Kuusi parasta Kodi-vaihtoehtoa vuonna 2020

>

Tässä artikkelissa kerrotaan parhaista Kodi-vaihtoehdoista elokuvien, esitysten ja muun suoratoistona. Nämä vaihtoehdot tarjoavat suoratoistovaihtoehtoja monille medialaitteille, mukaan lukien FireStick, PC, Mobiles ja muut.

Kodi on uskomaton mediatyökalu, joka tarjoaa paljon ominaisuuksia ja tukee satoja lisäosia ja kymmeniä rakennuksia. En ole nähnyt monien mediasoittimien olevan yhtä monipuolisia ja yhtä aktiivisia kuin Kodi. Kodi ei kuitenkaan ole kaikkein käyttäjäystävällisin sovellus ja vaatii vähän oppimiskäyrää tottuakseen. Se voi olla jopa hiukan ylivoimainen joillekin käyttäjille.

Onneksi Kodi ei ole ainoa mediapalvelu. Niitä on paljon enemmän, ja jotkut ovat jopa paljon helpompia käyttää. Voit käyttää niitä Kodi-vaihtoehtona. Itse asiassa olisi hyvä idea käyttää niitä Kodin rinnalla. Sinulla on paljon suoratoistoa, kun saat Kodi-sovelluksen ripustettavaksi.

Parhaat Kodi-vaihtoehdot

Katsotaanpa joitain parhaista Kodi-vaihtoehdoista.

Huomio Käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos havaitset tekijänoikeudella suojatun sisällön verkossa, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hanki hyvä VPN ja piilota henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.

1. Stremio

parhaat kodi-vaihtoehdot

Stremio jakaa joitain samankaltaisuuksia Kodin kanssa. Tämä määrittelee sen yhdeksi Kodin parhaista vaihtoehdoista. Ensinnäkin Stremio on myös monialustainen mediapalvelu, jonka avulla voit suoratoistaa elokuvia, ohjelmia, suoraa TV: tä ja paljon muuta. Se voidaan ladata helposti sivuilta monien laitteiden virallisten kanavien kautta ja muissa laitteissa.

Aivan kuten Kodi, Stremio tukee myös virallisia ja epävirallisia videoiden suoratoisto- ja apuohjelmalisäkkeitä. Yksi suuri ero on kuitenkin se, että toisin kuin Kodi, Stremion lisäosia ei asenneta paikallisesti. Lisäosat asennetaan verkossa ja sidotaan Stremio-tiliisi. Kun asennat Stremio-lisäosan yhdelle laitteelle, se on käytettävissä kaikilla laitteilla, joihin olet kirjautunut sisään samalla tilillä. Sinun ei tarvitse asentaa sitä erikseen jokaiselle laitteelle.

Toisin kuin Kodi, sinun ei myöskään tarvitse etsiä manuaalisesti Stremio-lisäosia. Sovelluksen lisäosat -osiossa luetellaan kaikki tuetut lisäykset. Voit asentaa ne yhdellä napsautuksella.

Stremio on myös käyttäjäystävällisempi kuin Kodi. Tarvitset vähän oppimiskäyrää Kodin kanssa, mutta Stremion kanssa voit aloittaa heti.

Esitelty sisältö näkyy sovelluksen aloitusnäytössä. Voit tutustua lisätietoihin siirtymällä Löydä-osioon. Oma kirjasto -kategorian avulla voit helposti hallita ja ylläpitää kirjastoa. Kirjasto synkronoidaan kaikkien Stremio-laitteiden välillä. Voit myös kirjautua sisään Trakt-tiliisi hakeaksesi streaming-tietojasi muista sovelluksista ja palveluista.

Stremio ei tietenkään ole yhtä monipuolinen kuin Kodi. On vain joukko ulkopuolisia lisäosia, kun taas Kodilla on satoja niitä. Stremio-käyttöliittymää ei myöskään voida mukauttaa. Ei ole nahoja tai teemoja, joista valita. Jos kaikki etsit helppokäyttöistä alustaa suosikkisisällön suoratoistoon, Stremio tekee työnsä kuitenkin erittäin hyvin.

