Hogyan telepítsük a Lobo Build-et a Kodi-ra

>

Ebben az útmutatóban megtanulja a Lobo Build on Kodi telepítését. Az útmutatóban szereplő utasítások a Kodi-t támogató összes platformon és eszközön működnek, beleértve az Amazon FireStick, a Windows és a Mac Computers, az Android Mobiles & Tabletta, iOS-eszközök és egyebek.

A Lobo az egyik újabb Kodi épít, és része a One Nation Repositorynak. Az egyik nemzet az egyik legnépszerűbb forrás az építéshez manapság. Számos építménye van mind Kodi Krypton, mind Kodi Leia számára.

Televíziós műsorok, filmek, élő TV, sport, gyerekek stb. Részekkel. A Kodi Lobo mindent tartalmaz, amire szüksége lehet a kedvenc tartalmak streamingjéhez. Előre van telepítve néhány népszerű kiegészítővel, például a Yoda, az Exodus Redux és még sok más.

A Lobo build későn érezte jelenlétét a Kodi közösségben. Amikor megtudtam erről az építkezésről, úgy döntöttem, hogy megpróbálom. És miután kipróbáltam, úgy éreztem, hogy meg kell osztanom veled. Tehát itt vagyok a részletes telepítési utasításokkal.

: A Lobo Build már nem érhető el, mivel a One Nation Portal lerakat nem működik. Próbálkozzon a többi építkezéskel a 2019. évi Kodi legjobb építési listáján

Hogyan telepítsük a Lobo Build-et a Kodi-ra

A Lobo egy harmadik fél által gyártott Kodi épület. A Kodi alapértelmezett biztonsági beállítása megakadályozza harmadik fél gyártásainak telepítését biztonsági célokra. De ez a rosszindulatú programokra vonatkozik. A Lobo egy megbízható, tesztelt konstrukció. Az építkezés telepítéséhez kövesse a lépéseket, és módosítsa a biztonsági beállítást:

# 1 Kattintson a Beállítások opció a Kodi kezdőképernyőjén (kattintson a fogaskerék ikonra a bal felső sarokban)

hogyan kell telepíteni a lobo kodi build szoftvert

# 2 Válasszon Rendszerbeállítások

lobo kodi épít

# 3 Kattintson vagy válassza a lehetőséget Kiegészítői menüpont a bal oldalon

# 4 Keresse meg az ablak jobb oldalát, és kattintson a gombra Ismeretlen források (ha ez az opció le van tiltva)

lobo kodi épít

# 5: Kodi figyelmezteti Önt az ismeretlen források engedélyezésének kockázatára, és kéri az Ön megerősítését. kettyenés Igen

telepítse a lobo építést a Kodira

Vigyázva erre a beállításra, készen áll a Lobo build telepítésére a Kodi-en (valójában most telepíthet bármilyen harmadik féltől származó kiegészítőt az build-re).

Lépésről lépésre telepítési útmutató

A Lobo build telepítése négy részből áll, az alábbiak szerint:

1. rész: Adja hozzá a One Nation portál forrását
2. rész: Telepítse a One Nation repóját
3. rész: Telepítse az egyik nemzet portál-kiegészítőjét
4. rész: Telepítse a Lobo Kodi Build alkalmazást a One Nation Portal Build menüből

A következő lépések egyenként fedik le az egyes részeket. Így működik:

