10 bästa Terrarium TV-alternativ (2020)

>

I den här guiden kommer vi att prata om de populära och bästa Terrarium-TV-alternativen för Fire TV Stick, Android TV Box och Android-smartphones. Jag kommer också att länka FireStick-installationsguiderna för alla dessa appar så att du kan få dem utan problem.

En av de mest populära och mest betrodda streamingapparna har Terrarium TV äntligen meddelat att den stängs av. Utvecklarna kommer inte längre att ge appstöd. Det är tråkiga nyheter för samhället av streamare online som förlitade sig starkt på Terrarium TV för deras underhållningsbehov. Naturligtvis är jag en del av denna gemenskap. jag är väldigt besviken.

Det är dock inget nytt. Många populära appar tar sig bara ur verksamheten utan någon varning. Men vi går vidare. Även när Terrarium TV är borta får FireStick-användare inte lämna hängande torrt. Du har fortfarande gott om alternativ att strömma filmer och TV-program på din enhet.

Rekommenderad: Om du använder Fire TV / Stick / Cube kan du läsa hur du jailbreakar en FireStick för att njuta av massor av gratis innehåll.

Bästa Terrarium TV-alternativ

I den här artikeln ska jag presentera några av de bästa alternativen till Terrarium TV. Jag rekommenderar dessa appar efter att jag personligen har testat och använt dem. Jag hoppas att du kommer att hitta en livskraftig ersättning till Terrarium TV i ett av dessa alternativ som jag har listat här.

bästa terrarium-tv-alternativ

1. Biograf APK

Cinema APK, tidigare känd som HDMovies, har funnits i några månader och nu är det en av de mest populära apparna på begäran att titta på filmer och TV-program. Även om Terrarium TV fortfarande hade levt idag i sin fulla härlighet, måste Cinema APK ha gett den kör för sina pengar. När jag först stötte på den här appen visste jag att den hade gjort att bli populär. Appen körs nästan felfri, hämtar dussintals arbetsströmmar och erbjuder förstklassig strömningskvalitet.

bästa terrarium-tv-alternativDet har gått ett tag sedan Terrarium TV officiellt stängdes och om du fortfarande söker appar som det är Cinema APK den du skulle vilja överväga den första. Precis som Terrarium TV är Cinema APK en innehållsaggregator som inte är värd för något eget innehåll och som fortfarande ger dig tillgång till ett enormt bibliotek med filmer och TV-program. Den drar strömningslänkar från flera servrar och rader dem upp så att du kan välja och strömma.

Trots att appen får kvalitetslänkar kan saker och ting bli ännu bättre om du integrerar ditt Real-Debrid-konto med det. Real-Debrid kommer att säkerställa mer full HD-strömmar och hälsosammare länkar.

Cinema APK har hållit gränssnittet till minimalt. Så förvänta dig inte mycket visuell överklagande. Men om du letar efter en on-demand-app som gör sitt huvudjobb (låter dig titta på filmer och shower), är detta ett bra alternativ att överväga.

Hur man installerar Cinema APK på FireStick

Observera FireStick-användare: Läs innan du fortsätter

Regeringar och internetleverantörer över hela världen övervakar sina användares onlineaktiviteter. Om du hittar strömmande upphovsrättsskyddat innehåll på din Fire TV Stick kan du få allvarliga problem. För närvarande är din IP synlig för alla. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra FireStick VPN och dölja din identitet så att din filmvisningsupplevelse inte tar en dålig tur.

jag använder ExpressVPN vilket är den snabbaste och säkraste VPN i branschen. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar deras tjänst kan du alltid be om återbetalning. ExpressVPN har också en speciell affär där du kan få tre månader gratis och spara 49% på årsplanen.

Här är orsakerna till att du måste använda ett VPN hela tiden.


Läsa:
Hur du installerar och använder den bästa VPN-enheten på Fire Stick

2. Titan-TV

terrarium-tv-alternativTitan-TV tar lätt den andra platsen bland de bästa Terrarium-TV-alternativen av flera skäl. Till att börja med är det en Terrarium TV-klon. Det ser ut och fungerar precis som Terrarium TV. Denna underhållning-app har en enorm katalog med filmer och visar vilket gör den till ett perfekt val för binge tittande. Det som imponerar mig ännu mer är att det hämtar kvalitetslänkar från webben för de videor du vill titta på.

