20 legjobb Putlocker alternatíva [Jogi és ingyenes filmhelyek]

>

Ebben a bejegyzésben megtalálhatja a legjobb Putlocker webhely-alternatívákat az internetes streaminghez. A lista tartalmazza az ingyenes filmes webhelyeket, valamint a prémium streaming szolgáltatásokat.

A Putlocker volt a legnépszerűbb streaming-platform, amely ingyenes filmeket és TV-műsorokat kínálott. A szolgáltatás leállítása után a felhasználók alternatívákat kerestek. Bár tucatnyi webhely kínál ingyenes streaming-et, nem mindegyik elég jó ahhoz, hogy helyettesítse a Putlocker alkalmazást.

A lista összeállítása előtt sok ilyen webhelyet teszteltünk. Remélem hasznosnak találja ezt a bejegyzését.

Figyelem: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha a készüléken szerzői jogi védelem alatt álló tartalmat talál, akkor súlyos bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen egy jó VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

 • A VPN telepítése a FireStick / Fire TV-n
 • A VPN telepítése más streaming eszközökre

Mi az a Putlocker??

A Putlocker a filmek és TV-műsorok számos streaming webhelyének kollektív neve. Az összes Putlocker-webhelyen különféle domain kiterjesztésekkel szerepel a „Putlocker” név.

putlocker

A weboldal az Egyesült Királyságból származik 2010-2011-ben. Rövid időn belül a webhely több millió felhasználót fogadott el a világ minden tájáról, különösen a Megaupload leállítása után..

A Putlocker az egész világon a legmagasabb rangú webhelyek volt. Alexa szerint a Putlocker volt a top 250 webhelyek között.

Az Egyesült Királyság hatóságai a honlapot a szerzői jogok megsértése miatt bírósági végzés alapján betiltották és blokkolták.

A Putlocker hivatalos webhely előzményei

Az eredeti Putlocker webhely leállítása után a streaming szolgáltatás számos alkalommal megváltoztatta a webhely címét.

A Putlocker nevet tartalmazó különféle webhelyek továbbra is blokkolódtak, és így a tulajdonosok folyamatosan váltottak új domainekre. A Putlocker által üzemeltetett népszerű webhelyek egyike a putlocker.is, putlocker.ch, putlocker.rs, putlocker.com, putlocker.ac, putlocker.io és putlocker.today.

A Putlockers népszerűsége miatt tucatnyi klón- vagy tükör-webhely is kialakult, és sokuk még mindig működőképes.

Nem ismert, hogy az eredeti Putlocker tulajdonosok továbbra is futtatják-e és tartják fenn az egyik klónt. Ennek ellenére a Putlocker szinonimává vált a weboldalak streamingjével.

A Putlocker webhely továbbra is elérhető?

Mint mondtam, tucatnyi tükörhely működik, amelyek Putlocker nevet viselnek. Még mindig nem biztos abban, hogy az eredeti weboldal továbbra is működőképes-e vagy sem.

Valójában a Putlocker egyik alternatívája, amelyet ebben a cikkben nyújtok, ugyanúgy lehet az eredeti Putlocker. Nincs bizonyíték, és nem tudjuk, hogy a Putlocker hivatalos weboldala továbbra is elérhető-e.

A Putlocker legális és biztonságos?

A Putlocker eredeti helyét az Egyesült Királyság hatóságai a High Court végzése alapján vonták le. A webhelyet az egyik legfontosabb kalózkodási fenyegetésnek tekintik. Ezért a webhely nyilvánvalóan nem legális, legalábbis az Egyesült Királyság Legfelsőbb Bírósága szerint.

Az olyan webhelyek, mint a Putlocker, ingyenes tartalmat biztosítanak. Pénzt keresnek hirdetésekkel. Mivel az ilyen helyek jogszerűsége megkérdőjelezhető, az is valószínűleg nem biztonságos. Ezeknek a webhelyeknek a többségében sok felbukkanó hirdetés található, amelyek átirányíthatják Önt a spam webhelyekre, vagy ha a hirdetésekre kattintva rosszindulatú programokat tölthetnek le eszközére.

Hamis Putlocker webhelyek

Jelentettek több hamis Putlocker webhely esetét is. Ezekről a webhelyekről ismert, hogy átirányítják a felhasználókat más gyanús webhelyekre, amelyek végül rosszindulatú programokat telepítenek az eszközére, vagy ellopják személyes adatait..

