20 parasta vaihtoehtoa Putlockerille [lailliset ja ilmaiset elokuvasivustot]

>

Tästä viestistä löydät luettelon parhaista Putlocker-verkkosivustovaihtoehdoista web-suoratoistoa varten. Lista sisältää ilmaisia ​​elokuvasivustoja sekä premium-streaming-palveluita.

Putlocker oli suosituin suoratoistoalusta, joka tarjosi ilmaisia ​​elokuvia ja TV-ohjelmia. Palvelun sammutuksen jälkeen sen käyttäjät alkoivat etsiä vaihtoehtoja. Vaikka on kymmeniä verkkosivustoja, jotka tarjoavat ilmaisen suoratoiston, kaikki eivät ole tarpeeksi hyviä korvaamaan Putlocker-ohjelmaa.

Testasimme paljon tällaisia ​​verkkosivustoja ennen tämän luettelon laatimista. Toivottavasti löydät tästä viesistä hyödyllisen.

Huomio: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos laitteestasi löydetään tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hanki hyvä VPN ja piilota henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

 • Kuinka asentaa VPN FireStick / Fire TV: hen
 • Kuinka asentaa VPN muihin suoratoistolaitteisiin

Mikä on Putlocker?

Putlocker on kollektiivinen nimi useille elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistosivustoille. Kaikilla Putlocker-sivustoilla on nimi 'Putlocker' eri verkkotunnuksen laajennuksilla.

putlocker

Verkkosivusto on kotoisin Isosta-Britanniasta vuosina 2010-2011. Lyhyessä ajassa sivusto alkoi vastaanottaa miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa, varsinkin kun Megaupload suljettiin.

Putlocker oli yksi maailman parhaimmista verkkosivustoista. Kuten Alexa osoitti, Putlocker oli yksi 250 suosituimmasta verkkosivustosta.

Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaiset kielsivät verkkosivuston ja estävät sen verkkosivuilla oikeuden määräyksen nojalla tekijänoikeusrikkomusten vuoksi.

Putlockerin virallinen verkkosivustohistoria

Alkuperäisen Putlocker-verkkosivuston sulkemisen jälkeen streaming-palvelu on muuttanut verkkosivuston osoitetta useita kertoja.

Erilaiset "Putlocker" -nimisiä sivustoja estettiin jatkuvasti, ja omistajat siirtyivät siten uusiin verkkotunnuksiin. Jotkut suosituista Putlocker-verkkosivustoista, joiden kanssa käytetään Putlockeria, ovat putlocker.is, putlocker.ch, putlocker.rs, putlocker.com, putlocker.ac, putlocker.io ja putlocker.today.

Putlockers-suosion takia kymmeniä klooni- tai peilisivustoja myös kutevat, ja monet niistä ovat edelleen toiminnallisia.

Ei tiedetä, johtavatko Putlockerin alkuperäiset omistajat yhä kloonia edelleen. Siitä huolimatta Putlockeristä on tullut verkkosivun suoratoiston synonyymi.

Onko Putlocker-sivusto edelleen käytettävissä?

Kuten totesin, on olemassa kymmeniä peilisivustoja, joissa on Putlocker-nimi. Vielä ei kuitenkaan ole varma, toimiiko alkuperäinen verkkosivusto edelleen vai ei.

Itse asiassa yksi tässä artikkelissa tarjoamistaan ​​Putlocker-vaihtoehdoista voi yhtä hyvin olla alkuperäinen Putlocker. Todisteita ei kuitenkaan ole, emmekä tiedä, onko Putlockerin virallinen sivusto edelleen käytettävissä.

Onko Putlocker laillinen ja turvallinen?

Ison-Britannian viranomaiset kaatoivat Putlockerin alkuperäisen sivuston High Courtin määräyksestä. Sivustoa on pidetty yhtenä suurimmista piratismin uhista. Siksi sivusto ei selvästikään ole laillinen, ainakin Yhdistyneen kuningaskunnan korkeimman oikeuden tapaan.

