Cara Pasang Incurion Kodi Addon pada 17.6 Krypton

>

Incursion adalah satu lagi Kodi addon yang membolehkan anda menstrimkan filem, pertunjukan, dan pelbagai kategori kandungan video lain pada PC, telefon pintar, dan Amazon Fire TV Stick. Incursion mempunyai koleksi kandungan yang solid termasuk beberapa filem terkini, pertunjukan yang memenangi anugerah, episod terbaru, dokumentari dan banyak lagi. Addon ini dibina atas satu lagi tambahan popular yang dipanggil Kovenan. Inilah sebabnya mengapa anda akan menemui beberapa persamaan di antara keduanya termasuk antara muka dan susun atur folder. Pengumpulan kandungan juga sama. Tetapi, Incurion Kodi Addon dibina menggunakan kod yang dikemas kini dan dengan itu dijangka menawarkan peningkatan prestasi tertentu ke atas pendahulunya.

Incursion, seperti tambahan Kodi terbaik lain, tidak menganjurkan sebarang kandungannya sendiri. Tetapi, ia memperoleh pelbagai aliran untuk video dari sumber yang paling dipercayai. Ini memastikan bahawa sentiasa ada pautan yang berfungsi di mana anda boleh memainkan video. Aliran boleh didapati di 1080 HD penuh dan 720 HD. Marilah kita belajar bagaimana untuk memasang Incursion Kodi addon pada PC / telefon pintar / FireStick anda.

UPDATE: Incursion tidak mendapat kemas kini dan tidak layak dipasang. Ia tidak mendapat sebarang aliran, oleh itu, kami telah berhenti mengemas kini panduan ini. Saya cadangkan menyemak senarai Kodi Addons popular yang berfungsi dengan baik pada tarikh tersebut.

Cara Pasang Incurion Kodi Addon

Sebelum anda mula memasang Incursion pada Kodi 17.6, beritahu saya cara mempersiapkan aplikasi Kodi anda untuk pemasangan Addon pihak ketiga.

 1. Klik Kodi Tetapan di kiri atas skrin anda
 2. Buka Tetapan Sistem dan klik "Tambah" pada menu bar sisi kiri
 3. Hidupkan "Sumber Tidak Diketahui"

Apl Kodi anda kini bersedia untuk menerima add-pihak ketiga seperti Incursion. Ikuti langkah-langkah di bawah untuk memasang Incurion Kodi addon pada Stick Fire, PC, atau telefon pintar anda.

 • Pergi ke Tetapan Kodi
 • Pengurus Fail > Tambah Sumber

tambah sumber repo kodi

 • Klik "tiada" dan tambah URL Penyembur Repo - http://addons4kodi.site
 • Ketik "Incursion" dalam medan nama sumber. Anda boleh namakan apa sahaja yang anda mahu, bagaimanapun, adalah yang terbaik untuk memastikan ia relevan.

URL repository penyerang

 • Pergi ke halaman utama Kodi dan buka menu "Tambah" dari pilihan kiri.
 • Buka "Pakej Pemasang"

pemasang pakej kodi

 • Klik "Pasang dari Zip File" dan ikuti laluan ini - Incursion > Repositori > repository.incursion > incursion.repository.x.x.x.zip

bagaimana untuk memasang incursion kodi addon

 • Tunggu pemberitahuan kejayaan di bahagian atas kanan. Setelah repo dipasang, teruskan ke langkah seterusnya.
 • Buka "Pasang dari Repositori"
 • Klik "Repositori Incursion" > "Tambah Video" > Penculikan

memasang pencabulan kodi addon

 • Klik "Pasang" untuk memuat turun dan memasang Incursion Kodi Addon pada peranti anda.

bagaimana untuk memasang serangan ke atas kodi

 • Tunggu beberapa lama dan anda akan melihat pemberitahuan "Tambah Incursion dipasang" di bahagian atas sebelah kanan skrin anda. Itu sahaja.
 • Pergi ke laman utama Kodi > Add-ons > Tambah Video > Penculikan. Anda boleh meneroka addon sekarang.

Sebelum anda memulakan streaming dengan Kodi Addons / Builds, saya ingin memberi amaran kepada anda bahawa semua yang anda jalankan di Kodi dapat dilihat oleh ISP dan Kerajaan anda. Ini bermakna, penstriman kandungan berhak cipta (filem percuma, rancangan TV, Sukan) mungkin membawa anda ke masalah undang-undang.

Pengguna Kodi sangat dinasihatkan untuk menyambungkan VPN semasa streaming. VPN untuk Kodi akan memintas ISP throttling, Pengawasan Kerajaan, dan geo-restriction pada Add-on yang popular. Saya sentiasa bersambung ExpressVPN pada semua peranti penstriman saya dan saya cadangkan anda melakukan perkara yang sama.

ExpressVPN adalah VPN terpantas dan paling selamat. Ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Maksudnya, anda boleh menggunakannya secara bebas selama 30 hari pertama dan jika anda tidak berpuas hati dengan prestasi (yang sangat tidak mungkin), anda boleh meminta bayaran balik penuh.

CATATAN: Kami tidak menggalakkan pelanggaran undang-undang hak cipta. Tetapi, bagaimana jika anda mengakhiri kandungan streaming dari sumber tidak sah secara tidak sengaja? Ia tidak selalu mudah untuk memberitahu perbezaan antara sumber legit dan haram.

Jadi, sebelum anda memulakan streaming di Kodi, berikut adalah cara untuk mendapatkan perlindungan VPN dalam 3 langkah mudah.