Ha olyan webhelyet látogat meg, amely úgy néz ki, mint az egyik Putlocker, érdemes lenni óvatos. Csak akkor látogasson el a webhelyre, ha teljesen biztos benne.

A legjobb Putlocker alternatívák

legjobb Putlocker webhely-alternatívák

Ebben a szakaszban mindkettőt lefedjük legális webhelyek és ingyenes streaming webhelyek, mint például a Putlocker. Nagyon javaslom, hogy folytasson a legális webhelyek vagy streaming szolgáltatások használatával, amelyek a tartalom szerzői jogait vagy terjesztési jogát birtokolják. Ezekről a helyekről nézve nem kell aggódnia a biztonság miatt.

Kezdjük a prémium legális webhelyekkel. Később megtalálja az ingyenes legális webhelyek, valamint a harmadik felek ingyenes webhelyeinek, például a Putlocker listáját.

Prémium filmhelyek a Putlocker cseréjéhez

Mielőtt elkezdené, hadd ossza meg az engedélyezett / legális webhelyekről vagy a streaming szolgáltatásokból származó tartalmak megtekintésének előnyeit és hátrányait.

Előnyök

 • Ön biztonságban van, miközben ezeket a webhelyeket nézte
 • Nem kell aggódnia a kormányzati felügyelet vagy az internetszolgáltató blokkolása miatt
 • Számos jogi szolgáltatás lehetővé teszi, hogy akár 4K minőséget is közvetítsen
 • Nem kell aggódnia, hogy letöltötte a rosszindulatú programokat, vírusokat stb.

Hátrányok

 • Általában fizetett előfizetésre van szükség
 • Előfordulhat, hogy több szolgáltatást fel kell előfizetnie az összes kívánt tartalom megtekintésére

Itt van az öt legfontosabb legális webhely felsorolása, amelyek a Putlocker helyébe lépnek

1. Prime Video

putlocker alternatív oldalakAz Amazon Prime Video manapság az egyik legnépszerűbb streaming platform. Csakúgy, mint a Putlocker, a Prime-fiókjával bejelentkezhet a szolgáltatás online portáljába, és továbbíthatja azt egy böngészőben. Természetesen az Amazon Prime mobil és TV készülékekre is rendelkezik alkalmazásokkal.

A Primenak sok eredeti példánya van, köztük Fleabag, Jack Ryan, The Marvelous Mrs. Maisel és még sok más. Az Originals mellett a filmek, show-k, dokumentumfilmek, sportműsorok, tartalom gyerekeknek és egyebek széles választékát is kínálja..

Valójában nem tagadható, hogy az Amazon Prime az egyik legjobb streaming szolgáltatás.

Webhely link - https://www.primevideo.com/

2. Netflix

legjobb filmes webhelyek, mint például a putlockerA Netflix az a név, amelyet nem kell bevezetni. Ez az óriási óriás már több mint két évtizede létezik. A Netflix világszerte több mint 150 millió előfizetővel a világ legnagyobb médiaplatformja.

A Netflixnek több Originals van, mint bármely más streaming szolgáltatáshoz. Ezen kívül tartalmaz egy hatalmas filmek, műsorok, dokumentumfilmek és még sok más könyvtárat is. Noha a Netflix a szerzői jogi korlátozások miatt nem engedi az összes tartalmat az összes régió számára, könnyen feloldhatja a Netflix blokkolását jó VPN-sel.

Ha legális Putlocker alternatívát keres, akkor a Netflix lehet az első számú választásod.

Webhely link - https://www.netflix.com/

3. Disney+

putlocker oldalakA Disney + (vagy a Disney Plus) egy nagyon új streaming szolgáltatás. 2019 novemberében indították, és jelenleg csak néhány országban érhető el.

Ez a platform különféle eredeti példányokkal indult. Ugyancsak rendelkezik a Marvel Cinematic Universe és a Star Wars franchise tartalmainak kizárólagos streaming jogával.

Annak ellenére, hogy a Disney + új, máris haragvá vált a szórakoztató világban.

