Bedste Amazon FireStick / Fire TV-kanaler (2023)

>

I denne artikel skal vi se på de bedste FireStick-kanaler. Disse kanaler understøttes også på Amazon FireStick 4K, Fire TV og Fire TV Cube.

Bedste firestick-kanaler

Fire TV Stick er en meget populær streaming-enhed af forskellige årsager. Det giver dig næsten ubegrænsede underholdningsmuligheder gennem forskellige apps og kanaler. Amazon har bundet sig sammen med hundreder af indholdsudbydere og tv-netværk og giver dig adgang til tonsvis af FireStick-kanaler.

Du kan udforske kanalerne til FireStick i en række kategorier, herunder film, show, sport, nyheder, børn og meget mere. Du kan downloade og installere disse kanaler fra Amazon Store.

Derudover understøtter FireStick også en række tredjepartskanaler eller -apps, der let kan indlæses på din enhed.

Da der er så mange Fire TV-kanaler at vælge imellem, er det let at blive forvirret. Derfor har vi valgt nogle af de bedste til dig, så det er let for dig at tage valget.

Bedste FireStick-kanaler (tredjepart)

FireStickTricks tjekker ikke for lovlighed og sikkerhed for tredjepartsapps og -kanaler, der er nævnt på denne side. Vi ejer eller distribuerer ikke disse apps fra vores servere. Brugere rådes til at bruge gratis apps / kanaler til kun at streame indhold, der er tilgængeligt i det offentlige domæne.  

En af grundene til, at Amazon Fire Stick er så populær, er fordi det let giver dig mulighed for at indlæse tredjepartsapps. Tredjepartsapps er dem, der ikke er tilgængelige i Amazon Store. Der er nogle gode apps derude til film, shows, live tv, sport og mere. Hvis du nogensinde har hørt fra en ven eller kollega, at de ser kanaler for fængslet FireStick, er jeg sikker på, at de kun taler om disse kanaler.

Bemærk FireStick-brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god FireStick VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.

Læs: Sådan installeres og bruges en VPN på Amazon FireStick / Fire TV

1. Biograf HD APK: Det er en on-demand streaming app, som sandsynligvis også er den mest populære. Denne app har eksisteret i næsten to år og er kun vokset bedre. Appen indeholder masser af film og shows. Det får links i topkvalitet fra de bedste kilder på internettet. Cinema HD APK parrer også med Real Debrid og Trakt. Jeg er ikke i tvivl om, at det er en af ​​de bedste FireStick tredjepartskanaler derude.

Sådan installeres Cinema HD APK på FireStick

2. Titanium TV APK: Det er også en on-demand medieplatform og ikke for langt bagefter Cinema HD APK med hensyn til popularitet. Denne app bringer et helt bibliotek med film og tv-shows med hundreder af timers gratis underholdning. Titanium TV fungerer godt på FireStick og alle andre Fire TV-enheder. Denne app giver dig de bedste streaminglinks og understøtter også Real Debrid. Du kan også logge på med din Trakt-konto.

Sådan installeres Titanium TV på FireStick

3. BeeTV APK: BeeTV er en anden stor kilde til ubegrænset underholdning. Med denne app kan du streame tonsvis af film og shows. Du finder også næsten alle de nye udgivelser her. Appen fungerer godt på FireStick. Det har en brugervenlig og fjernkompatibel grænseflade. BeeTV trækker også top-notch streams fra kvalitetsserverne. Du kan også slå det sammen med Real Debrid og Trakt. Alt i alt en vidunderlig on-demand app at have.

Sådan installeres BeeTV på FireStick

4. Mobdro: Det er en live TV-applikation og sandsynligvis den mest populære. Denne app tilbyder en stor line-up af kabel-tv-kanaler fra USA og flere andre lande. Den lette app er let på dine systemressourcer og fungerer problemfrit på alle Fire TV-enheder. Derfor er det en af ​​de bedste tredjepartskanaler til FireStick.

Sådan installeres Mobdro på FireStick

5. Sapphire Secure IPTV: Sapphire Secure er en populær IPTV-service, der giver dig adgang til hundreder af satellitkanaler for så lavt som $ 5 pr. Måned. Det er en af ​​de mest omkostningseffektive måder at få adgang til kabel-tv fra hele verden, inklusive USA. Fire TV-versionen af ​​appen er fuldt fjernkompatibel og tilbyder hurtig og smidig navigation.

