Cum se instalează Neptune Rising pe Kodi

>

În acest ghid, vă voi spune cum să instalați Neptune Rising pe Kodi 18.3 / 18.2 Leia și Kodi Krypton 17.6. Imaginile din acest ghid sunt de la Kodi Krypton, dar se aplică și pentru Kodi Leia. Cel mai bun lucru despre Kodi (cunoscut anterior ca XBMC) este faptul că are exact aceeași interfață pe toate platformele. Așadar, dacă utilizați PC, cutie Android TV, Nvidia Shield sau Fire TV Stick, același ghid va funcționa și pentru dvs..

Neptune Rising este un addon Kodi care funcționează cam ca un motor de căutare pentru filme și emisiuni TV. Are diferite secțiuni pentru filme din anii 80, filme de ultimă oră, filme cu gangster, etc., ceea ce este cu adevărat util pentru a găsi lucrurile potrivite pe care le căutați. Este unul dintre cele mai vechi addon-uri care rulează. Chiar dacă continuă să ofere fluxuri, Neptun Rising nu este cel mai de încredere. Există mai multe suplimente de calitate mai bună pentru a explora. Poate doriți să aruncați o privire pe lista noastră cu cele mai bune Kodi Addons.

Notă: Fire Stick Tricks nu împiedică încălcarea dreptului de autor. Vă recomandăm utilizatorilor să utilizeze acest supliment pentru a viziona doar filme / emisiuni TV disponibile în domeniul public. Vizionarea conținutului protejat de drepturi de autor fără permisiune este ilegală și v-ar putea pune în dificultate legală.

Acum că știți care este Neptune Rising Addon, începeți cu ghidul de instalare pas cu pas.

: Neptune Rising este un addon vechi și probabil nu mai este întreținut de dezvoltatori. Puteți încerca unul dintre celelalte suplimente din lista noastră de Best Kodi Addons. 

Cum se instalează Neptune Rising Kodi Addon

Înainte de a începe cu pașii efectivi, vă rugăm să activați „Surse necunoscute” din aplicația dvs. Kodi. Dacă nu sunteți conștienți, se poate face accesând Setări > Setări sistem (sau sistem în Kodi 18)> Add-on-uri > Surse necunoscute. După ce „Surse necunoscute” este pornit, urmați pașii de mai jos.

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut de streaming nelimitat, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

Pasul 1: Faceți clic pe pictograma Setări (cog) din stânga sus a ecranului de pornire Kodi.

setările kodi în creștere a neptunului

Pasul 2: Deschideți Manager fișiere, apoi faceți dublu clic pe „Adăugare sursă”

adăugați sursa repo pentru codul addon de creștere a neptunului

Pasul 3: Se va deschide o casetă pop-up. Aici faceți clic pe „Niciunul” și apoi introduceți adresa URL de descărcare MRFreeWorld Reop - http://legionworldtv.com/zips/ și tastați „lume liberă”În câmpul de nume.

cum se instalează creșterea neptunului

Aici veți introduce numele

Neptun Rising repo

Pasul 4: Reveniți la pagina principală Kodi și faceți clic pe meniul „Adăugări” din bara laterală din stânga.

neptune în creștere filme addon

Pasul 5: Faceți clic acum pe pictograma formei din casetă (instalatorul pachetelor) din stânga sus a paginii de pornire Kodi.

instalator de pachete kodi

Pasul 6: Deschideți „Instalare din fișierul Zip”. Acum selectați „lume liberă”Apoi faceți clic pe repository.mrfreeworld.zip așa cum se arată în imaginile de mai jos.

cum să obții Neptun Rising

Neptun Rising addi kodi

Pasul 7: Așteptați ceva timp și veți primi notificarea privind instalarea suplimentului MR FREEWORLD. Odată notificat, puteți trece la pasul următor.

neptunul de kodi în creștere

Pasul 8: Deschideți „Instalare din depozit” și deschideți „MR FREEWORLD”

instalați neptunul care se ridică din Republica Mr Free World

Pasul 9: Acum deschideți folderul „Componente video” și selectați suplimentul „Neptune Rising”.

Neptune Rising Video Add-on-uri

creșterea neptunului

Pasul 10: Faceți clic pe butonul „Instalare”.

cum se instalează codul suplimentar neptune în creștere

Dacă utilizați Kodi Leia, faceți clic pe OK când apare fereastra pop-up cu lista de „add-on-uri suplimentare” care vor fi instalate cu Neptune Rising.

