf, NHL и други.

7. Fox Sports GO (безплатно): Ако искате да гледате любимите си регионални спортове на вашия телевизор, Fox Sports Go е един от най-добрите спортни канали, които FireStick има. С това приложение можете да следите любимите си регионални отбори, да предавате спортове на живо и да получите достъп до оригинални програми.

8. Fubo TV (платен): Този FireStick канал предлага редица спортни канали на едно място за лесно предаване. Fubo TV разполага с повече от 100 спортни канала, а над 30 от тях покриват спортове на живо. Той ви дава достъп до NBC, FOX, CBS Sports Network, CBS, NFL Network, регионалната спортна мрежа, NBCSN, NBA TV, FS1 и много повече. Освен това можете да гледате новинарски новини и филми по заявка и телевизионни предавания.

9. MLB при прилеп (безплатно): Или просто MLB.TV е едно гише за всички неща, MLB. Ако сте фен на MLB и режещ кабел едновременно, този FireStick канал е идеалният инструмент за вас. Това приложение излъчва бейзболни игри на живо и събития, докато те се излъчват. Той работи на вашия Fire TV, както и на ръчни устройства Kindle.

10. НБА за пожарна телевизия (платен): Това е официалният канал на NBA FireStick за FireStick, Fire TV устройства и Amazon Kindle. Сега можете да следите любимите си игри и отбори на вашия FireStick с това приложение. Дава ви пълен достъп до живите НБА игри през редовния сезон. Ще ви трябва абонамент за NBA League Pass, за да влезете в това приложение.

11. NHL (Безплатни покупки в приложение): Ако сте последовател на Националната хокейна лига, тогава със сигурност ще се насладите на това официално приложение на NHL за FireStick. Този спортен канал за FireStick ви позволява да предавате любимите си игри на живо. Можете също да гледате акценти и множество екстри също.

12. UFC (платен): UFC е една страхотна новина за любителите на MMA. С UFC Fight Pass получавате достъп до библиотека на UFC Fight, UFC Fight Nights, акценти, PPV повторения, телевизионни предавания и няколко оригинала. Също така ви позволява да предавате поточно всички UFV PPV събития. Приложението също ви позволява да сте в крак с телевизионния график и най-новите новини.

13. Bleacher Report Live (Безплатни покупки в приложение): Този спортен канал FireStick обхваща редица телевизионни спортове на живо, включително NBA League Pass, УЕФА Шампионска лига, Лига Европа, Шоуто на Дан Патрик, All Elite Wrestling и много повече.

14. DAZN (платен): този абонатен канал за спортен стрийминг за FireStick е достъпен в САЩ и 8 други страни (включително Япония, Канада, Италия, Бразилия). Според Wikipedia, това приложение предлага повече от 250 милиона часа поточно предаване всяка година. Той обхваща повече от 70 големи спортни лиги, спортни събития и няколко малки състезания. Покритието включва Лига Европа на УЕФА, Шампионска лига на УЕФА, НХЛ, НФЛ, Футбол от основната лига, Световната купа по баскетбол на ФИБА, Висшата лига и други.

15. Тенис канал (безплатно & Платено): За последователите на Тенис този спортен канал FireStick е задължителен опит. Той обхваща много тенис мачове на живо и също така включва тонове видеоклипове при поискване, преигравания и акценти. Тук обаче не всичко е безплатно. Ако искате да проучите приложението до пълния му потенциал, можете или да влезете с абонамента си за кабелна телевизия или да купите абонамента за Tennis Plus.

Най-добрите FireStick канали за новини

 1. CBS НОВИНИ – ПОЖАР ТВ
 2. FOX NEWS
 3. CNN GO
 4. ABC NEWS
 5. CNBC – FIRE TV
 6. NBC НОВИНИ
 7. НОВОСТИ – ПОЖАР ТВ
 8. MSNBC
 9. BBC NEWS
 10. ЕДНА АМЕРИКА НОВА МРЕЖА (OAN)
 11. NPR ЕДИН ЗА ПОЖАР ТВ
 12. НОВИНИ ЗА
 13. FOX БИЗНЕС
 14. АЛ ДЖАЗИРА
 15. СКИ НОВИНИ

1. CBS News – Fire TV (безплатно): Този канал за новини FireStick обхваща национални и световни новини. Свет, американски новини, наука / технологии, политика, развлечения, здраве, престъпност, са някои от категориите новини, от които можете да избирате. С CBSN получавате денонощно предаване на новини на живо. Освен новини, вие също получавате достъп до различни CBS оригинали, включително CBSN AM и Red & Син.

2. Фокс новини (безплатно): Филиал на Fox News Group, каналът Fox News Firestick е безплатен изход за новини, който ви дава достъп на живо до нови новини, дебати в студията, токшоу и новини. Приложението е безплатно за изтегляне, но предлага ограничено покритие от Fox News Network. Можете да гледате отразяване на живо на определени събития, няколко новинарски предавания при поискване и видеоклипове, базирани на теми.