Sådan installeres Sapphire Secure IPTV på FireStick

Hvis du har brug for flere gratis apps til Fire Stick eller Fire TV, kan du tjekke vores komplette liste over populære apps. Tjek også, hvordan du kan jailbreak din FireStick for ubegrænset gratis indhold.

Bedste FireStick-kanaler (officiel)

For at gøre det lettere for dig at forstå, har jeg delt listen over kanaler i følgende kategorier:

 • Bedste FireStick-kanaler til film og tv-show
 • Bedste FireStick-kanaler til sport
 • Bedste FireStick-kanaler til nyheder
 • Bedste FireStick-kanaler til børn

Bemærk: Til installation af disse officielle kanaler har jeg leveret de trinvise instruktioner i bunden af ​​denne vejledning.

Bedste FireStick-kanaler til film og tv-show

Her er den hurtige liste over de bedste Fire TV-kanaler til film og tv-shows. Du kan læse mere om hver kanal i det næste afsnit i guiden.

 1. HBO GO
 2. HBO nu
 3. AMC
 4. ABC
 5. CBS ALLE TILGANG
 6. TUBI TV (gratis film & TV)
 7. SHOWTIME
 8. COMEDY CENTRAL
 9. HULU
 10. NETFLIX
 11. Starz
 12. FOX NU
 13. EN&E
 14. PLUTO TV
 15. HALLMARK FILM NU

1. HBO GO (betalt): Det er et fantastisk sted for HBO-fans at streame HBO-originaler og masser af film, dokumentarer, sportsprogrammer og komedieservices. Det indeholder også masser af bonusvideoer, såsom bag kulisserne. HBO GO leveres gratis med dit HBO-abonnement.

2. HBO nu (betalt): Denne kanal giver dig også adgang til alt, hvad der er HBO, ligesom HBO GO. Der er dog en stor forskel. Du behøver IKKE abonnement på HBO TV-kanaler til HBO Now. Det har sine egne abonnementsplaner (og også en gratis prøveversion).

3. AMC (betalt): Med denne kanal kan du se hele serien med AMC-originaler og andre AMC-ophavsretligt beskyttede tv-shows. Du kan bruge AMC-satellit-tv-abonnementet til at logge på denne app og nyde hele sæsoner. Den gode nyhed er, at du kan se en række sæsonpremierer og flere ekstramateriale uden at logge ind. Hvis du er en AMC Premiere-abonnent, får du også adgang til on-demand-indhold.

  Hoe MX Player op Amazon FireStick te installeren

4. ABC (betalt): Denne FireStick-kanal fra USAs førende kabel-tv-netværk giver dig mulighed for at nyde live streaming af ABC-episoder såvel som fangst-tv. Imidlertid er live tv-streaming kun begrænset til udvalgte markeder og kun med de deltagende tv-udbydere. For at se de seneste episoder skal du logge ind med kontooplysninger fra den deltagende tv-udbyder.

5. CBS (gratis køb i appen): Denne gratis downloadede kanal giver dig adgang til indhentede episoder samt live tv-streaming af CBS-shows. Opfangningsepisoder er tilgængelige fra næste dag, hvor de sendes. Mens du kan få appen gratis, kræver du køb i appen til flere fremhævede indhold.

6. Tubi TV (gratis): Denne on-demand app giver dig adgang til mange gratis film og tv-shows. Den indeholder enten de tilgængelige videoer i det offentlige domæne eller dem, den har fået en licens til. Selvom du ikke finder de nyeste og populære film eller tv-programmer, er der masser at forblive klæbet i flere timer.

7. SHOWTIME (betalt): Med denne kanal kan du streame de originale tv-shows, film, dokumentarer, sport og meget mere, SHOWTIME. Det er en on-demand app uden live tv-streaming. Du kan starte med en gratis prøveperiode, og hvis du ønsker at fortsætte, kan du købe en abonnementsplan. Du har ikke brug for et SHOWTIME-kabelnetværksabonnement til denne app. Hvis du dog har et SHOWTIME-abonnement, vil du gerne bruge SHOWTIME når som helst app i stedet (som er den del af dit originale abonnement og koster dig ikke noget ekstra)

8. Comedy Central (betalt): Få den komplette adgang til komplet tv-programmer fra Comedy Central med denne kanal inklusive South Park, The Daily Show med Trevor Noah, Detroiters og et antal stand-up ekstramateriale. Appen er gratis at downloade, men kræver køb i appen for at låse de fleste af de populære videoer op.

