Cum se instalează / utilizează cel mai bun VPN pentru FireStick

>

În acest ghid, veți afla care este cel mai bun VPN pentru FireStick, de ce ar trebui să-l utilizați, cum să găsiți VPN-ul potrivit și cum să instalați un VPN pe FireStick. VPN-urile incluse în acest tutorial funcționează cu toate dispozitivele Fire TV, inclusiv FireStick 4K și Fire TV Cube. 

Amazon FireStick este în mod incontestabil unul dintre cele mai bune dispozitive de streaming pe care le veți găsi astăzi. Acest gadget ieftin transformă instantaneu orice televizor obișnuit cu port HDMI într-un televizor inteligent. FireStick este un dispozitiv simplu, care nu este doar ușor de configurat, dar și incredibil de ușor de utilizat. Funcționează pe firmware-ul Android modificat și vă oferă acces rapid la servicii de streaming populare precum Netflix, Hulu, Kodi și chiar mai multe canale prin satelit. Am testat multe dispozitive de streaming, inclusiv Android Boxes și nu am găsit nimic similar FireStick.

Este minunat. Totuși, nu trebuie să uit să-ți spun că am experimentat și unele neplăceri majore cu FireStick. Nu, nu este nimic în neregulă cu FireStick în sine. Vorbesc despre mai multe restricții și limitări impuse de serviciile de streaming, ISP-uri și, probabil, și de guvernul tău. Ați putea fi supus:

  • Supraveghere online și monitorizarea de către ISP, guvern și chiar terți precum hackerii și minerii de criptocurrency. Asta îți pune confidențialitatea într-un pericol grav!
  • Accelerarea internetului (care vizează streamerele video) de către ISP, ceea ce duce la probleme de streaming lent și de buffering. Acest lucru vă strică cu totul experiența de divertisment!
  • Geo-restricție de conținut. Acest lucru vă limitează accesul la conținut doar la o anumită locație!
  • Probleme legale în timp ce transmiteți aplicații populare Kodi de la terți părți și aplicații precum Mobdro, Cinema APK, Live Net TV și multe altele. Nu doriți ca cineva să vă uite tot timpul peste umăr!

Din fericire, puteți depăși cu ușurință toate acestea folosind un VPN pentru FireStick / Fire TV. Un VPN îți va masca adresa IP și ulterior identitatea online, permițându-ți confidențialitate sută la sută. Vom discuta de ce aveți nevoie de un VPN pe FireStick și cum va ajuta la o lungime mai mare ulterior. Veți învăța, de asemenea, cum să instalați și să configurați cel mai bun VPN pentru Firestick. Vă voi spune, de asemenea, cum am ales VPN-ul potrivit pentru dvs. Continua să citești!

Iată prezentarea rapidă a celor mai bune VPN FireStick pe care le-am ales. Voi vorbi în detaliu despre fiecare VPN în partea ulterioară a ghidului. 

De ce ai nevoie de un VPN pentru FireStick și cum te ajută

Aveți nevoie de un VPN pentru FireStick pentru a vă asigura că puteți utiliza dispozitivul oricare doriți, fără să rămâneți permanent îngrijorat și alarmat. Următoarele sunt motivele principale pentru care trebuie să utilizați un VPN:

# 1: Supraveghere online

Indiferent dacă îmi place sau nu sau rămân în refuz, supravegherea online de către ISP, guvern și chiar terți este un lucru. Am văzut și am citit multe despre asta. Cum ți-ai plăcea dacă te uită tot timpul pe fereastră? Voi fi foarte incomod. Sunteți monitorizat prin fereastra virtuală.

Cum vă ajută un VPN FireStick? Un VPN maschează adresa dvs. IP și vă tunelează activitățile online printr-un server anonim. Acest lucru face imposibil să știe cineva ce faceți. Ideea este să alegeți un VPN care să utilizeze cele mai dificile tehnologii de criptare.

