20 bedste Putlocker-alternativer [Juridiske og gratis filmwebsteder]

>

I dette indlæg finder du listen over de bedste Putlocker-webstedealternativer til web-streaming. Listen inkluderer gratis filmwebsteder samt premium-streamingtjenester.

Putlocker var den mest populære streamingplatform, der tilbød gratis film og tv-shows. Efter lukningen af ​​denne tjeneste begyndte dens brugere at lede efter alternativer. Mens der er snesevis af websteder, der tilbyder gratis streaming, er ikke alle af dem gode nok til at være Putlocker-erstatningen.

Vi testede en masse af sådanne websteder, før vi udarbejdede denne liste. Jeg håber, at du finder dette indlæg nyttigt.

Opmærksomhed: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din enhed, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

 • Sådan installeres VPN på FireStick / Fire TV
 • Sådan installeres VPN på andre streaming-enheder

Hvad er Putlocker?

Putlocker er det samlede navn på en række streamingwebsteder til film og tv-shows. Alle Putlocker-websteder bærer navnet ‘Putlocker’ med forskellige domæneudvidelser.

putlocker

Webstedet stammer fra England i 2010-2011. På kort tid begyndte webstedet at modtage millioner af brugere fra hele verden, især efter nedlukning af Megaupload.

Putlocker var et af de mest populære websteder på verdensplan. Pr. Alexa var Putlocker et af de 250 mest populære websteder.

Webstedet blev forbudt og blokeret af de britiske myndigheder efter en retsafgørelse på grund af krænkelser af ophavsretten.

Putlocker Officiel Webstedshistorie

Efter lukningen af ​​det originale Putlocker-websted har streamingtjenesten ændret webstedets adresse adskillige gange.

Forskellige websteder med navnet ‘Putlocker’ blev stadig blokerede, og derfor skiftede ejerne fortsat til nye domæner. Nogle af de populære websteder adresse Putlocker opereret med er putlocker.is, putlocker.ch, putlocker.rs, putlocker.com, putlocker.ac, putlocker.io og putlocker.today.

På grund af Putlockers popularitet spaede også snesevis af klon- eller spejlwebsteder, og mange af dem er stadig funktionelle.

Det er ukendt, om de originale Putlocker-ejere stadig kører og vedligeholder en af ​​klonerne. Ikke desto mindre er Putlocker blevet synonymt med streaming af websteder.

Er Putlocker-webstedet stadig tilgængeligt?

Som jeg sagde, der er snesevis af spejlsider, der bærer Putlocker-navnet. Det er dog stadig ikke sikkert, om det originale websted stadig er funktionelt eller ej.

Faktisk kan et af Putlocker-alternativerne, jeg leverer i denne artikel, lige så godt være det originale Putlocker. Der er dog ingen beviser, og vi ved ikke, om det officielle Putlocker-site stadig er tilgængeligt.

Er Putlocker lovlig og sikkert?

Putlockers originale sted blev fjernet af de britiske myndigheder efter en ordre fra High Court. Webstedet er blevet betragtet som en af ​​de største trusler mod piratkopiering. Derfor er webstedet åbenlyst ikke lovligt, i det mindste i henhold til UK High Court.

Websteder som Putlocker leverer gratis indhold. De tjener penge gennem reklamer. Da lovligheden af ​​sådanne websteder er tvivlsom, er de muligvis heller ikke sikre. De fleste af disse sider har en tendens til at bruge en masse pop-up-reklamer, som muligvis kan omdirigere dig til spamwebstederne, eller hvis du klikker på annoncerne, kan det hente malware på din enhed.

Falske Putlocker-websteder

Der er rapporteret om tilfælde af flere falske Putlocker-websteder. Disse websteder er kendt for at omdirigere brugere til andre mistænkelige websteder, der enten ender med at implementere malware på din enhed eller stjæle dine personlige oplysninger.

Hvis du besøger et websted, der ligner en af ​​Putlockers, vil du være forsigtig. Besøg kun et websted, hvis du er helt sikker.

Bedste Putlocker-alternativer

bedste putlocker hjemmeside alternativer

I dette afsnit dækker vi begge lovlige websteder og gratis streamingwebsteder som Putlocker. Jeg kan varmt anbefale dig at streame ved hjælp af de lovlige websteder eller streamingtjenester, der har ophavsretten eller distributionsrettighederne for indholdet. Du behøver ikke at bekymre dig om sikkerhed, mens du ser på disse sider.