9. Hulu (betalt): Denne kanal giver dig adgang til et enormt bibliotek med on-demand film og shows og alle Hulu eksklusive originaler. Du kan også tilføje streaming af live-tv mod et ekstra gebyr. Derudover kan du streame premium-netværk som Showtime, HBO, Starz og Cinemax for et ekstra månedligt abonnement

10. Netflix (betalt): Navnet der ikke behøver nogen introduktion. Netflix er verdens største abonnementstjeneste for streaming af film, shows, dokumentarer og meget mere. Netflix-abonnementet giver dig også adgang til tonsvis af Netflix-originaler. Det er en must-have FireStick-kanal for enhver streaming-entusiast.

11. Starz (betalt): Disse FireStick-kanaler giver dig adgang til Starz-netværkets originaler, tv-programmer, film og meget mere. Med appen kan du streame samt downloade videoer. Du kan logge på FireStick-appen med dit Start-netværksabonnement fra din tv-udbyder (undtagen Comcast Xfinity). Hvis du ikke har et Starz-netværksabonnement, kan du stadig bruge appen ved at betale $ 8,99 pr. Måned (der er også en 7-dages gratis prøveperiode).

12. FOX nu (gratis): Denne app streamer både on-demand og Live-indhold. Det giver dig adgang til fulde FOX-episoder og shows, såsom The Masked Singer, MasterChef, 9-1-1, Empire og mere. Derudover kan du også se live sport sendt på FOX-netværket, inklusive MLB og fodbold. Kanalen har begrænset gratis indhold. For at udforske det komplette sortiment kræves køb i appen.

13. A&E (gratis): Med A&E FireStick-kanal, du kan se hele A-serien&E-shows og flere ekstramateriale og slettede scener, der aldrig blev sendt på tv. Du kan streame hele episoder med populære shows som 60 Days In, Storage Wars, Live PD og meget mere.

14. Pluto TV (gratis): Det er bestemt en af ​​de bedste FireStick-kanaler, hvis du leder efter gratis indhold. Det indeholder snesevis af gratis live-tv-kanaler og mere end tusind on-demand-film. Du kan begynde at bruge Pluto TV med det samme uden at logge ind. Hvis du vælger at logge ind med din Pluto TV-konto, har du dog adgang til visningshistorik og præferencer på tværs af enheder.

15. Hallmark-film nu (betalt): Uanset om du er en Hallmark-fan eller ikke, vil du elske denne FireStick-kanal. Det har en enorm samling af indhold fra Hallmark-biblioteket. Den indeholder alle Hallmark-film, shows og flere Hallmark-specialer. Der er også en 7-dages gratis prøveperiode, hvis du ønsker at teste appen først, inden du køber en abonnementsplan.

Bedste FireStick-kanaler til sport

Her er listen over de bedste Fire Stick-kanaler til sportsindhold:

 1. NFL
 2. FOX SPORTS
 3. ESPN
 4. NBC SPORTS
 5. NFL SUNDAY BILLETT
 6. CBS SPORTS STREAM & SE LIVE
 7. FOX SPORTS GO
 8. FUBO TV
 9. MLB At Bat
 10. NBA
 11. NHL
 12. UFC
 13. BLEACHER-RAPPORT LIVE
 14. DAZN
 15. Tenniskanal

1. NFL (gratis køb i appen): Uanset om du vil se højdepunkterne eller de seneste nyheder, har NFL FireStick-kanal det hele dækket. Med en masse spændende videoer er denne officielle NFL-app en godbid for NFL-elskere. Det holder dig også ajour med scoringer og større begivenheder i løbet af sæsonen. Appen er gratis at downloade, men kræver køb i appen til nogle typer videoer

2. Fox Sports (Gratis køb i appen): Fox Sports er et must for sportselskere i USA. Det indeholder mange eksklusive videoer, som du ikke finder andre steder. Uanset om du er fan af boksning, NFL, MLB, fodbold, NASCAR, basketball eller NCAA, dækker Fox Sports-kanaler til Fire TV Stick det hele. Du vil også finde masser af vandløb relateret til golf og fodbold. Og nu er BTN også en del af denne kanal.