# 2: ISP Throttling

Întrucât activitățile dvs. online sunt monitorizate, atunci când transmiteți fluxuri folosind aplicații precum Kodi, Cinema APK, Mobdro, CyberFlix, Titanium TV sau multe altele, ISP-ul dvs. îl știe. Accelerația pe internet este un fenomen obișnuit de reducere a vitezei conexiunii dvs. de internet atunci când transmiteți videoclipuri online. Dacă sunteți un utilizator ocazional, este posibil să nu experimentați acest lucru. Cu toate acestea, dacă sunteți un streamer obișnuit, este foarte probabil să vă confruntați cu probleme de tamponare din cauza accelerației. ISP-urile folosesc această tehnică ca mijloc de echilibrare a sarcinii și legal din partea lor. Ați ratat doar tipărirea respectivă în Termenii și condițiile lor înainte de înregistrare.

Un VPN vă ajută să depășiți ISP-ul! Când utilizați VPN FireStick, activitățile dvs. online sunt criptate. ISP-ul dvs. nu vă poate spune dacă difuzați sau probabil că descărcați doar un document greu. Și, din moment ce nu știu că transmiteți, nu vă accelerează viteza de internet și vă lasă să vă bucurați de streaming la viteze mai mari, fără tampon. Este la fel de simplu.

# 3: Restricție geo

Puteți accesa servicii de streaming populare precum Netflix, Amazon Prime, Hulu etc pe FireStick. Dar, ceea ce puteți urmări este limitat în mare parte de locația dvs. geografică. De exemplu, Netflix este acum disponibil în mai mult de 180 de țări. Cu toate acestea, o mulțime de videoclipuri nu sunt disponibile peste tot din cauza geo-restricțiilor. Astfel de restricții sunt în vigoare datorită drepturilor de distribuire a conținutului. Asta înseamnă, de asemenea, că ești lipsit de divertisment excelent. Și asta nu se limitează la Netflix. Toate principalele servicii de divertisment geo-restricționează conținutul.

Puteți debloca conținutul geo-blocat cu un VPN pentru FireStick! Un VPN bun are servere localizate în mai multe țări. Pur și simplu trebuie să selectați unul dintre serverele țării al căror conținut video doriți să îl vizionați și să începeți să faceți streaming. De asemenea, puteți debloca conținut regional cu o VPN.

# 4: Hassles Legal

FireStick vă permite să configurați rapid Kodi și alte servicii de streaming de la terți precum Cinema APK și Mobdro. Aceste servicii vă oferă acces gratuit la conținut, care altfel ar putea fi plătit. Puteți ajunge să transmiteți și un anumit conținut protejat de drepturi de autor, deși involuntar. Este probabil să vă aterizeze în probleme legale. Am auzit despre multe astfel de relatări ale streamer-urilor fiind păstrate cu notificări legale și amenzi grele.

  Ücretsiz VPN'ler Nasıl Para Kazanır? Bilmeniz Gereken 5 Korkunç Gerçek

Vă puteți trage grijile deoparte cu un VPN FireStick!  Când faceți flux cu un VPN, activitățile de streaming sunt mascate. Drept urmare, nimeni nu poate stabili că faceți streaming, asigurând astfel confidențialitatea și anonimatul.

Notă: Nu împiedicăm streamingul de conținut protejat de drepturi gratuite. Este interzis de lege, iar utilizatorii nu trebuie să o practice. Recomand cu încredere utilizatorilor să transmită în flux numai conținut gratuit, care este disponibil în domeniul public. Un VPN trebuie utilizat numai pentru a vă proteja confidențialitatea. 

Cel mai bun VPN pentru FireStick

Există peste o sută de furnizori VPN. Pentru a finaliza această listă cu cele mai bune VPN-uri pentru FireStick, am folosit cu succes și testat literalmente zeci dintre ele. Mai târziu în acest ghid, veți găsi o secțiune în care am descris metoda pe care am folosit-o pentru a le testa pe toate.

După săptămâni de testare, am ajuns la concluzia că următoarele sunt cele mai bune VPN-uri pentru FireStick:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. Surfshark
 5. CyberGhost

Există și alte VPN-uri care s-au apropiat, însă nu au fost la fel de bune ca cele pe care le-am enumerat aici. Nu am vrut să fac această listă prea mare, deoarece ar fi făcut doar lucrurile mai confuze.

Și, dintre toate VPN-urile despre care vom vorbi în acest ghid, ExpressVPN se evidențiază clar pe toate fronturile, inclusiv viteza, securitatea, anonimatul online, confidențialitatea și conținutul geo-blocat fără restricții..

