20 bästa Putlocker-alternativ [juridiska och gratis filmwebbplatser]

>

I det här inlägget hittar du listan över de bästa Putlockers webbplatsalternativ för webbströmning. Listan innehåller gratis filmwebbplatser samt premium-streamingtjänster.

Putlocker var den mest populära streamingplattformen som erbjöd gratis filmer och TV-program. Efter avstängningen av denna tjänst började användarna leta efter alternativ. Det finns dussintals webbplatser som erbjuder gratis streaming, men inte alla av dem är tillräckligt bra för att kunna ersätta Putlocker.

Vi testade många sådana webbplatser innan vi sammanställde denna lista. Jag hoppas att du kommer att hitta det här inlägget användbart.

Uppmärksamhet: Läs innan du fortsätter

Regeringar och internetleverantörer över hela världen övervakar sina användares onlineaktiviteter. Om du hittar strömmande upphovsrättsskyddat innehåll på din enhet kan du få allvarliga problem. För närvarande är din IP synlig för alla. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra VPN och dölja din identitet så att din filmupplevelse inte tar en dålig vändning.

jag använder ExpressVPN vilket är den snabbaste och säkraste VPN i branschen. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar deras tjänst kan du alltid be om återbetalning. ExpressVPN har också en speciell affär där du kan få tre månader gratis och spara 49% på årsplanen.

 • Hur man installerar VPN på FireStick / Fire TV
 • Hur man installerar VPN på andra strömningsenheter

Vad är Putlocker?

Putlocker är det samlade namnet på ett antal strömmande webbplatser för filmer och TV-program. Alla Putlocker-webbplatser har namnet ‘Putlocker’ med olika domäntillägg.

putlocker

Webbplatsen har sitt ursprung i Storbritannien 2010-2011. Inom en kort tidsperiod började webbplatsen ta emot miljontals användare från hela världen, särskilt efter avstängning av Megaupload.

Putlocker var en av de högst rankade webbplatserna världen över. Per Alexa var Putlocker en av de 250 bästa webbplatserna.

Webbplatsen förbjöds och blockerades av de brittiska myndigheterna efter ett domstolsbeslut på grund av intrång i upphovsrätten.

Putlockers officiella webbplatshistoria

Efter avstängningen av den ursprungliga Putlocker-webbplatsen har strömningstjänsten ändrat webbplatsadressen flera gånger.

Olika webbplatser med namnet “Putlocker” blivit blockerade och därmed bytte ägarna till nya domäner. Några av de populära webbplatserna adress Putlocker drivs med är putlocker.is, putlocker.ch, putlocker.rs, putlocker.com, putlocker.ac, putlocker.io och putlocker.today.

På grund av Putlockers popularitet spawnades också dussintals klon- eller spegelwebbplatser och många av dem är fortfarande funktionella.

Det är okänt om de ursprungliga Putlocker-ägarna fortfarande driver och underhåller en av klonerna. Trots det har Putlocker blivit synonymt med streaming av webbplatser.

Är Putlocker-webbplatsen fortfarande tillgänglig?

Som sagt, det finns dussintals spegelplatser som har Putlocker-namnet. Det är dock fortfarande inte säkert om den ursprungliga webbplatsen fortfarande är funktionell eller inte.

I själva verket kan ett av Putlocker-alternativen som jag tillhandahåller i den här artikeln lika bra vara det ursprungliga Putlocker. Det finns dock inga bevis och vi vet inte om den officiella Putlocker-webbplatsen fortfarande är tillgänglig.

Är Putlocker lagligt och säkert?

Den ursprungliga webbplatsen för Putlocker togs ned av de brittiska myndigheterna efter ett beslut från High Court. Webbplatsen har betraktats som ett av de största piratkopieringshoten. Därför är webbplatsen uppenbarligen inte laglig, åtminstone enligt Storbritanniens högsta domstol.

Webbplatser som Putlocker tillhandahåller gratis innehåll. De tjänar pengar genom annonser. Eftersom lagligheten på sådana webbplatser är tveksam, kanske de inte heller är säkra. De flesta av dessa webbplatser brukar använda många popup-reklam, vilket kan leda dig till skräppostsidorna eller om du klickar på annonserna kan det hämta skadlig programvara på din enhet..

Fake Putlocker-webbplatser

Det har rapporterats fall av flera falska Putlocker-webbplatser. Det är känt att dessa webbplatser omdirigerar användare till andra misstänkta webbplatser som antingen hamnar på skadlig programvara på din enhet eller stjäl din personliga information.