Lad os komme i gang med lovlige premium-websteder. Senere finder du listen over gratis juridiske websteder samt tredjeparts gratis websteder som Putlocker.

Premium filmwebsteder til udskiftning af Putlocker

Før jeg starter, lad mig dele fordele og ulemper ved at se indhold fra de autoriserede / lovlige websteder eller streamingtjenester.

Fordele

 • Du er sikker, mens du holder øje med disse sider
 • Du behøver ikke at bekymre dig om regeringsovervågning eller ISP-blokering
 • Mange juridiske tjenester giver dig mulighed for at streame op til 4K-kvalitet
 • Du behøver ikke at bekymre dig om at ende med at downloade malware, virus osv.

Ulemper

 • Normalt kræver et betalt abonnement
 • Det kan være nødvendigt, at du abonnerer på flere tjenester for at se alt det ønskede indhold

Her er listen over de top 5 lovlige websteder, der skal erstatte Putlocker

1. Prime Video

alternativer til putlockerAmazons Prime Video er en af ​​de mest populære streamingplatforme i disse dage. Ligesom Putlocker kan du logge ind på denne tjenestes online portal ved hjælp af din Prime-konto og streame den i en webbrowser. Selvfølgelig har Amazon Prime også apps til mobiler og tv-enheder.

Prime har mange originaler, herunder Fleabag, Jack Ryan, The Marvelous Mrs. Maisel og mere. Udover Originaler har den også en enorm samling af film, shows, dokumentarer, sportsprogrammer, indhold til børn og meget mere.

Der er virkelig ingen, der benægter, at Amazon Prime er en af ​​de bedste streamingtjenester, der har.

Hjemmeside-link - https://www.primevideo.com/

2. Netflix

bedste filmwebsteder som putlockerNetflix er det navn, der ikke behøver introduktion. Denne streaminggigant har eksisteret i mere end to årtier. Med mere end 150 millioner abonnenter verden over er Netflix den største medieplatform i verden.

Netflix har flere originaler end nogen anden streamingtjeneste. Derudover indeholder det også et kæmpe bibliotek med film, shows, dokumentarer og meget mere. Selvom Netflix ikke tillader alt indhold i alle regioner på grund af ophavsretlige begrænsninger, kan man let fjerne blokering af Netflix med en god VPN.

Hvis du leder efter et lovligt Putlocker-alternativ, kan Netflix være dit nummer et valg.

Webstedslink - https://www.netflix.com/

3. Disney+

putlocker-webstederDisney + (eller Disney Plus) er en meget ny streamingtjeneste. Det blev lanceret i november 2019, og det er i øjeblikket kun tilgængeligt i en håndfuld lande.

Denne platform startede med forskellige originaler. Det har også de eksklusive streaming-rettigheder til indhold fra Marvel Cinematic Universe og Star Wars-franchisen.

Selvom Disney + er ny, er det allerede blevet et raseri i underholdningsverdenen.

Hjemmeside - https://www.disneyplus.com/

4. Hulu

erstatningswebsted for putlockersHulu er en anden utrolig populær streamingtjeneste i USA. Ikke mange ved, at Hulu også ejes af The Walt Disney Company, ligesom Disney+.

Hulu har masser af on-demand indhold, inklusive film, shows, dokumentarer og mere. Det er også kendt for forskellige originaler, herunder den populære The Handmaid's Tale.

Hulu har også en Live TV-service, som du kan få ved at betale et ekstra abonnementsgebyr.

Webstedslink - https://www.hulu.com/welcome

5. Vudu

bedste putlocker-alternativerVudu er et Walmart-ejet indholdsleveringsfirma, der lejer den digitale kopi af film og tv-shows online. Mens de andre streamingtjenester på denne liste er abonnementsbaserede, skal du med Vudu betale lejen eller købe filmen eller tv-sæsonen.

Med Vudu kan du endda leje individuelle episoder uden at skulle købe hele showet eller endda sæsonen. Det har næsten alle de film eller shows, du kan pleje at se.

Hjemmeside-link - https://www.vudu.com/

Gratis (lovlige) websteder som Putlocker

Der er også nogle gratis og lovlige streaming-websteder, der kan tjene som en levedygtig Putlocker-erstatning. De fleste af disse sider understøttes af annoncer, og det er her de får deres indtægter fra. Her er listen.