Putlockerin kaltaiset verkkosivustot tarjoavat ilmaista sisältöä. He ansaitsevat rahaa mainosten kautta. Koska tällaisten sivustojen laillisuus on kyseenalainen, ne eivät myöskään voi olla turvallisia. Suurimmalla osalla näistä sivustoista käytetään yleensä paljon ponnahdusikkunoita, jotka saattavat ohjata sinut roskapostisivustoihin tai napsauttamalla mainoksia voi ladata haittaohjelmia laitteellesi.

Fake Putlocker -verkkosivustot

Useita vääriä Putlocker-verkkosivustoja on ilmoitettu. Näiden verkkosivustojen tiedetään ohjaavan käyttäjiä muihin epäilyttäviin verkkosivustoihin, jotka joko päätyvät asentamaan haittaohjelmia laitteellesi tai varastamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Jos vierailet millään verkkosivustolla, joka näyttää yhdeltä putlockerista, kannattaa olla varovainen. Käy verkkosivustolla vain, jos olet täysin varma.

Parhaat Putlocker-vaihtoehdot

parhaat putlocker-verkkosivustovaihtoehdot

Tässä osassa käsittelemme molempia aiheita lailliset verkkosivustot ja ilmaiset suoratoistosivustot, kuten Putlocker. Suosittelen, että suoratoistat laillisia verkkosivustoja tai suoratoistopalveluita, joilla on sisällön tekijänoikeudet tai jakeluoikeudet. Sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta, kun katsot näitä sivustoja.

Aloitetaan premium-laillisilla verkkosivustoilla. Myöhemmin löydät luettelon ilmaisista laillisista sivustoista sekä kolmansien osapuolien ilmaisista verkkosivustoista, kuten Putlocker.

Ensiluokkaiset elokuvasivustot, joilla korvataan Putlocker

Ennen kuin aloitat, anna minun jakaa plussat ja miinukset valvotun / laillisen verkkosivuston tai suoratoistopalveluiden sisällön katselussa.

Plussat

 • Olet turvassa katsellessasi näitä sivustoja
 • Sinun ei tarvitse huolehtia hallituksen valvonnasta tai Internet-palveluntarjoajien estämisestä
 • Monien juridisten palveluiden avulla voit suoratoistaa jopa 4K-laatua
 • Sinun ei tarvitse huolehtia haittaohjelmien, virusten jne. Lataamisesta.

Haittoja

 • Vaatii yleensä maksetun tilauksen
 • Saatat joutua tilaamaan useita palveluita katsellaksesi kaikkea haluamaasi sisältöä

Nyt tässä on luettelo viidestä suosituimmasta laillisesta sivustosta, joilla Putlocker korvataan

1. Prime Video

putlocker vaihtoehtoiset sivustotAmazonin Prime Video on yksi nykyään suosituimmista suoratoistoalustoista. Aivan kuten Putlocker, voit kirjautua palvelun verkkoportaaliin Prime-tililläsi ja suoratoistaa sitä web-selaimella. Tietysti Amazon Prime -sovelluksessa on myös matkapuhelinten ja TV-laitteiden sovelluksia.

Primellä on monia alkuperäisiä, mukaan lukien Fleabag, Jack Ryan, The Marvelous Mrs Maisel ja muut. Alkuperäisten lisäksi sillä on myös laaja kokoelma elokuvia, esityksiä, dokumentteja, urheiluohjelmia, sisältöä lapsille ja paljon muuta.

Ei todellakaan voida kiistää, että Amazon Prime on yksi parhaista suoratoistopalveluista.

Sivusto-linkki - https://www.primevideo.com/

2. Netflix

parhaat elokuvasivustot, kuten putlockerNetflix on nimi, jota ei tarvitse esitellä. Tämä suoratoisto jättiläinen on ollut olemassa jo yli kaksi vuosikymmentä. Netflix on maailman suurin mediaalusta, jolla on yli 150 miljoonaa tilaajaa maailmanlaajuisesti.

