A legjobb öt legjobb VPN (2023)

>

Mindannyian szeretjük böngészni az internetet és a magánélet védelmét, de nem mindannyian hajlandóak fizetni az internetkommunikációnk védelme érdekében. Szóval, mit tehet, ha öntakarékos internetes felhasználó, aki szintén szeret online viszonylag alacsony profilt tartani? Nos, egy ingyenes VPN használata jó kezdet lenne. Kipróbáltuk a legnépszerűbb ingyenes VPN-ket, hogy 2023-ra elkészítsük az 5 legjobb ingyenes VPN-t. Folytassuk az olvasást és megtudjuk, hogyan lehet pénzt költeni anélkül, hogy online megvédhetjük magunkat..

Hogyan válasszuk ki a legjobb ingyenes VPN-t?

Mielőtt belekerülne a legjobb ingyenes VPN-ek listájába, fontos, hogy határozza meg egyértelmű szempontokat, amelyek alapján kiválasztjuk, és hasonlítsuk össze ezeket az ingyenes VPN-szolgáltatásokat. Itt van a három legnagyobb kategória, amelyet figyelembe vettünk a legjobb ingyenes VPN kiválasztásakor:

1. Mennyire biztonságos?? – Az ingyenes VPN-ket az évek során biztonsági megsértések és botrányok sújtják. Néhány név, például a Hola VPN, a több száz millió felhasználót érintő világméretű botrányok központjában állt. A legjobb ingyenes VPN-k listájának összeállításakor csak azokat az ingyenes VPN-ket választottuk, amelyek meghaladták bizonyos biztonsági előírásokat. Az alább felsorolt ​​összes VPN biztonságosan használható és különleges biztonsági funkciókkal rendelkezik, különösen, ha prémium verziót használ.

2. Mi a naplózási politikájuk?? – Ez egy nagy része minden VPN-üzleti modellnek, és egy olyan szempont, amelyet a legtöbb VPN-felhasználó magától értetődőnek tekint. Sajnos sok ingyenes VPN-szolgáltató kihasználja az ügyfelek bizalmát, és pénzeszközeikhez személyes adatait használja fel. Az összes ingyenes VPN, amelyről beszélni fogunk, egyértelműen meghatározta a T-t&Cs, amely biztonságosvá teszi őket azok számára, akik nulla naplózási irányelvet keresnek a szolgáltatótól.

3. Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek?? – Nem meglepő, hogy néhány funkciót feláldozik, ha ingyenes VPN-vel jár, mint egy prémiumé. Ez vonatkozhat a kapcsolat sebességére, a felhasznált adatmennyiségre vagy a meghatározott biztonsági szolgáltatásokra. Az ezen az oldalon bemutatott összes ingyenes VPN hasonló funkcióval rendelkezik, és ennek megfelelően vannak rangsorolva.

Figyelem: Olvassa el a folytatás előtt

Ingyenes VPN-ket csak akkor ajánlunk, ha hétköznapi VPN-felhasználó vagy, és fel akarja engedni néhány földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását vagy meg szeretné változtatni az IP-címét. Ha a VPN-követelmények az alábbiak valamelyikéhez tartoznak, akkor prémium VPN-szolgáltatást kell keresnie.

  • Katonai szintű magánélet
  • Szupergyors sebesség
  • A Netflix feloldása
  • Torrent és privát streaming

Ebben az útmutatóban a legnépszerűbb prémium VPN szolgáltatásokat is nyújtottam, amelyeket ingyenesen használhat az első 30 nap során. Személyes ajánlásom az ExpressVPN. Az összes streaming eszközön használom, beleértve a FireStick, az Android boxot és a számítógépet. Az alábbiakban röviden áttekintjük az ExpressVPN szolgáltatásait:

Ajánlott történet: 10 ok, amiért mindig használjon VPN-t

A legjobb ingyenes VPN-k 2023

Az ingyenes VPN-k nagyon kényelmesek és költséghatékony módszerek az adatvédelem és biztonság online kezelésére. De egyértelműnek kell lennünk, amikor beszélünk erről a témáról, mivel nem minden ingyenes VPN jó. Néhány ingyenes VPN kihasználja felhasználóit, mivel összegyűjti az információkat és a személyes adatokat. Ezért a legjobb ingyenes VPN-k listájának legnagyobb kritériuma az, hogy ezek az ingyenes VPN-k olyan szolgáltatóktól származnak, amelyek korlátozott ingyenes szolgáltatásokat és korlátlan fizetős szolgáltatásokat kínálnak.

