Cum se instalează mai multe build-uri Kodi pe Amazon FireStick

>

De multe ori sunt întrebat dacă există o modalitate de a instala multiple build-uri pe Kodi și după ce am încercat diferite tehnici, am găsit o modalitate. Și, în acest ghid, voi împărtăși cum să instalez mai mult de un Kodi build pe dispozitive suportate de Kodi, inclusiv Amazon Fire Stick / Fire TV Cube.

Kodi este un player de media care joacă media pe dispozitivul dvs. local. Dar, adevăratul potențial al Kodi este explorat atunci când îl utilizați cu plugin-uri (numite suplimente) și transmiteți conținutul pe internet. Există zeci de suplimente gratuite Kodi pentru a vă aduce mass-media pe care doriți să le urmăriți. S-ar putea să vă gândiți la suplimente ca fiind puntea dintre Kodi de pe dispozitiv și lumea vastă a conținutului gratuit pe internet.

Menționarea suplimentelor ne conduce la construcții. O construcție Kodi este, de asemenea, un plugin, dar diferită de un addon în modul în care funcționează. Gestionarea Addon pare a fi rolul principal al oricărei construcții. Construcțiile vin cu suplimente preinstalate, astfel încât nu trebuie să le instalați individual. Construcțiile oferă, de asemenea, o completare completă Kodi, atât vizual cât și funcțional. Instalați o construcție și nu numai că veți primi suplimente preconfigurate, ci și o interfață cu totul nouă pentru a interacționa cu Kodi. Unele construcții Kodi sunt extrem de populare printre utilizatorii Kodi decât altele.

O mulțime de utilizatori m-au întrebat dacă pot instala și utiliza mai multe build-uri pe Kodi. Mă bucur că am găsit în sfârșit răspunsul. Să discutăm mai departe acest lucru.

Este posibil să instalați mai multe build-uri Kodi?

Da, este posibil să instalați și să utilizați mai multe versiuni. Dar, pentru a face acest lucru, metoda tradițională nu ar funcționa. Ce vreau să spun este că nu puteți instala mai multe construcții pe aceeași instanță a lui Kodi. Va trebui să instalați o furculiță Kodi pe FireStick. O furculiță este o „clonă” a lui Kodi, puteți spune, sau o replică. Vă voi povesti mai multe despre furcile Kodi mai târziu. Permiteți-mi să vă spun mai întâi de ce aveți nevoie de mai multe cazuri de Kodi pentru asta.

Când am încercat să-mi dau seama cum să instalez mai multe build-uri, am instalat mai întâi Supreme Kids build și apoi Titanium Build pe Kodi. La început, am fost surprins și mulțumit să văd că construirea de copii Supreme îmi va permite să implementez Titanium Build. Cu toate acestea, când am relansat Kodi după instalarea Titanium, am observat că construcția anterioară fusese complet suprascrisă. Am mers la setările Interfeței și am descoperit că pielea Supreme Kids a fost și ea îndepărtată. De asemenea, am verificat dimensiunea datelor Kodi și am descoperit că datele din compilarea anterioară nu au fost șterse. Totuși, este vina mea, întrucât nu am ales Fresh Install înainte de instalare.

Concluzia este că Kodi vă va permite să instalați mai multe versiuni. Dar ultima construire instalată va suprascrie toate construcțiile anterioare fără a șterge cu adevărat datele lor (până când nu le instruiți în mod special).

Deci, acest lucru ne readuce la furculița Kodi.

Furca Kodi este o copie a lui Kodi, uneori cu anumite personalizări. De exemplu, unele furci Kodi sunt preinstalate cu versiuni populare, cum ar fi Titanium, altele au suplimente preinstalate.

Pentru a instala mai multe versiuni, aveți nevoie de mai multe instanțe de Kodi instalate pe FireStick. Dar, Fire Stick nu v-ar permite să instalați mai multe instanțe ale aceleiași aplicații. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de o furculiță. Chiar dacă furculița este practic Kodi, dispozitivul tău o tratează ca o aplicație complet diferită.

Mai departe, în acest ghid, vom învăța

  • Cum se instalează furca Kodi pe FireStick
  • Cum să instalați o construcție pe furcă

Acest ghid demonstrează instalarea furcii Titanium 18.1 din sursa Depozitorului Suprem.