3. ESPN (gratis køb i appen): Ingen sportsliste er komplet uden omtalen af ​​ESPN. Denne FireStick-kanal giver dig døgnet rundt adgang til ESPN, ESPN +, ESPN 2, ESPN 3, ESPNews, ESPNU, SEC Network & SEC Network +, ESPN Deportes og meget mere. Du kan streame studieprogrammer og en række live sportsgrene gennem denne app. Det indeholder også spiludskiftninger, sportsudstillinger og mere. ESPN er gratis at downloade kanal med køb i appen.

4. NBC Sports (betalt): Det er en af ​​de bedste sportskanaler for FireStick. Denne kanal dækker alt, hvad NBC udsendes, og en masse ekstramateriale også. Hvis du har et NBC-netværks login fra din tv-udbyder, kan du streame alt gratis. Hvis du ikke er netværksabonnent, kan du købe NBC Sports Gold-abonnementet til online streaming. Med NBC Sports kanal kan du se PGA Tour, French Open, Premier League, NFL Sunday Night Football og flere andre sportsgrene.

5. NFL søndagsbillet (betalt): Du har brug for NFL Sunday Ticket for at logge ind på denne FireStick-kanal. Du kan få en fra https://nflst.directv.com/amazonfiretv. Med denne kanal kan du se de eksklusive DirectTV-begivenheder, inklusive søndagens almindelige sæsonspil. Appen giver dig også mulighed for at gennemse statistikker og scoringer og se højdepunkterne.

  Beste Cinema APK-alternatieven (2023)

6. CBS Sports Stream & Se live (gratis): Også kaldet CGS Sports HQ, denne FireStick-kanal bringer dig døgnet rundt sportsstreaming. Appen er helt gratis og kræver intet tv-abonnement eller køb i appen. Du kan se masser af højdepunkter, recaps, forhåndsvisning af spil og meget mere. Du får også adgang til analysen af ​​eksperterne og endda væddemål. Kanalen dækker næsten alle de store sportsgrene inklusive NFL, MLB, NCAA, WNBA, College Football, PGA Golf, NHL og mere.

7. Fox Sports GO (gratis): Hvis du vil se din foretrukne regionale sport på dit tv, er Fox Sports Go en af ​​de bedste sportskanaler for FireStick at have. Med denne app kan du følge dine foretrukne regionale hold, streame live sport og få adgang til original programmering.

8. Fubo TV (betalt): Denne FireStick-kanal bringer en række sportskanaler på ét sted for nem streaming. Fubo TV har mere end 100 sportskanaler, og mere end 30 af dem dækker levende sportsgrene. Det giver dig adgang til NBC, FOX, CBS Sports Network, CBS, NFL Network, det regionale sportsnetværk, NBCSN, NBA TV, FS1 og meget mere. Derudover kan du se stream live nyheder og on-demand film og tv-shows.

9. MLB At Bat (gratis): Eller bare MLB.TV er one-stop-shop for alle ting MLB. Hvis du er MLB-fan og en snorskærer på samme tid, er denne FireStick-kanal det perfekte værktøj til dig. Denne app streamer live baseball spil og begivenheder, når de sendes. Det fungerer på dit Fire TV såvel som håndholdte Kindle-enheder.

10. NBA for Fire TV (betalt): Det er den officielle NBA FireStick-kanal til FireStick, Fire TV-enheder og Amazon Kindle. Du kan nu følge dine yndlingsspil og hold på din FireStick med denne app. Det giver dig fuld adgang til live NBA-spil gennem hele den sæson. Du har brug for NBA League Pass-abonnementet for at logge ind på denne app.

11. NHL (Gratis køb i appen): Hvis du er tilhænger af National Hockey League, vil du helt sikkert nyde denne officielle NHL-app til FireStick. Denne sportskanal til FireStick giver dig mulighed for at streame dine yndlingsspil live. Du kan også se højdepunkter og masser af ekstramateriale også.

12. UFC (betalt): UFC er en god nyhed for MMA-elskere. Med UFC Fight Pass får du adgang til UFC Fight Library, UFC Fight Nights, højdepunkter, PPV-repriser, TV-shows og flere originaler. Det giver dig også mulighed for at streame alle UFV PPV-begivenheder. Appen giver dig også mulighed for at holde dig ajour med tv-planen og de seneste nyheder.

13. Bleacher Report Live (gratis køb i appen): Denne FireStick-sportskanal dækker en række live-tv-sport, herunder NBA League Pass, UEFA Champions League, Europa League, Dan Patrick Show, All Elite Wrestling og meget mere.