Pasul 11: Așteptați ceva timp și veți primi instalarea notificării „Neptune Rising Add-on”. Dacă instalarea este eșuată din cauza erorii Dependențelor, am menționat-o în următoarea secțiune a acestui ghid. Continua să citești.

Neptune Rising nu a reușit să instaleze dependența

Am primit câteva întrebări despre Neptune Rising Add-on, deoarece acestea se confruntă cu eroarea „Nu am instalat o dependență”. Am discutat problema cu mai mulți utilizatori și am aflat că problema a fost rezolvată pentru aproape toată lumea doar prin simpla reinstalare pe. Ceea ce trebuie să faceți este - Eliminați URL-ul sursei Repo, eliminați repositorul MrFreeWorld, ieșiți din Kodi. Acum începeți procedura de instalare de la pasul 1 al acestui ghid.

Pentru a elimina URL-ul Source Repo, accesați Setări > Manager de fișiere. Selectați sursa și faceți clic dreapta dacă utilizați un computer, apăsați lung dacă utilizați un dispozitiv tactil sau apăsați butonul meniu de pe telecomanda FireStick. Acum faceți clic pe Eliminați sursa

Pentru a elimina Depozitul MrFreeWorld, accesați Ecran de pornire Kodi > Add-on-uri > Complementele mele >Depozitul suplimentar > Domnul Freeworld > Dezinstalați

Un alt mod de a remedia eroarea de dependență este instalarea addonului Covenant. Legământul vine cu mai multe dependențe care, de obicei, lipsesc în alte suplimente.

Dacă mai primiți eroarea, iată ghidul meu de remediere nu a reușit să instalez o dependență de Neptune Rising sau de orice alt supliment. Dacă încă nu sunteți în stare să remediați, anunțați-mă în comentariile de mai jos.

Explorați Nodiunul Rising Kodi Addon

După ce ați instalat Neptune Rising pe Kodi 17.6, puteți accesa complementul accesând pagina principală Kodi > Add-on-uri > Componente video.

cum se utilizează codul suplimentar neptun în creștere

După ce veți deschide suplimentul, veți vedea diferitele foldere pentru filme, emisiuni TV, lista IMDB etc. Îl puteți explora conform preferințelor dvs..

neptunul crescând kodi

Dacă întâmpinați probleme de tamponare, iată cum puteți rezolva problemele de buffering pe Kodi.

Creșterea unui Neptun Nu există nicio eroare disponibilă

După cum știți, Neptune Rising este doar un motor de căutare care caută fluxuri din diferite surse. Este posibil ca unele dintre filme / emisiuni TV să nu aibă fluxuri disponibile, astfel încât, în acest caz, nu veți primi nicio eroare disponibilă. Vă sugerez să încercați să jucați un alt spectacol și să vedeți dacă mai primiți eroarea. Probabil ar trebui să funcționeze bine, dar dacă tot nu vedeți fluxuri disponibile, ar trebui să ștergeți memoria cache Addon.

Deschideți Neptune Rising Add-on, accesați „Instrumente” și faceți clic pe „Ștergeți memoria cache”. Faceți clic pe „da” când cereți confirmarea. Acum reporni Kodi și încearcă din nou jocul. Sper că ar trebui să funcționeze până acum.

ștergeți memoria cache pe addon de kodi în creștere a neptunului

Dacă tot nu funcționează, încercați alte suplimente din lista noastră pentru cele mai bune Kodi Addons.

Probleme de creștere a tamponului pentru creșterea Neptunului

Buffering pe Kodi este o problemă comună, dar frustrantă, care trebuie rezolvată pentru o experiență de streaming lină. Mai mulți utilizatori au raportat probleme de tamponare la Neptune Rising Addon. Așadar, dacă sunteți unul dintre ei, vă sugerez să încercați Real Debrid care oferă tone de surse de streaming noi care funcționează fără probleme chiar și atunci când jucați 1080p full HD.

De asemenea, verificați cum puteți obține subtitrări și configurați Trakt cu Kodi.

Dacă aveți probleme cu instalarea Neptune Rising pe Kodi / Fire Stick, anunțați-mă în comentarii. Fericit să vă ajute ��

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me