Netflixillä on enemmän alkuperäisiä kuin missään muussa suoratoistopalvelussa. Lisäksi siinä on valtava kirjasto elokuvia, esityksiä, dokumentteja ja paljon muuta. Vaikka Netflix ei salli kaikkea sisältöä kaikille alueille tekijänoikeusrajoitusten takia, Netflix voidaan poistaa helposti käytöstä hyvällä VPN: llä.

Jos etsit laillista Putlocker-vaihtoehtoa, Netflix voi olla ensimmäinen valinta.

Sivustolinkki - https://www.netflix.com/

3. Disney+

putlocker-sivustotDisney + (tai Disney Plus) on aivan uusi suoratoistopalvelu. Se käynnistettiin marraskuussa 2019, ja se on tällä hetkellä saatavana vain muutamassa maassa.

Tämä alusta alkoi useilla alkuperäisillä. Sillä on myös Marvel Cinematic Universe- ja Star Wars-franchising-ohjelmien sisällön suoratoisto-oikeudet.

Vaikka Disney + on uusi, siitä on jo tullut raivoa viihdemaailmassa.

Verkkosivusto - https://www.disneyplus.com/

4. Hulu

korvaava verkkosivusto kiinnostajilleHulu on toinen uskomattoman suosittu suoratoistopalvelu Yhdysvalloissa. Vain monet tietävät, että The Walt Disney Company omistaa myös Hulun, kuten Disney+.

Hulussa on paljon tilauksen mukaista sisältöä, kuten elokuvia, esityksiä, dokumentteja ja paljon muuta. Se tunnetaan myös useista alkuperäisistä, mukaan lukien suosittu The Handmaid’s Tale.

Hululla on myös Live TV -palvelu, jonka saat maksamalla ylimääräisen tilausmaksun.

Sivusto-linkki - https://www.hulu.com/welcome

5. Vudu

Paras putlocker vaihtoehtoVudu on Walmartin omistama sisällönjakeluyritys, joka vuokraa elokuvien ja TV-ohjelmien digitaalisen kopion verkossa. Vaikka muut tämän listan streaming-palvelut ovat liittymäpohjaisia, Vudun kanssa sinun on maksettava vuokra tai ostettava elokuva- tai TV-kausi.

Vudu antaa sinun vuokrata jopa yksittäisiä jaksoja ilman, että sinun täytyy ostaa koko show tai jopa kausi. Siinä on melkein kaikki elokuvat tai ohjelmat, joita voit katsella.

Sivusto-linkki - https://www.vudu.com/

Ilmaiset (lailliset) sivustot, kuten Putlocker

On myös joitain ilmaisia ​​ja laillisia suoratoistosivustoja, jotka voivat toimia elinkelpoisena Putlocker-korvaajana. Suurinta osaa näistä sivustoista tuetaan mainosta, ja sieltä he saavat tulonsa. Tässä on luettelo.

1. Popcornflix

putlockerVaikka muut tämän luettelon lailliset suoratoistopalvelut vaativat maksullisen tilauksen, PopcornFlix on täysin ilmainen elokuvasivusto. Se on mainosten tukema verkkosuoratoistoalusta.

Tällä verkkosivustolla on ensisijaisesti riippumattomien tuotantoyhtiöiden elokuvia ja esityksiä. Et ehkä löydä suosituinta sisältöä täältä. On kuitenkin joitain mielenkiintoisia suoratoistovaihtoehtoja tutkittavaksi.

Popcornflix ei vaadi kirjautumista tai kirjautumista. Voit aloittaa heti.

Verkkosivun URL - https://www.popcornflix.com

2. Pluto-TV

ilmaiset sivustot, kuten putlockerPluto TV on toinen ilmainen suoratoistosivusto, joka on tällä hetkellä saatavana Yhdysvalloissa, Kanadassa ja muutamissa Euroopan maissa. Tämä alusta tarjoaa live-TV: tä sekä tilaustiedostoja, mukaan lukien elokuvat ja ohjelmat.

Pluto TV on toiminut yhteistyössä yli 70 tarjoajan kanssa, joilta se lisensoi toimittamansa sisällön. Pluuto TV: llä on yli 20 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää ja se on yksi suurimmista ilmaisista, mainosten tukemista suoratoistoalustoista.