14. DAZN (betalt): Denne abonnementsbaserede sportsstreamingskanal til FireStick er tilgængelig i USA og 8 andre lande (inklusive Japan, Canada, Italien, Brasilien). Ifølge Wikipedia tilbyder denne app mere end 250 millioner timers streaming hvert år. Det dækker mere end 70 store sportsligaer, sportsbegivenheder og flere mindre konkurrencer. Dækningen inkluderer UEFA Europa League, UEFA Champions League, NHL, NFL, Major League Soccer, FIBA ​​Basketball World Cup, Premier League og mere.

15. Tenniskanal (gratis & Betalt): For Tennis-tilhængere er denne FireStick-sportskanal et must-try. Det dækker en masse Live tennis kampe og inkluderer også masser af on-demand videoer, repriser og højdepunkter. Ikke alt er dog gratis her. Hvis du vil udforske appen til sit fulde potentiale, kan du enten logge ind med dit kabel-tv-abonnement eller købe Tennis Plus-abonnementet.

Bedste FireStick-nyhedskanaler

 1. CBS NYHEDER – FIRE TV
 2. FOX NYHEDER
 3. CNN GO
 4. ABC NYHEDER
 5. CNBC – FIRE TV
 6. NBC NYHEDER
 7. NYHED – FIRE TV
 8. MSNBC
 9. BBC NYHEDER
 10. ONE AMERICA NEWS NETWORK (OAN)
 11. NPR ONE FOR BRAND TV
 12. NYHEDER PÅ
 13. FOX-VIRKSOMHED
 14. AL JAZEERA
 15. SKY NYHEDER

1. CBS News – Fire TV (gratis): Denne FireStick-nyhedskanal dækker såvel nationale som verdensnyheder. Verden, amerikanske nyheder, videnskab / teknologi, politik, underholdning, sundhed, kriminalitet, er nogle af de nyhedskategorier, du kan vælge imellem. Med CBSN får du streaming af live nyheder døgnet rundt. Udover nyheder får du også adgang til forskellige CBS-originaler, herunder CBSN AM og Red & Blå.

2. Fox News (gratis): Et datterselskab af Fox News Group, Fox News Firestick-kanalen er et gratis nyhedssted, der giver dig live adgang til breaking news, studiodebatter, talkshows og nyhedsvarsler. Appen er gratis at downloade, men tilbyder begrænset dækning fra Fox News Network. Du kan se live dækning af bestemte begivenheder, flere on-demand-nyheder og emner-baserede videoer.

3. CNN Go (gratis + betalt): CNN Go er gratis at downloade FireStick-nyhedskanalen med masser af gratis indhold. Når du logger ind med dit kabel-tv-abonnement, får du imidlertid fuld adgang til den live CNN-kanal, hurtige klip af de nyeste nyheder, CNN Original-serien, episoder i fuld længde og mere.

4. ABC Nyheder (gratis): ABC News FireStick-kanal bringer dig streaming af dagens topnyheder, live nyhedsstrømme, nyhedsbreve og en række tilbud. Denne kanal giver dig mulighed for at se populære programmer som 20/20, Good Morning America og mere.

5. CNBC – Fire TV (gratis + betalt): Denne CNBC FireStick-forretningsnyhedskanal giver dig mulighed for at streame live-nyheder og episoder i fuld længde, hvis du er logget ind med dit kabel-tv-abonnement. Du kan holde dig ajour med forretningsinformation i realtid og dækning af det finansielle marked. Det giver dig også adgang til en række populære shows, herunder The Profit, The Deed, Deal or No Deal, Jay Lenos Garage og mange flere. Selv hvis du ikke logger ind med dit kabel-tv-abonnement, kan du se begrænsede live-nyheder, videoklip samt nyheder.

6. NBC News (betalt): Med NBC News-kanal til FireStick kan du live stream MSNBC, NBC live nyheder og flere andre populære programmer efter at have logget ind med dit kabel-tv-abonnement. Du får også adgang til de nyheder, begivenheder og historier, du gerne vil se. Du kan også streame episoder i fuld længde, få detaljeret nyhedsanalyse og mere.

7. Newsy – Fire TV (gratis): Netværket hævder at levere nyhederne, som det skal – hundrede procent fri for meninger. Denne FireStick-nyhedskanal giver dig mulighed for at streame en række nyhedsrelaterede indhold på dit tv.