Kuinka asentaa Stremio FireStickiin & Android-ruutu

2. Plex

paras kodi-vaihtoehto

Plex on toinen hieno vaihtoehto Kodille. Plexin todellinen vahvuus on sen asiakas-palvelinrakenne, jonka avulla voit käyttää kaikkia laitteidesi medioita keskuspalvelimen sijainnista. Sen sijaan, että luottaisi toisiin, Plex antaa sinun luoda oman mediapalvelimen.

Plex-toimintojen tapa on yksinkertainen. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on asentaa tietokone (tai Nas-laite) palvelimeksi ja käyttää palvelimen paikallista mediaa etäyhteyden kautta valitsemasi asiakaslaitteen avulla. Plex-asiakasohjelmaa tuetaan monilla laitealustoilla, kuten Android, Amazon Fire TV, Computers, iOS, Android TV Boxes ja muut. Asiakkaan ja palvelimen ei tarvitse edes olla yhteydessä samaan langattomaan verkkoon. Asiakaslaite pääsee palvelimeen mistä päin maailmaa tahansa, kunhan molemmat ovat päällä ja yhteydessä Internetiin.

Plex tukee myös erilaisia ​​virallisia ja epävirallisia laajennuksia, joita kutsutaan nimellä Plex-kanavat. Plex-kanavat ovat aivan kuin Kodi-lisäosat, mutta ne on asennettu palvelimelle ja saatavana kaikille kytketyille asiakkaille. Epävirallisten kanavien avulla voit katsella rajattomasti elokuvia, ohjelmia, suoraa TV: tä jne.

Peruspalvelut ovat ilmaisia, mutta Plex Pass -sovelluksen (premium Plex plan) ostaminen tarjoaa lisäetuja, kuten mobiilisynkronoinnin, median latauksen asiakaslaitteelle, Live TV: n. & DVR, kameran lataus, automaattinen valokuvien merkitseminen ja paljon muuta. Plex on ehdottomasti yksi Kodi-suosituimmista vaihtoehdoista, varsinkin jos olet kiinnostunut paikallisen median suoratoistosta laitteiden välillä.

3. Emby

alkuun kodi vaihtoehtoja

Aivan kuten Plex, Emby tarjoaa myös asiakas-palvelin-suunnittelun ja antaa sinun käyttää henkilökohtaista mediaasi mistä tahansa valitsemastasi asiakaslaitteesta. Itse asiassa Emby ja Plex jakavat useita samankaltaisuuksia. Esimerkiksi molemmat antavat sinulle helpon pääsyn palvelinmediaan minkä tahansa asiakkaan kautta. Molempia tuetaan monilla laitteilla. Niiden avulla voit suoratoistaa suoraa televisiota, ja ne tarjoavat helpon DVR-hallintaominaisuuden.

Embyssä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla voit aloittaa suoratoiston nopeasti. Voit myös hallita ja järjestää helposti henkilökohtaista mediaasi. Palvelua tukee vahva yhteisö, joka on valmis auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi milloin haluat.

Kuten Plex ja Kodi, Emby ei tarjoa mitään sisältöä. Se on aggregaattori, joka hakee sisällön eri lähteistä. Se tukee myös erilaisia ​​virallisia ja epävirallisia laajennuksia, joiden avulla voit käyttää laajaa valikoimaa online-medioita.

Emby tarjoaa myös premium-tilauksia, joiden avulla voit nauttia erikoisominaisuuksista, kuten mobiilisynkronointi, offline-media, DVR, pilvisynkronointi, kansikuva ja paljon muuta.

Tässä ja muissa lueteltujen syiden vuoksi olemme valinneet Embyn yhdeksi parhaimmista vaihtoehdoista Kodelle.

4. Mediaportaali

sovelluksia, kuten kodi

Media Portal on avoimen lähdekoodin mediatyökalu, joka on suunniteltu muuntamaan tietokoneesi mediakeskukseksi. Se liitetään helposti ulkoisiin laitteisiin, kuten televisioon, DVD-soittimiin, projektoriin, Blue-ray-soittimiin ja antaa sinun järjestää media käyttäjäystävällisemmällä tavalla. Media Portal on tällä hetkellä saatavana vain Windowsissa, ja sitä voidaan käyttää jopa maltillisesti varustetuissa laitteissa. Merkitys, se ei ole resursseja vaativa apuohjelma.