Începând cu ExpressVPN, veți găsi mai multe despre fiecare VPN din această listă împreună cu instrucțiunile de instalare.

1. ExpressVPN: În general, cel mai bun VPN pentru FireStick

cel mai bun vpn pentru firestick

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN este un VPN global pentru FireStick și în mod clar numărul unu din cursă. Acesta a prezentat în mod constant cel mai rapid VPN în diverse recenzii, iar testele noastre concurează. Cu peste 3000 de servere din peste 90 de țări și peste 160 de locații, ExpressVPN vă oferă o mulțime de opțiuni de conectare.

Criptarea AES de 256 de biți, tunelul împărțit, comutatorul de ucidere, protecția împotriva scurgerilor DNS / IPv6, politica strictă fără jurnal și multe alte caracteristici de securitate fac din ExpressVPN un serviciu VPN incredibil de puternic și sigur pentru FireStick. Întrucât își are sediul în BVI, care nu intră sub jurisdicția a 14 grupuri de țări, este sigur să presupunem că nu are presiuni externe pentru a dezvălui datele utilizatorilor.

ExpressVPN vă permite să conectați până la 5 dispozitive simultan cu un singur cont. De asemenea, acceptă configurația la nivel de router, permițându-vă să vă conectați și să protejați cât mai multe dispozitive pe care doriți să le conectați Wi-Fi. Acest VPN pentru FireStick vă asigură că aveți o experiență de divertisment fără restricții, fără restricții. ExpressVPN este pur și simplu cel mai bun VPN pentru banii FireStick pe care îi puteți cumpăra.

Ofertă pentru cititor: Puteți obține gratuit 3 luni pe ExpressVPN cu un plan de un an, care reprezintă o reducere de 49% în comparație cu planul lunar. Vine cu un 30 de zile banii inapoi garantat. Dacă nu sunteți mulțumit de performanță, puteți solicita o rambursare completă.

Obțineți ExpressVPN

Cum se instalează și se utilizează ExpressVPN pe FireStick / Fire TV

Instalarea și configurarea ExpressVPN pe FireStick sau Fire TV este foarte ușoară și durează aproape un minut. Urmați instrucțiunile pas cu pas de mai jos:

# 1: Faceți clic aici pentru a obține abonament ExpressVPN

# 2: Porniți FireStick-ul și selectați Căutare opțiune (pictograma obiectivului) în colțul din stânga sus al ecranului de pornire.

# 3: Căutați ExpressVPN și faceți clic pe el când apare în rezultatele căutării

cel mai bun vpn pentru firestick

# 4: Faceți clic pe pictograma ExpressVPN pe ecranul următor

cel mai bun firestick vpn

# 5: Faceți clic Descarca sau obține buton

cel mai bun vpn pentru stick tv tv

# 6: Deschideți aplicația și faceți clic pe conectare după introducerea adresei de e-mail și a parolei pe care le-ați creat în timpul înregistrării ExpressVPN.cel mai bun vpn pentru firestick

# 7: Când vi se solicită „Ajutor pentru îmbunătățirea ExpressVPN” faceți clic pe OK dacă doriți să partajați rapoarte sau faceți clic pe altceva Nu multumesc

cel mai bun vpn gratuit pentru firestick

# 8: Faceți clic O.K când vedeți promptul „Configurați VPN”cel mai bun vpn pentru firestick

# 9: Faceți clic O.K din nou când apare promptul Cerere de conectare

firestick vpn

# 10: Sunteți toate setate. ExpressVPN selectează automat o locație inteligentă pentru dvs. Faceți clic pe butonul de conectare pentru a vă conecta instantaneu la VPN.

Pentru a vă conecta la un server diferit, faceți clic pe butonul Locație inteligentă

pompier gratuit vpn

# 11: Faceți clic Toate locațiile fila din partea de sus și alegeți regiunea. De exemplu, dacă doriți să vă conectați la unul dintre serverele din Statele Unite sau orice altă țară din America de Nord și America de Sud, faceți clic pe Americi

cel mai bun vpn pentru firestick

# 12: Faceți clic pe țară pentru a vă conecta la cel mai bine ales server de ExpressVPN pentru țara respectivă. Pentru a explora mai multe servere pentru orice țară, faceți clic pe „>“ în extrema dreaptă

