A legjobb IPTV lejátszók az Ön IPTV szolgáltatásához

>

Ebben a bejegyzésben megtalálhatja a legjobb IPTV lejátszók listáját a Fire Stick, Fire TV, Android TV dobozok, intelligens TV-k, Android mobilok, iOS, Windows PC és egyebek számára. Noha a listán szereplő játékosok némelyikének nincs saját dedikált alkalmazása a Windows és a MacOS számára, használhatja őket egy Android emulátor segítségével. 

legjobb iptv-játékosok

Az itt bemutatott IPTV lejátszók sok IPTV szolgáltatáshoz használhatók. Fontos megjegyezni, hogy az itt felsorolt ​​alkalmazások csak a játékosok és nem biztosítanak IPTV csatornákat.

Ezen IPTV lejátszók használatához rendelkeznie kell meglévő IPTV előfizetéssel. Ezenkívül a jelenlegi IPTV-előfizetésednek támogatnia kell az M3U lejátszási listákat vagy az EPG-t.

Az IPTV lejátszók az M3U lejátszási listával és / vagy az EPG támogatással együtt használhatók a hivatalos, valamint a harmadik fél által készített IPTV szolgáltatásokkal..

JEGYZET: Ez az oldal csak az IPTV lejátszókra vonatkozik, és nem a szolgáltatásokra. Itt megtekintheti az IPTV szolgáltatók listáját. 

Mi az IPTV Player??

Bármely alkalmazás vagy szolgáltatás képes lejátszani az IPTV-csatornákat a jelenlegi IPTV-előfizetésből. Tehát vásárol egy IPTV előfizetést a szolgáltatótól, és egy csatornát játszik le egy IPTV lejátszóval.

A legtöbb IPTV szolgáltató saját alkalmazással vagy klienssel rendelkezik. Az alkalmazást külön telepítheti a támogatott eszközökre.

Ha azonban több IPTV-előfizetést használ, akkor az IPTV-lejátszóval könnyebb lesz a kezelés. Nem kell telepítenie több alkalmazást különböző előfizetésekből. Mindegyikbe bejelentkezhet egyetlen IPTV lejátszón keresztül.

A legtöbb IPTV lejátszónak be kell jelentkeznie az M3U lejátszási lista URL-jével vagy EPG URL-jével. Néhányan támogatják az API bejelentkezéseket.

Ez azt jelenti, hogy a meglévő IPTV szolgáltatónak támogatnia kell az M3U vagy EPG URL vagy API bejelentkezést (ha az IPTV lejátszó támogatja).

Általában, amikor feliratkozik az IPTV szolgáltatásra, az M3U vagy EPG URL és API bejelentkezési adatokat a regisztrált e-mail címben küldi el Önnek. Ha még nem kapta meg, akkor lehet, hogy kapcsolatba kell lépnie az IPTV szolgáltatójával.

Az itt felsorolt ​​IPTV lejátszók linkkel rendelkeznek a vonatkozó útmutatóikhoz. A telepítési és telepítési eljárást ezekben az útmutatókban találja meg.

Az IPTV lejátszó használatának előnyei

Íme néhány ok, amiért IPTV-lejátszót szeretne használni az IPTV-szolgáltató natív alkalmazásán keresztül:

  • Az IPTV lejátszók általában felhasználóbarátabbak, mint a natív alkalmazások
  • Az IPTV-lejátszókat általában több eszköz támogatja, mint az IPTV-szolgáltató APK-jait
  • Konfigurálhat és kezelhet több IPTV-előfizetést egyetlen alkalmazással. Nem kell telepíteni több alkalmazást több szolgáltatótól
  • Az IPTV lejátszók a legtöbb eszközplatformon hivatalosan elérhetők. A natív alkalmazásokkal ellentétben nem kell őket újra letölteni (az Amazon Fire TV kivételével) & FIRESTICK)
  Parhaat IPTV-palvelut (helmikuu 2023)

Az IPTV lejátszók legálisak?

Igen.

Az IPTV-lejátszók egyszerűen lehetővé teszik az IPTV-csatornák lejátszását a meglévő IPTV-előfizetésből. Nem nyújtanak semmilyen saját tartalmat. Nincs házigazda. Csak megkönnyítik a lejátszást.