A következő VPN-kről, amelyekről beszélni fogunk, a legjobb, ha alkalmanként használjuk, például utazáskor, nyilvános hotspotot használunk, de nincs szükségük stabil és gyors kapcsolatra. Ne feledje, hogy ha a VPN rendszeres használatát tervezi, otthoni kapcsolatán vagy munkahelyén, akkor az a legjobb, ha egy prémium szolgáltatást választ és fizet a VPN -ért. Ezek közül az ingyenes VPN-k közül néhány korlátlan ideig ingyenes szolgáltatást kínál, míg mások korlátozott ideig kínálják, a felhasználók a prémium verzióra való feliratkozás előtt megpróbálhatják a VPN tesztelését. Ennek ellenére itt van az 5 legjobb ingyenes VPN, amelyeket teljesen ingyen használhat.

  VPN-urile sunt legale și sigure de utilizat? (Depinde)

1. Hotspot pajzs

legjobb ingyenes vpn szolgáltatásA Hotspot Shield jelenleg a legjobb ingyenes online VPN. Több száz millió havi felhasználóval ez a VPN szolgáltatás a piac egyik legnépszerűbb VPN-je. Az összes ingyenes VPN közül a leggyorsabb internetes sebességet, valamint a sima és könnyen navigálható felhasználói felületet kínálja. A Hotspot Shield oly népszerűvé teszi az a tény, hogy a legtöbb ingyenes VPN-vel ellentétben, ténylegesen korlátozások nélkül lehetővé teszik a torrent alkalmazást és a P2P fájlmegosztást..

Nem csak ez, alkalmazásuk maximális kompatibilitást tesz lehetővé a PC, Android és iOS eszközökön. Természetesen, mint minden ingyenes VPN, a Hotspot Shieldnek néhány hibája is van. A szolgáltató viszonylag homályos és félrevezető adatvédelmi irányelveivel rendelkezik, és nem kínál élő csevegési támogatást, így az ügyfél szempontjából nem túl barátságos szolgáltatás..

A szolgáltatáshoz egy fizetett terv is tartozik, amely bizonyos funkciókat továbbfejleszt, és stabilabb és megbízhatóbb szolgáltatást kínál. Azok a felhasználók, akik úgy döntenek, hogy frissítik a prémium verziót, a világ minden tájáról több mint 2500 szervert élvezhetnek, éjjel-nappal élő chat-támogatást és katonai SSL titkosítást..

Látogassa meg a Hotspot pajzsot

2. Szélírás

legjobb ingyenes vpnA Windscribe kiválóan teljesít, és meglehetősen kicsi alkalmazással büszkélkedhet, amely nem foglal sok helyet, és könnyen kezelhető, még akkor is, ha még soha nem használtál VPN szolgáltatást. Mint a korábban említett Hotspot Shield, ez is ingyenes vagy fizetett változatként érkezik. A fizetett változat korlátlan hozzáférést kínál több mint 600 szerverhez, amelyek 50 országban helyezkednek el. A fizetett változat speciális „Windflix” szervereket is kínál, amelyek csak azok számára érhetők el, akik prémium tagságért fizetnek.

De mit kap az ingyenes Windscribe szolgáltatás? Az ingyenes verzió alapvetően bármilyen platformon működik, plusz további bővítményeket kínál a Chrome, a Firefox és az Opera számára. Az ingyenes verzióhoz egy havi 10 GB-os adatkorlát is tartozik, ami sok, összehasonlítva a legtöbb ingyenes VPN-vel. Több mint tíz országhoz biztosít hozzáférést, de a prémium verzióhoz képest lassabb sebességgel. Az Internet sebessége a Windscribe használata során nem ingadozik sokat, bár ritkán mozognak az átlag felett, ami még mindig jó egy ingyenes VPN szolgáltatáshoz.

Látogasson el a Windscribe oldalra

3. Hide.me

legjobb ingyenes vpnsA Hide.me egy ingyenes csomagot kínál, amely az átlag példája. Az ingyenes VPN-szolgáltatás nem látványos szempontjaival rendelkezik, de bármilyen hiba vagy hátrány nélkül, a Hide.me ingyenes VPN-verzió a középút közepén áll, ahogyan megkapják. Van néhány előnye és hátránya, de egyikük sem olyan nyilvánvaló, amely arra késztetné, hogy mindkét irányba döntsön a VPN mellett vagy ellen. Mivel középszintű szolgáltatást kínál, az ingyenes Hide.me szolgáltatás jó választás az alkalmi VPN-felhasználók számára.