Verkkosivun linkki - https://pluto.tv/

3. Snagfilmit

snagfilmsSnagflims on loistava paikka niille, jotka haluavat katsella riippumattomia elokuvia ja dokumentteja. Tämä suoratoistopalvelu tarjoaa laajan valikoiman tällaista sisältöä; monet heistä ovat saaneet kritiikkiä ja voittaneet useita palkintoja.

Voit katsella suurimman osan sisällöstä tarvitsematta kirjautua sisään. Snagflims on täysin ilmainen ja ansaitsee tulonsa ilmoituksista. Se lähettää tällä hetkellä yli 5000 elokuvanimikettä.

Uskon, että Snagfilms on hyvä vaihtoehto Putlockerille, jos etsit ilmaista ja laillista suoratoistoa.

Verkkosivusto - https://www.snagfilms.com/

4. Crackle

ilmainen laillinen elokuvasivustoCrackle on suosittu nimi streaming-maailmassa. Cracklen avulla voit katsella televisio-ohjelmia ja elokuvia ilmaiseksi. Yhtiö ansaitsee tulonsa mainosta, joka ilmestyy videoiden välillä ajoittain.

Yhtiö toimittaa erilaisia ​​alkuperäisiä sekä muiden toimittajien lisensoimia sisältöjä.

Crackle on loistava paikka katsella klassisia ohjelmia ja elokuvia. Sillä on kuitenkin myös jotain uutta sisältöä.

Verkkosivusto - https://www.crackle.com/

5. Tubi TV

ilmaiset verkkosivustot elokuvilleTubi TV on ilmainen verkkosivusto elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoon. Siinä on tällä hetkellä yli 15 000 elokuvaa ja esitystä.

Tällä suoratoistopalvelulla on yli 20 miljoonaa käyttäjää kuukausittain. Se on lisensoinut sisältöä toimittajilta, kuten Paramount Pictures, Warner Bros, Metro-Goldwyn-Mayer, Lionsgate ja Universal Pictures.

Tubi TV on mainostuki palvelu, jonka mainokset näkyvät useita kertoja videotoiston aikana.

Voit katsella videoita kirjautumatta sisään. Jos sinulla on tili, voit synkronoida streaming-tiedot laitteiden välillä.

Sivuston URL - https://tubitv.com/

HUOMAUTUS: Artikkelin seuraava osa kattaa Putlockerin kaltaiset ilmaiset elokuvasivustot, joita kutsutaan piratismisivustoiksi. Jaan luettelon tietolähteenä. Me (Fire Stick Tricks) emme tunnusta tekijänoikeusrikkomuksia. Ole hyvä tuomari toiminnoistasi ja noudata paikallista lakia.

Napsauta tätä lukeaksesi vastuuvapauslausekkeemme ennen jatkamista.

Ilmaiset Putlocker-vaihtoehdot

Tässä osiossa puhumme ilmaisista elokuvasivustoista, kuten Putlocker. Näiden tiedetään olevan piratismin sisältäviä verkkosivustoja, ja ne todennäköisesti virtaavat luvattoman sisällön laittomasti. Näiden verkkosivustojen suoratoisto voi johtaa tarpeettomiin ongelmiin. Koska hallitus torjui Putlockerin, nämä verkkosivustot voivat olla seuraava kohde.

Katsotaanpa ilmaisten suoratoistosivustojen käytön etuja ja haittoja

Plussat

 • Lähes kaikki sisältö, joka on saatavana yhden verkkosivuston kautta
 • Ei tarvitse käydä eri palveluissa
 • Nämä verkkosivustot ovat ilmaisia, eivätkä vaadi tilaamista
 • Suurin osa sivustoista tarjoaa korkealaatuista suoratoistoa (jopa 1080p)

Haittoja

 • Näiden verkkosivustojen suoratoistolla voi olla oikeudellisia seurauksia
 • Nämä sivustot voivat saastuttaa laitteesi lataamalla haittaohjelmat tai haittaohjelmat diskreettisesti
 • He voivat varastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi

Kuinka päästä Putlocker-verkkosivustoihin turvallisesti

Emme rohkaise tekijänoikeusloukkauksia. Kehotamme sinua suoratoistamaan sisältöä laillisten suoratoisto-verkkosivustojen kautta. Jos kuitenkin päätät suoratoistaa Putlockerin kaltaisista verkkosivustoista, anna minun näyttää sinulle, kuinka pysyt turvassa.