Valójában a cikkben bemutatott összes IPTV lejátszó hivatalos forrásokból, például a Google Play Store, az Apple App Store stb..

Figyelem: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha a készüléken szerzői jogi védelem alatt álló tartalmat talál, akkor súlyos bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen egy jó VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

  • A VPN telepítése a FireStick / Fire TV-n
  • A VPN telepítése más streaming eszközökre

A legjobb IPTV lejátszók

Itt jön a legjobb IPTV lejátszók listája. Nézd meg.

Tökéletes lejátszó IPTV

legjobb iptv-lejátszó

A Perfect Player valószínűleg jelenleg a legnépszerűbb IPTV lejátszó. Ügyes és felhasználóbarát felülettel ez a lejátszó könnyedén közvetítheti kedvenc IPTV szolgáltatását. Az alkalmazás támogatja a több URL formátumot (M3U, XC, XSPF) és az EPG formátumot (XMLTV, JTV).

Nyilvánvaló, hogy a Perfect Player IPTV egy IPTV lejátszó, és nem tárol semmilyen tartalmat. A tartalmat a lejátszási listákat vagy az EPG-t támogató IPTV szolgáltatóktól kell beszereznie.

A Perfect Player egyik legnagyobb előnye, hogy lehetővé teszi több IPTV előfizetés kezelését ugyanazon a képernyőn. Ha egynél több IPTV szolgáltatót használ, akkor mindegyiket egy helyen érheti el.

A Perfect Player hivatalosan elérhető iOS és Android készülékeken az App Store és a Play Store segítségével. Az oldal letöltése az Amazon FireStick és Fire TV készülékekre. A Windows és Linux operációs rendszerekre is letöltheti hivatalos webhelyéről (niklabs.com)..

  Nejlepší hráči IPTV pro vaši službu IPTV

A Perfect Player letöltése és telepítése

GSE Smart IPTV

iptv játékosokA GSE Smart IPTV egy újabb IPTV lejátszó, amely több IPTV előfizetéssel jelentkezhet be. Ez nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy csatornákat nézhessen az összes előfizetésen keresztül egy helyen. Minden amire szükséged van az IPTV szolgáltatónak, amely támogatja a lejátszási listákat és az EPG formátumokat.

Letöltheti a lejátszási listát és / vagy az EPG-t a készülékére, és helyileg importálhat, vagy használhat támogatott URL-t / hiperhivatkozást. Lejátszási listákat is importálhat FTP-kiszolgálóról. Jelenleg a GSE Smart IPTV támogatja mind az M3U, mind a JSON formátumot a lejátszási listákhoz.

Az IPTV mellett ez az alkalmazás lehetővé teszi a média lejátszását a helyi tárolóból. Még külső lejátszókat is használhat, mint például az MX Player.

A GSE Smart IPTV intuitív, felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi az azonnali indulást. Az M3U és az EPG importálása is egyszerű.

A GSE Smart IPTV-t hivatalosan is megszerezheti az Apple Store-ból és a Play Store-ból iOS és Android készülékekhez. Azonban el kell tölteni az Amazon Fire TV és a FireStick eszközökre. Ez nem érhető el Windows és macOS rendszereken is, de Android emulátor segítségével (például BlueStacks) használható..

A GSE Smart IPTV telepítése

IPTV intelligens eszközök

iptv okosabbokAz IPTV Smarters valóban okos módja az IPTV-előfizetések kezelésének. Ezzel az alkalmazással nem kell függnie az IPTV szolgáltatótól az interfész, valamint a videolejátszó opciója tekintetében. Az IPTV Smarters lehetővé teszi a meglévő IPTV-előfizetések integrálását és a csatornákat egy felhasználóbarát felületen határozza meg. Saját videolejátszóval is rendelkezik, amely általában jobb, mint az IPTV szolgáltatók alkalmazásaiba beépített alapértelmezett lejátszók.

Az IPTV Smarters IPTV lejátszóval bejelentkezhet a meglévő előfizetésével vagy a Playlist fájl / M3U URL-en, vagy az Xtream Codes API-n keresztül.

Annak ellenére, hogy az Xtream kódokat nem vették igénybe, akkor használhat egyenértékű API-t, ha az IPTV szolgáltatója támogatja ezt.