Om du besöker någon webbplats som ser ut som en av Putlockers, skulle du vara försiktig. Besök en webbplats endast om du är helt säker.

Bästa Putlocker-alternativ

bästa putlocker webbplatsalternativ

I det här avsnittet kommer vi att täcka båda lagliga webbplatser och gratis streamingwebbplatser som Putlocker. Jag rekommenderar dig starkt att strömma med hjälp av lagliga webbplatser eller streamingtjänster som innehar upphovsrätten eller distribueringsrättigheterna för innehållet. Du behöver inte oroa dig för säkerheten när du tittar från dessa webbplatser.

Låt oss komma igång med lagliga premiumwebbplatser. Senare hittar du listan över gratis juridiska webbplatser samt tredjeparts gratis webbplatser som Putlocker.

Premium-filmwebbplatser för att ersätta Putlocker

Innan jag börjar, låt mig dela för- och nackdelarna med att titta på innehåll från de auktoriserade / lagliga webbplatserna eller streamingtjänsterna.

Fördelar

 • Du är säker när du tittar från dessa webbplatser
 • Du behöver inte oroa dig för regeringsövervakning eller ISP-blockering
 • Många juridiska tjänster låter dig strömma i upp till 4K-kvalitet
 • Du behöver inte oroa dig för att slutföra nedladdning av skadlig programvara, virus osv.
  20 лучших альтернатив Putlocker [легальные и бесплатные сайты фильмов]

Nackdelar

 • Vanligtvis kräver en betald prenumeration
 • Du kan behöva prenumerera på flera tjänster för att titta på allt innehåll du vill ha

Här är listan över de 5 mest juridiska webbplatserna som ska ersätta Putlocker

1. Prime Video

alternativ för webbplatser för putlockerAmazons Prime Video är en av de mest populära streamingplattformarna i dag. Precis som Putlocker kan du logga in på onlineportalen för den här tjänsten med ditt Prime-konto och strömma det i en webbläsare. Naturligtvis har Amazon Prime appar för mobiler och TV-enheter också.

Prime har många originaler inklusive Fleabag, Jack Ryan, The Marvelous Mrs Maisel och mer. Förutom Originals har den också en enorm samling av filmer, shower, dokumentärer, sportprogram, innehåll för barn och mer.

Det är verkligen ingen som förnekar att Amazon Prime är en av de bästa streamingtjänsterna att ha.

Webbplatslänk – https://www.primevideo.com/

2. Netflix

bästa filmwebbplatser som putlockerNetflix är namnet som inte behöver någon introduktion. Denna strömmande jätte har funnits i mer än två decennier. Med mer än 150 miljoner prenumeranter världen över är Netflix världens största medieplattform.

Netflix har fler original än någon annan streamingtjänst. Dessutom har det också ett enormt bibliotek med filmer, shower, dokumentärer och mycket mer. Även om Netflix inte tillåter allt innehåll i alla regioner på grund av upphovsrättsbegränsningar, kan man enkelt ta bort Netflix med ett bra VPN.

Om du letar efter ett lagligt Putlocker-alternativ kan Netflix vara ditt nummer ett.

Sidlänk – https://www.netflix.com/

3. Disney+

putlocker-webbplatserDisney + (eller Disney Plus) är en mycket ny strömningstjänst. Det lanserades i november 2023 och är för närvarande bara tillgängligt i en handfull länder.

Denna plattform startade med olika originaler. Det har också de exklusiva strömningsrättigheterna för innehåll från Marvel Cinematic Universe och Star Wars-franchisen.

Även om Disney + är ny, har det redan blivit ett raseri i underhållningsvärlden.

Webbplats – https://www.disneyplus.com/

4. Hulu

ersättningswebbplats för putlockersHulu är en annan otroligt populär streamingtjänst i USA. Inte många vet att Hulu också ägs av The Walt Disney Company, precis som Disney+.

Hulu har massor av innehåll på begäran inklusive filmer, shower, dokumentärer och mer. Det är också känt för olika originaler, inklusive den populära The Handmaid’s Tale.

Hulu har också en Live TV-tjänst som du kan få genom att betala en extra prenumerationsavgift.

Sidlänk – https://www.hulu.com/welcome

5. Vudu

bästa putlocker-alternativVudu är ett Walmart-ägt innehållsleveransföretag som hyr ut den digitala kopian av filmer och TV-program online. Medan de andra strömningstjänsterna på denna lista är prenumerationsbaserade måste du med Vudu betala hyran eller köpa film- eller TV-säsongen.