A Hide.me ingyenes verziójának fő előnye a rugalmasság és a kompatibilitási tulajdonságok. Ez a VPN kompatibilis a sokféle platformon, és támogatja a VPN-protokollok hosszú listáját is, így nagyon hasznos azok számára, akik szeretnék szolgáltatást váltani és személyre szabni útközben.

A Hide.me másik oldalán vannak néhány hátránya, amelyekre tudatában kell lennie, ha a VPN-szolgáltatónál jelentkezik. A Hide.me ingyenes VPN szolgáltatás legnagyobb hátránya a viszonylag alacsony adatkorlát, amely havonta 2 GB. Ezen túlmenően a kapcsolat sebessége általában változhat, és időnként előfordulhat néhány kapcsolatcsökkenés.

Látogasson el a Hide.me oldalra

4. PrivateVPN

top ingyenes vpnsA PrivateVPN eltérő üzleti modellt kínál, mint a többi VPN, amiről már fentebb beszéltünk. A piacon lévő sok szolgáltatótól eltérően a PrivateVPN potenciális ügyfeleinek 7 napig kipróbálhatja szolgáltatásaikat, teljesen ingyenesen. Ez azt jelenti, hogy noha VPN-szolgáltatásuk korlátozott időre szól, lehetővé teszik ügyfeleik számára, hogy korlátozás nélkül használják a szolgáltatást abban az időszakban.

Mivel a PrivateVPN nem korlátozott ingyenes VPN-szolgáltatást kínál, hanem egy prémium VPN-szolgáltatást korlátozott ideig, a felhasználók világszínvonalú VPN-t tapasztalhatnak meg egy fillért sem. Mi megy bele ebbe a prémium időkorlátos szolgáltatásba? Mindenekelőtt a világ minden tájáról több mint 80 szervert tartalmaz, korlátlan sávszélességet kínálva a maximális sebességhez. Könnyen használható szoftver és akár 6 egyidejű eszköz egyszerre. Mindezt 2048 bites titkosítás és szigorú nulla naplózási politika alatt tartjuk. Miután kipróbálta a PrivateVPN ingyenes tesztverzióját, minden bizonnyal hosszabb távon továbbra is használni szeretné.

  Как установить / использовать Best VPN для FireStick

Ezen ingyenes 7 napos terv mellett a PrivateVPN egy nagyon nagylelkű 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínál. Ez azt jelenti, hogy meggondolhatja magát, ha úgy érzi, de továbbra is lehetősége van arra, hogy kockázatmentesen használja a szolgáltatást és annak összes funkcióját..

Látogasson el a PrivateVPN oldalra

5. ProtonVPN

a legjobb teljesen ingyenes vpnsA rugalmasságot értékelő VPN felhasználók számára a ProtonVPN a legjobb választás az összes ingyenes VPN közül, amelyekről eddig beszéltünk. A ProtonVPN fő előnye a többi ingyenes VPN-hez képest, hogy korlátlan mennyiségű adatot tartalmaz. Ez egy fantasztikus lehetőség, ha egy kicsit többre van szüksége az internet böngészéséhez, de nem hajlandó megtenni az extra lépést, és prémium fizetett VPN szolgáltatást vásárolni. Ez azt jelenti, hogy potenciálisan ingyenesen használhatja a szolgáltatást, ameddig csak kívánja.

Természetesen mindez bizonyos költségekkel jár. A ProtonVPN internetes sebessége enyhén szólva nem lenyűgöző, és az online kiszolgálók vékony választéka miatt ez a VPN gyenge lehetőség azok számára, akik áttérnek a szerverek között a tartalom elérésére az egész világon. Csak három ország érhető el, amellyel a felhasználók csatlakozhatnak, tehát ennél sokkal többet, mint amire a fizetett változathoz kell csatlakoznia. Összességében, amikor mindent figyelembe veszünk, a ProtonVPN egy nagyon kényelmes, rugalmas és intuitív VPN, bár a lassú sebesség meghúzza és megakadályozza, hogy listánk az 5. hely fölé emelkedjen..

