A 2020-ban felhasználható 6 legjobb Kodi-alternatíva

>

Ebben a cikkben felsorolom a legjobb Kodi alternatívákat filmek, műsorok és egyebek streamingjére. Ezek az alternatívák streaming lehetőségeket kínálnak számos médiaeszköz számára, beleértve a FireStick, PC, Mobiles és egyéb eszközöket.


A Kodi egy hihetetlen média eszköz, amely rengeteg funkciót kínál, és több száz kiegészítőt és tucatnyi verziót támogat. Nem láttam sok médialejátszót olyan sokoldalúnak és olyan aktívnak, mint Kodi. A Kodi azonban nem a leginkább felhasználóbarát alkalmazás, és hozzászokni egy kis tanulási görbét igényel. Néhány felhasználó számára még kissé túlterhelő is lehet.

Szerencsére a Kodi nem az egyetlen médiaszolgáltatás. Sokkal több, és néhányuk még sokkal könnyebben használható. Használhatja őket Kodi alternatívákként. Valójában jó lenne ezeket Kodi mellett használni. Rengeteg adatfolyamot fog kapni, amíg megkapod a Kodi alkalmazás lefagyását.

A legjobb Kodi alternatívák

Vessen egy pillantást a Kodi legjobb alternatíváira.

Figyelem felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha a szerzői jog által védett tartalmat streamingben találja online, komoly bajba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen egy jó VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.

1. Stremio

legjobb kodi alternatívák

Stremio némi hasonlóságot mutat Kodival. Ez a Kodi egyik legjobb alternatívájának minősíti. A kezdők számára a Stremio egy platformon átívelő médiaszolgáltatás, amely lehetővé teszi filmek, műsorok, élő TV-műsorok és egyebek közvetítését. Számos eszköz hivatalos csatornáin keresztül, másokon pedig könnyen letölthető.

Ugyanúgy, mint a Kodi, a Stremio támogatja a hivatalos és nem hivatalos video streaming és a segédprogramok kiegészítőit is. Az egyik nagy különbség az, hogy ellentétben a Kodi-val, a Stremio-kiegészítőket nem telepítik helyben. A kiegészítőket online telepítik és a Stremio-fiókodhoz kapcsolódnak. Amikor egy eszközre telepíti a Stremio kiegészítőt, akkor az elérhető minden olyan eszközön, amelybe ugyanazzal a fiókkal jelentkezett be. Nem kell minden eszközre külön telepítenie.

Emellett, Kodával ellentétben, nem kell manuálisan keresnie a Stremio kiegészítőket. Az alkalmazásban található kiegészítők szakasz felsorolja az összes támogatott kiegészítőt. Telepítheti őket egyetlen kattintással.

A Stremio felhasználóbarátabb, mint a Kodi. Szüksége van egy kis tanulási görbére Kodi-lal, de a Stremio-val azonnal indulhat.

A kiemelt tartalom az alkalmazás kezdőképernyőjén jelenik meg. Ha többet szeretne felfedezni, lépjen a Felfedezés szakaszba. A Saját könyvtár kategória lehetővé teszi a könyvtár egyszerű kezelését és karbantartását. A könyvtár szinkronizálva van az összes Stremio eszközön. Bejelentkezhet a Trakt-fiókjába, hogy streaming adatait más alkalmazásokból és szolgáltatásokból töltse le.

A Stremio természetesen nem olyan sokoldalú, mint Kodi. Csak egy csomó külső gyártótól származik kiegészítő, míg Kodi-nak százai vannak. A Stremio felület szintén nem igazán testreszabható. Nincs olyan bőr vagy téma, amelyek közül választhat. Ha azonban minden, amit egy könnyen használható platformon keresi a kedvenc tartalmak streamingjéhez, a Stremio nagyon jól elvégzi a munkát.