8. MSNBC (betalt): Du kan udforske hele serien med MSNBC-nyhedsindhold ved at logge ind med dit tv-abonnement. Hvis du ikke logger ind, kan du stadig få en daglig prøve med fuld adgang på 15 minutter. Denne Fire TV-kanal indeholder populære shows og tv-personligheder, herunder Rachel Maddow, The Last Word med Lawrence O’Donnell, Chuck Todd, Nicolle Wallace, Steve Kornacki og mere.

9. BBC News (gratis + betalt): Denne FireStick-kanal bringer BBC Networks globale dækning direkte til dit tv uden at skulle have et kabel-tv-abonnement. Uanset om du er interesseret i forretning, underholdning eller ethvert andet populært emne, er der alt hvad du kan streame her. Det giver dig også adgang til tv-programmer i fuld længde og tophistorier.

  Hoe Mobdro op Amazon FireStick te installeren

10. Ét America News Network (gratis køb i appen): En af de mest pålidelige kilder til globale og nationale nyheder om en række interessante emner, herunder underholdning, forretning med mere. Denne FireStick-nyhedskanal er gratis at downloade, men du skal købe et månedligt abonnement på $ 4,99 for at få adgang til indholdet. Appen tilbyder ikke noget gratis indhold.

11. NPR One for Fire TV (gratis): Hvis du er mere interesseret i at lytte til nyhederne end at se, er dette FireStick-kanaler fra National Public Radio (NPR), hvad du ønsker. Med NPR One FireStick-kanal kan du streame de nyeste podcasts, radioprogrammer og meget mere. Du skal bare logge ind med din NPR-konto, og alt her er gratis.

12. NewsON (gratis): Hvis du leder efter gratis nyheder, er NewsON en af ​​de bedste Amazon FireStick-kanaler, der kan downloades. Denne kanal bringer dig masser af klip af de lokale nyheder og masser af on-demand nyhedsudsendelser. Det dækker mere end 175 lokale nyhedskanaler fra hele USA. Det mest utrolige er, at du ikke har brug for noget kabel-tv-abonnement for at bruge denne app. Faktisk kræver det overhovedet ikke noget login.

13. Fox Business (gratis + betalt): Hvis du er interesseret i forretningsnyheder, er Fox Business den FireStick-kanal, du skal prøve. Denne kanal tilbyder live nyhedsdækning fra Fox Business Network såvel som Fox News-kanalen. De direkte kanaler er gratis i 10 minutter hver dag. For at fortsætte med at se, skal du logge ind med din tv-udbyder. Du kan også streame mange fremhævede tv-shows, herunder FBN: am, Varney Co., Morgen med Maria, After the Bell, Bulls & Bears, The Evening Edit og meget mere. Du kan også søge efter indholdet emnevis, herunder cybersikkerhed, personlig økonomi, små virksomheder, teknologi, økonomi, regeringsudgifter osv..

14. Al Jazeera (gratis): Hvis du leder efter nyheder og historier fra hele verden, kan du prøve Al Jazeera-kanalen på FireStick. Den engelske version af denne populære nyhedskanal fra Qatar, Mellemøsten, indeholder en række forskellige indhold, herunder Live TV, Editors Picks, Dokumentarer, Talk Shows, News Magazine Shows og mere. Denne FireStick-kanal er helt gratis. Det kræver ikke login eller tv-abonnement.

15. Sky News (gratis køb i appen): Denne kanal er en fantastisk måde at få live streaming af Sky News på FireStick. Udover Live News kan du også streame indhold i forskellige andre kategorier, herunder Seneste, US News, World, UK News, Technology, Entertainment og Royal Family. Der er nogle køb i appen. Der er dog også masser af gratis ting på denne FireStick nyhedskanal.

Bedste FireStick-kanaler til børn

 1. PBS Kids
 2. GoNoodle
 3. Nick Jr.
 4. Pokémon TV
 5. Sjovt med Roblox

1. PBS Kids (gratis): Du kan nu få adgang til din foretrukne tv-serie fra PBD Kids på PBS Kids Video FireStick-kanalen. Denne kanal indeholder hundredvis af fantastiske videoer og masser af shows fra den populære PBS Kids-kanal. Du skal logge ind med din PBS Kids-konto. Hvis du ikke har en, skal du gå til PBSKids.org-webstedet og oprette et. PBS Kids FireStick-kanal vælger automatisk den lokale station baseret på din placering. Du kan ændre kanalen når som helst du ønsker.

