Hoe Incursion Kodi Addon op 17.6 Krypton te installeren

>

Incursion is een andere Kodi-add-on waarmee je films, shows en verschillende andere categorieën video-inhoud kunt streamen op je pc, smartphones en Amazon Fire TV Stick. Incursion heeft een solide verzameling inhoud, waaronder een aantal nieuwste films, bekroonde shows, recente afleveringen, documentaires en nog veel meer. Deze add-on is gebouwd op een andere immens populaire add-on genaamd Covenant. Daarom vindt u een aantal overeenkomsten tussen de twee, waaronder de interface en de maplay-out. De inhoudscollectie is ook ongeveer hetzelfde. Maar Incursion Kodi Addon is gebouwd met behulp van de bijgewerkte codes en zal daarom naar verwachting bepaalde prestatieverbeteringen bieden ten opzichte van zijn voorganger.

Incursion host, net als andere beste Kodi-add-ons, geen eigen inhoud. Maar het haalt meerdere streams op voor een video van de meest vertrouwde bronnen. Dit zorgt ervoor dat er altijd een werkende link is van waaruit u de video kunt afspelen. Streams zijn beschikbaar in zowel full 1080 HD als 720 HD. Laat ons nu leren hoe we de Incursion Kodi-add-on op uw pc / smartphones / FireStick kunnen installeren.

BIJWERKEN: Incursion krijgt geen updates en is installatie niet waard. Het haalt nauwelijks streams op, daarom zijn we gestopt met het bijwerken van deze gids. Ik stel voor om mijn lijst met populaire Kodi-add-ons te controleren die op de datum goed werken.

Hoe Incursion Kodi Addon te installeren

Voordat ik Incursion op Kodi 17.6 ga installeren, laat ik je zien hoe je je Kodi-app kunt voorbereiden op add-on-installaties van derden.

 1. Klik links bovenaan uw scherm op Kodi-instellingen
 2. Open Systeeminstellingen en klik op "Add-ons" in het linker zijbalkmenu
 3. Schakel 'Onbekende bronnen' in

Uw Kodi-app is nu helemaal ingesteld om add-ons van derden, zoals Incursion, te accepteren. Volg de onderstaande stappen om de Incursion Kodi-add-on op uw Fire Stick, pc of smartphone te installeren.

 • Ga naar Kodi-instellingen
 • Bestandsbeheer > Bron toevoegen

repo-bron kodi toevoegen

 • Klik op "geen" en voeg Incursion Repo URL toe - http://addons4kodi.site
 • Typ "Incursion" in het veld bronnaam. Je kunt het noemen wat je wilt, maar het is het beste om het relevant te houden.

incursion repository url

 • Ga naar de startpagina van Kodi en open het menu "Add-ons" via de linkeropties.
 • Open "Pakketinstallatieprogramma"

kodi-pakketinstallatieprogramma

 • Klik op "Installeren vanuit zipbestand" en volg dit pad - Incursion > bewaarplaats > repository.incursion > incursion.repository.x.x.x.zip

hoe installeer ik Kurs addon

 • Wacht op de succesmelding rechtsboven. Nadat repo is geïnstalleerd, gaat u door naar de volgende stap.
 • Open "Installeren vanuit repository"
 • Klik op "Incursion Repository" > 'Video-add-ons' > Inval

installeer kurs addon

 • Klik op "Installeren" om Incursion Kodi Addon op uw apparaat te downloaden en te installeren.

hoe incursion op kodi te installeren

 • Wacht even en je ziet rechtsboven in je scherm de melding 'Incursion Add-on geïnstalleerd'. Dat is alles.
 • Ga naar de startpagina van Kodi > Add-ons > Video-add-ons > Inval. U kunt de add-on nu verkennen.

Voordat je begint met streamen met Kodi Add-ons / builds, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om een ​​VPN te verbinden tijdens het streamen. Een VPN voor Kodi omzeilt ISP-beperking, overheidstoezicht en geografische beperking voor populaire add-ons. Ik maak altijd verbinding ExpressVPN op al mijn streaming-apparaten en ik raad je aan hetzelfde te doen.

ExpressVPN is de snelste en veiligste VPN. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

NOTITIE: We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je begint met streamen op Kodi, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

Waarom Incursion niet op Kodi installeert

Incursion is beschikbaar via zijn eigen ‘Incursion’ repository. De server waarin de repository zich bevindt is efficiënt en werkt grotendeels goed. In zeldzame gevallen echter, gaat de server uit, wat leidt tot installatieproblemen.