On erittäin suositeltavaa käyttää VPN: ää suoratoistettaessa ilmaisista sivustoista. VPN turvaa yhteytesi, peittää IP-osoitteesi ja pitää sinut turvassa hallituksilta, Internet-palveluntarjoajien seurannalta ja jopa kolmansilta osapuolilta, kuten hakkereilta.

Lisäksi jotkin näistä sivustoista ovat estetty joillekin maille. Joten sinun on poistettava VPN VPN: n avulla.

Minä henkilökohtaisesti käytän ja suosittelen ExpressVPN: tä. Se ei ole vain turvallisin, vaan myös nopein VPN-rahat. ExpressVPN sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun, joka antaa sinulle riittävästi aikaa testata sen palveluita. Voit myös saada 49%: n alennuksen (3 kuukautta ilmaiseksi) sen vuosisuunnitelmista.

Annan näyttää sinulle kuinka pääset alkuun ExpressVPN: stä 3 nopeassa vaiheessa.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Avaa ExpressVPN-sovellus ja napsauta Virta-kuvaketta muodostaaksesi yhteyden VPN-palvelimeen.

yhdistä expressvpn suoratoistoa varten

Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt suojattu nopeimmalla ja parhaalla mahdollisella VPN-verkolla suoratoistoa varten.

Katsotaanpa nyt 10 suosituimman Putlocker-vaihtoehdon luetteloa:

 • Soap2Day
 • FMovies
 • Putlocker.vip
 • 123Movies
 • Elokuvat Ilo
 • Kyllä Elokuvat
 • AZMovies
 • Katso online-sarja
 • Popcorn-aika
 • Aurinkoelokuvat

1. Soap2Day

ilmainen elokuvavaihtoehto putlocker-sivustolle

Soap2Day on yksi suosituimmista ilmaisten elokuvien ja esitysten verkkosivustoista. Vaikka käyttöliittymä ei ole kuin Putlocker, verkkosivusto tarjoaa lähes samanlaista suoratoistokokemusta.

Tällä verkkosivustolla on täydellinen valikoima elokuvia ja ohjelmia, mukaan lukien uusimmat sekä vanhat nimikkeet ja jaksot.

Voit katsella sisältöä ilmaiseksi, jos olet oikeassa toistuvien mainosten ja ponnahdusikkunoiden kanssa. Jos haluat kuitenkin mainoksetonta kokemusta, voit tilata Soap2Day VIP -palvelun.

Soap2Day -palvelussa on siisti, sotkuinen käyttöliittymä, josta on helppo valita kategorioita ja tyylilajeja. Sivustolla on myös rajoitettua urheilosisältöä.

 • Mainokseton pääsy maksulla
 • HD-virrat
 • tekstitys
 • Pääsy ilman rekisteröitymistä
 • Maksutietoja ei vaadita ilmaisessa versiossa

Verkkosivusto - https://soap2day.com/

2. Elokuvat

ilmainen elokuvasivusto kuin putlockers

FMovies on yksi valtava nimi ilmaisten online-suoratoisto-verkkosivustojen maailmassa. Sillä on valtava kirjasto elokuvia ja esityksiä. Verkkosivusto päivittää sisältöä heti, kun uusia videoita on saatavilla.

FMovies-kotisivulla on iso hakukenttä. Voit käyttää sitä etsimään tiettyä elokuvaa tai ohjelmaa. Löydät ylhäältä valikkorivin, joka sisältää erilaisia ​​tutkittavia luokkia, mukaan lukien trendit, TV-ohjelmat, elokuvat, jaksot ja suosituin IMDB.