1. Popcornflix

putlockerMens de andre lovlige streamingtjenester på denne liste kræver et betalt abonnement, er PopcornFlix et helt gratis filmwebsted. Det er en annonce-understøttet platform til webstreaming.

Dette websted indeholder primært film og shows fra uafhængige produktionsselskaber. Du finder muligvis ikke det mest populære indhold her. Der er dog nogle interessante streaming-muligheder at udforske.

Popcornflix kræver ingen tilmelding eller login. Du kan komme i gang med det samme.

Websteds-URL - https://www.popcornflix.com

2. Pluto TV

gratis websteder som putlockerPluto TV er et andet gratis streaming-websted, der i øjeblikket er tilgængeligt i USA, Canada og et par europæiske lande. Denne platform leverer live tv såvel som on-demand indhold inklusive film og show.

Pluto TV har samarbejdet med mere end 70 udbydere, hvorfra de licenserer det indhold, det leverer. Med over 20 millioner månedlige brugere er Pluto TV en af ​​de største gratis, annonce-understøttede streamingplatforme.

Hjemmeside-link - https://pluto.tv/

3. Snagfilms

snagfilmsSnagflims er et fantastisk sted for dem, der kan lide at se uafhængige film og dokumentarer. Denne streamingtjeneste tilbyder en bred vifte af sådant indhold; mange af dem er blevet kritikerroste og vundet flere priser.

Du kan se det meste af indholdet uden at skulle tilmelde dig. Snagflims er helt gratis og tjener sine indtægter fra reklamer. Det streamer mere end 5000 filmtitler i øjeblikket.

Jeg tror, ​​at Snagfilms er et godt alternativ til Putlocker, hvis du leder efter gratis og lovlig streaming.

Hjemmeside - https://www.snagfilms.com/

4. Knæk

gratis lovlig filmwebstedCrackle er et populært navn i streamingverdenen. Med Crackle, der ejes af Sony, kan du se tv-shows og film gratis. Virksomheden tjener sine indtægter fra annoncer, der vises mellem videoer fra tid til anden.

Virksomheden leverer forskellige originaler såvel som indhold, der er licenseret fra andre udbydere.

Crackle er et fantastisk sted at se klassiske shows og film. Dog har det også noget nyt indhold.

Hjemmeside - https://www.crackle.com/

5. Tubi TV

gratis websteder til filmTubi TV er et gratis websted til streaming af film og tv-shows. Det indeholder mere end 15.000 film og viser i øjeblikket.

Denne streamingtjeneste har mere end 20 millioner månedlige brugere. Det har licenseret indhold fra udbydere, herunder Paramount Pictures, Warner Bros, Metro-Goldwyn-Mayer, Lionsgate og Universal Pictures.

Tubi TV er en annonce-understøttet service, hvor reklamer vises flere gange under videoafspilningen.

Du kan se videoer uden at logge ind. Hvis du imidlertid har en konto, kan du synkronisere dine streamingdata på tværs af enheder.

Websteds-URL - https://tubitv.com/

BEMÆRK: Den næste del af artiklen dækker gratis filmwebsteder, der ligner Putlocker, der er kendt som piratkopieringswebsteder. Jeg deler listen som en informationsressource. Vi (Fire Stick Tricks) udelukker ikke krænkelser af ophavsretten. Vær en god dommer af dine handlinger og følg dine lokale love.

Klik her for at læse vores Ansvarsfraskrivelse, før du fortsætter.

Gratis Putlocker-alternativer

I dette afsnit vil vi tale om de gratis filmwebsteder som Putlocker. Dette er kendt for at være piratkopieringswebsteder og sandsynligvis streame ulovligt indhold ulovligt. Streaming fra disse websteder kan føre til unødvendige problemer. Siden Putlocker blev nedlagt af regeringen, kunne disse websteder være det næste mål.