cel mai bun firestick vpn

# 13. Asta e tot. Conexiunea dvs. va rămâne în siguranță cu cel mai rapid și mai bun VPN pentru FireStick.

Ghid video pentru instalarea ExpessVPN pe FireStick

Faceți clic AICI pentru a obține ExpressVPN pentru FireStick

2. IPVanish

cel mai bun vpn pentru firestick

Dacă doriți o alternativă la ExpressVPN, atunci ar trebui să mergeți pentru IPVanish, care a venit pe locul doi în testele noastre. Etichetat cel mai rapid VPN de pe planetă, nu prea face decât să discrediteze propria afirmație. Acesta oferă într-adevăr unele dintre cele mai rapide servere VPN, dar ExpressVPN ia coroana când vine vorba de cel mai rapid VPN din industrie.

IPVanish VPN are aproape 1.200 de servere în peste 60 de țări, ceea ce reprezintă aproximativ o treime din ceea ce oferă ExpressVPN. Cu peste criptare AES de 256 biți, OpenVPN, IKEv2, IPVanish oferă o securitate solidă a conexiunii. Cu toate acestea, compania sa mamă StackPath intră sub jurisdicția SUA și mă enervează puțin, să spun cel puțin.

IPVanish vă permite să conectați până la 10 dispozitive simultan cu un singur cont. Similar cu ExpressVPN, permite, de asemenea, configurarea la nivel de router, ceea ce face ca toate conexiunile Wi-Fi să fie sigure.

Ofertă pentru cititor: Puteți obține o reducere suplimentară de 20% cu codul cupon IPVanish SAVE20NOW care poate fi utilizat în timpul plății. Vine cu un 7 zile banii inapoi garantat. Dacă nu sunteți mulțumit de performanță, puteți solicita o rambursare completă.

Obțineți IPVanish

Cum se instalează IPVanish pe FireStick / Fire TV

Dacă mergeți cu IPVanish, iată cum puteți instala și utiliza acest VPN:

# 1: În primul rând, obțineți abonamentul IPVanish

# 2: După abonarea la serviciu, porniți FireStick și selectați ecranul de pornire Căutare opțiune (în colțul din stânga sus)

# 3: Căutați IPVanish și faceți clic pe acesta în rezultatele căutării

cel mai bun foc vpn

# 4: Faceți clic pe pictograma IPVanish pe ecranul următor și pe ecranul ulterior faceți clic Descarca sau obține

cel mai bun vpn pentru amazon firestick

# 5: Deschideți aplicația și introduceți datele de autentificare IPVanish pe care le-ați creat în timpul înregistrării. Clic Autentificare

amazon firestick vpn

# 6: Faceți clic Conectați din stânga pentru a vă conecta la serverul implicit ales de IPVanish. Puteți, de asemenea, să alegeți manual serverul făcând clic pe Țară, Oraș sau Server pe stânga

  10 دلیل چرا به VPN احتیاج دارید

cel mai bun vpn pentru firestick

3. NordVPN

nordvpnNordVPN este un VPN complet care oferă o conexiune rapidă și fiabilă. VPN respectă standardele industriei în tehnologia de criptare și se asigură că traficul dvs. online este tunat prin cele mai sigure servere. Oferă, de asemenea, securitate cu două straturi, care îți redirecționează conexiunea prin două servere, permițând securitatea sporită.

NordVPN are o aplicație ușor de utilizat pentru dispozitivele FireStick și Fire TV. Vă puteți conecta la servere securizate cu un singur clic. Dacă intenționați să folosiți NordVPN pe mai multe dispozitive, îl puteți utiliza pe până la 6 dispozitive.

Indiferent dacă doriți să deblocați Netflix sau pur și simplu doriți să rămâneți anonimi în timpul streamingului, NordVPN ar putea fi o opțiune decentă pentru dvs..

NordVPN nu este la fel de rapid ca ExpressVPN, dar toate lucrurile avute în vedere, merită un loc pe această listă cu cele mai bune VPN-uri pentru FireStick.