Langkah 1: Dapatkan langganan ExpressVPN DI SINI.

Langkah 2: Klik DI SINI untuk memuat turun dan memasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda.

Langkah 3: Klik ikon Kuasa untuk menyambungkan pelayan VPN. Itu sahaja. Sambungan anda kini selamat dengan VPN terpantas dan terbaik untuk Kodi.

sambung expressvpn untuk kodi

Mengapa Pelanggaran Tidak Memasang di Kodi

Pencerobohan boleh didapati melalui repositori 'Incursion' sendiri. Pelayan di mana repositori tinggal adalah cekap dan berfungsi dengan baik untuk sebahagian besar. Walau bagaimanapun, dalam beberapa keadaan yang jarang berlaku, pelayan turun menyebabkan masalah pemasangan.

Jika anda tidak dapat memasang Incurion Kodi addon dari pelayan, terdapat peluang yang adil bahawa masalah itu mungkin di hujung pelayan. Anda akan menghadapi masalah menambah sumber ke Kodi atau anda mungkin tidak dapat memasang repositori. Downtimes pelayan sentiasa di radar pemaju dan oleh itu mereka tetap agak cepat. Sebagai pengguna, satu-satunya pilihan adalah untuk anda menunggu pelayan menjadi beroperasi lagi.

Walau bagaimanapun, pelayan bukan satu-satunya faktor yang menyebabkan masalah pemasangan. Masalahnya mungkin menjadi tempatan. Sudah tentu, perkara pertama untuk memastikan ialah peranti anda disambungkan ke internet. Cuba gunakan beberapa apl lain yang memerlukan internet.

Sebaik sahaja anda telah memastikan sambungan internet, saya akan mencadangkan reboot Kodi serta PC / FireStick / Smartphone anda. Selepas permulaan semula, ikut langkah pemasangan bermula.

Reboot mungkin kelihatan seperti penyelesaian yang terlalu banyak, tetapi kadang-kadang ia secara ajaib membetulkan masalah sukar tertentu yang tidak dapat diatasi dengan cara penyelesaian masalah lain.

Mengapa Incursion Kodi Addon Tidak Bekerja

Pelayan sering menjadi penyebab apabila masalah berkaitan addon. Sebagaimana yang saya katakan tadi, pelayan Incursion baik dan berfungsi sama saja dengan pelayan addon lain yang popular. Tetapi, ia berlaku pada masa-masa tertentu. Akibatnya, pengguna tidak dapat mengambil aliran atau video yang tidak dimainkan.

Jika anda cuba menggunakan Incurion Kodi addon pada masa penyelenggaraan pelayan atau downtime yang dijadualkan, ia tidak akan berfungsi. Apabila terdapat masalah pelayan, satu-satunya cara ialah tunggu dan membolehkan pelayan menjadi beroperasi semula.

Sekiranya Incursion tidak berfungsi sama sekali, pelayan mungkin tidak menjadi masalah. Ia mungkin ada isu tempatan, menghalang pencerobohan dari bermain. Sekali lagi, pastikan FireStick disambungkan ke internet.

Jika Incurion Kodi addon berhenti berfungsi selepas tempoh penggunaan, satu atau lebih failnya mungkin telah buruk atau rosak. Dalam kes sedemikian, pemasangan semula biasanya satu-satunya cara untuk memperbaikinya. Dari skrin utama Kodi, navigasi ke Tambah-ons > Tambah Video dan pilih Pelancaran. Klik butang 'Nyahpasang' di bahagian bawah kanan. Sekarang, teruskan dan pasang Incursion mengikut kaedah yang telah kami kongsi dengan anda di atas.

Terdapat peluang yang baik untuk menyelesaikan masalah ini dan mendapatkan Incursion bekerja lagi.

Sudah tentu, reboot tetap sebagai salah satu kaedah penyelesaian masalah utama. Cepat restart Fire Stick / PC dan jalankan Kodi lagi. Reboot menyegarkan OS, fail sistem dan apl dan menyelesaikan banyak masalah.

Jika tidak ada yang kelihatannya berfungsi maka anda mungkin perlu menetapkan Kodi pada FireStick / PC atau menyahpasang dan memasangnya semula. Menetapkan semula atau menyahpasang kodi akan menghapuskan semua data dan tambahan anda. Jadi, sandarkan data Kodi sebelum mengambil tindakan ini.

Lebih banyak Kodi Tambah untuk Pasang

Pencurian perlu mencukupi untuk kebanyakan keperluan anda, bagaimanapun, jika anda ingin mendapatkan lebih banyak Kodi Addons, periksa pautan di bawah.

 • Bagaimana untuk memasang Supremacy pada Kodi
 • Bagaimana untuk memasang Placenta di Kodi
 • Bagaimana untuk memasang Uranus Kodi Addon
 • Bagaimana untuk memasang Gaia Kodi Addon

Kesimpulannya

Incursion adalah addon Kodi yang membolehkan anda menonton filem kegemaran anda, pertunjukan dan video lain di FireStick anda. Incursion menggunakan rangka kerja Kovenan dan oleh itu ia kelihatan seperti ini. Sudah tentu, Incursion mempunyai kod yang dikemas kini dan oleh itu ia juga menawarkan prestasi yang dipertingkatkan. Dengan katalog kandungan padat dan keupayaan untuk mendapatkan pelbagai aliran, Incursion boleh menjadi salah satu alat hiburan utama anda pada Kodi. Ia mudah dipasang dan ditubuhkan dan lebih mudah digunakan. Anda boleh memulakan hanya dengan beberapa klik.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me