Top 5 bedste gratis VPN’er (2020)

>

Alle af os kan lide at surfe på internettet og privatliv, men ikke alle af os er klar til at betale for at beskytte vores internetkommunikation. Så hvad kan du gøre, hvis du er en sparsommelig internetbruger, der også kan lide at holde en relativt lav profil online? Nå, at bruge en gratis VPN ville være en god begyndelse. Vi har testet de mest populære gratis VPN'er for at bringe dig de 5 bedste gratis VPN'er til 2020. Fortsæt med at læse og find ud af, hvordan du kan beskytte dig selv online uden at skulle bruge nogen penge.

Sådan vælges den bedste gratis VPN

Før vi kommer ind på den bedste gratis VPN-liste, er det vigtigt, at vi definerer klare aspekter, som vi vælger og sammenligner disse gratis VPN-tjenester. Her er de tre største kategorier, vi har taget i betragtning, mens vi valgte de bedste gratis VPN'er:

1. Hvor sikker er det? - Gratis VPN'er har været udsat for sikkerhedsbrud og skandaler i årenes løb, med nogle navne som Hola VPN i midten af ​​verdensomspændende skandaler, der berørte hundreder af millioner af brugere. Når vi udarbejder denne liste over de bedste gratis VPN'er, har vi kun valgt de gratis VPN'er, der har bestået visse sikkerhedsstandarder. Alle VPN'erne, som du finder nedenfor, er sikre at bruge og leveres med specifikke sæt sikkerhedsfunktioner, især hvis du bruger en premiumversion.

2. Hvad er deres logningspolitik? - Dette er en stor del af enhver VPN-forretningsmodel og et aspekt, som de fleste VPN-brugere tager for givet. Desværre drager mange gratis VPN-udbydere fordel af kundens tillid og bruger deres private detaljer til at tjene penge. Alle de gratis VPN'er, vi skal tale om, har klart definerede T&Cs, hvilket gør dem til et sikkert valg for dem, der leder efter en nul-log-politik fra deres udbyder.

3. Hvilke funktioner har de? - Det overrasker ikke, at du ofrer nogle funktioner, hvis du går med en gratis VPN sammenlignet med en premium-funktion. Dette kan enten være med hensyn til forbindelseshastighed, mængde data, du kan bruge, eller i specifikke sikkerhedsfunktioner. Alle de gratis VPN'er, der findes på denne side, har lignende funktioner og rangeres i overensstemmelse hermed.

OBS: Læs inden du fortsætter

Gratis VPN'er anbefales kun, hvis du er en afslappet VPN-bruger og ønsker at fjerne blokering af noget geo-begrænset indhold eller ændre din IP-adresse. Hvis dine VPN-krav er et af følgende, skal du kigge efter en premium VPN-service.

  • Privatliv i militær kvalitet
  • Superhurtig hastighed
  • Fjernelse af Netflix
  • Torrent / privat streaming

Jeg har også leveret de mest populære premium VPN-tjenester i denne guide, som du kan bruge gratis i de første 30 dage. Min personlige anbefaling er ExpressVPN. Jeg bruger det på alle mine streaming-enheder inklusive FireStick, Android-boks og pc. Her er et hurtigt kig på ExpressVPN-funktioner:

Anbefalet historie: 10 grunde til, at du altid skal bruge en VPN

Bedste gratis VPN'er 2020

Gratis VPN'er er en meget praktisk og omkostningseffektiv måde at håndtere dit privatliv og sikkerhed online. Men vi skal være ligetil, når vi taler om dette emne, da ikke alle gratis VPN'er er gode. Nogle gratis VPN'er drager fordel af deres brugere ved at høste deres information og private detaljer. Derfor er de største kriterier for denne bedste gratis VPN-liste, at alle disse gratis VPN'er kommer fra udbydere, der tilbyder både begrænsede gratis tjenester og ubegrænsede betalte tjenester.

De følgende VPN'er, vi skal tale om, er bedst, når de bruges lejlighedsvis, f.eks. Når du rejser, bruger en offentlig hotspot, men har ikke brug for en stabil og hurtig forbindelse. Husk, at hvis du planlægger at bruge en VPN regelmæssigt, på din hjemmeforbindelse eller til arbejde, er det bedst, at du vælger en premiumtjeneste og betaler for din VPN. Nogle af disse gratis VPN'er tilbyder en gratis service i en ubegrænset periode, mens andre inkluderer den som et begrænset tilbud, som brugerne kan prøve at teste VPN'en, før de tilmelder sig en premium version. Med det sagt er her de 5 bedste gratis VPN'er, du kan bruge helt gratis.