Cum se instalează NordVPN pe FireStick / Fire TV

Urmați pașii de mai jos:

# 1: Faceți clic aici pentru a obține Abonamentul NordVPN dacă nu ați făcut-o deja

# 2: Pe ecranul de start al FireStick, mergeți în partea de sus și selectați Căutare opțiune în colțul din stânga sus

# 3: Căutați NordVPN și faceți clic pe acesta în rezultatele căutării

cel mai bun vpn pentru firestick

# 4: Faceți clic pe NordVPN în următoarea fereastră

căutare nordvpn pe firestick

# 6: Faceți clic obține sau Descarca pe ecranul următor

descărcați aplicația nordvpn pentru firestick

# 7: Deschideți NordVPN când s-a instalat și conectați-vă cu datele de acreditare

cum se instalează nordvpn pe amazon firestick

# 8: Faceți clic Conectați-vă acum pentru a incepe

vpn pentru firestick

4. Surfshark

vpn pentru firestickSurfshark este un alt nume din lumea VPN în care puteți avea încredere pentru o experiență online sigură și sigură. Cu criptarea AES 256 de grad militar, puteți fi întotdeauna sigur că activitățile de streaming pe FireStick sunt protejate.

Kill Switch, o politică strictă fără jurnaluri, protecția împotriva scurgerilor, DNS privat, Modul de camuflaj și funcțiile MultiHop fac din Surfshark unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru FireStick.

Surfshark este destul de rapid și rapid. Multe dintre serverele sale permit experiența de streaming lină și fără buffer. Și, dacă sunteți în căutarea unei experiențe de streaming fără margini fără geo-restricții, Surfshark ar putea fi destul de util și în acest departament..

Pe lângă FireStick, puteți utiliza Surfshark pe o gamă de alte dispozitive, inclusiv computere, telefoane mobile și multe altele. Probabil cel mai bun lucru despre Surfshark este că îl puteți utiliza pe dispozitive nelimitate simultan.

Cum se instalează Surfshark pe FireStick

Urmați pașii de mai jos pentru a instala și conectați-vă la Surfshark pe FireStick:

# 1: Faceți clic aici pentru a obține abonamentul la Surfshark

# 2: selectați tasta Căutare opțiune pe ecranul de start al FireStick (colțul din stânga sus)

Introduceți Surfshark și când îl vedeți în sugestiile de căutare, faceți clic pe el

surfshark firestick vpn

# 3: Faceți clic pe pictograma Surfshark din fereastra următoare

cele mai bune vpns pentru firestick

# 4: Faceți clic Descarcă / get în fereastra următoare

cum să descărcați și să instalați surfshark firestick vpn

# 5: Deschideți Surfshark după ce s-a instalat și conectați-vă cu datele de autentificare

cel mai bun vpn pentru amazon fire stick

# 6: Faceți clic pe Conectare pentru a începe să utilizați VPN

best amazon fire tv stick vpn

5. CyberGhost

cyberghost vpn kodiCyberGhost oferă o acoperire globală de securitate cu peste 5900 de servere din întreaga lume. Menține o politică strictă fără jurnaluri. Adică, nu lăsați nicio amprentă identificabilă în timp ce faceți flux pe FireStick sau navigați pe internet.

Acest VPN oferă viteze de conectare agreabile pe multe dintre serverele sale. Cu cel mai bun sistem de criptare din clasă, CyberGhost vă asigură și activitățile online complet.

Dacă doriți să deblocați conținutul geore-restricționat, CyberGhost va face chiar posibil acest lucru.

CyberGhost vă permite să conectați până la 7 dispozitive simultan. Și, are o interfață prietenoasă pentru FireStick, care vă permite să începeți imediat. Din aceste (și mai multe) motive, am selectat CyberGhost ca unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru FireStick.

Cum se instalează CyberGhost pe FireStick

Urmați pașii de mai jos:

1: Faceți clic aici pentru a obține abonamentul CyberGhost dacă nu ați făcut-o deja

2: Porniți FireStick-ul și selectați Căutare opțiune în colțul din stânga sus al ecranului de pornire (în bara de meniu)

Introduceți CyberGhost și faceți clic pe acesta în rezultatele căutării

aplicația cyberghost vpn

3: Faceți clic din nou pe CyberGhost pe ecranul următor

cum se instalează cyberghost firestick vpn

4: Acum, faceți clic pe Descarcă / get pentru a descărca și instala VPN

cele mai bune vpns pentru firestick

5: Deschide CyberGhost pe FireStick. Ar trebui să vedeți ecranul următor cu un cod

Mergi la cgvpn.info/link într-un computer sau browser mobil. Conectați-vă cu detaliile contului dvs. CyberGhost și introduceți codul

configurați cyberghost pe firestick

6: Faceți clic pe Conectați pentru a incepe

conectați vpn pe stickul de foc

Cum am ales cel mai bun VPN pentru FireStick și de ce am ales ExpressVPN pentru alte VPN-uri?