# 1 Menjen a Kodi kezdőképernyőjére

# 2 Nyissa meg Beállítások még egyszer

hogyan lehet lobo építni a kodi

# 3 Nyissa meg Fájl kezelő a következő lehetőségek listájából

Hogyan telepítsük a lobo építést a Kodi-ra

# 4 Kattintson Forrás hozzáadása (az ablak mindkét oldalán)

lobo épít a kodi telepítési lépésekre

# 5 Most megjelenik egy kis ablak. Kattintson arra a pontra, ahol látja a lehetőséget

telepítse a lobo build egy nemzet portáljáról

# 6. Használja a következőként megjelenő képernyőbillentyűzetet, és óvatosan írja be a következő útvonalat a tetején lévő üres helyre: http://www.onenation.info/Repo/

kettyenés rendben

lobo kodi épít

# 7 Visszatér az előző ablakhoz. Jelölje ki a részt Adjon nevet ehhez a médiaforráshoz és írjon be minden nevet, amellyel azonosítani szeretné a fenti forrás URL-t. Például a nevet választom OneNation

kettyenés rendben

lobo kodi

Sikeresen hozzáadta a forrást, és gondoskodott a folyamat 1. részéről. Most telepítjük a One Nation Repo szoftvert

# 8 Menjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére

# 9 Nyissa meg a menüpontot Kiegészítői bal oldalon

lobo épít

# 10 Most menjen a bal felső sarokba, és kattintson a doboz ikonra a Csomagtelepítő

telepítse a lobo építést a Kodira

# 11 nyitva OneNation (vagy bármilyen más forrásnevet, amelyet korábban adhatott hozzá)

Hogyan telepítsük a lobo építést a Kodi-ra

# 12 Nyissa meg a ZIP fájlt repository.onenation-1.0.5.zip

 Megjegyzés: A zip fájl más verziószámát láthatja, ha a jövőben frissítik. Ebben az esetben kattintson az új verzióval rendelkező fájlra.

egy nemzet portál adattár

# 13 Várja meg az értesítést OneNation Repo Kiegészítő telepítve. Ez az ablak jobb felső sarkában jelenik meg

lobo kodi épít egy nemzet varázsló

Ez telepíti a OneNation repót (2. rész). Most telepítjük a One Nation Portal kiegészítőt (3. rész)

 # 14 Maradjon ugyanazon az ablakon, és kattintson Telepítés a lerakatból

hogyan lehet lobo építni a kodi

# 15 Nyitva OneNation Repo

telepítse a lobo építést a Kodira

# 16 Kattintson Program-kiegészítők

lobo kodi épít

# 17 Nyitva Egy nemzet portálja

egy nemzet portálja

# 18 Kattintson Telepítés a következő ablakban

lobo épít kodi számára

# 19 Várja meg a Egy nemzet portál kiegészítő telepítve megerősítő üzenet, amely megjelenik a jobb felső sarokban. A kiegészítő telepítésének előrehaladása megjelenik a képernyőn

lobo kodi épít

# 20 Most előfordulhat, hogy megjelenik néhány előugró ablak. Meg kell szabadulni tőlük. kettyenés Folytatni amikor megjelenik ez a felugró ablak (mielőtt a Folytatás gombra kattint, kiválaszthatja az engedélyezni kívánt beállításokat)

kodi lobo build

# 21 A következő felbukkanó menüben van az Építés menü gomb. Kattintson rá, hogy belépjen az One Nation Portal build menüjébe, és ugorjon a 25. lépésre. Ha az Ignore gombra kattintott, a Kodi kezdőképernyőn navigálhat a build menübe..

lobo épít a kodi

Az egyik nemzet portál kiegészítő telepítve van. A következő lépések a folyamat 4. részét fedik le - a Lobo Kodi build telepítése

# 22. Nyomja meg többször a Vissza gombot, és lépjen a Kodi kezdőképernyőjére

# 23 Keresse meg Kiegészítői > Program kiegészítők és nyitva Egy nemzet portálja

Hogyan lehet letölteni lobo épít a kodi

# 24 Kattintson (OneNation portál) Épít

kodi lobo build telepítés

# 25 Görgessen le és kattintson Lobo Build

lobo épít a kodi

# 26 Kattintson Friss telepítés

Megjegyzés: Kiválaszthatja a Szabványos telepítés lehetőséget is, de láttam, hogy az összeállítások jobban teljesítenek, ha az összes Kodi adatot kitisztítja és frissen telepíti. Ezenkívül nincs garancia arra, hogy a Normál telepítés választása megtartja a meglévő adatokat.