Lad os se på fordele og ulemper ved at bruge gratis streaming-websteder

Fordele

 • Næsten alt indhold tilgængeligt via et enkelt websted
 • Ingen grund til at besøge forskellige tjenester
 • Disse websteder er gratis og kræver ikke noget abonnement
 • De fleste af webstederne tilbyder streaming i høj kvalitet (op til 1080p)

Ulemper

 • Streaming fra disse websteder kan have juridiske konsekvenser
 • Disse sider inficerer muligvis din enhed ved diskret download af malware eller ondsindede programmer
 • De stjæler muligvis dine personlige oplysninger

Sådan får du adgang til Putlocker-websteder sikkert

Vi opfordrer ikke til krænkelse af copyright. Vi opfordrer dig til at streame indhold via de lovlige streamingwebsteder. Men hvis du stadig vælger at streame fra websteder som Putlocker, så lad mig vise dig, hvordan du forbliver sikker.

Det anbefales stærkt, at du bruger en VPN, mens du streamer fra de gratis sider. En VPN vil sikre din forbindelse, maskere din IP-adresse og holde dig beskyttet mod regering, ISP-sporing og endda tredjeparter som hackere.

Desuden er nogle af disse websteder geo-blokerede for nogle lande. Så du skal bruge en VPN til at fjerne blokering af dem.

Jeg bruger personlig og anbefaler ExpressVPN. Det er ikke kun de sikreste, men også de hurtigste VPN-penge, der kan købes. ExpressVPN leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der giver dig tilstrækkelig tid til at teste dens tjenester. Du kan også få 49% rabat (3-måneders gratis) på dets årlige planer.

Lad mig vise dig, hvordan du kommer i gang med ExpressVPN i 3 hurtige trin.

Trin 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Åbn ExpressVPN-appen, og klik på Power-ikonet for at oprette forbindelse til en VPN-server.

tilslut expressvpn til streaming

Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til streaming.

Lad os nu se på listen over de 10 bedste Putlocker-alternativer:

 • Soap2Day
 • FMovies
 • Putlocker.vip
 • 123Movies
 • Film Glæde
 • Ja film
 • AZMovies
 • Se Online-serien
 • Popcorn Time
 • Solfilm

1. Soap2Day

gratis filmalternativ til putlocker-site

Soap2Day er et af de mest besøgte websteder til gratis film og shows. Selvom grænsefladen ikke er som Putlocker, leverer webstedet næsten den samme streaming-oplevelse.

Dette websted indeholder det komplette udvalg af film og shows, inklusive de nyeste såvel som de gamle titler og episoder.

Du kan se indholdet gratis, hvis du har det godt med de hyppige reklamer og popups. Hvis du imidlertid ønsker en annoncefri oplevelse, kan du abonnere på Soap2Day VIP.

Soap2Day har en pæn, rodfri grænseflade med let at vælge kategorier og genrer. Webstedet indeholder også begrænset sportsindhold.

 • Ad-fri adgang med betaling
 • HD-strømme
 • Undertekster
 • Adgang uden tilmelding
 • Ingen betalingsoplysninger kræves for den gratis version

Hjemmeside - https://soap2day.com/

2. FMovies

gratis filmwebsted, der ligner putlockers

FMovies er et kæmpe navn i en verden af ​​gratis online streamingwebsteder. Det har et massivt bibliotek med film og shows. Webstedet opdaterer fortsat indholdet, så snart nye videoer er tilgængelige.

FMovies 'hjemmeside har et stort søgefelt. Du kan bruge den til at kigge efter en bestemt film eller show. Du finder menulinjen øverst, der indeholder forskellige kategorier, du kan udforske, herunder Trending, TV-shows, film, episoder og Top IMDB.

FMovies tilbyder streaming fuld HD. Heldigvis er der meget få annoncer. Webstedet tilbyder en samlet anstændig streamingoplevelse.

Funktioner

 • Undertekster / lukket billedtekst
 • Tilmeld ikke påkrævet
 • Kreditkort kræves ikke
 • HD-strømme uden login
 • 4K-streams med gratis kontoregistrering
 • Autospil næste

Genre - Action, Eventyr, Animation, Biografi, Kostume, Comedy, Kriminalitet, Dokumentar, Drama, Familie, Fantasy, Game-Show, Historie, Skræk, Kungfu, Musik, Mystery, Reality-TV, Romance, Sci-Fi, Sport, Thriller , Tv-show, krig, vestlig

Hjemmeside-link - https://fmovies.to/

3. Putlocker.vip

putlocker hjemmesideDette websted deler samme navn og logo med det originale Putlocker-websted. Så der er en rimelig chance for, at dette overhovedet muligvis er det officielle Putlocker-websted. Vi kan dog ikke sige det med sikkerhed.