Când am început să scriu acest ghid, am avut ideea să rotunjesc mai multe VPN-uri aici. Mi-am dat seama rapid că introducerea a 10 VPN-uri pe această listă nu va duce decât la mai multă confuzie și ai ghicit care dintre ele să cumperi. Pentru a vă facilita lucrurile, am decis că prefer să vorbesc despre primele 5 VPN-uri din acest tutorial.

Mi-a luat ceva timp să aleg cele mai bune din lot. Am testat mai multe VPN de mai multe ori înainte de a ajunge la o concluzie. Iată câțiva dintre cei mai importanți factori pe care i-am avut în vedere înainte de a ajunge la verdict.

# 1: Viteza de conectare

Viteza de conectare este unul dintre cei mai decisivi factori în timp ce cumpărăm un FireStick VPN. Iată viteza Netflix recomandată pentru televizor, care se aplică în fluxul video prin aproape orice sursă:

 • 3 Mb / s pentru videoclipuri SD sau 480p
 • 4-5 Mb / s pentru videoclipuri HD (atât 480p cât și 1080p)
 • 25 MB / s pentru videoclipuri UHD, 4K

Nu uitați că, cu un VPN, va exista întotdeauna o anumită pierdere de viteză. ExpressVPN este alegerea mea cea mai bună ca VPN FireStick, deoarece oferă pierderi de viteză minime. Iată rezultatele testelor noastre efectuate pe același dispozitiv la aceeași viteză de bandă largă inițială și peste aceeași locație a serverului:

Viteza de bandă largă originală fără VPN (Alocat: 50 Mbps Atins: 48,6 Mbps)

test de viteză firestick vpnViteza de conectare originală fără VPN

ExpressVPN: 46.3 Mbps descărcare (retenție de viteză de 95.27%)

Test de viteză Expressvpn pe stick de foc amazonConectat la ExpressVPN pe viteza de conectare inițială de 50 Mbps

IPVanish: 36.3 Mbps descărcare (viteză de retenție de 75%)

vpn pentru tv tvConectat la IPVanish pe viteza de conectare inițială de 50 Mbps

NordVPN: 31,9 Mbps descărcare (retenție de viteză de 65,64%)

nordvpn pe firestickConectat la NordVPN pe viteza de conectare inițială de 50 Mbps

Surfshark: 28,8 Mbps descărcare (retenție de viteză de 59,26%)

surfshark vpn pe amazon firestickConectat la Surfshark pe viteza de conectare inițială de 50 Mbps

CyberGhost: Descărcare de 27,8 Mbps (retenție de viteză de 57,20%)

cyberghost vpn pe amazon firestick și fire tvConectat la CyberGhost pe viteza de conectare inițială de 50 Mbps

După cum puteți vedea, ExpressVPN a oferit cea mai rapidă conexiune și a păstrat mai mult de 95% din viteza inițială. IPVanish a fost cel mai apropiat cu o retenție de viteză de 75% – o diferență de viteză de 20%. Deși IPVanish nu este la fel de rapid ca ExpressVPN, este totuși pe partea bună în comparație cu alte VPN-uri din industrie..

NordVPN, Surfshark și CyberGhost au arătat o scădere considerabilă a vitezei. Cu toate acestea, ele sunt încă mai bune decât o mulțime de alte VPN-uri pe care le-am testat.

  İhtiyaçlarınız İçin En İyi VPN Nasıl Seçilir

Vă rugăm să rețineți că aceste teste au fost efectuate pe cele mai rapide servere VPN disponibile de către furnizori. Vitezele pot varia în funcție de serverul ales și de locația sa. Cu cât serverul este mai îndepărtat de locația dvs. fizică, cu atât viteza va fi mai mică. Viteza depinde și de alte variabile, cum ar fi specificațiile dispozitivului, ISP, routerul, etc.