2. GooNoodle (gratis): Det er en af ​​de mest populære uddannelsestjenester i hele USA. Denne app er til alle – Børn, familier såvel som undervisere. GooNoodle FireStick-kanalen bringer dig hundreder af uddannelsesvideoer og sjove aktiviteter for børn og familier. Du kan vælge videoer fra forskellige interessante kategorier, herunder de nyeste på GoNoodle, Featured in School, NTV: Noodle Television, The Best Tees, Blazer Flesh, GoNoodle House Party, Moose Tube, Awesome Sauce og mange flere.

3. Nick Jr. for Fire TV (gratis + betalt): For at streame episoder i fuld længde og masser af Nick Jr.-originaler skal du installere denne FireStick-kanal nu. Den indeholder populære shows som PAW Patrol, Bubble Guppies, Ryan’s Mystery Playdate, Blue’s Clues & Du, Shimmer and Shine, Top Wing, Peppa Pig, Broken Record, Hobby, jeg krympet børnene og meget mere. Masser af ting her er gratis. For at låse hele spektret af indhold og for den reklamefrie oplevelse skal du dog logge ind med din tv-udbyder.

4. Pokémon TV (gratis): Dette er den officielle Pokémon-kanal til FireStick og Fire TV-enheder. Denne app giver dig mulighed for at se dine foretrukne Pokémon-film og episoder helt gratis. Denne FireStick-kanal til børn giver dig mulighed for at streame alt uden at logge ind. For at dele din seeroplevelse på tværs af alle understøttede enheder anbefales det, at du logger ind. Hvis du ikke har en konto, kan du nemt tilmelde dig den officielle internet side.

5. Sjov med Roblox (gratis): Hvis du vil bygge dine egne Roblox-spil, vil disse FireStick-kanaler helt sikkert være til stor hjælp. Selv hvis du ikke ønsker at designe nogen spil, kan du stadig nyde nogle meget engagerende Roblox-videoer og -tutorials. Denne kanal er designet til børn og teenagere i alderen 12 til 15 år. Dog havde jeg en temmelig god tid selv med denne app som voksen. Appen er helt gratis. Der er ingen køb i appen, der overrasker dig. Det kræver heller ikke noget login. Du kan starte streaming med det samme.

Sådan installeres FireStick-kanaler fra Amazon Store

Der er to måder, du kan installere FireStick-kanaler, der officielt er tilgængelige i Amazon App Store:

 • Metode 1: Se op til kanalerne individuelt
 • Metode 2: Udforsk Fire TV-kanaler efter kategorier

Metoderne er vist nedenfor

Metode 1: Se op til Fire TV-kanaler individuelt

Til dette skal du bruge indstillingen Søgning i FireStick. Her er trinnene:

1: Vælg fra startskærmen til FireStick Søg (øverste venstre hjørne)

Bedste firestick-kanaler

2: Slå op for den kanal, du vil installere (sige HBO GO)

Klik på det i søgeresultaterne

søg kanaler på amazon firestick

3: Klik på kanalikonet i det næste vindue

listen over amazon fire tv stick-kanaler

4: Klik på Hent eller knapper afhængigt af hvad der vises på din skærm

hvordan man indstiller kanaler på firestick

5: Klik på Åben at køre kanalen

Sådan får du firestick-kanaler

Metode 2: Gennemse og installere kanalerne efter kategorier

Her er trinnene:

1: Vælg Apps indstilling fra startskærmen til FireStick

Bedste ildstokkanaler

Vælg Kategorier under Apps

Bedste kanalkategorier til firestick

2: Vælg den kategori, du vil søge efter kanaler (sige film & TV)

brand tv-kanaler til film og tv

3: Klik på den kanal, du vil installere (sige ABC)

trin til installation af Firestick-kanaler

4: Klik på Hent eller afhængigt af hvad du ser på din skærm

download firestick-kanaler

5: Klik på Åben når kanalen er installeret

Bedste amazon firestick-kanaler

Afslutter

Dette er vores liste over de bedste FireStick-kanaler. Disse kanaler giver dig mulighed for at se on-demand og live tv-indhold. Hvis du tror, ​​vi har gået glip af noget, så fortæl os det via kommentaredelen nedenfor.

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me