Titanium TV erbjuder integration med Real Debrid. Vilket innebär att om du har ett Real Debrid-konto får du ännu bättre streamingalternativ i full HD. Titanium TV är otroligt lätt att installera på FireStick. Och det är lätt att använda också. Oavsett om du har använt Terrarium TV eller någon annan sådan app kommer du att ta dig runt Titanium TV på några minuter. Appen är fjärrvänlig vilket möjliggör en mjukare interaktion på FireStick, Fire TV, Fire TV Cube och till och med Android TV Boxar.

Hur man installerar Titanium TV på FireStick

3. CyberFlix TV

terrarium-tv-alternativPrecis som Titanium TV är CyberFlix TV också en klon av den avbrutna Terrarium TV. Under jämförelser var det mycket att välja mellan Cyberflix TV och Titanium TV. Men jag har märkt många gånger att Titanium TV drar länkar av bättre kvalitet. Men skillnaden är bara tillfällig och inte nödvändigtvis avgörande för att välja en över den andra.

CyberFlix TV har ett enormt arkiv av on-demand-videor, främst filmer och TV-program. Innehållsbiblioteket uppdateras regelbundet för att tillgodose de nya utgåvorna. Appens gränssnitt är detsamma som Terrarium TV med samma uppsättning alternativ och menyalternativ. CyberFlix TV är allt som beaktas en lämplig ersättning för Terrarium TV.

Hur man installerar CyberFlix TV på FireStick

4. CatMouse APK

CatMouse är en av de mest imponerande apparna på begäran jag har stött på nyligen för FireStick. Som du kan förvänta dig har den här appen ett expansivt bibliotek med filmer och TV-program. Från de senaste avsnitten till den nya filmutgåvan får CatMouse er alla. Det som är ännu bättre är att dess bibliotek kontinuerligt uppdateras med de nya avsnitten och filmerna.

Appen ser också till att du har massor av strömningslänkar av högsta kvalitet. Välj det innehåll du vill titta på och det kommer att radera flera aktiva strömmar i upp till 1080p upplösning. CatMouse tillåter också integration med Real Debrid. Med det kan du behandla dig själv med länkar av överlägsen kvalitet.

Med Trakt-inloggning låter CatMouse dig synkronisera dina strömningsaktiviteter mellan enheter och plattformar. Du kan också ändra standardvideospelaren till den du gillar om du inte gillar att använda den inbyggda spelaren. Alla saker som beaktas är CatMouse ett av de bästa Terrarium TV-alternativen.

Installera CatMouse på FireStick

5. Lås upp min TV

UnlockMyTV är ett annat namn i streamingvärlden som får höra sig. När jag skriver detta introducerades appen först nyligen. Men det betraktas redan som en av de vanligaste apparna på begäran; i samma liga som Cinema HD APK, TeaTV, CyberFlix TV och andra.

Den massiva samlingen av filmer och program ser till att du aldrig tar slut på underhållningsalternativ. Om du är en binge-watcher, är UnlockMyTV en perfekt streaming-app för dig. När det gäller strömningskvalitet är den här appen i nivå med de andra bästa Terrarium-alternativen vi har på den här listan. Du kommer att hitta dussintals strömmar av hög kvalitet för de flesta filmer och avsnitt. Dessutom kan du logga in med Real Debrid och få tillgång till de bästa streaminglänkarna på webben.

Trakt-inloggning, alternativ för säkerhetskopiering, genresmartade filter och en massa andra funktioner gör UnlockMyTV till ett genomförbart underhållningsverktyg. Gå igång och prova det.