# 2: Forța criptării

OpenVPN AES 255 biți este protocolul de criptare cu cel mai mare efect. Este o necesitate pentru VPN-ul FireStick pe care doriți să îl cumpărați. Acesta este protocolul folosit de toți furnizorii VPN de top și este considerat cel mai bun din industrie.

# 3: Caracteristici de securitate

Protecția împotriva scurgerilor DNS, tunelul divizat, comutatorul de ucid sunt unele dintre cele mai importante caracteristici de securitate pe care trebuie să le luați în considerare în timp ce explorați cel mai bun VPN FireStick. De exemplu, ExpressVPN este echipat cu toate aceste și multe alte caracteristici de securitate. Acesta este unul dintre motivele pentru care este cea mai bună alegere a noastră pentru cel mai bun VPN FireStick.

# 4: Politica fără log

Dacă activitățile dvs. online nu pot fi urmărite, nimeni nu ar trebui să poată emite o citație și să sape în evidența furnizorilor VPN și să vă aducă jurnalele. Doar atunci un VPN va fi considerat pe deplin sigur. ExpressVPN menține o politică strictă de log zero. Nu au nimic documentat și, prin urmare, nimic care să dezvăluie nimănui.

De asemenea, IPVanish are o politică zero-log. Cu toate acestea, întrucât se încadrează în jurisdicția SUA, sunt un pic sceptic dacă vă păstrează cu adevărat confidențialitatea intactă.

NordVPN, Surfshark și CyberGhost mențin, de asemenea, o politică fără jurnale de șiruri.

# 5: Asistență pentru clienți

O VPN FireStick bună este cea care nu necesită să contactați asistența pentru clienți. Cu toate acestea, în cazul în care apare nevoia, suportul trebuie să fie ușor disponibil.

ExpressVPN oferă asistență 24 × 7 prin chat și email live. Pe de altă parte, IPVanish oferă asistență 24 × 7 prin e-mail.

Deși există unele rapoarte de la utilizatorii IPVanish, că asistența lor pentru clienți este un pic dificil de accesat și este posibil să nu fie la fel de receptivă pe cât ai dori să fie.

NordVPN oferă asistență pentru chat, deși este în prezent în faza de testare beta.

Surfshark are suport de chat activ și receptiv disponibil 24 de ore din 24.

CyberGhost nu oferă în prezent suport pentru chat. Le puteți contacta prin e-mail. Răspund de obicei în 24 până la 48 de ore.

# 6: Aplicație prietenoasă cu utilizatorul

Când căutați cel mai bun VPN pentru FireStick, acesta devine automat unul dintre cele mai importante aspecte de luat în considerare. Amazon FireStick este un dispozitiv controlat de la distanță și, prin urmare, aplicația VPN trebuie să fie de la distanță.

ExpressVPN oferă o compatibilitate sută la sută cu telecomanda FireStick. Aspectul general al ExpressVPN este, de asemenea, incredibil de ușor de utilizat. Este îngrijit și prezintă o temă albă.

IPVanish, pe de altă parte, pare să se îmbracă mult pe ecranul principal și, prin urmare, pare puțin aglomerat. Cu toate acestea, funcționează fără defecte la dispozitivele FireStick / Fire TV.

NordVPN, Surfshark și CyberGhost au, de asemenea, aplicații compatibile de la distanță pentru FireStick.

# 7: Jurisdicție

ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice (BVI), un grup mic de insule cu sistemul lor independent de justiție. BVI nu intră sub nicio alianță de informații, inclusiv 5-Eyes, 9-Eyes sau 14-Eyes, nu are nicio lege de păstrare a datelor și nu este obligat să producă înregistrările clienților în nicio țară. ExpressVPN are toate motivele și toată autoritatea să vă ofere confidențialitate totală.

Nu este însă cazul IPVanish. Așa cum am mai spus, compania sa mamă StackPath are sediul în SUA și intră astfel în jurisdicția SUA. Iar companiile americane trebuie să respecte legile naționale privind păstrarea datelor. Acest lucru este într-un conflict clar cu politica de logare zero a VPN. Acesta este mai mult un motiv pentru care am păstrat IPVanish ca o VPN alternativă.

NordVPN, Surfshark și CyberGhost au, de asemenea, sediul în afara jurisdicției tuturor marilor organizații de supraveghere..