FMovies tarjoaa suoratoistoa teräväpiirtona. Onneksi mainoksia on hyvin vähän. Verkkosivusto tarjoaa yleisen kunnollisen suoratoistokokemuksen.

ominaisuudet

 • Tekstitykset / Tekstitys
 • Ilmoittautumista ei vaadita
 • Luottokorttia ei tarvita
 • HD-suoratoistot ilman kirjautumista
 • 4K-virrat ilmaisella tilin rekisteröinnillä
 • Automaattinen toisto seuraavaksi

laji - Toiminta, Seikkailu, Animaatio, Elämäkerta, Puku, Komedia, Rikos, Dokumentti, Draama, Perhe, Fantasia, Peli-show, Historia, Kauhu, Kungfu, Musiikki, Mysteeri, Reality-TV, Romanssi, Sci-Fi, Urheilu, Trilleri , TV-ohjelma, Sota, Länsi

Sivusto-linkki - https://fmovies.to/

3. Putlocker.vip

putlocker-verkkosivustoTällä verkkosivustolla on sama nimi ja logo alkuperäisen Putlocker-sivuston kanssa. Joten, on olemassa suuri mahdollisuus, että tämä saattaa olla virallinen Putlocker-verkkosivusto. Emme kuitenkaan voi sanoa sitä varmasti.

Voit aloittaa valitsemalla streaming-asetukset yläreunan valikkopalkista. Vaihtoehtoja ovat tyylilaji, maa, elokuvat, TV-sarja, suosituin IMBD ja uutiset.

Tällä Putlocker-verkkosivustolla on uudistettu muotoilu. Jos olet kuitenkin fani vanhasta mallista, voit vaihtaa sen yhdellä napsautuksella.

Putlocker-sivustolla on kaikki suositut nimikkeet ja esitykset, joista voit ajatella. Ole kuitenkin valmis kokemaan usein mainoksia ja ponnahdusikkunoita.

ominaisuudet

 • Pääsy ilman rekisteröitymistä
 • Luottokorttia ei tarvita
 • Tekstitykset / Tekstitykset
 • Automaattinen toisto Seuraava
 • Useita palvelimia

laji - Toiminta, Seikkailu, Animaatio, Elämäkerta, Komedia, Puku, Rikos, Dokumentti, Draama, Perhe, Fantasia, Historia, Kauhu, Kungfu, Musikaalinen, Mysteeri, Mytologinen, Psykologinen, Romantiikka, Sci-Fi, Sitcom, Urheilu, Trilleri, TV Näytä, sota

Sivusto-linkki - https://putlocker.vip/

4. 123elokuva

putlocker-elokuvien verkkosivusto

123Movies on erittäin suosittu web-suoratoistopalvelu. Se on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Kuten Putlocker, tämä palvelu on myös muuttanut verkkotunnuksia useita kertoja.

Etsitkö elokuvia tai TV-ohjelmia, löydät kaiken täältä. Sivustolla on kaikki uusimmat elokuvan julkaisut sekä jaksot.

123Elokuvan kotisivu on hyvin sijoitettu. Sisältö on lajiteltu useisiin hyödyllisiin luokkiin. Sen yläosassa on myös päävalikko, joka sisältää vaihtoehtoja, kuten Etusivu, Selaa, Tyylilajit, Maat, Vuodet jne.

Kun valitset elokuvan tai jakson, verkkosivusto valitsee parhaan linkin toistoa varten. Se rivittää myös useita suoratoistolinkkejä, jos haluat poiminnan itse.