Cum se instalează Kodi Fork pe Fire Stick

Vă rugăm să urmați pașii de mai jos pentru a instala Kodi Fork, Titanium 18.1 pe FireStick:

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut de streaming nelimitat, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

# 1. Pentru a descărca APK-urile pe FireStick, aveți nevoie de o aplicație suplimentară. În timp ce puteți descărca fișierele dintr-un link printr-un browser, vă recomand aplicația Downloader. Această aplicație vă permite să descărcați rapid APK-urile și să le încărcați pe FireStick.

Pentru a obține Downloader, selectați opțiunea Căutare pe ecranul de start al FireStick. Căutați această aplicație și instalați-o.

# 2. Lansați aplicația Downloader din APPS & CANALE după ce l-ați instalat. Deschis Setări în stânga și permite Javascript primul. Unele link-uri nu vor funcționa corect fără a activa această opțiune.

# 3. Faceți clic pe opțiunea „Browser” din partea dreaptă a ecranului de pornire Downloader

Browserul web va apărea în dreapta. În mod implicit, browserul deschide site-ul dezvoltatorului aftvnews.com de fiecare dată când faceți clic pe acesta. Din păcate, nu poate fi schimbat.

Ar trebui să vedeți un cursor roșu, circular, pe fereastra browserului. Navigați la bara de adrese din partea de sus și dați clic în interiorul acesteia

cum se instalează mai multe build-uri de kodi

# 4. Tastatura de pe ecran apare cu adresa URL a site-ului dezvoltatorului pre-formulată. Faceți clic pe butonul „Șterge” din partea dreaptă jos (deasupra „Du-te” și lângă butonul „Șterge”) pentru a goli câmpul

Acum, introduceți următoarea adresă URL:  repo.supremebuilds.com

Notă: Pentru a tasta mai rapid și mai ușor, puteți utiliza aplicația Amazon Fire TV la distanță pe mobil

Dați clic pe „GO”

cum să obții mai mult de un kodi construit pe firestick

# 5. Vei fi redirecționat către fereastra browserului. Permiteți încărcarea paginii web.

Acum, faceți clic pe linkul „Forks” din pagină

instalarea mai multor build-uri de kodi

# 6. Următoarea pagină afișează lista furcilor Kodi disponibile în acest depozit. Așa cum am mai spus, unele furci vin preinstalate cu anumite versiuni. De exemplu, dacă doriți să instalați Kodi Krypton 17.6 cu Titanium Build, faceți clic pe legătura „titan 17.6.apk” (a doua din partea de jos)

Cu toate acestea, dacă doriți să începeți cu Kodi proaspăt și să instalați ulterior compilarea la alegere, veți dori furculița Kodi care nu este preinstalată cu nicio construcție.

Prin urmare, vom instala furculița Titanium 18.1. Această furculiță vă oferă o ardezie Kodi curată cu un singur addon preinstalat, Supreme Builds Wizard.

Clic Titanium 18.1 apk

instalați furculița Kodi pe firestick și obțineți mai multe compilări de kodi

# 7. Descărcătorul va începe astfel să descarce fișierul APK cu furculiță Titanium 18.1 pe depozitul dvs. FireStick. Poate dura câteva minute.

Permite descărcarea

Descărcare APK furcă Titanium 18.1 descărcare APL pe firestick

# 8. Când APK-ul s-a descărcat, aplicația Downloader va iniția instantaneu procedura de instalare.

Dă-ți consimțământul pentru a instala Titanium 18.1 Fork făcând clic pe opțiunea „Instalare” din partea dreaptă jos

cum se instalează furca Kodi pe firestick

# 9 Din nou, așteptați puțin.

Notificarea care spune „Aplicația instalată” înseamnă ceea ce spune. Titanium 18.1 este instalat pe FireStick și acum aveți o clonă Kodi.

Nu faceți clic pe „Deschide” încă. Vom reveni la fereastra Downloader și vom șterge fișierul APK.