Miért kell vigyáznia az ingyenes VPN-szolgáltatásokra

Teljes szívből nem tudunk ajánlani egy ingyenes VPN szolgáltatást, mivel általában hírhedt hírnévnek örvend, ha olyan dolgokat csinál, amelyeket nem kellene elvégezni. Mivel az ingyenes VPN-knek csak alig van ösztönzése az adatok biztonságának és magántulajdonának megőrzésére, sokuk pénzügyi adatainak elérése érdekében használja az Ön adatait. Ez magában foglalhat bármit is, az alkalmazások hirdetésekbe történő befecskendezésétől kezdve az információk egyértelmű értékesítéséig a legmagasabb ajánlatot tevő részére.

Ha a push nyomja meg, és választania kell több ingyenes VPN szolgáltatás között, akkor legalább regisztrálnia kell egy „freemium” VPN szolgáltatást, amely fizetős és ingyenes VPN szolgáltatásokat is kínál, így könnyedén válthat a fizetettre, ha mint az ingyenes minta. Ne feledje, hogy semmi sem igazán ingyenes, és ez különösen igaz az úgynevezett „ingyenes VPN szolgáltatásokra”. A fent felsorolt ​​ingyenes VPN-k megbízhatóak és biztonságosak az Ön számára, de ha magánéletét teljes mértékben meg akarod őrizni, mindig jobb, ha fizetős VPN-szolgáltatással jár..

Legjobb prémium VPN szolgáltatások

Természetesen, ha nagyobb biztonságot és mélyebb élményt szeretne élvezni, akkor mindig jobb, ha prémium VPN-t használ, mivel a fizetős szolgáltatásokhoz olyan funkciók tartoznak, amelyeket nem talál ingyenes VPN-ekkel. Itt van a három legjobb prémium szolgáltatás, amelyeket mindenképpen érdemes megfontolni:

# 1. ExpressVPN

legjobb vpnA fizetett és prémium VPN-szolgáltatásokról beszélve, az ExpressVPN olyan jó, mint jönnek. Ezt gyakran a legjobb mindennapi VPN-ként írják le. Valószínűleg ez a legpontosabb leírás, mivel valójában nincs semmi, amit ez a VPN nem képes megtenni. Minden, ami az ExpressVPN-hez kapcsolódik, minőségileg lélegzik. Bármelyik adatfolyamot le lehet tölteni és letölteni, megkerülheti a földrajzi korlátozásokat, és élvezheti a cenzúrázatlan tartalmat bármelyik szerverükről, bárhol a Földön.

Rendszerük több mint 3000 szerverével az ExpressVPN optimalizálva van a gyors kapcsolatokhoz fojtás vagy sebességcsökkenés nélkül. A cég székhelye a Brit Virgin-szigetek, és nem tartozik semmiféle megtartási törvény hatálya alá. Ez azt jelenti, hogy nem tartanak semmilyen tevékenységi vagy csatlakozási naplót. Az ExpressVPN egy nagyon súlyos biztonsági rendszert is alkalmaz, amely 256 bites AES titkosítást, DNS / IPv6 szivárgásvédelmet, megszakító kapcsolót és megosztott alagútépítést tartalmaz. Professzionális támogató csoportjuk 24 órán keresztül elérhető, és mindig szívesen segít bármilyen kérdésében.

  Recenzja IPVanish: najlepsza alternatywa VPN!

Mivel a piac legmegtiszteletlenebb VPN-je, az ExpressVPN emberei élvezhetik a saját áraik meghatározásának szabadságát, a versenytől elkülönítve. Ez az átlagon felüli árakat eredményezett számukra, ami egyes felhasználók számára üzletkötőt jelenthet. De még ebben az esetben is az ExpressVPN minden fillért megér, mivel ez a jelenleg elérhető legjobb VPN-szolgáltatás.

A felhasználók számára az ExpressVPN 49% kedvezményt kínál éves tervében. Sőt, a tervek egy a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ami ugyanolyan jó, mint egy ingyenes VPN az első 30 napban. Ha nem akarja folytatni, csak annyit kell tennie, hogy küld egy e-mailt és kérjen visszatérítést. A visszatérítések feldolgozása általában körülbelül 7 napot vesz igénybe.

Nézze meg az ExpressVPN hivatalos weboldalát

# 2. NordVPN

nordvpnA NordVPN az egyik legnagyobb felhasználói kedvenc, főleg azért, mert nagyon kényelmes szolgáltatást kínál, amely tartalmazza az összes szükséges funkciót, amelyet egy átlagos VPN-felhasználó keres. Ez egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek képesek megkerülni a Netflix VPN blokkjait, és emellett egy nagyon barátságos szolgáltatásként is megjelennek a P2P fájlmegosztásban és torrentingben..