A Stremio telepítése a FireStick-en & Android doboz

2. Plex

a legjobb kodi alternatíva

A Plex egy másik nagyszerű alternatívája a Kodi-nak. A Plex valódi erőssége az ügyfél-szerver kialakításban rejlik, amely lehetővé teszi az összes eszköz média elérését az összes eszközön egy központi szerver helyéről. Ahelyett, hogy másokra támaszkodna, a Plex lehetővé teszi saját médiakiszolgáló létrehozását.

A Plex funkciók egyszerűek. Csak annyit kell tennie, hogy beállítja a számítógépet (vagy egy Nas-eszközt) szerverként, és távolról fér hozzá a szerver helyi médiájához az Ön által választott bármely kliens eszközön. A Plex klienst számos eszközplatform támogatja, beleértve az Androidot, az Amazon Fire TV-t, a számítógépeket, az iOS-t, az Android TV Boxokat és még sok más. Az ügyfelet és a szervert nem kell ugyanabba a vezeték nélküli hálózatba csatlakoztatni. Az ügyféleszköz a világ bármely pontjáról hozzáférhet a szerverhez, feltéve, hogy mindkettő be van kapcsolva és csatlakozik az internethez.

A Plex különféle hivatalos és nem hivatalos bővítményeket is támogat, amelyeket népszerûen Plex csatornáknak neveznek. A Plex csatornák nagyon hasonlítanak a Kodi kiegészítőkhöz, de a kiszolgálóra vannak telepítve és az összes csatlakoztatott ügyfél számára elérhetők. A nem hivatalos csatornák segítségével korlátlanul filmeket, műsorokat, élő TV-t nézhetnek stb.

Az alapszolgáltatások ingyenesek, de a Plex Pass vásárlása (prémium Plex terv) további előnyöket kínál, beleértve a mobil szinkronizálást, a média letöltését az ügyfél eszközön, az élő TV-t. & DVR, fényképezőgép feltöltése, automatikus fényképcímkézés és így tovább. A Plex határozottan az egyik legfontosabb Kodi-alternatíva, különösen, ha érdekli a helyi média eszközön keresztüli streamingje.

3. Emby

legjobb kodi alternatívák

Csakúgy, mint a Plex, az Emby kliens-szerver kialakítást is kínál, és lehetővé teszi a személyes adathordozók elérését bármilyen választott kliens eszközről. Valójában az Emby és a Plex számos hasonlóságot mutat. Például, mindkettő könnyű hozzáférést biztosít a kiszolgáló adathordozóinak bármely ügyfélen keresztül. Mindkettőt számos eszköz támogatja. Ezek lehetővé teszik az élő TV közvetítését, és könnyű DVR kezelési lehetőségeket kínálnak.

Az Emby felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a streaming elindítását. Könnyedén kezelheti és rendezheti személyes adathordozóit is. A szolgáltatást egy erős közösség támogatja, amely készen áll arra, hogy bármikor segítsen és válaszoljon kérdéseire.

Mint a Plex és a Kodi, az Emby sem nyújt semmilyen tartalmat. Ez egy aggregátor, amely különböző forrásokból tölti le a tartalmat. Támogatja a különféle hivatalos és nem hivatalos bővítményeket is, amelyek lehetővé teszik az online média széles skálájához való hozzáférést.

Az Emby prémium előfizetéseket is kínál, amelyek lehetővé teszik a különleges funkciók - például a mobil szinkronizálás, az offline média, a DVR, a felhő-szinkronizálás, a borító és az egyéb - élvezetét..

Az itt felsorolt ​​okok miatt az Emby-t választottuk a Kodi egyik legjobb alternatívájává.

4. Médiaportál

olyan alkalmazások, mint a kodi

A Media Portal egy nyílt forrású médiaeszköz, melynek célja a számítógép átalakítása médiaközponttá. Könnyen csatlakoztatható a külső eszközökhöz, például a TV-hez, DVD-lejátszókhoz, kivetítőkhöz, Blue-ray lejátszókhoz, és lehetővé teszi a média felhasználóbarát rendezését. A Media Portal jelenleg csak Windows rendszeren érhető el, még mérsékelten felszerelt eszközökön is futtatható. Ez azt jelenti, hogy nem erőforrás-igényes segédprogram.