3. CNN Go (безплатен + платен): CNN Go е свободен за изтегляне на новинарски канал FireStick с много безплатно съдържание. Когато обаче влизате с абонамента си за кабелна телевизия, получавате пълен достъп до канала на CNN на живо, бързи клипове на водещите новини, оригинални серии на CNN, пълнометражни епизоди и други.

4. ABC News (безплатно): Каналът ABC News FireStick ви предоставя поточно предаване на най-добрите новинарски истории за деня, поточни новини на живо, новинарски новини и редица специални предложения. Този канал ви позволява да гледате популярни програми като 20/20, Добро утро Америка и други.

5. CNBC – Fire TV (безплатен + платен): Този канал за бизнес новини CNBC FireStick ви позволява да предавате новини на живо и епизоди в пълен размер, ако сте влезли с абонамента си за кабелна телевизия. Можете да сте в крак с актуалната бизнес информация и покритието на финансовия пазар. Той също така ви дава достъп до редица популярни предавания, включително The Profit, The Deed, Deal или No Deal, Garage на Jay Leno и много други. Дори и да не влезете с абонамента си за кабелна телевизия, можете да гледате ограничени новини на живо, видеоклипове, както и кратки новини.

6. NBC News (платен): С канал за NBC News за FireStick можете да предавате на живо MSNBC, NBC новини на живо и няколко други популярни програми, след като влезете с абонамента си за кабелна телевизия. Освен това получавате достъп до най-важните новини, събития и истории, които бихте искали да гледате. Можете също да предавате поточни епизоди в пълен размер, да получавате подробни анализи на новини и други.

7. Newsy – Fire TV (безплатно): Мрежата твърди, че доставя новините по начина, по който трябва да бъде – сто процента без мнения. Този канал за новини FireStick ви позволява да излъчвате поредица от съдържание, свързано с новини, на вашия телевизор.

8. MSNBC (платен): Можете да разгледате пълния набор от новини за MSNBC, като влезете с абонамента си за телевизия. Ако не влезете, все още можете да получите ежедневна пробна версия с пълен достъп от 15 минути. Този телевизионен канал Fire предлага популярни предавания и телевизионни личности, включително Рейчъл Мадъд, Последната дума с Лорънс О’Донъл, Чък Тод, Никол Уолъс, Стив Корнацки и други.

  Hvordan installere og bruke FileLinked på FireStick

9. BBC News (безплатно + платно): Този канал FireStick носи глобалното отразяване на мрежата на BBC на вашия телевизор, без да се налага да получавате абонамент за кабелна телевизия. Независимо дали се интересувате от бизнес, развлечения или друга популярна тема, има всичко, което можете да предавате тук. Също така ви дава достъп до пълнометражни телевизионни програми и топ истории.

10. One News News Network (безплатни покупки в приложение): Един от най-надеждните източници за глобални и национални новини по редица интересни теми, включително развлечения, бизнес и други. Този канал за новини на FireStick е безплатен за изтегляне, но трябва да купувате месечен абонамент за $ 4,99 за достъп до съдържанието. Приложението не предлага никакво безплатно съдържание.

11. NPR One за пожарна телевизия (безплатно): Ако ви е по-интересно да слушате новините, отколкото да гледате, този канал FireStick от Националното обществено радио (NPR) е това, което искате. NPR One FireStick канал ви позволява да предавате най-новите подкасти, радио предавания и много други. Просто трябва да влезете с вашия NPR акаунт и всичко тук е безплатно.

12. NewsON (безплатно): Ако търсите безплатни новини, NewsON е един от най-добрите канали на Amazon FireStick за изтегляне. Този канал ви предоставя, тонове клипове от местните новини и много новинарски предавания по заявка. Тя обхваща повече от 175 местни новинарски канала от всички краища на САЩ. Най-невероятното е, че не се нуждаете от абонамент за кабелна телевизия, за да използвате това приложение. Всъщност той изобщо не изисква никакво влизане.

13. Фокс бизнес (безплатен + платен): Ако сте в бизнес новини, Fox Business е каналът FireStick, който трябва да опитате. Този канал предлага новини на живо от Fox Business Network, както и от Fox News канал. Каналите на живо са безплатни за 10 минути всеки ден. За да продължите да гледате, трябва да влезете с вашия телевизионен доставчик. Можете също да предавате много популярни телевизионни предавания, включително FBN: am, Varney Co., Сутрини с Мария, След камбаната, Бикове & Мечки, вечерната редакция и още много други. Можете също така да потърсите тематично съдържанието, включително киберсигурност, лични финанси, малък бизнес, технологии, икономика, правителствени разходи и т.н..

14. Al Jazeera (безплатно): Ако търсите новини и истории от цял ​​свят, опитайте канала Al Jazeera на FireStick. Английската версия на този популярен новинарски канал от Катар, Близкия Изток разполага с разнообразно съдържание, включително телевизия на живо, редакторски снимки, документални филми, разговори, новини от списания на новини и други. Този канал FireStick е напълно безплатен. Не изисква никакво влизане или вход за телевизионни абонаменти.