A NordVPN az egyik legnagyobb szerverhálózattal rendelkezik, 5150 szerverrel kínálva világszerte. Szervereik minden kontinensen el vannak helyezve, tehát bárhol is tartózkodsz, vagy ha streaming, játékot akarsz játszani vagy tartalmat szeretnél letölteni, mindig számíthatsz egy nagyon gyors és megbízható internetkapcsolatra. Mivel a piacon az egyik leggyorsabb VPN, a NordVPN esetén 25% -30% -os sebességcsökkenésre számíthat, ha egy közeli szerverhez csatlakozik..

A Nord szintén megfizethető áron jön, csupán néhány dollárral kezdve havonta a 3 éves tervhez. Nem számít, hogy melyik árszabály mellett dönt, és az összes szolgáltatást megkapja, beleértve a gyilkos kapcsolót és a több VPN-protokollt. Mindezt a -val kerekítjük 30 napos pénzvisszafizetési garancia politika, tehát nincs kockázata annak, hogy elveszíti pénzét, ha a hónap végén nem elégedett az NordVPN-rel.

Nézze meg az NordVPN hivatalos weboldalát

# 3. CyberGhost

cyberghost vpnA CyberGhost teljes VPN-megoldásként hirdet, és nem állítják túl a szolgáltatásaikat, mert ezt állítják. A CyberGhost valószínűleg az egyik legbiztonságosabb VPN, amelyet jelenleg megszerezhet. Szolgáltatásaik számos biztonsági funkcióval rendelkeznek, beleértve az automatikus megszakító kapcsolót, a DNS és az IP szivárgás elleni védelmet, a 256 bites AES titkosítást és az egyértelmű bejelentkezési szabályokat. Ezen felül a CyberGhost saját hirdetés-blokkolóval, malware blokkolóval és online nyomkövető blokkolóval is rendelkezik.

A CyberGhost telepítése és használata ugyanolyan egyszerű, mint amennyire csak lehet. A VPN támogatja a Windows, Linux, Mac, Android, iOS és útválasztókat. Minden fizetett csomaghoz 7 egyidejű kapcsolat és több mint 3500 szerverhez való hozzáférés tartozik. A CyberGhost emellett nagyon lenyűgöző kapcsolatot biztosít, és az összes VPN közül a leggyorsabb kapcsolódási sebességet kínálja. Mindezek mellett a legkedvezőbb pénz-visszatérítési politikát kínálják, amellyel szembesültünk, mivel a felhasználóknak 45 nap áll rendelkezésükre, hogy eldöntsék, elégedettek-e a CyberGhost VPN szolgáltatással..

Nézze meg a CyberGhost hivatalos weboldalát

Érdemes fizetni egy VPN-ért?

Annyi VPN van a piacon, az a fontos kérdés, hogy milyen típusú VPN szolgáltatást keres. Ha olyan minőségi VPN-t keres, amely számos biztonsági funkciót, sok szerverhelyet, jó támogatást és interfészt kínál, akkor a prémium VPN-szolgáltatásért való fizetés mindenképpen megéri. A fent felsorolt ​​három prémium VPN közül bármelyik olyan szolgáltatást kínál, amely sokkal többet ér, mint az ára. Ha további biztonsági lépéseket szeretne hozzáadni, és prémium szintű VPN-feliratkozással szeretné regisztrálni, akkor ezt néhány perc alatt megteheti. És ne feledje, hogy a legtöbb tiszteletreméltó VPN-szolgáltatás 7–30 napos pénz-visszatérítési programokat kínál, így teljes visszatérítést kaphat, ha meggondolja magát. Iratkozzon fel egy prémium VPN-sel, és ellenőrizze, hogy mindig biztonságban és magántulajdonban van.

Ha szűk költségvetéssel rendelkezik, és még nem engedheti meg magának prémium VPN-t, akkor vegye igénybe a fentiekben felsorolt ​​legjobb ingyenes VPN-eket. De ne feledje, hogy az ingyenes VPN-ek nem olyan biztonságosak / gyorsak, mint amire számíthat.

Összefüggő:

Az IP-cím elrejtése
A legjobb VPN-k az Amazon FireStick / Fire TV számára
A legjobb VPN-k a Kodi számára
A legjobb VPN-k a Netflix feloldásához

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me