Webhely - https://www.disneyplus.com/

4. Hulu

helyettesítő webhely a putlockerek számáraA Hulu egy hihetetlenül népszerű streaming szolgáltatás az Egyesült Államokban. Nem sokan tudják, hogy a Hulu is a The Walt Disney Company tulajdonában van, akárcsak a Disney+.

A Hulu rengeteg igényes tartalmat kínál, beleértve filmeket, műsorokat, dokumentumfilmeket és még sok más. Ez a különféle eredeti példányokról is ismert, köztük a népszerű The Handmaid’s Tale.

A Hulu Live TV szolgáltatással is rendelkezik, amelyet további előfizetési díj fizetésével lehet megszerezni.

Webhely link - https://www.hulu.com/welcome

5. Vudu

legjobb alternatívákA Vudu egy Walmart tulajdonában lévő tartalomszolgáltató, amely online kölcsönzi a filmek és TV-műsorok digitális másolatát. Míg a listán szereplő többi streaming szolgáltatás előfizetésen alapul, a Vudu-val fizetnie kell a bérleti díjat, vagy meg kell vásárolnia a film- vagy a TV-szezont.

A Vudu segítségével akár különálló epizódokat is bérelhet anélkül, hogy a teljes műsort vagy akár a szezont meg kellene vásárolni. Szinte az összes olyan film vagy műsor van, amelyet érdekelhetsz nézni.

Webhely link - https://www.vudu.com/

Ingyenes (legális) webhelyek, mint például a Putlocker

Van néhány ingyenes és legális streaming webhely is, amely életképes Putlocker pótlóként szolgálhat. Ezen webhelyek többségét hirdetés támogatja, és innen származnak bevételeik. Itt van a lista.

1. Popcornflix

putlockerNoha a listán szereplő egyéb legális streaming szolgáltatások fizetős előfizetést igényelnek, addig a PopcornFlix teljesen ingyenes filmes webhely. Ez egy hirdetéssel támogatott webes streaming-platform.

Ez a weboldal elsősorban filmeket és műsorokat mutat be független produkciós társaságoktól. Lehet, hogy itt nem található a legnépszerűbb tartalom. Van azonban néhány érdekes streaming lehetőség, amelyet fel kell fedezni.

A Popcornflix nem igényel regisztrációt vagy bejelentkezést. Azonnal elindulhat.

Weboldal URL - https://www.popcornflix.com

2. Pluto TV

ingyenes webhelyek, például a putlockerA Pluto TV egy másik ingyenes streaming webhely, amely jelenleg elérhető az Egyesült Államokban, Kanadában és néhány európai országban. Ez a platform élő TV-t, valamint igény szerinti tartalmat szállít, beleértve a filmeket és műsorokat.

A Pluto TV több mint 70 szolgáltatóval partneri kapcsolatban van, akiktől engedélyezte a szállított tartalmat. Több mint 20 millió havi felhasználóval a Pluto TV az egyik legnagyobb ingyenes, hirdetéssel támogatott streaming platform.

Webhely link - https://pluto.tv/

3. Snagfilmek

snagfilmsA Snagflims kiváló hely azok számára, akik szeretnék független filmeket és dokumentumfilmeket nézni. Ez a streaming szolgáltatás széles skáláját kínálja ilyen tartalommal; közülük sokan elismerték és több díjat nyertek.

A tartalom nagy részét regisztráció nélkül megnézheti. A Snagflims teljesen ingyenes, és bevételeit reklámokból keresi. Jelenleg több mint 5000 film címet közvetít.

Úgy gondolom, hogy a Snagfilms jó alternatíva a Putlocker számára, ha ingyenes és legális streamingre keres.

Webhely - https://www.snagfilms.com/

4. Crackle

ingyenes jogi film weboldalA Crackle egy népszerű név a streaming világban. A Sony tulajdonában lévő Crackle lehetővé teszi, hogy TV-műsorokat és filmeket ingyen nézhessenek. A társaság bevételeit a videók között időnként megjelenő hirdetésekből kapja.

A cég különféle eredeti példányokat, valamint más szolgáltatók által engedélyezett tartalmakat szállít.

A Crackle remek hely a klasszikus műsorok és filmek nézésére. Van ugyanakkor új tartalma is.

Webhely - https://www.crackle.com/

5. Tubi TV

ingyenes webhelyek filmekhezA Tubi TV egy ingyenes weboldal filmek és TV-műsorok streamingjére. Jelenleg több mint 15 000 filmet és show-t mutat.