1. Hotspot-skjold

bedste gratis vpn-serviceHotspot Shield er i øjeblikket den bedste gratis VPN tilgængelig online. Med flere hundrede millioner månedlige brugere er denne VPN-tjeneste også en af ​​de mest populære VPN'er på markedet. Det tilbyder de hurtigste internethastigheder ud af alle gratis VPN'er og en glat og let at navigere brugerflade. Men hvad der gør Hotspot Shield så populær er det faktum, at i modsætning til de fleste gratis VPN'er, tillader de faktisk torrenting og P2P-fildeling uden nogen begrænsninger.

Ikke kun dette, deres app tillader maksimal kompatibilitet på pc-, Android- og iOS-enheder. Som enhver gratis VPN kommer naturligvis Hotspot Shield med et par fejl. Udbyderen har en relativt vag og vildledende privatlivspolitik og tilbyder ikke live chat support, hvilket gør det til en ikke så venlig service ud fra en kundes synspunkt.

Tjenesten leveres også med en betalt plan, som forbedrer nogle funktioner og tilbyder en mere stabil og pålidelig service. Brugere, der beslutter at opgradere og splash til premium-versionen, kan nyde over 2.500 servere over hele verden døgnet rundt live chat support og SSL-kryptering i militær kvalitet.

Besøg Hotspot Shield

2. Windscribe

bedste gratis vpnWindscribe optræder glimrende og kan prale af en forholdsvis lille app, der ikke tager meget plads og er let at bruge, selvom du aldrig tidligere har brugt en VPN-tjeneste. Som det tidligere nævnte Hotspot Shield kommer det også som en gratis eller betalt version. Den betalte version tilbyder ubegrænset adgang til over 600 servere beliggende i 50 lande over hele verden. Den betalte version tilbyder også specielle 'Windflix'-servere, som kun er tilgængelige for brugere, der betaler for et premiummedlemskab.

Men hvad får du med den gratis Windscribe-tjeneste? Den gratis version fungerer dybest set på enhver platform derude, plus tilbyder ekstra udvidelser til Chrome, Firefox og Opera. Den gratis version leveres også med en månedlig datakap på 10 GB, hvilket er meget sammenlignet med de fleste gratis VPN derude. Det giver adgang til over 10 lande, men i langsommere hastigheder sammenlignet med premium-versionen. Internethastigheder, mens du bruger Windscribe, svinger ikke meget, skønt de sjældent bevæger sig over gennemsnittet, hvilket stadig er godt for en gratis VPN-service.

Besøg Windscribe

3. Skjul

bedste gratis vpnsHide.me tilbyder en gratis pakke, der er indbegrebet af gennemsnittet. Uden spektakulære aspekter i deres gratis VPN-service, men uden nogen fejl eller ulemper, er den gratis VPN-version af Hide.me gratis så midtvejs som de får. Det har nogle fordele og ulemper, men ingen af ​​dem er så skinnende, der ville få dig til at gå begge veje i beslutningen for eller imod denne VPN. Da den tilbyder en mellemtone-service, er den gratis Hide.me-service et godt valg for afslappede VPN-brugere.

De største fordele ved den gratis version af Hide.me er dens fleksibilitets- og kompatibilitetsfunktioner. Denne VPN er kompatibel med en lang række platforme og understøtter også en lang liste med VPN-protokoller, hvilket gør det meget nyttigt for dem, der kan lide at skifte op deres service og tilpasse den mens du er på farten.

På den anden side har Hide.me også et par ulemper, du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at tilmelde dig denne VPN-udbyder. Den største ulempe ved Hide.me gratis VPN-service er den relativt lave datakapacitet, der ligger på 2 GB pr. Måned. Derudover har forbindelseshastighederne en tendens til at variere, og der er nogle forbindelsesfald fra tid til anden.

Besøg Hide.me

4. PrivatVPN

top gratis vpnsPrivateVPN tilbyder en anden forretningsmodel end de andre VPN'er, vi har omtalt ovenfor. I modsætning til mange udbydere på markedet tilbyder PrivateVPN sine potentielle kunder at teste deres service i 7 dage, helt gratis. Dette betyder, at selv om deres VPN-tjeneste er tidsbegrænset, tillader de deres kunder at bruge tjenesten uden nogen begrænsninger i denne periode.

Da PrivateVPN ikke tilbyder en begrænset gratis VPN-tjeneste, men en premium VPN-service i en begrænset periode, kan brugerne opleve en VPN i verdensklasse uden at bruge en krone. Hvad går ind i denne premium tidsbegrænsede service? Først og fremmest inkluderer det mere end 80 servere over hele kloden og tilbyder ubegrænset båndbredde til maksimale hastigheder. Let at bruge software og op til 6 samtidige enheder på én gang. Alt dette holdes under 2048-bit kryptering og en streng politik for nul-logs. Når du prøver den gratis testversion af PrivateVPN, vil du bestemt fortsætte med at bruge den i det lange løb.