Installera UnlockMyTV på FireStick

6. Kodi

Kodi är förmodligen den mest populära mediaspelaren. Det hade varit den största utmanaren av Terrarium TV. Men med den senare borta, finns det ingen tvekan om att Kodi kommer att bli den obestridda ledaren i streamingvärlden.

alternativ till terrarium-tvTill skillnad från Terrarium TV eller andra Android-appar för streaming är Kodi långt ifrån risken att stängas av eller avbrytas. Kodi litar inte på en enda utvecklare. Det är en öppen källkodsapp och alla med rätt kunskap kan skapa ett strömmande tillägg för det. Det finns hundratals videotillägg till Kodi som låter dig titta på program, filmer, sport, live-tv och vad inte. Även om en utvecklare beslutar att avbryta sin tillägg fortsätter de andra att tillhandahålla tjänster. Dessutom kommer nya tillägg bara att komma då och då.

Så även om Terrarium TV snart kommer att bli det förflutna, finns det alltid en framtid med Kodi. Allt du behöver göra är att installera Kodi på FireStick eller någon annan kompatibel enhet och komma igång. Naturligtvis måste du få Kodi-tillägg för att strömma filmer, shower, etc. Du kan också installera Kodi-bygg som levereras med flera förinstallerade tillägg. Om du inte har använt Kodi ännu, rekommenderar jag att du försöker. Du kanske aldrig behöver någon annan Android-app för streaming igen. Och innan du frågar är Kodi en juridisk app och listas också i officiella Google Play Store.

Hur man använder Kodi - nybörjarhandbok

7. TeaTV

TeaTV släpptes antagligen ungefär samtidigt som Terrarium TV. Men uppenbarligen blev Terrarium TV mer populärt än det. Ändå var TeaTV en mycket använd streaming-app på Android-plattformen. Jag hade använt den här appen för ett tag sedan. Men eftersom jag hade bättre alternativ i Terrarium TV och Kodi, hittade jag ingen anledning att besöka det igen.

terrarium-tv-alternativNär jag hörde att Terrarium Tv skulle försvinna började jag leta efter alternativ och tänkte att det skulle vara en bra idé att ge TeaTV en ny chans. Jag blev inte besviken och det är det minsta jag kan säga. TeaTV hade alltid ett solid mediebibliotek som lätt konkurrerade med Terrarium TV. Men det hade inte det mest fjärrvänliga gränssnittet då och jag tyckte att det var svårt att använda det på min FireStick. Den här gången fungerade det dock bättre än tidigare. Det ser ut som TeaTV-utvecklare har arbetat hårt för att göra appen mer konkurrenskraftig.

Om du har varit ett stort fan av Terrarium TV kan det ta dig lite att bli anpassad till den här appen. Men jag tror att om utvecklarna fortsätter arbeta med det kan TeaTV snart ta platsen som Terrarium TV hade hävdat så länge.

Hur man installerar TeaTV på FireStick

8. Morph TV

bästa terrarium-tv-alternativ för eldstenDet finns en anständig chans att du kanske inte har hört talas om Morph TV ännu. Det är en ganska ny Android-streaming-app och jag snubblat över den för bara några veckor sedan. Jag gillade den här appen av olika skäl. Förutom det anständiga mediebiblioteket, Morph TV har att erbjuda, är jag också imponerad av kvaliteten på de strömningsbara länkar som denna app hämtar. Med att Terrarium TV går ur drift är Morph TV verkligen en målvakt.

Denna app på begäran har nästan allt jag ville titta på. Du kan strömma dina favorit-tv-avsnitt eller de senaste filmerna. Den har alla populära filmer och får till och med HD-länkar för några av dem.

Morph TV är en fjärrvänlig app. Detta innebär att du också kan installera och använda den på din Amazon FireStick. Det har också ett användarvänligt gränssnitt som gör att du kan hitta dina favoritfilmer och shower på nolltid. Jag föreslår att du försöker.

Hur man installerar Morph TV på FireStick

9. OneBox HD

OneBox HD har också funnits ett tag. Men det är mer populärt på Android-mobiler än fjärrstyrda enheter som Amazon FireStick. Den goda nyheten är dock att OneBox HD är fjärrvänligt och erbjuder vätskenavigering och kontroll på FireStick. Jag gillar den här appen. Jag gillar det enorma biblioteket med filmer och TV-program som det är värd. Jag gillar också att det spelar upp videorna med bara några klick.

terrarium-tv-alternativOneBox HD är snabbt att erbjuda tillgängliga strömbara länkar. Det betyder också att det inte ger dig många alternativ att välja mellan. 1080 full HD-länkar är svåra att hitta. Men vad jag har lagt märke till är att nästan alla länkar som denna app får dig är spelbara. Det är mer än jag kunde säga för Terrarium TV.