Als u de Incursion Kodi-add-on niet vanaf de server kunt installeren, is de kans groot dat het probleem aan de serverzijde ligt. U zult moeite hebben met het toevoegen van de bron aan Kodi of u kunt de repository mogelijk niet installeren. Server-uitvaltijden zijn altijd op de radar van de ontwikkelaars en daarom worden ze vrij snel opgelost. Als gebruiker kunt u alleen wachten tot de server weer operationeel wordt.

Server is echter niet de enige factor die de installatieproblemen veroorzaakt. Het probleem kan zelfs lokaal zijn. Het eerste dat u moet controleren, is natuurlijk dat uw apparaat is verbonden met internet. Probeer een andere app die internet vereist.

Zodra u de internetverbinding hebt vastgesteld, zou ik voorstellen om Kodi en uw pc / FireStick / Smartphone opnieuw op te starten. Volg na het opnieuw opstarten de installatiestappen vanaf het starten.

Opnieuw opstarten lijkt misschien een te vereenvoudigde oplossing, maar soms lost het op wonderbaarlijke wijze bepaalde moeilijke problemen op die andere methoden voor probleemoplossing niet kunnen oplossen.

Waarom Incursion Kodi Addon niet werkt

De servers zijn vaak de boosdoeners als het gaat om problemen met betrekking tot add-ons. Zoals ik al eerder zei, Incursion Server is goed en werkt net zo goed als elke andere populaire add-on server. Maar het kan soms problemen opleveren. Hierdoor kunnen gebruikers de streams niet ophalen of worden de video's niet afgespeeld.

Als u probeert de Incursion Kodi-add-on te gebruiken tijdens een gepland serveronderhoud of uitvaltijd, werkt dit niet. Wanneer er serverproblemen zijn, is de enige manier om te wachten en de server weer operationeel te laten worden.

In het geval Incursion helemaal niet werkt, is de server mogelijk niet het probleem. Het is waarschijnlijk dat er een lokaal probleem is waardoor Incursion niet kan spelen. Nogmaals, zorg ervoor dat FireStick is verbonden met internet.

Als de add-on Kodi van Incursion na een periode van gebruik niet meer werkt, zijn een of meer bestanden mogelijk beschadigd of beschadigd. In een dergelijk geval is herinstallatie meestal de enige manier om het te repareren. Navigeer vanuit het startscherm van Kodi naar Add-ons > Video-add-ons en selecteer Incursion. Klik rechtsonder op de knop ‘Verwijderen’. Ga nu door en installeer Incursion volgens de methode die we hierboven met u hebben gedeeld.

De kans is groot dat dit het probleem oplost en Incursion weer aan het werk krijgt.

Natuurlijk blijft rebooten een van de belangrijkste methoden voor probleemoplossing. Start de Fire Stick / pc snel opnieuw op en voer Kodi opnieuw uit. Opnieuw opstarten vernieuwt het besturingssysteem, de systeembestanden en de apps en lost veel problemen op.

Als niets ervan lijkt te werken, moet u mogelijk Kodi opnieuw instellen op FireStick / PC of de installatie ongedaan maken en opnieuw installeren. Door Kodi opnieuw in te stellen of te verwijderen, worden al uw gegevens en add-ons gewist. Maak dus een back-up van de Kodi-gegevens voordat u deze acties uitvoert.

Meer Kodi-add-ons om te installeren

Incursie zou voldoende moeten zijn voor de meeste van uw behoeften, maar als u meer top Kodi-add-ons wilt krijgen, bekijk dan de onderstaande links.

 • Hoe Supremacy op Kodi te installeren
 • Hoe Placenta op Kodi te installeren
 • Hoe Uranus Kodi Addon te installeren
 • Hoe Gaia Kodi Addon te installeren

Conclusie

Incursion is een Kodi-add-on waarmee u uw favoriete films, shows en andere video's op uw FireStick kunt bekijken. Incursion maakt gebruik van het Covenant-framework en lijkt daarom veel op deze populaire add-on. Natuurlijk heeft Incursion de bijgewerkte codes en biedt daarom ook verbeterde prestaties. Met een solide contentcatalogus en de mogelijkheid om meerdere streams op te halen, kan Incursion een van uw primaire entertainment-add-ons op Kodi zijn. Het is eenvoudig te installeren en in te stellen en nog eenvoudiger in gebruik. U kunt met slechts een paar klikken aan de slag.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me