Hasonlóan a listán szereplő többi IPTV lejátszóhoz, több IPTV előfizetéssel is bejelentkezhet (ugyanazon szolgáltatótól vagy különböző szolgáltatótól).

Míg az IPTV intelligens eszközöket a FireStick és Fire TV eszközökre kell letölteni, hivatalosan elérhető az Android mobilok és iOS számára a Google Play Store és az App Store segítségével.

Hogyan telepítsük az IPTV intelligens programokat

Intelligens IPTV

A legjobb iptv-lejátszó a tűzoltóhozA Smart IPTV egy fizetett IPTV lejátszó, amely eszközönként 5,49 EUR vagy körülbelül 6,10 USD egyszeri díjat igényel. Nyilvánvaló, hogy a listán szereplő összes többi szolgáltatás ingyenes.

  GSE Smart IPTV för FireStick, Android och iOS

Ezt az IPTV-lejátszót számos eszköz támogatja, beleértve az intelligens TV-ket, az Android TV-dobozokat, az Amazon Fire TV-t és a FireStick-et, a Mag-eszközöket és még sok más. A legtöbb eszközön letöltheti közvetlenül a hivatalos alkalmazásboltokból. Ugyanakkor azt az Amazon FireStick oldalra kell letölteni.

Az intelligens IPTV jelenleg nem támogatott iOS-eszközökön.

Míg a Smart IPTV támogatja az M3U lejátszási lista formátumát, hasonlóan a listán szereplő többi lejátszóhoz, a lejátszási listát közvetlenül az alkalmazáson keresztül is importálhatja. Amikor megvásárolja az alkalmazást az eszközére, MAC-címet kap. Mobil vagy számítógépes böngészőn keresztül kell elmennie a my.siptv.app webhelyre, és a MAC címet kell használnia a lejátszási lista feltöltéséhez.

Az M3U formátum mellett a Smart IPTV támogatja az XMLTV EPG URL-t is.

Az intelligens IPTV nem olyan egyszerű, mint a legjobb IPTV lejátszók listájának többi lehetősége. Ennek ellenére továbbra is népszerű a több eszköz támogatása és a stabil felhasználói kliensek miatt.

A Smart IPTV telepítése

Kodi

kodi iptv játékosA Kodi az egyik legnépszerűbb médialejátszó. Ez lehetővé teszi az online tartalom közvetítését különféle kiegészítőkön keresztül. Filmeket, műsorokat, élő TV-t és még sok másat játszhat.

Amit sokan nem tudnak arról, hogy a Kodi IPTV lejátszóként is használható. Ezt megteheti a PVR IPTV Simple Client nevű Kodi-kiegészítő segítségével, amely elérhető a hivatalos Kodi-kiegészítő tárolóban..

Bármilyen IPTV előfizetést használhat ezzel a kiegészítővel, feltéve, hogy támogatja az M3U lejátszási lista URL-jét vagy az XMLTV EPG URL-t.

A Kodi kompatibilis az eszközplatformok széles választékával, mint a legjobb IPTV-lejátszók ezen listáján szereplő többi alkalmazás. Az Amazon Fire TV, Android TV, Android Mobiles, iOS Mobiles mellett a Kodi Windows, Mac, Linux, Raspberry Pi és egyéb számítógépeken is működik..

Ezért, ha az eszköz nem támogatja a fenti IPTV lejátszók egyikét, próbálkozzon a Kodival a PVR IPTV Simple Client kiegészítővel.

Hogyan telepítsük a PVR IPTV Simple Client kiegészítőt a Kodi-ra

Csomagolás fel

Tehát itt van a legjobb IPTV lejátszók listája. Mint már láthatta, ezeket az IPTV lejátszókat a hivatalos csatornáktól letöltheti különféle eszközökön, például Android mobilokon és iOS készülékeken. Ezek azonban nem érhetők el az Amazon áruházban. Ezért ezeket el kell töltenie a FireStick vagy a Fire TV készülékre. Ha úgy gondolja, hogy hiányzott egy jó IPTV lejátszó, amely ennek a listának tartalmaznia kellene, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakasz alatt.

Összefüggő:

Zafír biztonságos IPTV
Sportz TV IPTV
Gyorsítsa a TV IPTV-t

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me