Dați clic pe „Terminat”

cum se instalează mai multe codi build pe firestick

# 10 Faceți clic pe butonul „Șterge” pentru a șterge fișierul APK Titanium 18.1.

Aplicația este instalată, nu mai aveți nevoie de acest fișier. Este o idee bună să ștergeți spațiul ori de câte ori veți avea ocazia.

se construiește mai multe pe kodi

# 11 Faceți clic pe „Ștergeți” încă o dată pentru a vă confirma acțiunea.

ștergeți butonul de titan 18.1 furcă apk

Reveniți la ecranul de pornire FireStick. Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire de pe telecomandă timp de câteva secunde până când meniul apare. Faceți clic pe „Aplicații” din meniu. Acum, derulați în jos în jos, unde veți găsi pictograma furculiță Titanium 18.1. După cum vedeți, Kodi și Titanium 18.1 pot coexista pe același sistem.

deschide a doua aplicație Kodi pe firestick

Cum se instalează o construcție pe furcă Kodi Titanium 18.1

Titan 18.1 replica originalului Kodi 18 Leia. Chiar primește aceleași actualizări ca Kodi. Așadar, puteți instala versiunile de pe furculita Kodi Titanium 18.1, așa cum l-ați instala pe Kodi original.

Accesați lista noastră cu cele mai bune construcții Kodi pentru a explora cele mai bune variante pe care le-am ales manual. Veți găsi linkul către ghidul de instalare cu fiecare compilare din această listă.

De asemenea, furculita Kodi Titanium 18.1 vine preinstalată cu adaosul Suprem de vrăjitori Builds. Acest addon are o colecție decentă de construcții populare. Acest lucru ne face lucrurile puțin mai ușoare. Permiteți-mi să vă arăt cum instalați Kodi builds pe Titanium 18.1 utilizând Expertul Suprem pentru Construcții. Urmați pașii de mai jos:

Notă: Metoda detaliată mai înainte nu necesită activarea „Surselor necunoscute” în Titanium 18.1

# 1. Rulați Titanium 18.1 pe FireStick. Veți observa că interfața este exact aceeași cu Kodi originală.

Când rulați furculița pentru prima dată, este posibil să vedeți anumite ferestre de tip pop-up. Primul arată ca ceea ce vedeți în imaginea de mai jos.

Dați clic pe „Renunțați”

folosiți furculița Kodi pe firestick pentru a instala mai multe build-uri Kodi

# 2. Faceți clic pe „Continuați” în următoarea fereastră (dacă doriți să activați setările, alegeți în consecință)

cum să instalați două build-uri kodi

# 3. Următorul pop-up vă solicită să selectați „Meniu Construire”. Acest lucru vă va conduce direct la lista de build-uri pe care le puteți instala de la Expertul de construcții supreme.

În cazul în care ați făcut clic pe „Ignorați” în fereastra pop-up din greșeală sau din orice motiv nu vedeți această solicitare, urmați următorii pași pentru a accesa meniul Construire

construi meniu pe kodi

# 4. Din ecranul de pornire Titanium 18.1, faceți clic pe „Adăugări” în partea stângă, urmată de „Adăugări de programe” pe ecranul următor..

Faceți clic pe pictograma Expert construiește suprem

pictograma vrăjitorului construiește suprem

# 5. Selectați și faceți clic pe „(Builduri supreme) Builds”

cum se instalează mai multe build-uri de kodi

# 6. Acum veți fi pe ecranul Construiți meniul (același ecran l-ați fi văzut când faceți clic pe butonul „Construiți meniul” la pasul 3)

Acum, tot ce trebuie să faceți este să alegeți construcția pe care doriți să o instalați și serverul de unde îl veți obține. Puteți alege orice server vă place, deoarece de obicei nu face nici o diferență. Dar, cel mai bine este să îl alegeți pe cel mai apropiat de locația dvs. fizică.

cum să utilizați mai multe codi build pe stick de foc

Concluzie

Ei bine, asta este destul de mult! Ați învățat să instalați mai multe versiuni folosind mai multe instanțe de Kodi. În timp ce am ales furculita Titanium 18.1, puteți alege oricare alta din mai multe disponibile. Dacă aveți întrebări sau sugestii, completați-ne prin secțiunea de comentarii de mai jos.

Legate de:

Cum se instalează Kodi pe Fire Stick
Cum să jailbreak Amazon Fire Stick
Cele mai bune aplicații Amazon Fire Stick
Cel mai bun VPN pentru Fire Stick
Cum se instalează Kodi Addons peste Builds

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me