Även om den här appen erbjuder smidig navigering när du utforskar eller letar efter innehållet, är kontrollerna i video frustrerande. Det låter dig inte pausa / planera, spola tillbaka eller framåt med fjärrkontrollen förrän du har mus-vippa. Detta kan vara avtalet för många.

Det faktum att OneBox HD har en enorm samling av innehåll, det är lätt och lätt att använda och spelar videor snabbare än någon annan app gör det värt ett försök.

Hur man installerar OneBox HD på FireStick

10. TVZion

Detta är en annan app som jag nyligen snubblat på när jag letade efter appar som Terrarium TV. TVZion är en snyggt designad app för filmer och TV-program. Det finns en stor katalog med högkvalitativt innehåll för hundratals timmars binge-tittande. Det jag gillar bäst med TVZion är att trots att det är innehållsbelastat är det ganska lätt. Det är därför det går lätt på min FireStick och andra strömningsenheter.

TVZion erbjuder ett problemfritt, snyggt gränssnitt med olika element som är utformade snyggt över skärmen. Den har separata flikar för TV-program och filmer på toppen så att du snabbt kan välja vad du vill titta på. Istället för att gräva djupt för att hitta kategorierna placerar appen dem direkt på huvudskärmen så att du kan komma igång snabbt. Det finns också ett sökalternativ på toppen som låter dig leta upp innehållet med nyckelord.

Appen begränsar uppspelningen till 500 timmar när du först installerar appen. Men genom att installera vissa appar från appen via Google Play Store kan du få ytterligare 1000 timmar. Detta blir lite knepigt eftersom FireStick inte stöder Play Store. Det finns dock en lösning. Om du har slut på timmar kan du avinstallera och installera om appen.

Hur man installerar TVZion på Fire Stick

Hur man använder Terrarium TV-alternativ på ett säkert sätt

Nu när du har flera alternativ att använda istället för Terrarium TV vill jag varna dig om att allt du strömmar online är synligt för din Internetleverantör och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer, TV-program) kan få dig till juridiska problem.

Tack och lov finns det ett idiotsäkert sätt att hålla alla dina strömningsaktiviteter dolda för din internetleverantör och regeringen. Allt du behöver är en bra VPN. En VPN hjälper dig att kringgå onlineövervakning, ISP-strypning och geo-restriktioner för innehåll.

Jag personligen använder och rekommenderar ExpressVPN, vilket är den snabbaste och säkraste VPN. Det är också mycket lätt att installera på Fire TV / Stick eller andra enheter som Windows PC, Mac, Android eller iPhone.

Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar använda dessa appar, låt oss se hur du använder ExpressVPN för att hålla dina strömningsaktiviteter dolda från nyfikna ögon.

Steg 1: Prenumerera på ExpressVPN HÄR. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Klicka på strömikonen för att ansluta till en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med branschens snabbaste och bästa VPN.

anslut expressvpn på eldspaken

Avveckling

Ja, det är dåliga nyheter att Terrarium TV inte längre är tillgängligt. Men streamingvärlden fortsätter att gå framåt med andra alternativ. Även om apparna som jag har listat ovan kanske inte är lika bra som din favorit Terrarium TV, för tillfället måste vi göra det bästa av vad vi har. Jag är övertygad om att det snart kommer att finnas en annan streaming-app som kommer att ta topplatsen som Terrarium TV innehöll under lång tid. Och som en ivrig användare av Kodi och en stark förespråkare för den här appen tror jag att du aldrig kommer att få slut på alternativ för att titta på ditt favoritinnehåll. Om du känner till andra alternativ till Terrarium TV, glöm inte att nämna det i kommentarerna nedan.

Relaterad:

Bästa APK-alternativ för film
Bästa Putlocker-webbplatsalternativ
Bästa Showbox-alternativ
Bästa Kodi-alternativ

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me