Med Vudu kan du även hyra enskilda avsnitt utan att behöva köpa hela showen eller ens säsongen. Det har nästan alla filmer eller program du kan bry dig om att titta på.

Webbplatslänk – https://www.vudu.com/

Gratis (lagliga) webbplatser som Putlocker

Det finns några gratis och lagliga streamingwebbplatser som också kan fungera som en livskraftig ersättning av Putlocker. De flesta av dessa webbplatser stöds av annonser och det är där de får sina intäkter från. Här är listan.

1. Popcornflix

putlockerMedan de andra lagliga strömningstjänsterna på denna lista kräver en betald prenumeration, är PopcornFlix en helt gratis filmwebbplats. Det är en annonsstödad webbströmningsplattform.

Denna webbplats innehåller främst filmer och show från oberoende produktionsföretag. Du kanske inte hittar det mest populära innehållet här. Det finns dock några intressanta streamingalternativ att utforska.

Popcornflix kräver ingen registrering eller inloggning. Du kan komma igång direkt.

Webbplats URL – https://www.popcornflix.com

2. Pluto TV

gratis webbplatser som putlockerPluto TV är en annan gratis streamingwebbplats som för närvarande finns i USA, Kanada och några europeiska länder. Denna plattform levererar både live-tv och innehåll på begäran inklusive filmer och program.

Pluto TV har samarbetat med mer än 70 leverantörer från vilka de licensierar innehållet den levererar. Med över 20 miljoner användare varje månad är Pluto TV en av de största gratis, annonsstödda streamingplattformarna.

Webbplatslänk – https://pluto.tv/

3. Snagfilms

snagfilmsSnagflims är en fantastisk plats för dig som gillar att titta på oberoende filmer och dokumentärer. Denna streamingtjänst erbjuder ett brett utbud av sådant innehåll; många av dem har kritikerrosats och vunnit flera utmärkelser.

Du kan titta på det mesta av innehållet utan att behöva registrera dig. Snagflims är helt gratis och tjänar sina intäkter från annonser. Det strömmar mer än 5000 filmtitlar för närvarande.

Jag tror att Snagfilms är ett bra alternativ till Putlocker om du letar efter gratis och laglig streaming.

Webbplats – https://www.snagfilms.com/

4. Crackle

gratis laglig filmwebbplatsCrackle är ett populärt namn i streamingvärlden. Crackle, som ägs av Sony, låter dig titta på TV-program och filmer gratis. Företaget tjänar sina intäkter från annonser som visas mellan filmerna då och då.

Företaget levererar olika original såväl som innehåll licensierat från andra leverantörer.

Crackle är ett bra ställe att titta på klassiska shower och filmer. Men det har lite nytt innehåll också.

Webbplats – https://www.crackle.com/

5. Tubi TV

gratis webbplatser för filmerTubi TV är en gratis webbplats för streaming av filmer och TV-program. Den har mer än 15 000 filmer och för närvarande.

Denna streamingtjänst har mer än 20 miljoner användare varje månad. Det har licensierat innehåll från leverantörer inklusive Paramount Pictures, Warner Bros, Metro-Goldwyn-Mayer, Lionsgate och Universal Pictures.

  20 legjobb Putlocker alternatíva [Jogi és ingyenes filmhelyek]

Tubi TV är en annonsstödad tjänst med reklam som visas flera gånger under videouppspelningen.

Du kan titta på videor utan att logga in. Men om du har ett konto kan du synkronisera dina strömningsdata över enheter.

Webbplats URL – https://tubitv.com/

NOTERA: Nästa avsnitt av artikeln täcker gratis filmwebbplatser som liknar Putlocker som kallas piratkopieringswebbplatser. Jag delar listan som en informationsresurs. Vi (Fire Stick Tricks) godkänner inte upphovsrättsintrång. Var god en god domare av dina handlingar och följ dina lokala lagar.

Klicka här för att läsa vår ansvarsfriskrivning innan du fortsätter.

Gratis Putlocker-alternativ

I det här avsnittet kommer vi att prata om de gratis filmsidorna som Putlocker. Det är känt att de är piratkopierade webbplatser och kommer sannolikt att strömma olicensierat innehåll olagligt. Strömning från dessa webbplatser kan leda till onödiga problem. Sedan Putlocker togs av regeringen kan dessa webbplatser vara nästa mål.