Tätä mediapalvelua on saatavana kahdessa versiossa, Media Player 1 ja Media Player 2. Media Player 1 on vanhempi, vakaa versio, kun Media Player 2 on edelleen kehitteillä. Kehittäjät kuitenkin väittävät, että MP2 on vakaa ja sitä kehitetään edelleen parannuksia varten.

Media Portal tukee laajaa valikoimaa laajennuksia, joiden avulla voit katsella elokuvia, ohjelmia, suoraa TV: tä, kuunnella radiota ja paljon muuta. Jos tietokone on ensisijainen viihdelaitteesi, Media Portal on varmasti yksi käyttökelpoisimmista Kodi-vaihtoehdoista sinulle.

5. Popcorn-aika

alkuun kodi vaihtoehto

Popcorn Time on toinen Kodi-vaihtoehto, jota haluat katsoa. Se on kolmannen osapuolen suoratoistopalvelu, jonka avulla voit katsella rajattomasti ilmaisia ​​elokuvia ja TV-ohjelmia. Se oli alun perin saatavana vain Android-matkapuhelimissa ja Android-pohjaisissa TV-laitteissa. Nyt sitä tuetaan myös Windows PC, Mac ja iOS. Voit ladata Windows-sovelluksen viralliselta verkkosivustolta.

Koska Popcorn Time on kolmannen osapuolen palvelu, on parasta käyttää sitä VPN: n kanssa. Tämä varmistaa, että ketään suoratoistotoimintasi ei valvota tai kirjata. Saatat tarvita myös VPN-sovelluksen sovelluksen lataamiseen, koska sen latauslinkki on estetty joissakin maissa.

Popcorn Time ei omista mitään sisältöä. Se toimii sisällönkerääjänä. Sillä on uskomattoman yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Sisältö on hyvin järjestetty helppoa käyttöä varten.

Kuinka asentaa Popcorn Time FireStickiin

6. Universal Media Server

parhaat kodi-vaihtoehdot

Jos etsit yksinkertaista mediaratkaisua, joka suoratoistaa mediaa moniin erilaisiin DLNA-laitteisiin, sinun pitäisi kokeilla Universal Media Server -palvelua. Käytitkö pelikonsolia, televisiota tai yksinkertaista älypuhelinta, tämä mediapalvelu toimii kaikkien kanssa. Vaikka sinulla ei olisi DLNA-tuettua laitetta, voit käyttää verkkoliitäntää ja suoratoistaa ilman vaivaa.

UMS: n käyttöliittymä on poikkeuksellisen yksinkertainen. Riippumatta siitä, oletko käyttänyt tällaista sovellusta aikaisemmin, tämän työkalun ripustamiseen ei pitäisi kulua liian kauan.

Universal Media Server tukee monenlaisia ​​videoformaatteja ja tarjoaa bittinopeuden automaattisen säätämisen yhteyden nopeuden mukaan. Työkalua tukee aktiivinen kehittäjätiimi, joka tarjoaa jatkuvasti uusia päivityksiä ja ohjelmistoparannuksia. Olen varma, että se on yksi parhaista Kodi-vaihtoehdoista.

Viimeiset sanat

Vaikka olen tarjonnut nämä suosituimmat Kodi-vaihtoehdot, minun on sanottava, että Kodi on edelleen henkilökohtainen suosikki. Kodi on erittäin muokattavissa ja tukee satoja mahtavia laajennuksia (lisäosat ja rakennukset). Kodista puuttuu helppokäyttöisyys (vain kunnes kiertää sen). Siellä nämä Kodin vaihtoehdot tulevat kuvaan. Katso ja ilmoita meille, mikä on suosikkisi alla olevan kommenttiosion kautta.

Related:

Parhaat terarium-TV-vaihtoehdot
Parhaat Showbox-vaihtoehdot
Kuinka asentaa Kodi FireStickiin

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me