15. Sky News (Безплатни покупки в приложение): Този канал е чудесен начин да получите пряко предаване на живо от Sky News на FireStick. Освен новини на живо, можете също да предавате съдържание в различни други категории, включително Последни, Новини от САЩ, Свят, Новини от Великобритания, Технологии, Забавления и Кралско семейство. Има някои покупки в приложението. Въпреки това, има много безплатни неща в този канал за новини FireStick.

Най-добрите FireStick канали за деца

 1. PBS Kids
 2. GoNoodle
 3. Ник-младши.
 4. Pokémon TV
 5. Забавление с Roblox

1. PBS Kids (безплатно): Вече можете да получите достъп до любимите си телевизионни серии от PBD Kids на PBS Kids Video FireStick канал. Този канал включва стотици страхотни видеоклипове и много предавания от популярния PBS Kids канал. Ще трябва да влезете с вашия PBS Kids акаунт. Ако нямате такъв, отидете на уебсайта на PBSKids.org и го създайте. PBS Kids FireStick каналът автоматично ще избере локалната станция въз основа на вашето местоположение. Можете да промените канала по всяко време.

2. GooNoodle (безплатно): Това е една от най-популярните образователни услуги в Съединените щати. Това приложение е за всички – деца, семейства, както и за педагози. Каналът GooNoodle FireStick ви предлага стотици образователни видеоклипове и забавни занимания за деца и семейства. Можете да изберете видеоклипове от различни интересни категории, включително Newest on GoNoodle, Препоръчани в училище, NTV: Noodle Television, The Best Tees, Blazer Flesh, GoNoodle House Party, Moose Tube, Awesome Souce и много други.

3. Ник-младши за Fire TV (безплатно + платен): За да предавате пълнометражни епизоди и много оригинали на Nick Jr., инсталирайте този канал FireStick сега. В него са включени популярни предавания като PAW Patrol, Bubble Guppies, Ryan’s Mystery Playdate, Blue’s Clues & Вие, Shimmer and Shine, Top Wing, Peppa Pig, Broken Record, Hobby, свих децата и още много. Тук има много неща. За да отключите пълния набор от съдържание и за безпроблемното изживяване, трябва да влезете с вашия телевизионен доставчик.

4. Pokémon TV (безплатно): Това е официалният канал Pokémon за устройства FireStick и Fire TV. Това приложение ви позволява да гледате любимите си филми и епизоди на Pokémon абсолютно безплатно. Този канал FireStick за деца ви позволява да предавате поточно всичко без да влизате. Препоръчва се обаче да споделите опита си на всички поддържани устройства. Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате лесно на официалния уебсайт.

5. Забавление с Roblox (безплатно): Ако искате да създадете свои собствени игри на Roblox, този канал на FireStick определено ще ви бъде от голяма полза. Дори и да не искате да проектирате никакви игри, все пак можете да се насладите на някои силно ангажиращи видеоклипове и ръководства на Roblox. Този канал е предназначен за деца и тийнейджъри във възрастовия диапазон от 12 до 15 години. Въпреки това, аз самият се забавлявах доста добре с това приложение като възрастен. Приложението е напълно безплатно. Няма покупки в приложението, които да ви изненадат. Той също не изисква никакво влизане. Можете да започнете поточно веднага.

Как да инсталирате FireStick канали от Amazon Store

Има два начина да инсталирате FireStick канали, които са официално достъпни в App Store на Amazon:

 • Метод 1: Потърсете каналите поотделно
 • Метод 2: Разгледайте телевизионните канали Fire по категории

Методите са демонстрирани по-долу

Метод 1: Потърсете каналите за пожарна телевизия поотделно

За това ще трябва да използвате опцията за търсене на FireStick. Ето стъпките:

1: От началния екран на FireStick изберете Търсене (горен ляв ъгъл)

Най-добрите канали за ограждане

2: Потърсете канала, който искате да инсталирате (кажете HBO GO)

Кликнете върху него в резултатите от търсенето

канали за търсене на Amazon firestick

3: Щракнете върху иконата на канала в следващия прозорец

амазон огън телевизионен списък канали списък

4: Щракнете Изтегли или получавам бутони в зависимост от това, което се показва на вашия екран

как да настроите канали на Firestick

5: Щракнете отворено за да стартирате канала

Как да стигнем канали за ограждане

Метод 2: Преглед и инсталиране на каналите по категории

Ето стъпките:

1: Изберете Apps опция от началния екран на FireStick

Най-добрите канали за пожарна пръчка

Изберете Категории под Приложения

Категории на най-добрите канали за firestick

2: Изберете категорията, която искате да преглеждате за канали (например филми & TV)

пожарни телевизионни канали за филми и телевизия

3: Щракнете върху канала, който искате да инсталирате (например ABC)

стъпки за инсталиране на канали на Firestick

4: Щракнете Изтегли или получавам в зависимост от това, което виждате на екрана си

изтегляне на канали за ограждане

5: Щракнете отворено когато каналът е инсталиран

Най-добрите канали за амазонски фистрек

Обобщавайки

Това е нашият списък с най-добрите FireStick канали. Тези канали ви позволяват да гледате по поръчка, както и телевизионно съдържание на живо. Ако смятате, че сме пропуснали нещо, уведомете ни чрез секцията за коментари по-долу.

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me