Vaikka 123Elokuvaa tuetaan mainoksilla, mainoksia tai ponnahdusikkunoita ei näytetä kovin usein. Siksi uskon, että se on kunnollinen Putlocker-vaihtoehto.

ominaisuudet

 • Ilmoittautumista ei vaadita
 • Luottokorttia ei tarvita
 • HD-laatu

laji - Toiminta, Seikkailu, Urheilu, Sci-Fi, Kauhu, Trilleri, Komedia, Rikos, Länsi, Anime, Animaatio, Musiikki, Romanssi, Sota, Kung Fu, Draama, Perhe, Fantasia, Historia, Elämäkerta, Mysteeri, Musikaalinen, Historiallinen, Koulu, TV-ohjelmat, Anime-sarjat, Aasian draamat

Verkkosivusto - http://wvw1.123movies.net/

5. Elokuvat Ilo

putlockersTämä on toinen hienosti suunniteltu ilmainen suoratoistosivusto elokuville ja TV-ohjelmille. Sivuston kotisivulla on oletusarvoisesti suosittuja ja trendikkäitä elokuvia. Voit siirtyä nopeasti TV-ohjelmiin yhdellä napsautuksella.

Verkkosivun valikkorivillä voit suodattaa / lajitella sisältöä tyylilajin, maan ja elokuvien mukaan & TV-ohjelmat. Voit etsiä tiettyä sisältöä myös hakuvaihtoehdolla.

Elokuvat Joy on ilmaista ja mainostukea. Jotkut ponnahdusikkunat näyttivät epäilyttäviltä. Siksi vältä napsauttamasta mainoksia.

ominaisuudet

 • Lähinnä HD-laatua
 • Pelaa ilman rekisteröintiä
 • Maksutietoja ei tarvita
 • tekstitys

laji - Toiminta & Seikkailu, Animaatio, Komedia, Rikos, Draama, Dokumentti, Fantasia, Perhe, Kauhu, Historia, Musiikki, Mysteeri, Lapset, Uutiset, Romanssi, Reality, Science Fiction, War

Sivustolinkki - https://www1.moviesjoy.net/

6. Kyllä elokuvat

yesmovies-sivusto putlocker-korvaamiseksi

Jos etsit edelleen PutLocker-vaihtoehtoa, YesMovies.ag on toinen verkkosivusto, jota voit kokeilla. Tämä verkkosivusto on hienosti suunniteltu ja sisältää kaikki elokuvat tai ohjelmat, joista voit ajatella.

Sivuston ulkoasu on melko suoraviivainen. Voit valita suositun sisällön suoraan kotisivulta. Jos etsit lisää, voit tutkia luokkien ja tyylilajien mukaan. Voit myös etsiä jotain erityistä etsintätoiminnon avulla.

Sivuston avulla voit myös ladata videoita laitteellesi.

YesMovies antaa sinun suoratoistaa teräväpiirtona sekä 4K: n teräväpiirtona. 4K-suoratoistoa varten sinun on kuitenkin kirjauduttava ilmaiseen tiliin.

Ominaisuudet:

 • Saatavana ilman rekisteröitymistä
 • Kopioita ei tarvita
 • Lataa ominaisuus saatavilla
 • 4K-laatu ilmaisella tilin rekisteröinnillä
 • Automaattinen toisto seuraavaksi

laji - Toiminta, Seikkailu, Animaatio, Elämäkerta, Komedia, Puku, Rikos, Dokumentti, Draama, Perhe, Fantasia, Historia, Kauhu, Kungfu, Musikaalinen, Mysteeri, Mytologinen, Psykologinen, Romantiikka, Sci-Fi, Sitcom, Urheilu, Trilleri, TV Näytä, sota

Verkkosivusto - https://yesmovies.ag/

7. AZElokuvat

paras putlocker-verkkosivusto

AZMovies on ensisijaisesti elokuvien suoratoisto-verkkosivusto. Tämän verkkosivuston kotisivulta löydät pari osaa elokuvista. Voit tutkia erilaisia ​​osioita, kuten Suositellut, Vuosi, Kaikki elokuvat, Genre jne.

Jos joku on kiinnostunut elokuvista, AZMovies voisi palvella loistavana vaihtoehtona nappuloijille.

ominaisuudet

 • HD-laatu
 • Ei ilmoittautumista vaadita
 • Luottokorttia ei tarvita

laji - Toiminta, Seikkailu, Animaatio, Bio, Komedia, Rikos, Draama, Perhe, Fantasia, Historia, Kauhu, Mysteeri, Romanssi, Sci-Fi, Trilleri, Sota

Verkkosivusto - https://azm.to/

8. Katso online-sarjaa

putlockers-verkkosivustovaihtoehtoTämä on toinen Putlocker-korvaus, jonka haluat harkita. Kuten nimestä voi päätellä, tämä verkkosivusto on tarkoitettu vain televisio-ohjelmiin. Uusimmista jaksoista vanhoihin ohjelmiin, Watch Online Series sisältää kaiken. Uutta sisältöä päivitetään melko säännöllisesti.