Ennek a streaming szolgáltatásnak havonta több mint 20 millió felhasználója van. Engedélyezett tartalmat szolgáltatók, köztük a Paramount Pictures, a Warner Bros, a Metro-Goldwyn-Mayer, a Lionsgate és a Universal Pictures.

A Tubi TV egy hirdetéssel támogatott szolgáltatás, amelynek reklámjai többször jelennek meg a videó lejátszása során.

Videókat bejelentkezés nélkül is nézhet. Ha van fiókja, szinkronizálhatja streaming adatait az eszközök között.

Webhely URL-je - https://tubitv.com/

JEGYZET: A cikk következő szakasza a Putlockerhez hasonló ingyenes filmes webhelyekről szól, amelyeket kalózkodási webhelyeknek hívnak. Információs forrásként megosztom a listát. Mi (Fire Stick trükkök) nem valljuk be a szerzői jogok megsértését. Kérjük, legyen jó bírója a tetteiért, és tartsa be a helyi törvényeket.

Kérjük, kattintson ide, hogy elolvassa a nyilatkozatot, mielőtt folytatná.

Ingyenes Putlocker alternatívák

Ebben a szakaszban olyan ingyenes filmes oldalakról beszélünk, mint például a Putlocker. Ezekről ismert, hogy kalózkodási webhelyekről van szó, és valószínűleg illegálisan terjesztik az engedély nélküli tartalmakat. Ezekről a weboldalakról történő streaming szükségtelen problémákhoz vezethet. Mivel a kormány a Putlockert levette, ezek a webhelyek lehetnek a következő célpont.

Vessen egy pillantást az ingyenes streaming webhelyek használatának előnyeire és hátrányaira

Előnyök

 • Szinte az összes weboldalon elérhető tartalom
 • Nem kell különféle szolgáltatásokat meglátogatni
 • Ezek a webhelyek ingyenesek, és nem igényelnek előfizetést
 • A legtöbb webhely magas színvonalú streaming-et kínál (akár 1080p-ig)

Hátrányok

 • Az ezekről a weboldalakról történő streaming jogi következményekkel járhat
 • Ezek a webhelyek megfertőzhetik a készüléket a rosszindulatú programok vagy a rosszindulatú programok diszkrét letöltésével
 • Lehet, hogy ellopják az Ön személyes adatait

A Putlocker webhelyek biztonságos elérése

Nem ösztönözzük a szerzői jogok megsértését. Javasoljuk, hogy folytasson tartalmat a legális streaming weboldalakon keresztül. Ha azonban továbbra is olyan webhelyekről szeretne adatfolyamot közvetíteni, mint például a Putlocker, hadd mutassam meg, hogyan tudok biztonságban maradni.

Nagyon ajánlott, hogy VPN-t használjon az ingyenes webhelyekről történő streaming közben. A VPN védi a kapcsolatot, elrejti az IP-címet, és megóvja a kormánytól, az internetszolgáltatók nyomon követésétől és még harmadik felektől is, mint például a hackerek..

Ezen túlmenően ezeknek a webhelyeknek néhány országa földrajzilag blokkolt. Tehát a feloldáshoz VPN-t kell használnia.

Én személy szerint használom és ajánlom az ExpressVPN-t. Ez nem csak a legbiztonságosabb, hanem a leggyorsabb VPN-pénzt is megvásárolható. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, amely elegendő időt biztosít a szolgáltatások tesztelésére. Az éves terveihez 49% kedvezményt is kaphat (3 hónap ingyenes).

Hadd mutassam meg, hogyan kezdje el az ExpressVPN használatát 3 gyors lépésben.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Nyissa meg az ExpressVPN alkalmazást, és kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgálóhoz történő csatlakozáshoz.

csatlakoztassa az expressvpn-et az adatfolyamhoz

Ez minden. Most már biztonságos a kapcsolat a leggyorsabb és legjobb VPN-vel az streaminghez.