Ez a médiaszolgáltatás két változatban érhető el: a Media Player 1 és a Media Player 2. A Media Player 1 a régebbi, stabil verzió, míg a Media Player 2 még fejlesztés alatt áll. A fejlesztők azonban azt állítják, hogy az MP2 stabil, és a továbbfejlesztésen dolgoznak.

A Médiaportál a pluginek széles skáláját támogatja, amelyek filmeket, műsorokat, élő TV-t nézhetnek, rádiót hallgathatnak és még sok minden mást. Ha a PC az elsődleges szórakoztató eszköz, akkor a Media Portal minden bizonnyal az egyik legmegfelelőbb Kodi-alternatíva az Ön számára.

5. Pattogatott kukorica idő

top kodi alternatíva

A pattogatott kukorica idő egy másik Kodi alternatíva, amelyet érdemes megnézni. Ez egy harmadik féltől származó streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi korlátlan, ingyenes filmek és TV-műsorok nézését. Eredetileg csak Android mobiltelefonokon és Android alapú TV készülékeken érhető el. Most már támogatja a Windows PC, Mac és iOS rendszereken is. A Windows alkalmazást letöltheti a hivatalos webhelyről.

Mivel a Popcorn Time harmadik féltől származó szolgáltatás, a legjobb, ha VPN-sel használja. Ez biztosítja, hogy egyetlen streaming tevékenységet sem figyelnek vagy nem naplóznak. Szüksége lehet VPN-re az alkalmazás letöltéséhez, mivel a letöltési link egyes országokban le van tiltva.

A Popcorn Time nem rendelkezik semmilyen tartalommal. Tartalom összesítőként működik. Hihetetlenül egyszerű és felhasználóbarát felülettel rendelkezik. A tartalom jól meg van szervezve a könnyű hozzáférés érdekében.

A Popcorn Time telepítése a FireStick-en

6. Universal Media Server

legjobb kodi alternatívák

Ha olyan egyszerű médiamegoldást keres, amely könnyen továbbítja az adathordozókat sokféle DLNA-eszközhöz, akkor meg kell próbálnia a Universal Media Server szolgáltatást. Függetlenül attól, hogy játékkonzolt, tévét vagy egyszerű okostelefont használ, ez a médiaszolgáltatás mindenkivel használható. Még akkor is, ha nincs DLNA-támogatott eszköz, bármilyen gond nélkül használhatja a webes felületet és adatfolyamot.

Az UMS felhasználói felülete rendkívül egyszerű. Függetlenül attól, hogy ilyen alkalmazást korábban is használt-e, nem túl sokáig tarthat ahhoz, hogy megkapja ezt az eszközt.

Az Universal Media Server a video formátumok széles skáláját támogatja, és automatikusan beállítja a bitrátát, hogy megfeleljen a kapcsolat sebességének. Az eszközt egy aktív fejlesztői csapat támogatja, amely folyamatosan nyújt új frissítéseket és szoftverjavításokat. Biztos vagyok abban, hogy ez az egyik legjobb Kodi-alternatíva.

Záró szavak

Annak ellenére, hogy ezeket a legfontosabb Kodi alternatívákat szolgáltattam, el kell mondanom, hogy a Kodi továbbra is személyes kedvencem. A Kodi nagymértékben testreszabható, és több száz fantasztikus bővítményt támogat (kiegészítőket és készítéseket). Ami Kodi-nak hiányzik, a könnyű használat (csak addig, amíg körül nem kerülsz). Ahol megjelennek a Kodi ezen alternatívái. Vessen egy pillantást és az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk, melyik a kedvenced.

Összefüggő:

A legjobb terrárium TV-alternatívák
A legjobb showbox alternatívák
Hogyan telepítsük a Kodi-t a FireStick-re

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − = 13

map