lobo kodi épít friss telepítést

# 27 Kodi-nak szüksége lesz az Ön megerősítésére az összes adat törlése és az összeállítás telepítése előtt. kettyenés Folytatni

telepítse a lobo építést a Kodira

# 28 Várjon, amíg a Lobo Kodi build letöltődik és telepítve van. Ez az eszköz platformjától, az eszköz műszaki adataitól és az internet sebességétől függően néhány percet vehet igénybe.

Hogyan kell használni a lobo épít a Kodi

# 29 Amikor az build telepítve van, a Kodi megkérdezi, hogy szeretne-e újratölteni a profilt, vagy kényszerítse az alkalmazás bezárását.

A profil újratelepítése egyébként gyakran összeomlik Kodival. kettyenés Kényszer bezárás

fedezze fel a lobo kodi építést

Ez lesz minden. Sikeresen telepítette a Lobo építést a Kodi-ra. Futtassa újra a Kodi alkalmazást, és ez betöltődik az új verzióval.

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy minden, amit a Kodi-en keresztül közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány számára. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet 3 egyszerű lépésben megszerezni a VPN-védelmet.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgáló csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Előnyei és hátrányai a Lobo Kodi Build

Előnyök:

 • A Lobo egy könnyű Kodi szerkezetű. Ezért alkalmas FireStick és más, alacsony vagy közepes specifikációjú készülékekhez
 • A beépítést úgy tervezték, hogy platformfüggetlen legyen. Ez azt jelenti, hogy simán működik érintőképernyős, távoli-barát és egér-támogatott eszközökön
 • A Lobo Kodi számos legnépszerűbb kiegészítőt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik kedvenc videóinak streamingjét, beleértve a TV-műsorokat, a filmeket, az élő TV-t, a sportot és egyebeket.
 • Ez egy gyors felépítés

Hátrányok:

 • Nem pontosan a legjobb felület, de megkerülheti
 • Kodi 18 Leia esetén nem érhető el

A Lobo Kodi Build rövid áttekintése

Annak ellenére, hogy a felület nem a legnagyobb, mégis szeretem ezt a felépítést, mivel az előnyök egyértelműen meghaladják a hátrányokat. És mivel a beépítés simán és szinte hibátlanul működik, ennek kipróbálására nincs semmiféle veszély.

Így néz ki az építkezés kezdőképernyője:

lobo kodi épít

Itt található a menüsor elemeinek listája:

 • Kedvenc
 • Filmek
 • Élő sport
 • A cső
 • Csak gyerekeknek
 • Zene
 • Minden egyben
 • Add Ons
 • Rendszer
 • Erő

Mint a fenti képen látható, egyszerre csak egy menüpont jelenik meg a kezdőképernyőn.

Mint mondtam, rengeteg tisztességes kiegészítő van mindenféle tartalomhoz. Az Exodus Redux, a Yoda és a leltár más videofeltételei azonnal megkezdenék a streaming-t.

Ítélet

Leírtam az előnyeit és hátrányait, hogy Lobo építsen a Kodi-ra ön előtt. Úgy gondolom, hogy ez az építkezés jó lehetőség a kipróbálásra. Kiegészítések a Kodi összeszerelésének legfontosabb szempontjai, a Lobo pedig néhány jó lehetőséget kínál. Az építkezés kicsi. Ezért szinte bármilyen, a Kodi által támogatott platformon futtathatja. A FireStick készüléken teszteltem az építést, és nem emlékszem, hogy regisztráltam semmilyen teljesítményproblémát. Menj előre, és lőj fel.

Összefüggő:

A Boom Build on Kodi telepítése
A No Limits Magic Kodi Build telepítése
Hogyan kell telepíteni a BMC Kodi Build szoftvert

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me