Udover denne gratis 7-dages plan tilbyder PrivateVPN også en meget generøs 30-dages pengene-tilbage-garanti. Dette betyder, at du kan ombestemme dig, hvis du har lyst til den, men alligevel får chancen for at bruge tjenesten og alle dens funktioner, risikofri.

Besøg PrivateVPN

5. ProtonVPN

bedste helt gratis vpnsFor VPN-brugere, der værdsætter fleksibilitet, er ProtonVPN det bedste valg blandt alle de gratis VPN'er, vi har talt om indtil videre. ProtonVPNs største fordel i forhold til alle de andre gratis VPN'er er, at det leveres med ubegrænsede data. Det er en fantastisk mulighed, hvis du har brug for lidt mere til at surfe på internettet, men ikke er villig til at gå det ekstra skridt og købe en premium betalt VPN-service. Dette betyder, at du potentielt kan bruge tjenesten gratis, så længe du ønsker.

Naturligvis kommer alt dette til en bestemt pris. ProtonVPN internethastigheder er mildest talt ikke imponerende, og det slanke valg af online-servere gør denne VPN til en dårlig mulighed for dem, der ønsker at hoppe mellem servere for at få adgang til indhold overalt i verden. Der er kun tre tilgængelige lande, som brugerne kan oprette forbindelse til, så for noget mere end det, du bliver nødt til at springe for den betalte version. Samlet set, når alt tages i betragtning, er ProtonVPN en meget praktisk, fleksibel og intuitiv VPN, selvom de langsomme hastigheder trækker det ned og forhindrer, at det går højere end 5. pladsen på vores liste.

Hvorfor du skal være på vagt over for gratis VPN-tjenester

Vi kan ikke helhjertet anbefale en gratis VPN-tjeneste, da de generelt har et berygtet ry for at gøre visse ting, de ikke skal gøre. Da gratis VPN'er har ringe eller ingen incitament til at holde dine data sikre og private, bruger mange af dem dine oplysninger for at få økonomisk gevinst. Dette kan omfatte alt fra at injicere dine apps med annoncer til direkte salg af dine oplysninger til den højeste byder.

Hvis push kommer til at skyve, og du skal vælge mellem flere gratis VPN-tjenester, skal du i det mindste tilmelde dig en 'freemium' VPN-service, en, der tilbyder både betalte og gratis VPN-tjenester, så du nemt kan skifte til den betalte, hvis du som den gratis prøve. Husk, at intet virkelig er gratis, og det gælder især såkaldte 'gratis VPN-tjenester'. Ovenstående listede gratis VPN'er er pålidelige og sikre for dig at bruge, men hvis du vil sikre dig dit privatliv fuldstændigt, er det altid bedre at gå med en betalt VPN-service.

Bedste Premium VPN-tjenester

Hvis du vil nyde forbedret sikkerhed og mere dybdegående oplevelse, er det naturligvis altid bedre at gå med en premium VPN, da betalte tjenester har visse funktioner, som du ikke kan finde med gratis VPN'er. Her er de tre bedste premium-tjenester, som bestemt er værd at overveje:

# 1. ExpressVPN

bedste vpnNår man taler om betalt og premium VPN-service, er ExpressVPN så gode, som de kommer. Det beskrives ofte som den bedste allround VPN. Dette er sandsynligvis den mest nøjagtige beskrivelse, da der virkelig ikke er noget, som denne VPN ikke kan gøre. Alt, hvad angår ExpressVPN, trækker vejret med kvalitet. Du kan streame og downloade alt, omgå geo-begrænsninger og nyde usensureret indhold fra nogen af ​​deres servere, hvor som helst på Jorden.

Med over 3000 servere i deres system er ExpressVPN optimeret til hurtige forbindelser uden drosling eller hastighedsfald. Virksomheden er baseret på De Britiske Jomfruøer og er ikke underlagt nogen opbevaringslove. Dette betyder, at de ikke opbevarer nogen aktivitetslogfiler eller forbindelseslogfiler. ExpressVPN anvender også et meget seriøst sikkerhedssystem, der inkluderer 256-bit AES-kryptering, DNS / IPv6-lækagebeskyttelse, driftsafbryder og delt tunneling. Deres professionelle supportteam er til rådighed døgnet rundt og er altid ivrige efter at hjælpe med eventuelle spørgsmål.