Vessen egy pillantást a 10 legfontosabb Putlocker alternatíva listájára:

 • Soap2Day
 • FMovies
 • Putlocker.vip
 • 123Movies
 • Filmek Joy
 • Igen, filmek
 • AZMovies
 • Nézze online sorozatot
 • Pattogatott kukorica idő
 • Szoláris filmek

1. Soap2Day

ingyenes film alternatíva a putlocker webhelyhez

A Soap2Day az egyik leglátogatottabb ingyenes filmek és show-k webhelye. Annak ellenére, hogy a felület nem olyan, mint a Putlocker, a webhely szinte ugyanolyan streaming élményt nyújt.

Ez a weboldal a filmek és show-k teljes választékát kínálja, beleértve a legújabb, valamint a régi címeket és epizódokat.

A tartalmat ingyen nézheti, ha rendben van a gyakori reklámokkal és felbukkanókkal. Ha azonban hirdetésmentes élményt szeretne, feliratkozhat a Soap2Day VIP-re.

A Soap2Day ügyes, rendetlenségi felülettel rendelkezik, könnyen választható kategóriákkal és műfajokkal. A webhely korlátozott sporttartalommal is rendelkezik.

 • Hirdetésmentes hozzáférés fizetéssel
 • HD Streams
 • feliratok
 • Belépés regisztráció nélkül
 • Az ingyenes verzióhoz nem szükséges fizetési adat

Webhely - https://soap2day.com/

2. Filmek

ingyenes filmes webhely, hasonlóan a putlockerekhez

Az FMovies egy hatalmas név az ingyenes online streaming webhelyek világában. Hatalmas filmek és műsorok könyvtárával rendelkezik. A weboldal folyamatosan frissíti a tartalmat, amint bármilyen új videó elérhető.

Az FMovies honlapján nagy keresőmező található. Használhatja bármilyen film vagy műsor keresésére. A tetején található menüsáv, amely a felfedezésre váró különféle kategóriákat tartalmazza, beleértve a Felkapott képeket, a TV-műsorokat, a filmeket, az epizódokat és a legjobb IMDB-t..

Az FMovies teljes HD felbontást kínál. Szerencsére nagyon kevés hirdetés van. A webhely átfogó streaming élményt nyújt.

Jellemzők

 • Feliratok / Zárt felirat
 • A regisztráció nem szükséges
 • Hitelkártya nem szükséges
 • HD stream-ek bejelentkezés nélkül
 • 4K adatfolyamok ingyenes regisztrációval
 • Következő automatikus lejátszás

Műfaj - Akció, kaland, animáció, életrajz, jelmez, komédia, bűnözés, dokumentumfilm, dráma, család, fantasy, játék-előadás, történelem, horror, kungfu, zene, rejtély, valóság-TV, romantika, sci-fi, sport, thriller , TV-műsor, háború, nyugati

Webhely link - https://fmovies.to/

3. Putlocker.vip

putlocker webhelyEz a weboldal ugyanazzal a névvel és logóval rendelkezik az eredeti Putlocker weboldallal. Tehát nagy esély van rá, hogy ez valójában a Putlocker hivatalos weboldala. Ezt azonban nem mondhatjuk biztosan.

A kezdéshez válassza a streaming opciókat a felső menüsorban. Az opciók között szerepel a műfaj, az ország, a filmek, a TV-sorozat, a legfontosabb IMBD és a hírek.

Ennek a Putlocker webhelynek megújult felépítése van. Ha azonban a régi formatervező rajongója vagy, akkor lehetősége van egyetlen kattintással váltani.

A Putlocker webhely az összes népszerű címet és show-t tartalmazza, amelyekre gondolhat. Legyen kész azonban a gyakori reklámok és felbukkanók megjelenésére.

Jellemzők

 • Belépés regisztráció nélkül
 • Nem szükséges hitelkártya
 • Feliratok / Zárt feliratok
 • Automatikus lejátszás Következő
 • Több szerver

Műfaj - Akció, Kaland, Animáció, Életrajz, Komédia, Jelmez, Bűnözés, Dokumentumfilm, Dráma, Család, Fantázia, Előzmények, Horror, Kungfu, Zene, Rejtély, Mitológiai, Pszichológiai, Romantikus, Sci-Fi, Sitcom, Sport, Thriller, TV Mutasd, háború

Webhely link - https://putlocker.vip/

4. 123 filmek

putlocker filmek weboldal

A 123Movies nagyon népszerű webes streaming szolgáltatás. Ez már jó ideje fennáll. Csakúgy, mint a Putlocker, ez a szolgáltatás többször is megváltoztatta a domaineket.