Låt oss titta på för- och nackdelarna med att använda gratis streamingwebbplatser

Fördelar

 • Nästan allt innehåll som finns tillgängligt via en enda webbplats
 • Du behöver inte besöka olika tjänster
 • Dessa webbplatser är gratis och kräver ingen prenumeration
 • De flesta av webbplatserna erbjuder streaming i hög kvalitet (upp till 1080p)

Nackdelar

 • Strömning från dessa webbplatser kan få juridiska konsekvenser
 • Dessa webbplatser kan infektera din enhet genom att diskret ladda ner skadlig programvara eller skadliga program
 • De kan stjäla din personliga information

Hur du får åtkomst till Putlockers webbplatser på ett säkert sätt

Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrätten. Vi uppmanar dig att strömma innehåll via de lagliga streamingwebbplatserna. Men om du fortfarande väljer att strömma från webbplatser som Putlocker, låt mig visa dig hur du kan vara säker.

Det rekommenderas starkt att du använder ett VPN när du strömmar från de gratis webbplatserna. En VPN kommer att säkra din anslutning, maskera din IP-adress och skydda dig från regering, ISP-spårning och till och med tredjeparter som hackare.

Dessutom är vissa av dessa platser geo-blockerade för vissa länder. Så du måste använda ett VPN för att avblockera dem.

Jag personligen använder och rekommenderar ExpressVPN. Det är inte bara de säkraste utan också de snabbaste VPN-pengarna kan köpa. ExpressVPN kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti som ger dig tillräckligt med tid för att testa sina tjänster. Du kan också få 49% rabatt (3-månaders gratis) på sina årsplaner.

Låt mig visa dig hur du kommer igång med ExpressVPN i tre snabba steg.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Öppna ExpressVPN-appen och klicka på Power-ikonen för att ansluta till en VPN-server.

anslut expressvpn för streaming

Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för strömning.

Låt oss nu titta på listan över de 10 bästa Putlocker-alternativen:

 • Soap2Day
 • FMovies
 • Putlocker.vip
 • 123Movies
 • Filmer Joy
 • Ja filmer
 • AZMovies
 • Titta på serien online
 • Popcorn Time
 • Solfilmer

1. Soap2Day

gratis filmalternativ för putlocker webbplats

Soap2Day är en av de mest besökta webbplatserna för gratis filmer och shower. Trots att gränssnittet inte är som Putlocker ger webbplatsen nästan samma strömningsupplevelse.

Denna webbplats innehåller det kompletta utbudet av filmer och shower, inklusive de senaste såväl som de gamla titlarna och avsnitten.

Du kan titta på innehållet gratis om du är okej med ofta reklam och popups. Men om du vill ha en annonsfri upplevelse kan du prenumerera på Soap2Day VIP.

Soap2Day har ett snyggt, rörigt gränssnitt med enkla att välja kategorier och genrer. Webbplatsen har också begränsat sportinnehåll.

 • Annonsfri tillgång med betalning
 • HD-strömmar
 • undertexter
 • Åtkomst utan registrering
 • Ingen betalningsinformation krävs för den kostnadsfria versionen

Webbplats – https://soap2day.com/

2. FMovies

gratis filmwebbplats som liknar putlockers

FMovies är ett enormt namn i en värld av gratis webbplatser för direktuppspelning. Det har ett enormt bibliotek med filmer och shower. Webbplatsen uppdaterar innehållet så fort nya videor är tillgängliga.

FMovies hemsida har en stor sökruta. Du kan använda den för att leta efter någon specifik film eller show. Du hittar menyraden längst upp som innehåller olika kategorier du kan utforska, inklusive Trending, TV-program, filmer, avsnitt och Top IMDB.

FMovies erbjuder streaming full HD. Tack och lov finns det mycket få annonser. Webbplatsen erbjuder en övergripande anständig streamingupplevelse.

Funktioner

 • Undertexter / Bildtext
 • Registrering krävs inte
 • Kreditkort krävs inte
 • HD-strömmar utan inloggning
 • 4K-strömmar med gratis kontoregistrering
 • Spela automatiskt nästa

Genre – Action, Äventyr, Animering, Biografi, Dräkt, Komedi, Brott, Dokumentär, Drama, Familj, Fantasy, Game-Show, Historia, Skräck, Kungfu, Musik, Mystery, Reality-TV, Romantik, Sci-Fi, Sport, Thriller , TV-program, krig, västra

Webbplatslänk – https://fmovies.to/

3. Putlocker.vip

putlocker webbplatsDenna webbplats delar samma namn och logotyp med den ursprungliga Putlocker-webbplatsen. Så det finns en rimlig chans att det trots allt kan vara den officiella Putlocker-webbplatsen. Vi kan dock inte säga det med säkerhet.