# 8: Garanție de returnare a banilor

Garanția de returnare a banilor este comună în rândul furnizorilor de VPN și unul dintre cei mai importanți factori luați în considerare în timp ce caută un VPN. Este ca o perioadă de încercare care vă permite să testați VPN-ul și să determinați dacă este sau nu bun pentru dvs..

ExpressVPN oferă o garanție de rambursare totală de 30 de zile. Dacă vă răzgândiți și decideți să nu continuați cu ExpressVPN (ceea ce nu văd niciun motiv), puteți anula abonamentul și puteți cere o rambursare completă.

IPVanish oferă doar garanția de returnare a banilor pe 7 zile. Eu personal simt că o săptămână este ceva mai puțin timp pentru a încerca un serviciu, dar ar trebui să vă ofere totuși suficientă idee despre viteză, performanță, coerență și conectivitate..

NordVPN oferă, de asemenea, o garanție de returnare necondiționată de 30 de zile. Aveți suficient timp pentru a decide dacă doriți să continuați sau să anulați.

Surfshark are, de asemenea, politica de rambursare completă de 30 de zile în cazul în care decideți să nu continuați

CyberGhost vă oferă o perioadă de rambursare completă de 45 de zile; mai mult decât oricare alt VPN din această listă

VPN gratuit pentru FireStick

Încă primesc întrebări, care este cel mai bun VPN gratuit pentru FireStick. Ei bine, dragi prieteni, aș spune că nu există o combinație de „gratuit” și „cel mai bun” atunci când aveți în vedere VPN-uri. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun VPN, nu îl puteți obține gratuit. Sunt de acord că este posibil ca unii utilizatori să nu își permită VPN-urile plătite, dar nu voi merge și pentru o VPN gratuită. Utilizarea unei VPN gratuite este la fel de bună ca niciun VPN deloc.

Un VPN gratuit pentru FireStick poate aduce mai mult rău decât bine. Puteți citi aici de ce trebuie evitate VPN-urile gratuite.

Schimbarea regiunii Amazon pentru FireStick

Puteți configura o VPN pe Fire TV Stick utilizând metodele descrise mai sus. Asta este suficient pentru a avea grijă de confidențialitatea ta. Cu toate acestea, câțiva utilizatori preferă să ia măsuri suplimentare. În acest caz, puteți schimba, de asemenea, regiunea pentru Fire Stick fără adresa dvs. reală.

Modificarea regiunii FireStick este destul de simplă. Deschideți Amazon pe browserul PC și urmați acești pași:

# 1. Faceți clic pe fila „Comenzile dvs.” și apoi deschideți „Gestionați conținutul și dispozitivele dvs.” (sub imaginea)

gestionați conținut și dispozitive pe amazon

# 2. Faceți clic pe fila „Setări”.

# 3. Accesați Setările țării și faceți clic pe Modificare

schimbă țara pe amazon

# 3. Introduceți o adresă pe care doriți să o adăugați. Puteți găsi orice adresă aleatorie printr-o căutare rapidă pe web

# 4. Selectați Actualizare

schimba adresa amazon stick de foc

Concluzie privind Best VPN pentru FireStick

FireStick este un dispozitiv minunat de streaming. S-a schimbat modul în care ne uităm la televizor. Chiar dacă nu aveți un Smart TV, pur și simplu conectați acest dispozitiv în portul HDMI și convertiți televizorul într-unul singur. Acum tot ce ai nevoie este un VPN pentru a-ți îmbunătăți experiența de divertisment. Cu un VPN FireStick, puteți depăși rapid probleme precum georestrucționarea și accelerarea ISP, care tinde să dilueze distracția.

Utilizarea unui VPN pe FireStick este extrem de benefică, iar cu protecția VPN sub forma ExpressVPN, toate problemele dvs. sunt rezolvate. Indiferent de locul în care vă aflați, acest VPN vă va oferi cea mai bună experiență posibilă, fără probleme. De asemenea, aceștia oferă o garanție de returnare de 30 de zile, așa că, dacă credeți că ExpressVPN nu este suficient de bun (ceea ce este foarte puțin probabil!), Puteți solicita o rambursare completă. Deci, cu ExpressVPN pentru FireStick, poți doar să stai pe spate, să te relaxezi și să te distrezi.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me