Akár filmeket, akár TV-műsorokat keres, itt mindent megtalál. A weboldalon megtalálható a legújabb filmek megjelenése, valamint az epizódok.

A 123Movies honlapja jól elrendezett. A tartalom különféle hasznos kategóriákba van rendezve. A tetején található a főmenü, amely olyan lehetőségeket kínál, mint a Kezdőlap, a Tallózás, a műfajok, az országok, az évek stb.

Ha filmet vagy epizódot választ, a webhely választja ki a legjobb linket a lejátszáshoz. Ezenkívül több streaming linket is felsorakoztat, arra az esetre, ha magát a szedést akarja végezni.

Annak ellenére, hogy a 123Movies hirdetés-támogatott, a reklámok vagy a felbukkanó ablakok nem jelennek meg nagyon gyakran. Ezért úgy gondolom, hogy ez egy tisztességes Putlocker alternatíva.

Jellemzők

 • A regisztráció nem szükséges
 • Hitelkártya nem szükséges
 • HD minőség

Műfaj - Akció, kaland, sport, sci-fi, horror, thriller, komédia, bűnözés, nyugati, anime, animáció, zene, romantika, háború, Kung Fu, dráma, család, fantasy, történelem, életrajz, rejtély, zenei, történelmi, Iskola, TV-műsorok, Anime sorozatok, Ázsiai drámák

Webhely - http://wvw1.123movies.net/

5. Filmek Joy

putlockersEz egy másik szépen kialakított ingyenes streaming webhely filmekhez és TV-műsorokhoz. A weboldal kezdőlapja alapértelmezés szerint megjeleníti a népszerű és leginkább megjelenő filmeket. Egy kattintással gyorsan válthat a TV-műsorokra.

A webhely menüsorában szűrheti / rendezheti a tartalmat műfaj, ország és filmek szerint & TV műsorok. Az adott tartalmat a keresési opcióval is megkeresheti.

Filmek A Joy ingyenes és hirdetésekkel támogatott. A felbukkanó ablakok egy része gyanúsnak tűnt. Ezért kerülje el a reklámok kattintását.

Jellemzők

 • Leginkább HD minőség
 • Játssz regisztráció nélkül
 • Nincs szükség fizetési információkra
 • feliratok

Műfaj - Akció & Kaland, Animáció, Komédia, Bűnözés, Dráma, Dokumentumfilm, Fantasy, Család, Horror, Történelem, Zene, Rejtély, Gyerekek, Hírek, Romantikus, Valóság, Tudományos fantasztika, Háború

Webhely link - https://www1.moviesjoy.net/

6. Igen filmek

yesmovies oldal a putlocker cseréjéhez

Ha továbbra is PutLocker alternatívát keres, akkor a YesMovies.ag egy másik webhely, amelyet kipróbálhat. Ez a weboldal szépen megtervezett, és tartalmazza az összes filmet vagy show-t, amelyekre gondolt.

A weblap elrendezése meglehetősen egyszerű. A népszerű tartalmat közvetlenül a kezdőlapról választhatja ki. Ha többet szeretne keresni, akkor kategóriákat és műfajokat használva fedezhet fel. A keresési funkcióval is kereshet valamit.

A webhely segítségével videókat tölthet le készülékére.

A YesMovies segítségével HD formátumban és 4K-ban is streamálhat. A 4K streaminghez azonban regisztrálnia kell egy ingyenes fiókot.

Jellemzők:

 • Regisztráció nélkül elérhető
 • Nincs másolat szükséges
 • A letöltési szolgáltatás elérhető
 • 4K minőség, ingyenes regisztrációval
 • Következő automatikus lejátszás

Műfaj - Akció, Kaland, Animáció, Életrajz, Komédia, Jelmez, Bűnözés, Dokumentumfilm, Dráma, Család, Fantázia, Előzmények, Horror, Kungfu, Zene, Rejtély, Mitológiai, Pszichológiai, Romantikus, Sci-Fi, Sitcom, Sport, Thriller, TV Mutasd, háború

Webhely - https://yesmovies.ag/

7. AZMovies

legjobb putlocker webhely

Az AZMovies elsősorban film streaming webhely. A weboldal honlapján néhány rész található a filmek számára. Különböző szakaszokat fedezhet fel, például a Kiemelt, az Év, az összes film, a műfaj stb.

