Как да инсталирате Chronos Addon на Kodi

>

И така, инсталирате Kodi на вашето Firestick или смарт устройство и сте готови да гледате телевизия на живо. Проблемът е, че самото изтегляне на Kodi не ви осигурява незабавен достъп до телевизия на живо, филми и музика. Тъй като Kodi е просто медиен плейър с отворен код, той трябва да бъде настроен и персонализиран, за да може реално да гледа съдържание. Следователно, за да се насладите истински на Kodi и да предавате съдържание, трябва да изтеглите добавки към него.

Добавките са това, което оживява Kodi и позволява на потребителите да гледат телевизионни предавания, спорт, филми и други. Има добавки, които можете да търсите и изтеглите в официалното хранилище Kodi и след това има добавки на Kodi от трети страни, които често са безплатни за изтегляне и инсталиране. Имайте предвид, че добавките на трети страни често съдържат пиратско съдържание, така че не забравяйте да стриймвате отговорно! С това казано, тази статия ще ви покаже как да инсталирате добавката Chronos Kodi.

Chronos addon е функционален, но много потоци няма да работят

Използвайте Chronos на Kodi безопасно с VPN

Преди да се потопим в процеса на инсталиране на добавката Chronos Kodi, силно препоръчително е да настроите VPN, ако възнамерявате да предавате съдържание на Kodi. Виртуална частна мрежа (VPN) ви позволява безопасно и частно да предавате съдържание на Kodi, като запазвате своята идентичност и местоположение скрити от доставчиците на интернет услуги (ISP). Ако интернет доставчиците са наясно, че предавате съдържание, те имат възможност да намалят скоростта на връзката ви и да наблюдават входящите и изходящите ви данни. Получаването на VPN ще попречи на доставчиците на интернет услуги да нарушат съдържанието ви и също така да ви позволят да преглеждате съдържание, което може да не е достъпно във вашия район или да е геоблокирано.

  Hur man installerar Neptune Rising på Kodi

Има много опции за VPN, които можете да получите, но аз използвам и препоръчвам ExpressVPN за неговата най-бърза политика за скорост и нула. Можете да щракнете ТУК за да получите ExpressVPN за Kodi. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че не харесвате техните услуги (което е много малко вероятно).

Можете също да прочетете нашата статия за най-добрите VPN за Kodi и причините, поради които трябва да използвате VPN.

Сега, когато сте наясно с рисковете, свързани с Kodi и ползите от VPN, нека да се задълбочим в процеса на инсталиране на Chronos на Kodi.

Как да инсталирате Chronos Kodi Addon

Chronos е добавка на трети страни, достъпна за изтегляне на Kodi, която позволява на потребителите да предават на живо телевизионни програми и спорт. Добавката включва допълнителни категории като хокей, концерти, филми, радио и др. Chronos съществува от почти една година и е достъпен чрез неофициално хранилище Kodi, известно като Skydarks Repository. За да започнете с инсталирането на Chronos на Kodi, първо трябва да активирате неизвестни източници на Kodi. За целта ще искате:

  • Кликнете върху "Настройки" пряк път в горната лява част на началния екран (икона на зъбно колело)
  • Изберете Системни настройки на Kodi 17.6 или Система на Kodi 18
  • Кликнете върху Добавки на страничната лента
  • Превъртете до "неизвестни източници" и го включете
  • Изберете „Да“, когато видите предупредителното съобщение

След като активирате неизвестни източници на Kodi, можете да се върнете към началната страница и да кликнете върху "Настройки" още веднъж. След като щракнете върху "Настройки" (иконата на зъбното колело), ​​ще искате:

  How to Install Slamious Kodi Build

# 1. Отвори Файлов мениджър

Chronos kodi addon

# 2. След като отворите файловия мениджър, щракнете двукратно върху „Добавяне на източник“ от левия страничен панел. Това трябва да подкани изскачащ екран, който да се появи „Добавяне на източник на файлове.“ Изберете "" и Kodi ще ви поиска уеб адрес. Въведете следния уеб адрес: http://www.skydarks.com/skydarks/

Когато приключите, щракнете върху „OK“ и трябва да имате възможност да промените името на източника. След като въведете име за вашия медиен файл, щракнете върху „OK“, за да излезете от изскачащия прозорец.

как да инсталирате Chronos kodi addon

# 3. Върнете се на началния екран на Kodi и кликнете върху "Добавки" от менюто отляво. На страницата Добавки намерете "Отворена кутия" от лявата страна на екрана и щракнете върху него, за да го стартирате.

инсталатор на пакети kodi

# 4. След това изберете „Инсталиране от ZIP файл.“

инсталирате от zip файл kodi

# 5. Това ще подкани нов прозорец за отваряне, наречен „Инсталиране от zip файл“, където ще видите всички източници, които сте добавили. Тук трябва да видите файла си „Sky Darks“ и ще трябва да кликнете върху него. След като щракнете върху файла, в него ще видите един zip файл, наречен „repository.skydarks-x.x.x.zip.”Щракнете върху този файл, за да го инсталирате.

Инсталация на Chronos kodi addon

# 6. След като инсталирате zip файла, отидете на „Инсталиране от хранилище.“

инсталирате kodi от хранилище

# 7. От там вече можете да изберете Хранилище Skydarks. След като изберете хранилището, отидете на „Добавки за видео“ и кликнете върху "Кронос". На страницата Chronos просто изберете "Инсталирай" (в края на страницата) и сте готови да започнете да гледате съдържание!

как да инсталирате Chronos на kodi

Перки на Хронос Коди Адон

Chronos Kodi Addon позволява на потребителите да стриймират разнообразно съдържание, без да се налага да плащат за достъп до него. Основният фокус на тази добавка на трети страни е върху телевизията на живо и спорта, но предлага много повече съдържание от това на потребителите си. В момента Chronos има 70 телевизионни канала на живо, но повечето канали се доставят от Канада. Chronos предоставя няколко международни канала от Австрия и Германия, но имайте предвид, че някои от неговите 70 канала не работят правилно. В момента Chronos предлага следните спортни програми на своите потребители: MLB, UFC и NHL. Не се притеснявайте от феновете на NFL! Chronos позволява на потребителите да предават поточни спортове на живо като футбол, баскетбол и мото-спорт.

  Kodi 18.5 Leia - Új szolgáltatások, letöltési és telepítési útmutatók

С Chronos Kodi Addon потребителите ще могат да се насладят на музикални концерти от около 400 музикални изпълнители и дори могат да се натъкнат на няколко музикални документални филма. За щастие, всички връзки, свързани с музика, функционират правилно в добавката. Филми, макар и скорошна категория, се предлагат и на Chronos с 30 наскоро пуснати филма, които в момента могат да бъдат излъчвани. Имайте предвид, когато предавате филмово съдържание (както и телевизионни програми), в които повечето добавки на трети страни често използват пиратски източници за придобиване на такова съдържание. Въпреки че Chronos е нова добавка в Kodi и е в процес на придобиване на повече съдържание, той бързо се превърна в популярен избор за добавки за потребителите!

Свързани:

Как да инсталирате Exodus Redux на Kodi
Как да инсталирате Exodus Kodi Addon
Как да изчистите кеша на Kodi
Как да инсталирате Venom Kodi Addon

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me