Du kan komma igång genom att välja strömningsalternativ i menyraden längst upp. Alternativen inkluderar genre, land, filmer, TV-serier, topp IMBD och nyheter.

Denna Putlocker-webbplats har en moderniserad design. Men om du är en fan av den gamla designen, finns det ett alternativ att växla med ett enda klick.

Putlocker-webbplatsen har alla de populära titlarna och showen du kan tänka på. Var dock redo att uppleva ofta reklam och popups.

  Las 20 mejores alternativas de Putlocker [Sitios de películas legales y gratuitas]

Funktioner

 • Åtkomst utan registrering
 • Inget kreditkort krävs
 • Undertexter / stängda bildtexter
 • Autoplay Nästa
 • Flera servrar

Genre – Action, Äventyr, Animering, Biografi, Komedi, Dräkt, Brott, Dokumentär, Drama, Familj, Fantasy, Historia, Skräck, Kungfu, Musik, Mysteri, Mytologisk, Psykologisk, Romantik, Sci-Fi, Sitcom, Sport, Thriller, TV Visa, krig

Webbplatslänk – https://putlocker.vip/

4. 123filmer

putlocker filmer webbplats

123Movies är en mycket populär webbströmningstjänst. Det har funnits länge. Precis som Putlocker har denna tjänst också ändrat domäner flera gånger.

Oavsett om du letar efter filmer eller TV-program hittar du allt här. Webbplatsen innehåller alla de senaste filmutgåvorna och avsnitt.

Hemsidan till 123Movies är väl planerad. Innehållet sorteras i olika användbara kategorier. Den har också huvudmenyn på toppen med alternativ som Hem, Bläddra, Genrer, Länder, År osv.

När du väljer en film eller avsnitt väljer webbplatsen den bästa länken för uppspelning. Det kommer också att ställa upp flera strömningslänkar om du vill välja själv.

Trots att 123Movies stöds av annonser visas reklam eller popups inte så ofta. Därför tror jag att det är ett anständigt Putlocker-alternativ.

Funktioner

 • Registrering krävs inte
 • Kreditkort krävs inte
 • HD-kvalitet

Genre – Action, Äventyr, Sport, Sci-Fi, Skräck, Thriller, Komedi, Brott, Western, Anime, Animering, Musik, Romantik, Krig, Kung Fu, Drama, Familj, Fantasy, Historia, Biografi, Mystery, Musical, Historical, Skola, TV-program, Anime-serier, asiatiska drama

Webbplats – http://wvw1.123movies.net/

5. Filmer glädje

putlockersDetta är en annan snyggt designad gratis streamingwebbplats för filmer och TV-program. Webbplatsens hemsida visar som standard de populära och trendiga filmerna. Du kan snabbt växla till TV-program med ett enda klick.

På menyn på webbplatsen kan du filtrera / sortera innehåll efter genre, land och filmer & Tv program. Du kan också leta efter det specifika innehållet med sökalternativet.

Filmer Joy är gratis och stöds av annonser. Några av popup-filerna såg misstänkta ut. Undvik därför att klicka på reklamfilmer.

Funktioner

 • Mest HD-kvalitet
 • Spela utan registrering
 • Ingen betalningsinformation behövs
 • undertexter

Genre – Åtgärd & Äventyr, Animering, Komedi, Brott, Drama, Dokumentär, Fantasi, Familj, Skräck, Historia, Musik, Mysteri, Barn, Nyheter, Romantik, Verklighet, Science Fiction, Krig

Sidlänk – https://www1.moviesjoy.net/

6. Ja filmer

ja-filmer webbplats för putlocker ersättning

Om du fortfarande letar efter ett PutLocker-alternativ är YesMovies.ag en annan webbplats du kan prova. Denna webbplats är snyggt designad och har alla filmer eller program du kan tänka på.

Webbplatsens layout är ganska enkel. Du kan välja det populära innehållet direkt från hemsidan. Om du letar efter mer kan du utforska efter kategorier och genrer. Du kan också använda sökfunktionen för att leta efter något särskilt.

Webbplatsen låter dig också ladda ner videor till din enhet.

YesMovies låter dig strömma i HD såväl som 4K. För 4K-strömning måste du dock registrera dig för ett gratis konto.