Watch Online -sarjassa on suoraviivainen käyttöliittymä. Voit aloittaa suoratoiston heti. Kotisivulla näkyy esitelty sisältö. Voit selata enemmän eri luokkien, kuten TV Mini -sarjojen, Uusien TV-ohjelmien ja muiden, avulla.

Voit myös valita monista tyylilajeista, kuten Toiminta, Seikkailu, Animaatio, Elämäkerta jne.

Watch Online -sarjaa tuetaan mainosten avulla. Siksi joudut mainosikkunoihin täällä ja siellä.

ominaisuudet

 • Saatavana ilman rekisteröitymistä
 • Luottokorttia ei tarvita
 • HD-virrat

laji - Toiminta, seikkailu, elämäkerta, animaatio

Verkkosivusto - https://watchtvseries.io/

9. Popcorn-aika

putlockers vaihtoehtoPopcorn Time on myös erittäin suosittu suoratoistopalvelu ja yksi parhaimmista vaihtoehdoista Putlockerille. Sivusto ei kuitenkaan tarjoa selaimen suoratoistoa, sen sijaan voit käyttää heidän sovellustaan ​​eri laitteissa. Sivustonsa mukaan Popcorn Time -sovellus on saatavana Windows-, macOS-, Android TV- ja Android-älypuhelimille.

Popcorn Time käyttää torrenteja ilmaisten elokuvien ja esitysten suoratoistoon. Sivuston etusivulla saatavilla olevien tietojen mukaan Popcorn Time -sovellus käyttää peräkkäistä latausta useiden torrent-verkkosivustojen luetteloiden videoiden suoratoistoon, ja kolmansien osapuolien jäljittäjät voidaan lisätä myös manuaalisesti.

Verkkosivusto - https://popcorntime.sh/

10. Aurinkoelokuvat

uudet putlocker-sivustotVaikka verkkosivuston nimessä on vain ”elokuvia”, löydät kaikki suositut TV-ohjelmat myös täältä.

Sivustolla on siisti ja helppokäyttöinen muotoilu. Verkkosivuston pääosassa on suositellut sisältöt. Kun vierität alas, löydät myös esillä olevat elokuvat ja TV-ohjelmat.

Voit valita tyylilajeja, kuten Action, Thriller, Romance, Country, jne. Suoraan kotisivulta. Hakutyökalun avulla voit etsiä mielestäsi jotain erityistä.

Verkkosivustoa tuetaan mainosten kanssa. Onneksi ärsyttäviä ponnahdusikkunoita ei ole liian paljon käsittelemään.

ominaisuudet

 • Lataa ominaisuus
 • HD-suoratoistolaatu
 • Pelaa ilman tiliä
 • Kopioita ei tarvita

Genre - Toiminta, Mysteeri, Romanssi, Psykologinen, Sitcom, Urheilu, Sota, Kungfu, Historia, Seikkailu, Rikos, Animaatio, Dokumentti, Fantasia, Draama, Musikaalinen, Elämäkerta

Sivusto - https://www.solarmovie.one

johtopäätös

Joten, tässä on luettelo parhaista Putlocker-vaihtoehdoista. Kuten alussa totesin, tarkistimme kymmeniä ilmaisia ​​elokuvasivustoja ennen tämän luettelon laatimista. Jos kuitenkin epäilet, että olemme jättäneet hyvää sivustoa, kerro meille alla olevan kommenttiosion kautta.

Related:

Ilmaiset elokuvasovellukset Firestickille
Parhaat terarium-TV-vaihtoehdot
Parhaat Showbox-vaihtoehdot
Parhaat IPTV-palvelut

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me