Как да инсталирате Mobdro на Amazon FireStick

>

В това ръководство ще ви покажа как да инсталирате Mobdro на FireStick. Същите инструкции ще работят и при други версии на Amazon Fire TV, включително Fire Stick 4K и Fire TV Cube. Mobdro е IPTV услуга, която ви предлага безплатно достъп до телевизионни канали на живо от цял ​​свят безплатно. Буквално изтеглих и използвах десетки приложения за телевизия на живо, но Mobdro е единственото, на което съм останал лоялен за най-дълго време. Ако обичате да гледате телевизия на живо на FireStick (или за този въпрос на всяко устройство с Android), горещо ви препоръчвам да дадете снимка на Mobdro.

как да инсталирате mobdro на firestick

Mobdro има изчерпателна библиотека от сателитни канали. Можете да гледате новини, предавания, филми, спорт, музика, образователно съдържание и почти всичко, за което се сетите. Това приложение е добре поддържано и редовно се актуализира, за да не се допуска грешки и проблеми.

Единственото малко предизвикателство, което изпитах с това приложение, е свързано с навигацията. Макар че в по-голямата си част е удобно за отдалечаване, когато отворите списъка с канали, той се превърта наляво надясно, както и отгоре надолу. Това прави нещата малко неудобни. За щастие, той има ефективна опция за търсене, която намира всичко, което търсите. Просто въведете името на съдържанието или телевизионния канал и приложението ще го потърси в огромната му медийна библиотека. Фактът, че получавам достъп до почти всеки канал, който искам да гледам на едно място, и че приложението е бързо, излъчва видеоклипове с високо качество, почти без буфериране, ясно засенчва малкия му недостатък.

Стъпки за инсталиране на Mobdro APK на FireStick

Mobdro предоставя безплатни телевизионни услуги на живо. И това е достатъчно, за да се досетите, че това не е частта на Amazon Store. Това е приложение на трета страна, което ще бъде заредено на вашия Amazon FireStick.

Настройката за защита на FireStick не позволява да изтеглите такова приложение по подразбиране, освен ако не сте активирали опцията Приложения от неизвестни източници. И така, ето как можете да направите това:

 1. Включете Fire Stick и изберете от главния екран Настройки опция от лентата с менюта в горната част

как да инсталирате mobdro на firestick

 1. Когато се появи следното меню, превъртете надясно и отворете Моята пожарна телевизия / устройство

mobdro firestick

 1. Сега изберете и щракнете Опции за програмисти

как да получите приложение mobdro на пръчка за телевизия на Amazon Fire

 1. ако Приложения от неизвестни източници е ИЗКЛЮЧЕНО, продължете напред и щракнете върху него, за да го включите

приложения от неизвестни източници на Firestick

 1. Когато бъдете подканени, щракнете Включи. Това е предупредително съобщение, но не се тревожете за това. Mobdro е изпитано, тествано приложение. Безопасно е.

включете приложения от неизвестни източници

Когато сте включили приложенията от неизвестни източници, можете да продължите и да инсталирате приложението Mobdro на FireStick. Това е лесно. Но ще ви трябва приложение, което може да изтегли Mobdro APK от мрежата.

Внимание FireStick потребители: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашия Fire TV Stick бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра VPN FireStick и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не се обърне лошо.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

Ето причините, поради които трябва да използвате VPN през цялото време.


Прочетете: Как да инсталирате и използвате най-добрия VPN за FireStick

FireStick може да направи много неща, но няма да ви позволи да изтеглите APK файловете директно от уеб браузърите. Опитах Silk Browser, FireFox, нищо не работи.

Това е добре! Ако искате да зареждате приложения на FireStick, нищо не го прави по-добре от Downloader ап. Това е едно от първите приложения, които трябва да инсталирате, когато получите устройството си FireStick, Fire TV или Fire TV Cube.

Downloader е част от Amazon Store. Следователно не би трябвало да имате затруднения с инсталирането му. Всичко, което трябва да направите, е да получите достъп до Търсене опция на FireStick от началния екран (тази опция е вляво в горната част). Потърсете приложението Downloader, като напишете името на приложението. Следвайте екранните инструкции и инсталирайте Downloader.

Сега, когато имате Downloader, нека инсталираме Mobdro на FireStick. Ето стъпките:

 1. Стартирайте приложението Downloader и ще забележите, че то се отваря с У дома опция (отляво), избрана по подразбиране.
 2. Вдясно от основния екран на Downloader (с У дома избрано) е полето за въвеждане на изходния URL адрес на APK файла, който искате да изтеглите.

Щракнете върху полето и екранната клавиатура ще се появи.

изтегляне mobdro на firestick

 1. Използвайте екранната клавиатура и въведете следния URL адрес за най-новия Mobdro APK - https://www.firesticktricks.com/mob

Когато приключите с въвеждането, натиснете ОТИВАМ 

изтегляне mobdro apk на firestick

 1. Приложението Downloader е създадено, за да започне незабавно да изтегля APK файла. Така че, позволете му времето, необходимо за изтегляне на Mobdro APK на FireStick. Няма да отнеме твърде много време Mobdro е леко приложение.

mobdro apk за fire tv stick

 1. Веднага след като бъде изтеглено Mobdro APK, Downloader ще го изпълни и ще започне инсталирането на приложението. Сега трябва да видите следния подкана с Следващия бутон в долната дясна част

инсталирайте mobdro на firestick

 1. Навигирайте до долу вдясно и Следващия бутонът ще се промени на Инсталирай бутон. Щракнете върху Инсталирай бутон за продължаване

как да инсталирате mobdro на пожарна телевизия

 1. Сега изчакайте устройството ви FireStick да инсталира Mobdro. Обикновено отнема по-малко от две минути.

mobdro за firestick

 1. Когато Mobdro е инсталиран на FireStick, ще ви бъде предоставена следната подказка Приложението е инсталирано.