Funktioner:

 • Finns utan registrering
 • Ingen cc krävs
 • Nedladdningsfunktion tillgänglig
 • 4K-kvalitet med en gratis kontoregistrering
 • Spela automatiskt nästa

Genre – Action, Äventyr, Animering, Biografi, Komedi, Dräkt, Brott, Dokumentär, Drama, Familj, Fantasy, Historia, Skräck, Kungfu, Musical, Mystery, Mythological, Psychological, Romance, Sci-Fi, Sitcom, Sport, Thriller, TV Visa, krig

Webbplats – https://yesmovies.ag/

7. AZMovies

bästa putlocker webbplats

AZMovies är främst en filmströmningswebbplats. På webbplatsens hemsida hittar du ett par avsnitt för filmer. Du kan utforska olika avsnitt som Featured, Year, All Movies, Genre, etc..

Om man är mer intresserad av filmer kan AZMovies servera som ett bra alternativ till putlockers.

Funktioner

 • HD-kvalitet
 • Ingen registrering krävs
 • Inget kreditkort behövs

Genre – Action, Äventyr, Animering, Bio, Komedi, Brott, Drama, Familj, Fantasi, Historia, Skräck, Mysteri, Romantik, Sci-Fi, Thriller, Krig

Webbplats – https://azm.to/

8. Titta på serien online

putlockers webbplatsalternativDetta är en annan Putlocker-ersättare som du vill överväga. Som namnet antyder är den här webbplatsen endast för TV-program. Från de senaste avsnitten till de gamla programmen har Watch Online Series allt. Det nya innehållet uppdateras ganska regelbundet.

Watch Online Series har ett enkelt användargränssnitt. Du kan komma igång med direktuppspelning. På hemsidan visas innehållet som visas. Du kan bläddra mer med olika kategorier inklusive TV Mini-serien, Nya TV-program och mer.

Du kan också välja mellan många genrer inklusive action, äventyr, animering, biografi osv.

Watch Online-serien stöds av annonser. Därför kommer du att stöta på annons-popups här och där.

Funktioner

 • Finns utan registrering
 • Inget kreditkort krävs
 • HD-strömmar

Genre – Action, Äventyr, Biografi, Animering

Webbplats – https://watchtvseries.io/

9. Popcorn Time

putlockers alternativPopcorn Time är också en mycket populär streamingtjänst och ett av de bästa alternativen till Putlocker. Men webbplatsen erbjuder inte webbläsarströmning, istället kan du använda deras app för olika enheter. Enligt sin webbplats är Popcorn Time-appen tillgänglig för Windows, macOS, Android TV och Android-smartphones.

Popcorn Time använder Torrenter för att strömma gratis filmer och shower. Enligt informationen tillgänglig på webbplatsens hemsida använder appen Popcorn Time sekvensiell nedladdning för att strömma video som listas av flera torrentwebbplatser, och spårare från tredje part kan också läggas till manuellt.

Webbplats – https://popcorntime.sh/

10. Solfilmer

nya Putlocker-webbplatserÄven om webbplatsens namn bara har “filmer” i den, hittar du alla populära TV-program här också.

Webbplatsen har en snygg och lättanvänd design. Huvuddelen av webbplatsen har det rekommenderade innehållet på toppen. När du bläddrar nedåt hittar du också filmer och TV-program som visas.

Du kan välja genrer som Action, Thriller, Romance, Country osv. Direkt på hemsidan. Med sökverktyget kan du leta efter något specifikt i ditt sinne.

Webbplatsen stöds av annonser. Tack och lov finns det inte så många irriterande popup-fönster att hantera.

Funktioner

 • Ladda ner funktionen
 • HD-strömningskvalitet
 • Spela utan konto-registrering
 • Ingen cc-information krävs

Genre – Action, Mystery, Romance, Psychological, Sitcom, Sport, War, Kungfu, History, Adventure, Crime, Animation, Documentary, Fantasy, Drama, Musical, Biography

Webbplats – https://www.solarmovie.one

Slutsats

Så här är vår lista över de bästa Putlocker-alternativen. Som jag sa i början, vi kontrollerade dussintals gratis filmwebbplatser innan vi sammanställde denna lista. Men om du känner att vi missade en bra sajt, meddela oss via kommentaravsnittet nedan.

Relaterad:

Gratis filmappar för Firestick
Bästa Terrarium TV-alternativ
Bästa Showbox-alternativ
Bästa IPTV-tjänster

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me