Du kan komme i gang ved at vælge streamingindstillingerne i menulinjen øverst. Valgmulighederne inkluderer genre, land, film, tv-serie, top IMBD og nyheder.

Dette Putlocker-websted har et fornyet design. Hvis du imidlertid er fan af det gamle design, er der en mulighed for at skifte med et enkelt klik.

Putlocker-webstedet indeholder alle de populære titler og shows, du kan tænke på. Vær dog klar til at opleve hyppige reklamer og popups.

Funktioner

 • Adgang uden tilmelding
 • Intet kreditkort kræves
 • Undertekster / lukkede billedtekster
 • Autospil næste
 • Flere servere

Genre - Action, Eventyr, Animation, Biografi, Comedy, Kostume, Kriminalitet, Dokumentar, Drama, Familie, Fantasy, Historie, Skræk, Kungfu, Musical, Mystery, Mythological, Psychological, Romance, Sci-Fi, Sitcom, Sport, Thriller, TV Vis, krig

Hjemmeside-link - https://putlocker.vip/

4. 123film

putlocker film hjemmeside

123Movies er en meget populær web-streamingtjeneste. Det har eksisteret i lang tid. Ligesom Putlocker har denne service også ændret domæner flere gange.

Uanset om du leder efter film eller tv-show, finder du det hele her. Webstedet indeholder alle de nyeste filmudgivelser såvel som episoder.

Hjemmesiden til 123Movies er godt lagt ud. Indholdet sorteres i forskellige nyttige kategorier. Det har også hovedmenuen øverst med indstillinger som Hjem, Gennemse, Genrer, Lande, År osv.

Når du vælger en film eller episode, vælger webstedet det bedste link til afspilning. Det vil også oprette flere streaming-links, hvis du selv vil vælge at vælge.

Selvom 123Movies understøttes af annoncen, vises reklamerne eller popups ikke meget ofte. Derfor mener jeg, at det er et anstændigt Putlocker-alternativ.

Funktioner

 • Tilmeld ikke påkrævet
 • Kreditkort kræves ikke
 • HD-kvalitet

Genre - Action, Eventyr, Sport, Sci-Fi, Horror, Thriller, Comedy, Crime, Western, Anime, Animation, Musik, Romance, Krig, Kung Fu, Drama, Familie, Fantasy, Historie, Biografi, Mystery, Musical, Historisk, Skole, tv-shows, anime-serier, asiatiske dramaer

Hjemmeside - http://wvw1.123movies.net/

5. Film glæde

putlockersDette er et andet pænt designet gratis streamingwebsted til film såvel som tv-shows. Hjemmesiden til hjemmesiden viser som standard de populære og populære film. Du kan hurtigt skifte til tv-shows med et enkelt klik.

Websteds menulinje giver dig mulighed for at filtrere / sortere indhold efter genre, land og film & TV-shows. Du kan også søge efter det specifikke indhold ved hjælp af søgemuligheden.

Film Joy er gratis og annonceret understøttet. Nogle af popupsene så mistænkelige ud. Undgå derfor at klikke på reklamer.

Funktioner

 • Mest HD-kvalitet
 • Spil uden registrering
 • Ingen betalingsoplysninger nødvendige
 • Undertekster

Genre - Handling & Eventyr, animation, komedie, kriminalitet, drama, dokumentar, fantasy, familie, rædsel, historie, musik, mysterium, børn, nyheder, romantik, virkelighed, science fiction, krig

Webstedslink - https://www1.moviesjoy.net/

6. Ja Film

yesmovies-site til udskiftning af putlocker

Hvis du stadig leder efter et PutLocker-alternativ, er YesMovies.ag et andet websted, du kan prøve. Dette websted er pænt designet og indeholder alle de film eller shows, du kan tænke på.

Webstedets layout er ret ligetil. Du kan vælge det populære indhold lige fra hjemmesiden. Hvis du leder efter mere, kan du udforske efter kategorier og genrer. Du kan også bruge søgefunktionen til at lede efter noget bestemt.

Hjemmesiden giver dig også mulighed for at downloade videoer til din enhed.

YesMovies giver dig mulighed for at streame både HD og 4K. For 4K-streaming skal du dog tilmelde dig en gratis konto.