Som den mest ansete VPN på markedet nyder folkene på ExpressVPN friheden til at fastsætte deres egne priser, separat fra konkurrencen. Dette har ført til, at de har priser over gennemsnittet, hvilket kan give en deal-breaker for nogle brugere. Men selvom det er tilfældet, er ExpressVPN værd at hver krone, da det er den bedste tilgængelige VPN-service i øjeblikket.

For at gøre det let for brugerne tilbyder ExpressVPN i øjeblikket 49% rabat på sine årlige planer. Desuden leveres alle planer med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket gør det så godt som en gratis VPN i de første 30 dage. Hvis du ikke ønsker at fortsætte med det, skal du bare sende en e-mail og bede om refusion. Det tager normalt omkring 7 dage for dem at behandle restitutionerne.

Tjek ExpressVPNs officielle websted

# 2. NordVPN

nordvpnNordVPN er en af ​​de største brugerfavoritter, hovedsageligt fordi den tilbyder en meget bekvem service, fyldt med alle de nødvendige funktioner, som en gennemsnitlig VPN-bruger leder efter. Det er en af ​​de meget få VPN'er, der formår at komme omkring Netflix's VPN-blokke, og kommer også på toppen som en meget venlig service til P2P-fildeling og torrenting.

NordVPN har et af de største servernetværk med 5150 servere over hele verden. Deres servere er placeret på hvert kontinent, så uanset hvor du er, eller hvis du vil streame, spille spil eller downloade indhold, kan du altid stole på en meget hurtig og pålidelig internetforbindelse. Som en af ​​de hurtigste VPN'er på markedet kan du med NordVPN forvente et dropdown-tempo på 25% -30%, når du er tilsluttet en nærliggende server.

Nord kommer også til en ret overkommelig pris, der starter på kun et par dollars pr. Måned for den 3-årige plan. Uanset hvilken prisplan du beslutter at gå efter, får du alle funktionerne, inklusive en kill-switch, flere VPN-protokolindstillinger. Alt dette afrundes med en 30-dages pengene-tilbage-garanti politik, så der er ingen risiko for at miste dine penge, hvis du ikke er tilfreds med NordVPN i slutningen af ​​måneden.

Se NordVPNs officielle websted

# 3. CyberGhost

cyberghost vpnCyberGhost annoncerer som en komplet VPN-løsning, og de overvurderer ikke deres service ved at hævde det. CyberGhost er sandsynligvis en af ​​de sikreste VPN'er, du i øjeblikket kan få. Deres tjenester leveres med en række sikkerhedsfunktioner, herunder en automatisk driftsafbryder, DNS- og IP-lækager, 256-bit AES-kryptering og en klar no-logs-politik. Derudover kommer CyberGhost med sin egen ad-blocker, malware blocker og online tracking blocker.

Installation og brug af CyberGhost er så let som det bliver. VPN understøtter Windows, Linux, Mac, Android, iOS og routere. Hver betalte plan har 7 samtidige forbindelser og adgang til over 3500 servere. CyberGhost giver også en meget imponerende forbindelse og tilbyder en af ​​de hurtigste forbindelseshastigheder ud af alle VPN'er. Oven på alt dette tilbyder de den mest fordelagtige pengene-tilbage-politik, vi har fundet, da brugerne har 45 dage til at beslutte, om de er tilfredse med CyberGhost VPN-tjenesten.

Tjek CyberGhosts officielle websted

Er en VPN værd at betale for?

Med så mange VPN'er på markedet er det vigtige spørgsmål, hvilken type VPN-service du leder efter. Hvis du leder efter en VPN af høj kvalitet, der tilbyder et antal sikkerhedsfunktioner, mange serverplaceringer, god support og interface, er det bestemt værd at betale for en premium VPN-service. Enhver af de tre premium VPN'er, vi har anført ovenfor, tilbyder en service, der er meget mere værd end dens prismærke. Hvis du gerne vil tilføje et ekstra trin med sikkerhed og tilmelde dig en premium VPN, kan du gøre det på få minutter. Og husk, at de fleste velrenommerede VPN-tjenester tilbyder tilbagebetalingsprogrammer, der spænder fra 7 til 30 dage, så du kan få en fuld refusion, hvis du skifter mening. Tilmeld dig en premium VPN, og sørg for, at du altid er sikker og privat.

Hvis du har et stramt budget og ikke har råd til en premium VPN endnu, kan du gå til en af ​​de bedste gratis VPN'er, som jeg har nævnt ovenfor. Men husk altid, at gratis VPN'er ikke er så sikre / hurtige, som du ville forvente, at de skulle være.

Relaterede:

Sådan skjules din IP-adresse
Bedste VPN'er til Amazon FireStick / Fire TV
Bedste VPN'er til Kodi
Bedste VPN'er til at fjerne blokering af Netflix

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me