Ha valaki jobban érdekli a filmeket, az AZMovies szerverként szolgálhat kiváló alternatívaként a putlockerek számára.

Jellemzők

 • HD minőség
 • Nincs regisztráció szükséges
 • Nincs szükség hitelkártyára

Műfaj - Akció, kaland, animáció, bio, komédia, bűnözés, dráma, család, fantasy, történelem, horror, rejtély, romantika, sci-fi, thriller, háború

Webhely - https://azm.to/

8. Nézze meg az online sorozatot

putlockers weboldal alternatívaEz egy másik Putlocker csere, amelyet érdemes megfontolni. Ahogy a neve is sugallja, ez a webhely csak TV-műsorok számára készült. A legújabb epizódoktól a régi műsorokig az Watch Online Series mindent tartalmaz. Az új tartalmat rendszeresen frissítik.

A Watch Online Series egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik. Azonnal megkezdheti a streaming-t. A honlapon megjelenik a kiemelt tartalom. A különböző kategóriák között többet böngészhet, beleértve a TV Mini-sorozatokat, az új TV-műsorokat és egyebeket.

Számos műfaj közül választhat, köztük Akció, Kaland, Animáció, Életrajz stb.

A Nézd Online sorozat hirdetés-támogatott. Ezért itt és ott jelenít meg hirdetési pop-upokat.

Jellemzők

 • Regisztráció nélkül elérhető
 • Nem szükséges hitelkártya
 • HD stream-ek

Műfaj - Akció, kaland, életrajz, animáció

Webhely - https://watchtvseries.io/

9. Pattogatott kukorica idő

putlockers alternatívaA Popcorn Time szintén nagyon népszerű streaming szolgáltatás és a Putlocker egyik legjobb alternatívája. Ugyanakkor a webhely nem kínál böngésző streaming-et, helyette különféle eszközökhöz használhatja alkalmazásukat. Weboldalának megfelelően a Popcorn Time alkalmazás elérhető Windows, macOS, Android TV és Android okostelefonokra.

A Popcorn Time a torrentokat használja az ingyenes filmek és műsorok közvetítéséhez. A weboldal kezdőlapján elérhető információk szerint a Popcorn Time alkalmazás soros letöltést használ a több torrent webhely felsorolt ​​videóinak streamingjéhez, és a harmadik fél nyomkövetőit manuálisan is hozzáadhatják.

Webhely - https://popcorntime.sh/

10. Szoláris filmek

új putlocker webhelyekAnnak ellenére, hogy a weboldal neve csak „filmeket” tartalmaz, itt megtalálhatja az összes népszerű TV-műsort is.

A weboldal szép és könnyen használható kialakítású. A weboldal fő része az ajánlott tartalmat tartalmazza a tetején. Ahogy gördít le, megtalálhatja a kiemelt filmeket és TV-műsorokat is.

A műfajt, például a Action, a Thriller, a Romance, az Ország stb. Közvetlenül a honlapon választhatja ki. A keresőeszköz segítségével kereshet valami konkrét véleményét.

A weboldal hirdetés-támogatott. Szerencsére nincs túl sok idegesítő pop-up, amivel foglalkozni lehet.

Jellemzők

 • Letöltés funkció
 • HD streaming minőség
 • Játssz fiók regisztráció nélkül
 • Nincs szükség másolat részleteire

Műfaj - Akció, Rejtély, Romantikus, Pszichológiai, Sitcom, Sport, Háború, Kungfu, Történelem, Kaland, Bűnözés, Animáció, Dokumentumfilm, Fantázia, Dráma, Zene, Életrajz

Webhely - https://www.solarmovie.one

Következtetés

Tehát itt van a legjobb Putlocker alternatívák listája. Mint az elején mondtam, tucatnyi ingyenes filmes webhelyet ellenőriztünk, mielőtt összeállítottuk ezt a listát. Ha azonban úgy érzi, hogy hiányzott egy jó webhely, tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Összefüggő:

Ingyenes film alkalmazások a Firestick számára
A legjobb terrárium TV-alternatívák
A legjobb showbox alternatívák
Legjobb IPTV szolgáltatások

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me