Funktioner:

 • Fås uden tilmelding
 • Ingen cc kræves
 • Download-funktion tilgængelig
 • 4K kvalitet med en gratis konto registrering
 • Autospil næste

Genre - Action, Eventyr, Animation, Biografi, Comedy, Kostume, Kriminalitet, Dokumentar, Drama, Familie, Fantasy, Historie, Skræk, Kungfu, Musical, Mystery, Mythological, Psychological, Romance, Sci-Fi, Sitcom, Sport, Thriller, TV Vis, krig

Hjemmeside - https://yesmovies.ag/

7. AZMovies

bedste putlocker websted

AZMovies er primært et filmstreamingwebsted. På hjemmesiden til dette websted finder du et par sektioner til film. Du kan udforske forskellige sektioner som Featured, Year, All Film, Genre osv.

Hvis man er mere interesseret i film, kunne AZMovies servere som et godt alternativ til putlockers.

Funktioner

 • HD-kvalitet
 • Ingen tilmelding kræves
 • Intet kreditkort nødvendigt

Genre - Action, eventyr, animation, Bio, komedie, kriminalitet, drama, familie, fantasy, historie, rædsel, mysterium, romantik, Sci-Fi, thriller, krig

Hjemmeside - https://azm.to/

8. Se Online-serien

putlockers hjemmeside alternativDette er en anden Putlocker-udskiftning, du gerne vil overveje. Som navnet antyder, er dette websted kun til tv-shows. Fra de seneste episoder til de gamle shows indeholder Watch Online Series alt. Det nye indhold opdateres ganske regelmæssigt.

Watch Online Series har en ligetil brugergrænseflade. Du kan komme i gang med streaming straks. Hjemmesiden viser det fremhævede indhold. Du kan gennemse mere ved hjælp af de forskellige kategorier, inklusive TV Mini-serien, Nye tv-shows og mere.

Du kan også vælge mellem mange genrer, herunder action, eventyr, animation, biografi osv.

Watch Online Series understøttes af annoncer. Derfor vil du løbe ind i popup-popups her og der.

Funktioner

 • Fås uden tilmelding
 • Intet kreditkort kræves
 • HD-strømme

Genre - Action, eventyr, biografi, animation

Hjemmeside - https://watchtvseries.io/

9. Popcorn Time

putlockers alternativPopcorn Time er også en meget populær streamingtjeneste og et af de bedste alternativer til Putlocker. Dog tilbyder webstedet ikke streaming af browser, i stedet kan du bruge deres app til forskellige enheder. Ifølge sit websted er appen Popcorn Time tilgængelig for Windows, macOS, Android TV og Android smartphones.

Popcorn Time bruger Torrents til at streame gratis film og shows. Pr. Information tilgængelig på webstedets hjemmeside bruger appen Popcorn Time sekventiel download til at streame video, der er opført af flere torrentwebsteder, og tredjeparts trackere kan også tilføjes manuelt.

Hjemmeside - https://popcorntime.sh/

10. Solfilm

nye putlocker-webstederSelvom navnet på webstedet kun har 'film' i sig, finder du også alle de populære tv-shows her.

Hjemmesiden har et pænt og brugervenligt design. Webstedets hoveddel indeholder det anbefalede indhold øverst. Når du ruller ned, finder du også de fremhævede film og tv-shows.

Du kan vælge genrer som Action, Thriller, Romance, Country osv. Lige på hjemmesiden. Med søgeværktøjet kan du kigge efter noget specifikt i dit sind.

Hjemmesiden understøttes af annoncen. Heldigvis er der ikke for mange irriterende popups at håndtere.

Funktioner

 • Download-funktion
 • HD-streamingkvalitet
 • Spil uden tilmelding af konto
 • Ingen cc-oplysninger kræves

Genre - Action, Mystery, Romance, Psykologisk, Sitcom, Sport, krig, Kungfu, Historie, Eventyr, Kriminalitet, Animation, Dokumentar, Fantasy, Drama, Musical, Biografi

Websted - https://www.solarmovie.one

Konklusion

Så her er vores liste over de bedste Putlocker-alternativer. Som jeg sagde i starten, kontrollerede vi snesevis af gratis filmwebsteder, før vi udarbejdede denne liste. Hvis du dog føler, at vi har gået glip af et godt websted, så fortæl os det via kommentaredelen nedenfor.

Relaterede:

Gratis filmapps til firestick
Bedste Terrarium TV-alternativer
Bedste Showbox-alternativer
Bedste IPTV-tjenester

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me