Както виждате, има два бутона на дъното. Ако щракнете отворено, ще можете да стартирате приложението Mobdro веднага на FireStick.

Но това не е това, което искаме в момента. Нека кликнем Свършен и се върнете към интерфейса за изтегляне. Ще изтрием файла Mobdro APK.

Този файл APK не е необходим след инсталирането на приложението. Изтриването ще изчисти пространството.

firestick mobdro

 1. Щракнете върху бутона Изтрий

изтрийте mobdro apk на firestick

 1. Щракнете върху бутона Изтрий отново, за да изтриете окончателно файла

изтрийте mobdro apk от firestick

Вие успешно изтеглихте, инсталирате Mobdro на FireStick с помощта на приложението Downloader. Освен това успешно сте изтрили файла Mobdro APK.

Как да използвате Mobdro безопасно

Преди да започнете да стриймвате с Mobdro, бих искал да ви предупредя, че всичко, което предавате онлайн, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. За да избегнете никакви правни проблеми, предлагам да използвате добър FireStick VPN като ExpressVPN.

Аз лично използвам ExpressVPN, който е най-бързият и надежден VPN в бранша. Той също така идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че не сте доволни от услугата.

Нека ви покажа как да получите и свържете ExpressVPN на FireStick бързо.

Етап 1: Абонирайте се за ExpressVPN ТУК. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

Стъпка 2: Включете Fire TV / Stick и отидете на опцията „Търсене“ в крайната лява част. Сега напишете „Expressvpn“ (без кавички) в лентата за търсене и изберете ExpressVPN, когато се покаже в резултатите от търсенето

инсталирайте expressvpn на jailbroken firestick

Стъпка 3: Кликнете върху „Изтегляне“, за да инсталирате приложението ExpressVPN за Fire TV / Stick.

получите vpn jailbroken firestick

Стъпка 4: Отворете приложението и въведете вашите идентификационни данни за вход, които сте създали, докато купувате абонамента за ExpressVPN. Кликнете върху „Вход“

влизане expressvpn на военен

Стъпка 5: Щракнете върху иконата Power, за да се свържете с VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за FireStick.

свържете expressvpn на пожарната пръчка

Можете също да прочетете по-подробна информация за използването на ExpressVPN с Fire TV / Stick.

Видео ръководство за Mobdro на FireStick

Как да получите достъп до Mobdro на Fire TV / Stick?

Когато инсталирате всяко приложение на FireStick, то няма да се появи на началния екран. Вместо това ще отиде в библиотеката ви с приложения Вашите приложения & Канали и седнете в дъното.

Така че ще ви покажа как да получите достъп до Mobdro на FireStick, който току-що сте инсталирали. Ще ви покажа и как да го покажете на началния екран на FireStick за бърз достъп. Ето стъпките:

 1. Натиснете дълго У дома бутон на вашето дистанционно FireStick, докато не видите следния екран на вашия телевизор:

Кликнете Apps на този екран, за да отидете в библиотеката на вашите приложения

как да използвате mobdro на firestick

 1. Използвайки навигационния бутон надолу на вашето дистанционно управление, превъртете надолу до края и изберете Mobdro икона на приложението

mobdro икона на оградата

 1. Можете да щракнете върху приложението, за да го отворите.

Ако искате да преместите приложението на началния екран на FireStick, натиснете Меню бутон на дистанционното (това е бутона отляво с три хоризонтални линии).

В долния десен ъгъл се показва изскачащо меню.

Кликнете Преместване на фронта за да преместите приложението в първия ред на първо място, преди всички останали приложения.

Ако искате да поставите приложението на което и да е конкретно място, щракнете Ход вместо това в изскачащото меню. Плъзнете иконата на приложението с помощта на навигационните бутони на дистанционното ви до мястото, където искате. Натисни Изберете бутон на дистанционното, за да пуснете приложението

как да използвате mobdro на огън пръчка

Ето как можете да преместите приложението в горния ред и да получите достъп до него от началния екран.

Обобщавайки

Mobdro е приложение за телевизия на живо за Android, което работи също толкова добре на FireStick. Инсталирайте Mobdro на вашия Fire Stick / Fire TV или Fire TV Cube и се насладете на безкрайни часове телевизия на живо. Независимо дали търсите каналите от САЩ или Великобритания, ще намерите всичко тук. Продължете и опитайте! Също така, проверете как можете да джейлбрейк си Fire Stick и да получите достъп до тонове безплатно съдържание с помощта на Kodi Addons and Builds.

Свързани:

Как да инсталирате Live Net TV на Fire Stick
Как да инсталирате Sling TV на Fire TV Stick
Как да инсталирате Redbox TV на Firestick
Как да инсталирате Oreo TV на Firestick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me